30713
TES
  • genndy
    Akkor használj üveg íjat, fejlesztgesd ahogy fejlődsz kovácsolásban. Meg ha már tolvaj vagy, akkor csináld meg a céhes küldetésszálat, abban kapsz majd egy szuper íjat. Sárkányfegyverekre van mod is ha nagyon azt akarsz, bár nem tudom a statok mennyire stimmelnek a hivatalos DLC-vel.
    Egyébként a könnyűpáncélos tolvaj csak megszokás, Sneak ágon van olyan perk amivel bármilyen páncélban hangtalan a lopakodás. Mondjuk amíg az nincs meg, addig tényleg zajtalanabb a könnyűpáncél. Vagy hordd a DB-s páncélt, annak a csizmája néma enchantos.
    A skillfán nem lehet lefelé menni, ha daedric íjat akarsz akkor végig kell rakni a nehézfegyver ágat.
  • Xeadron
    aha de nekem nincs dlc-em xD
  • Savaran
    Én az összes páncélt fegyvert megcsináltam előző karakteremnél, és a legnagyobb védőértéke a deadric páncélnak van, minimálisan rosszabb a dragon páncél viszont fegyvereknél pont fordítva van, kicsit jobbak a dragon fegyverek a dragon bow, dragon vesszővel pedig a legerősebb íj amid lehet, (úgy tudom) tehát dragon könnyű páncél meg dragon fegyverek a legjobb választás amúgy most én is könnyűpáncélt használok
  • Xeadron
    Üdv mindenkinek :) Lenne 1 kérdésem. Thief karaktert építek, kovácsolás + enchantolás szakmával de 1 problémába ütköztem. Még pedig ügye ha thief / dark brother karaktert építünk akkor ajánlatos a lopakodás végett light armort használni. Ezért én kovácsolásnál light armor irányába tettem a skill pointokat viszont elértem a 75-ös skillt (már az üveg fegyverek/armorok készítése megvan) és ezután már csak 1 van, a dragon armor. Viszont ott ügye van Dragon scale meg Dragon plate. Ez oké de viszont fegyver nincs... És Nem tudom hogy melyik a legjobb dagger /íj amit letudnék kovácsolni, esetleg megtudnám oldani... Felmerült az hogy ha elérem a 100-ast, akkor "kitalentolom" a dragon-t és utánna meg a daedricet. Ez lehetséges-e vagy a daedric ugyan olyan jó mint az üveg fegyó? vki help pls :) Előre is köszi
  • SziszeeintSz
    Végigsétálsz mind a hármon az ajtó felé - így aktiválva őket nyílik az ajtó - majd pedig gyorsban elnyomod a tanult sprintelős kiáltást.
  • genndy
    Nem véletlenül tanultad meg a küldi előző részében a Szürkeszakállúaktól azt a "gyors futást"...
  • bazsidiver
    Hi!
    Elakadtam a játékban ennél az ajtó nyitogatós résznél:
    Ha oda állok egy kő elé akkor kinyílik egy ajtó, de ha sorba oda állok mindegyik elé és utána oda futok az ajtóhoz pont becsukódik előttem.
    Tudnátok segíteni hogy milyen sorrendbe kell odaállni a kövek elé vagy hogy kell átjutni ezeken az ajtókon?

• SziszeeintSz
    Én úgy vettem észre hogy bizonyos helyeken össze lehet futni nagy szintű ellenfelekkel. (Például Valthume, Markrathtól nem messze. Az 6os szinten kifogott rajtam, 18as szinten mentem neki másodjára és épp hogy végig tudtam rajta menni, illetve teljesíteni a küldetését.)
  • Savaran
    Kezdtem egy új karaktert, most már moddal, Temptress race mod: sok csajos hülyeséget kipróbáltam de eddig ez nyerte el csak a tetszésem, nincs túlbonyolítva de kellemes a szemnek XD

Utoljára szerkesztette: Savaran, 2014.10.23. 13:06:17
  • zyndar
    Tudtok olyan modról, ami megjeleníti az ellenfél szintjét, esetleg életerejét? EZT találtam csak, de csak később lesz lehetőségem kipróbálni.
  • zyndar
    Kétkezes harcos, némi destruction és restoration támogatással. A Kompániához direkt nem is mentem, nem érdekel a vérfarkassá változás, bár ha jól tudom, akkor lehet választani a küldetéssorozat végén, hogy akarom-e. De azt hiszem hamar meg fogja magát oldani a helyzet, mert a sok dwemer metal miatt lett aktuális a kérdés, de ezekből törpe páncélokat fogok gyártani és azokat eladva meglesz a zseton.
  • LaliK
    Sziasztok!

