The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Ha csinálok egy frissítéskeresést a módokra és sárga felkiáltójeles háromszög lesz a mod mellett és esetleg ezek után újraindítom a nexust automatikusan lefrissíti ezeket a módokat?
Mert most hogy elindítottam végig pásztázta és installált pár kiegészítõt.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Elõször is csinálj egy teljesen tiszta Skyrim installt.
Látogasd meg ezt az oldalt, és regisztrálj rá: skyrim nexus
Töltsd le az NMM-et (Nexus Mod Manager).
Telepítsd, indítsd el, fel fogja ismerni a Skyrimet.
Töltsd le az SKSE -t (Skyrim Script Extender). Másold be oda, ahol az exe van.
A skyrim nexus oldaln keresd meg azokat a modokat, amiket telepíteni akarsz és válaszd a letöltés mod managerrel opciót. Telepítsd õket a mod managerbõl, ha lejöttek.
Ennek az az elõnye, hogy bármikor ki-be kapcsolhatod a modokat, sokkal egyszerûbb õket számontartani. Ha törlöd õket, akkor nem maradnak elfelejtett felesleges filok, amik galibát okozhatnak, és szól, ha az adott modból vannak frissebb verziók is. A hibás mod kikeresése is lényegesen könnyebb.
Optimalizáld a modok sorrendjét.
Play!!!
Elõre is köszönöm!
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Na ezt kreáltam eddig😊
Mért üt át a teste a kesztyûn meg a lábán?

wiki Lydia
Kétkezes van most nála, elég szépeket üt vele. Jobb esetleg egykezes+pajzs?
A te karaktered szintje ebben nem számít.
21. szintû a karim, ha ez számít vmit.
Más esetben: follower modokkal.
Házasságnál a szertartás után rögtön kapd el a csajt (nem úgy! csak beszélgetni) és mondd meg neki hová menjen haza, különben eltûnik, és vagy csak pár nap múlva, vagy soha nem találod meg (bug).
De még nem raktam fel hozzá a patchet, talán az a gáz megprobálom.
Vagy másnál kell ezt megcsinálni, mert a munkahelyén lévöt lenyomtam.
Az amulett eredeti a paptól vettem.
Meg a jelöltekkel "jóban kell lenni", igen (küldetés, nem lopjuk szét a házát a szeme elõtt, stb.)
Szerintem patch után (vagy unoff.patchel) bármilyen Marával mûködik (nem biztos, nem próbáltam, a legújabb karakteremmel éppen nem házasodtam).
A mellékküldetését is...
Aela esetében a Companions vezérség a feltétel.
Mara amuletje "eredeti"?
Lootban talált nem jó, csak a paptól vásárolt amulettel mûködik a házasság.
A követõknél meg változó lehet, hogy használnak-e egyéb test-módosító modokat, de a bevett szokás inkább, hogy saját van beállítva fixen, a linkeltnél is.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/37546/?
ezzel be lehet tölteni az ilyen body cuccokat?
http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/21489/?tab=2&navtag=http%3A%2F%2Fwww.nexusmods.com%2Fskyrim%2Fajax%2Fmodfiles%2F%3Fid%3D21489&pUp=1
Nem lehet ezzel kezdeni valamit? mármint a nyelvi dologgal?
a mod mûködik telepítésnél nem kell mókolni vele simán kipipa és jó
de ha a mod leírását megnézem a txt filok is ilyen hokuszpokuszal vannak tele.

Nekem úgy rémlik, hogy a játék elején, 10-es szintig 5 skill-fejlõdés kellett a szintlépéshez, ezért sem volt ajánlott azonnal belevágni a kézmûves szakmákba (kovácsolás, enchant alkímia), mert azokkal könnyen félre lehetett húzni a kezdõ karaktert a kívánt pályáról (10-es szinten 50-es alkímiával, 15-ös harci képességekkel nehezen indult a kalandor életmód - késõbb persze kiegyenesedett a karakter, elrontani nem lehet, csak nehézzé tenni bizonyos idõszakokat)
10-es szint fölött egyre több skill-növekedés kellett a szintlépéshez 10-15... 40-es szint fölött pedig már 30 skill-fejlõdés után lehetett csak szintet lépni.
Kezdõ karaterrel el kell dönteni, milyen irányban szeretnénk fejleszteni, s célirányosan, aranyat sem kímélve minél gyorsabban feltornázni a szükséges képességeket legalább 50-ig, a legtöbb skill 70-es tudással már szinte fullosan használható, tehát a hiányzó 20 pontot kell késõbb begyûjteni hozzá (vannak kivételek, de a legtöbb 70-esen már "bajnok szint").
Ha a kezdetekben hanyagolja a játékos a szükséges harci képességek fejlesztését, késõbb lehetnek szenvedõs idõszakai, a szintlépesek után belépõ magasabb szintû ellenfelekkel nehezen boldogulhat (ekkor jól jön egy erõs kisérõ, különben szinte fölöslegesek), nem mindegy, hogy a szintlépéshez szükséges 5-10 skillfejlõdés eléréséhez, vagy a szükséges 30-hoz tudunk segítséget kérni trénertõl, aki minden esetben csak 5 skillt fejleszthet szintenként.
Erre példa íjászoknál Feandal, aki kezdõ íjászból úgy nevelhet 50-es szintû lövészt, hogy ki sem kell tenni a lábukat Riverwood-ból, 30-as szintû karakter mellett meg már inkább kolonc, akire külön vigyázni kell. (max szintje 25-ös)
Hagyományos értelemben vett XP TES-ben nincs.
XP-khez meg itt a formula: UESP Wiki
(\__/) ( X.x) ( } . { )
UNP / CBBE pl. ezt csinálja, de szerintem amt leszedtél real girls is. Teljesen mindegy hogy meglévõ, kicseréli a modellt meg a textúrát (ráadásul minden azonos fajtájú nõét, tehát ha a te karaktered megváltozik, akkor az összes játékban szereplõ olyan fajú karakter megváltozik). Viszont ezek elõszeretettel akadnak ruha modokkal. Ha valami külön fajt is fölraktál magadnak, akkor az tovább kavarja a dolgot, mert az a saját dolgait használja, ahhoz kell leszedni módosítást (ha van).
többségébe nexusról mindig azt szedtem le amit a legtöbben leszedtek.
bár pár mod kinai oldalról meg lehet oroszról jött mert a könyvtár nevek cirilek az nem lehet probléma?
Külsõ kinézetet hogy telepítek a már meglevõ karakteremre?
Más testmod van fönt, mint amivel a ruha rendesen mûködik.
megtaláltam az egyik ládát tele rakás holmival
minden típusból 5 darabot
A probléma a következõ
minden ruhadarabnál egy árva kép van csak betéve.
minden ruhadarab krikszkraksz nevekkel van ellátva
csak cipõ és felsõ öltözet ez mondjuk nem gond
ha a felsõt veszem fel csak az alsó testem eltûnik.
ötletek?
😊
az orosz nyelvû mappák miatt jelennek meg a kriksz kraksz nevek a listában?
Ha átnevezem õket mûködni fog még a mód attól?
Pl õt leszedtem de nem tudom hogy tölthetem be.
Tauriel