The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Vannak kisebb esp javítgató toolok, azok használata egyszerûbb, sima megnevezés cserékhez lehet, hogy jók is, de tartok tõle a kínait/koreait átírni valami másra azokkal sem egyszerû, csak ha mindkét nyelvet alaposan ismered. Illetve nem kizárt, hogy másba is bele kell nyúlni, nem csak a tárgyak nevébe.
Vagy nyeld le, hogy ilyen a mod, vagy ne használd. Nélküle is jót lehet játszani... Vagy keresd meg az angol változatát. Ha tényleg jó mod, elõbb-utóbb valaki csinál belõle olyat is.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
szépek az orosz kínai oldalon levõ cuccok volna pár amit szívesen meglesnék.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Elvileg volt van lehetõség feltuningolás után átnevezni a fegyvert ruhát de nem mindig engedi.
A Companions küldetéssorban Farkas, Aela, Vilkas még nem követõ, nem lehet nekik felszerelést adni, stb.
Van lehetõség megkérni NPC-ket, hogy tartsanak veled, segítsenek, de bármikor el lehet õket küldeni, s ilyen esetekben haza megy...
Biztonsági okokból az elküldést célszerû abban a városban megejteni, ahol az aktuális követõ él, nem érdemes kockáztatni, hogy valahol a vadonban elkallódjon.
Lydia Whiterunba, a jarl palotájába tér haza, illetve, ha már ott megvetted a házat, oda megy, hisz ott õ a housecarl.
Követõkkel játszva elõnyökkel és hátrányokkal is lehet számolni, ha a karaktered nincs rászorulva, jobb egyedül kalandozni.
A követõk többsége halandó, esetenként erre is kell figyelni (fõleg destruction mágus mellett vannak veszélyben), szûk helyeken meg idegesítõen tudnak viselkedni (útban vannak).
Az elõnyük is elvitathatatlan, fõleg, ha a karaktered harci képességekben nincs topon, egy jó kisérõ sokat tud segíteni a harcban, jelentõs mennyiségû cuccot tudnak cipelni, de inkább arra érdemes rászokni, hogy nem szedünk össze minden haszontalan, olcsó szemetet.
és lehet a test nem stimmel a fejhez bár kitudja.
ha bemászok a racemenübe és mokolok valamin akkor elméletben helyreteszi de ahogy valamit feldobok rá máris leugrik a feje.
Ez a karakter generátor érdekelne micsoda mit kell leszedni hozzá?
Szerintem elsõ próbának nem olyan rosszra sikerült.
A merev mûanyag struktúrát meg tényleg nem szeretem én se találtam pár rucit ami tök jó meg minden de vagy átüt a lába a karakternek rajta azaz pl átlép a fátylán vagy egyszerûen olyan merev hogy az már rontja az összhangot.
A követõ meg szörnyû ai vel rendelkezik sose azon az úton jön ahol én
néha percere eltûnik 😊
Meg a követõ se kóser ruccit hord elvileg ugyanaz van rajta mint a sajátomon mégse vette le a ruháját a karakternél meg csak a fegyverek vannak bent a ruha olyan mintha a skin lenne.Ez az a követõ amit az elsõ sárkány megölésénél akasztanak a nyakamba.😊
Lehetõleg valami szép haj (nõi) nem ilyen egybehányt.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
A haj meg legtöbb esetben szépen clippingel a páncéllal vagy a ruhával, az is elég kiábrándító (Apachiit ezért nyírtam ki, pedig az még elég jó).
Vannak jól, és kevésbé jól sikerült karakter szépítõ modok, a kavalkádból nem könnyû kiválasztani a minõségi munkákat, s az már játékosfüggõ kinek-milyen megjelenésû NPC-k, öltözékek tetszenek.
Karakterszépítõ modokat persze én is használtam:
Bijin Warmaidens (Iona, Jordis, Lydia, Mjoll, Ria, Uthgerd pofikáját szépíti meg)
Seranaholic (Serana arcán csinosít)
Haj modoknál fõleg akkor jön elõ a "mûanyag", ha hosszú hajú karaktert választ a játékos, a hosszú séró mozgás közben is mozdulatlanul áll a karakter fején, mint valami sisak - lehet csinos, de természet ellenes.
a második képen jól látszik az a fekete csík a nyakán

Egyébként lehetsz bármi, vagy több is egyszerre, céhek nem zárják ki egymást.
Ezek a pózok a saját karaktered ülésmódjára vannak hatással csak. Arra jó, ha külsõ nézetbõl látni akarod magad és a screenshotokkal akarsz villogni valahol. Más értelme nincs.
Játékon belüli Helpet ajánlom tanulmányozásra alap kérdésekben.