Megint én és még mindig a szintezéssel vannak problémáim. Utána néztem és találtam egy "getlevel" console parancsot amivel néha leellenőrzöm, hogy miket is gyilkolok. Általában, akkor amikor túl nehéznek találok valamit.

Kezdtem nemrég egy új karaktert, mert az előző nem jött be. Ez Conjuration/Destruction Ork, eddig tetszik, bár még csak pár órám van benne. A játékmenet valahogy úgy néz ki, hogy megidézek egy bound swordöt a másik kezemmel meg gyújtok fel mindent amit látok. 1 perk van a destruction ágon, és 2 a conjuration alatt. (Többet sebeznek a megidézett fegyverek).

Level 5-6 vagyok jelenleg és néha olyanokkal találkozok, amik level 21-esek pl. Semmi giant vagy valami, csak hétköznapi banditák stb. Fő küldetést nem szeretném elkezdeni, ezért csak járkálok össze vissza barlangból várakba...

Nem teljesen értem, mert vannak kisebb és nagy szintű ellenfelek is, majdnem egyhelyen.
  • SziszeeintSz
    Sziasztok!

Nem egy nagy cucc de az enyém, mindössze csak szeretném itt is megosztani. :)

Ladycraft by SziszeeintSzultana
  • MerlinW
  • Fantusz
    Milyen karakterrel játszol?
    Mágusnak egyszerű a pakolászás, mert, ha kollégium-tag lesz, megmutatják neki az ágyát, ahol aludhat, a szekrényeket, ahová pakolhat, s onnan bizonyítottan nem tűnnek el cuccok...
    Harcosokat Kompánia tagként csak a közös hálóterembe vezeti Farkas az újoncot, ott lepakolni nem érdemes.
  • mate23
    most már működik valamelyik mod rossz volt.kösz a segítséget
    tudnál pár modot ajánlani ami müködik
    olyanra gondolok ami fegyver és páncél és a női test feljavításához jó és világ textúra ez alatt aszt értem hogy grafika?
  • genndy
    Respawnolni fog a láda, akkor eltűnik belőle minden. Csak a saját házban lévő ládák biztonságosak.

@mate23: töröld le a többi modot is. Tedd újra. Ez baromira általános és megfejthetetlen probléma, nem fogok tudni semmi konkrétat mondani.
  • zyndar
    Nem tudok még házat venni, így pár dolgot elrejtenék. Ha beleteszem egy ládába mondjuk egy dwemer raktárban, akkor az eltűnhet/ellophatják?
  • mate23
    Még mindig nem megy és próbáltam egy pár modott letörlésével de úgy se jutottam tovább! mit csináljak?
    Mit csináljak genndy?
  • sznek1975
    mikor a játékot elkezdem az a gond hogy mi előtt le szállítanának a szekérről totál ki dob mi a megoldás rá ?
  • sznek1975
    köszönöm szépen a felvilágosítást
  • genndy
    Röviden: a kedves ismerősöd nettó hülyeséget ír.
    - Igen, van a morrohunos telepítős meg a Vik-féle bemásolós verzió. Mindkettő 99%-ban ugyanaz, és ugyanazokat a fájlokat módosítják. Azok pedig az alapjáték szövegfájlai.
    - Ami szöveget DLC-k és modok tesznek hozzá, azok nincsenek lefordítva, és automatikusan felülbírálják a lefordított fájlokat. Így lehetnek újra angol szövegek a játékban, a magyarítás ellenére is. Van pár kiegészítő, amit azért lefordítottak. A DLC-k meg most készülnek.
    - A telepítős magyarítás sem tesz föl bugos USKP-t, egyszerűen csak régebbit. A benne lévő SKSE és SkyUI is JÓ, csak egyszerűen régebbi. A lélekelszívós bug meg az alapjáték+DB miatt van, és a UDBP javítja is. Akkor azt kell föltenni, nem (csak) az USKP-t.
    - Modok 99%-nak NEM kell USKP. SKSE soknak igen, de szinte biztos hogy nem kell a legújabb. Ha meg igen, azt a legegyszerűbb észrevenni: hibakódot dob a játék. Akkor meg az SKSE-t le lehet cserélni, szöveg úgysincs benne.
    - Azért vannak a pipák a telepítős magyarításban, hogy ha nem tetszik, ki lehet őket venni...

Ja, és hogy alapja is legyen a mondandómnak: 220 órája nyomom Vik magyarításával+SKSE+SkyUI +csomó mod (overhaul mondjuk nem), és NEM futottam olyan hibába amit a magyarítás okozott volna. Erről ennyit.

