30713
TES
  • Szuni
    Bugba futottam? Főszál...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Odahviing-et elfogtam, neszéltem vele. Most felajánlotta, hogy elvisz Alduinhoz, engedjem szabadon. Ez meg is történik, kiírja a játék hogy beszéljek ismét vele, de ahogy a láncokat leveszem róla, a sárkány konkrétan agresszívra vált, és támad. iszonyat nehét legyőzni, de sikerült a szúk térben, azt hittem így kell, erre a csíkja visszatöltődött, és kezdhettük előlről. Gondolom nem ennek kéne történnie, visszatöltöttem egy régebbi állást, de ugyanez van. Mit kéne csinálni, amikor leveszem a láncot?

Help
  • sznek1975
    Hibás köpenyek ezekre szeretnék megoldást lehetőleg magyarúl ha lehet . köszi mindenkinek elöre is
  • sznek1975
    Hibás egyebek 2
  • sznek1975
    Hibás egyebek
  • sznek1975
    sziasztok segítséget szeretnék kérni ezekhez https://p1.picsto.re/hibas_egyebek.jpg https://p1.picsto.re/hibas_egybek_2.jpg ezekel vannak gondjaim
  • mate23
    Elindul a játék menüje de utána pedig töltésnél kidob a játék már próbáltam újra tenni de az se segített rajta!
  • genndy
    Ott van a kézikönyv hátulján. Mondjuk az is csak technikai támogatás, és emailcím ([email protected], meg http://cnghungary.hu/termektamogatas) Ja, hogy olyan ahol csak neked, magyarul válaszolnak az összes kérdésedre? Na ilyen nincs (őszintén: bármelyik játékhoz te tudsz ilyet? )
    Írd ide hogy mi a gond aztán segítünk (csak mondjuk egy fokkal értelmesebben mint az eddigieket ha kérhetném).
  • mate23
    ahol a skyrim suolgálaténak a telefin száma
  • genndy
    Melyiké? Nem egyszerűbb akkor már ide beírni a kérdést?
  • mate23
    mi a weboldal címe?
  • Savaran
    Ahogy Boborján mondaná: Pedig de :)
  • Calver
    hát persze.
  • Savaran
    az esetek 90% ban maga a szétvarezolt játék a hibás az instabil futásért, valami nem működik, stb problémákért
  • Meridius
    Warezzal semmi gondom nem volt modok terén, valami más lesz a hiba.
  • Savaran
    Őszintén megmondom fél éve én is próbáltam mindenféle warezos szutykot, sose volt jó egyik sem, megvettem kiegészítőstül eredetibe dobozosan, és nem bántam meg sőtt ez a játék megér annyit hogy fizessenek érte.
  • mate23
    Üdv!
    van a skyrimnek valami supportnak telefonos eléhetösége?
    mert kéne egy kis segitség a játékhoz
  • genndy
    1. nem jóra patchelted (ebből persze egyértelmű hogy nem eredeti...)
    2. nincs bekapcsolva a SkyUI a Launcherben
  • zyndar
    Igen.
  • Fantusz
    SKSE loader-rel indítod a játékot?
  • zyndar
    Sziasztok,
    Hosszú idő után újra feltettem a Skyrimet, addiktív a cucc :) A helyzet az, hogy feltettem az skse-t és a NMMt és az inventory módosító modot, de az istennek nem működik. Mindenhol követtem az utasításokat, pacheltem a játékot. Mi lehet a gond? Ha valamit rosszul másoltam fel, akkor lehet uninstall kellene és újracsinálni az egészet?
  • Fantusz
    Egyszer mindenképpen érdemes felépíteni a házakat a vadonban, hogy megtapasztald milyenek...
    Nagyon sok lim-lom, kacat kell a teljes berendezéshez, aztán mindenki eldöntheti, hogy mennyire lakájos a vadonban élni...
    Valahogy nálam egyik ház sem tudta felül múlni a whiteruni kis kuckót.
  • genndy
    Hát maradj. Senki sem kötelez hogy a nagy házban lakj. Irányítsd oda az asszonyt és kész.
  • Savaran
    Építettem hatalmas házat falkerath megyében a tó mellett, szereztem hozzá egy asszonyt is XD
    De olyan sok szir szart kell hozzá gyűjtögetni, hogy teljesen be legyen rendezve, hogy inkább maradtam volna a kis házban Fehérvágtában...