Kheled: régi, befejezetlen, használhatatlan.
Váltáskor így elegendõ megnyomni a megfelelõ számot a billentyûn
egy ülési modot szeretnék fel dobni de nem aktiválódik.
ezt itt mind az 5 filt fel kell tenni vagy csak azt a pózt amit szeretnék?
A másik mod kicsit fifikásabb
Skyrim Online
charakter
Lehet nagyon sokszor fogom újraindítani a karimat vagy csittel kinullázni a dolgokat ha lehet ilyet.
Most farkasember lett a karakterem😊
A lopakodás perjeit böngészve pedig arra irányulhat a figyelmed, hogy, lesbõl támadva íjjal háromszoros sebzést lehet bevinni, közelharci fegyverre orvul támadva hatszoros sebzés, sõt, ha tõrre specializálod a karaktered, tizenötszörös a sebzés.
Ehhez természetesen kell a megfelelõ perk, és a sikeres hátba támadás.
Az íjászatot a legkönnyebb 50-es szintre feltornázni (Riverwood, Faendal - csak a küldetést kell neki tetszõen megcsinálni, s ki sem kell menned a faluból, trébeltethetsz nála, ha van kevés aranyad)
Íjász lehet kalandor, vagy vadász, nem kötelezõ céhekhez csatlakozni.
Céhes feladatok közül a Tolvajok Céhe, a Sötét Testvériség (emlékszel a csajra a kunyhóban, akit kinyírtál a ruháért?), illeve, ha fönt van a Dawnguard DLC, a vámpírvadászok adnak képességhez illõ feladatokat.
A vámpírvadászokhoz csatlakozva lehetõség lesz számszeríjra is szert tenni (plusz egy mester szintû tréner is lesz az erõdben).
A Sötét Testvériség "munkaruhája" is érdekes bónuszokat ad, a kesztyû pl. megduplázza az egykezes-settenkedõs sebzést, ami tõrrel akár harmincszoros szorzót jelenthet.
Céhen kívüliként mester szintû trénerek nélkül marad az íjászod, a két mester a tolvajoknál, illetve a vámpír vadászoknál található, a bérgyilkosoknál könnyû páncélt, alkímiát tréneltethetsz 90-ig, az egykezes mester egy ork, õt egy strongholdban találod, hozzá nem kell céhtagság.
Nincs tiltva, hogy minden céhbe belépjen a Sárkányszülött, de egy íjásznak nem sok keresni valója van a mágusok, de még a harcosok között sem (utóbbiak küldetései során sokszor kényszerül közelharcra, hacsak elõbb nem lesz mestere a lopakodásnak, ami ugye egy vérbeli harcosnál nem feltétlenül erényes viselkedés)
(a lose az "loose" <#vigyor3>#vigyor3>)
'RoboKutya78': íjászoknak nincs külön céhük, beállhatsz a hadseregbe valamelyik oldalon, vagy a Companionshoz. Esetleg tolvajok, de akkor már lopakodással is érdemes kombinálni. A többi ahogy SaGa írja.
Ha "lose files" (azaz nincs bsa-ba csomagolva), akkor jelzi a konfliktust és eldöntheted, hogy melyik fájlt kell használnia.
ha íjjász szeretnék lenni hova csatlakozzak illetve jól tudom hogy az íj kétkezes fegyvernek számít? ha igen az íjászat mellé a kétkezes fegyverhasználatot okosítsam a pontozásnál?
ha mindent feldobtam hozzá ami kell?
Én arra utaltam, hogy egy kezdõ jobban elveszhet benne, meg lehet ki se használja egyáltalán. De ezt is írtam, meg emiatt kérdeztem õt is. Mindegy, lehet rosszul látom.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Azaz egyidõben fent lehet egy harcos karakter a maga mentéseivel, modjaival, egy mágus ugyanígy, stb. Amennyi jólesik.
Elképzelhetõ hogy ez a ModOrganizer valami másféle módon telepíti a modokat? Mert volt olyan mod ami nexuxon kuka volt ezen meg simán jó.
Korábban raktam egy-két perket olyan helyre, amit most így utólag megbántam és most szeretném máshova tenni. Találtam leírást a neten, hogy meg lehet oldani a parancssorban. Namármost nekem ez valamiért nem mûködik ez a módszer. Amúgy így néz ki a dolog:
https://www.youtube.com/watch?v=PqfBFq_MknE
Magyarosítva van a játék, de nincs fönt semmi kiegészítõ. Egy-két mód...: UI meg valami apróságok, de semmi extra.
Miért nem mûködik nálam, tudja valaki? Valaki próbálta már?
De még mindig a magyar cikket keresem amely képekkel illusztrált értelmes leírással el volt látva.