  • Fantusz
    Companions főküldetést csinálva kénytelen leszel vérfarkas lenni, különben nem tudod végigcsinálni a küldetéssort....
    Nincs olyan előny-hátrány, mint a vámpírok esetében.
    Ami talán említésre méltó, hogy a vérfarkasok nem kaphatnak kipihent bónuszt, de ez sem egy katasztrófa.
    Az már nem mondható hátránynak, hogy esetenként megjegyzést tesznek az NPC-k (ázott kutyaszagod van, zavar a farkasszerű vigyorod).
    Előnye a vérfarkasságnak, hogy mindenféle betegségekkel (vámpírizmussal is) immunis lesz a karaktered.
    Nem kötelező átváltozni, de nem is lehetséges csak napi egy alkalommal, a Dawnguard DLC-vel perkfát is kaptak a vérfarkasok ( a fejlődéshez azonban hullákat kell zabálni) , a Companions küldetés végén pedig lehetőség lesz megszabadulni a bestia vértől, ha zavar (engem általában nem zavart, nem kellett foglalkozni azzal, hogy esetleg megfertőztek-e vámpírok harc közben)
  • Savaran
    És kigyógyíthatom magam belőle?
  • Savaran
    Ha beállok a vérfarkasok közé akkor az milyen hátrányokkal jár?
  • Savaran
    Assassin's Creed Easter Egg a Skyrimben :)
  • Savaran
    Ok köszi :)
  • genndy
    Skill menü - Space rajta, írja is.
  • Savaran
    Hú köszi hogy írtátok :) Akkor gyártok még egy vagon nyílvesszőt, aztán szépen beosztom :) De tulajdonképpen hogyan tehetem legendássá a kovácsolást hogy kinyerjem a tapasztalatot?
  • genndy
    Igen, erre gondoltam. jav.: 15-ös szintre esik vissza, az az alap.
  • Fantusz
    Miután legyártottad a sárkánycsont vértet, fegyvereket, tulajdonképpen nincs is szükséges a kovácsolás tudományodra (jó, azért készíts némi tartalék cuccot, de általában nem szokott arra sem szükség lenni).
    Legendássá téve egy képességet (pl. kovácsolás) ismét 25-ös értékű lesz, s a perkekre elköltött pontokat is vissza kapod. - plusz szinteket léphetsz így, illetve fejlesztheted a karaktered más irányba.
    Lehetőség, nem kötelező élni vele.
  • Savaran
    Legendásak már mind a sárkány íjam és sárkány pallosom is :) Hogy érted hogy kezdjem újra? :)
  • genndy
    Király! Akkor most tedd legendássá és kezdheted újra
  • Savaran
    Égkoszorú legkirályabb kovácsmestere lettem :) Több száz vastőr és minden páncél legyártása árán, majd végül legyártottam az elspájzolt sárkánycsontokból a sárkány nehézpáncélt :)
  • Savaran
    igen csak a ritkább ércek elég ritkásak a kereskedőknél, 1-2 db van csak
  • gibson9
    Azért is tettem zárójelbe, hogy "vagy nem rémlik". Még csak ismerkedek a játékkal, nem tudhatok mindent és úgy tűnik néha elkalandozik a figyelmem :) De ismét köszönöm a segítséget mindenkinek!
  • Fantusz
    A nordic carved páncélok, fegyverek tetszetős darabok, bár a páncél kakukktojás, a könnyű páncélok közé beraktak nehéz páncél- perket (stell plate, nordic carved).
    Bányászattal alkalom-adtán beszerezhető érceken kívül nem nagyon vártam arra, hogy újra termelődjenek az ércek, ha valamire szükségem volt, inkább megvettem a kereskedőktől
  • Fantusz
    Mondta, csak nem figyeltél... de nem is kell különösebben figyelni, ott ténfereg a jarlok közelében a steward, házakaat berendezéseket minden városban tőlük vásárolhatsz.
    Whiterunban ez a személy Proventus Avenicci.
  • Asperot
    Emlékeim szerint mikor megkapod a Thane címet onnantól kezdve vásárolhatsz házat a városban. A Jar segítőjénél veheted meg a házat és a hozzá tartozó fejlesztéseket.