Ezért baj, hogy hozzá nem értők fröcsögnek az első hibára, így terjed a hülyeség.
  • sznek1975
    de ez egyedi vélemény és senkit sem akarok megbántani
  • sznek1975
    idézet egy kedves ismerőstől számomra csak megosztom veletek
    Amint korábban is írtam,ez is és az összes magyarítás morrohun-os csak ami a modpackba van a legfrissebb és ez a NEM TELEPÍTŐS VERZIÓ,amit az egyik morrohun-os srác csinált,néhány helység és egyébb nevek,megnevezések módosításával. AMIT TE HASZNÁLSZ magyarítás az feltesz egy régi és BUG-os UKSP(1.3.2.)-t és egy régi SKSE-t(1.6.16.)!! Ja és a SkyUi amit feltesz az sem jó,hiába 4.1.!!!!
    A modpacban a legfrissebb Unoffical Skyrim Patch(UKSP),a legújabb SKSE és a legújabb SkyUI van benne! A te álltalad használt magyarítás nem kompatibilis az UKSP-el,ami nélkül csomo mód nem megy! Ezért hibás miden,nem véletlenül a nem telepítős magyarítást tettem a modpacba és így a játék a rengeteg javítás és újabbnál újabb mód és javítás ellenére is 90%-ban magyar marad!
    megoldás:Ne használd a telepítős magyarítást,mert felrak egy csomó szart és nem kompatibilis a legfrissebb javításokkal,amik nélkülözhetetlenek azokhoz a modokhoz amiket szeretnél!!!!!!!!!!!!!!!! Sőt a modok nagyrészéhez.
  • sznek1975
    de akkor még nem volt meg a LE változat
  • sznek1975
    de meg van mind a 3 és egybe raktam
  • genndy
    Mi az hogy "elavult a fordítás?" A legfrissebb verzióhoz készült, viszont csak az alapjátékhoz. Ezt egyértelműen írják is. Ha valami angol akkor emiatt van. A DLC-k fordítását meg elkezdték.
    A BrutalModPack meg valószínűleg amiatt nem működik, mert három részre van szedve, ami a nevében benne is van (part1, 2, 3), te meg nem szedted le mindhárom részét.
  • sznek1975
    Lesz valamikor frissítve a a Skyrim magyaritása? Legendary Edition- hoz szép álom lenne igaz csomó hibát okoz így elavultan hajlandóak lennének rá szerintetek?
  • sznek1975
    köszi a fordítást,
  • SaGa
    Egyiket sem. Azt magyarázza, hogy mostanság vannak olyan levelek, amelyek arról szólnak, hogy van újabb NMM és menj a benne lévő linkre letölteni. Viszont ők sosem küldenek levelet erről, utoljára 2007-ben csináltak ilyet. Illetve csak a nexusmods.com-ról letöltve, vagy az NMM beépített frissítőjén keresztül frissítgesd a programot (mármint az NMM-t).

Nem hiba, csak egy szimpla üzenet, amit ha le OK-zól, talán nem jön elő többet.
    Utoljára szerkesztette: SaGa, 2014.10.18. 15:13:24
  • sznek1975
    Nexus hiba telpités után a nexust nézi régebbinek vagy a módokat ?
  • sznek1975
    [URL=http://www.4shared.com/archive/C_nN73NYba/SkyrimBrutalModpackpart3.html][/URL]

ez le maradt
  • sznek1975
    gép jellemzőim alaplap FM2A55M-DGS
    processzor A4 5300 3.6 Ghz Max Turbo Dual core
    videó kártya Radeon HD 7770
    Ram 2x4 GB KInston Hyper 1600 MHz
    kérdés lehet hogy amit használnék mód csomagot abba lehet a hiba vagy pedig amit én még hozzá tennék az lehet a ludas?
    Lepkék Házi szárnyasok
    Házi sárkány
    sárkány páncélok
    Csapdák
    Hal
    Házi állatok
    Követök/segédek
    Husok
    Madarak
    Vadak és Szerények
    Virágok
    ezek rosszak vagy nálam lehet olyan mód ami rossz vagy buggos?

és ezt használom vagyis használnám ha el indulna [/URL]
    [URL=http://www.4shared.com/archive/k21l0BXWce/SkyrimBrutalModpackpart2.html]

http://www.4shared.com/archive/C_nN73NYba/SkyrimBrutalModpackpart3.html

Ennyi lett volna a kérdésem csak kicsit értek a dolgokhoz, nemúgy mint ti itt a profik
  • sznek1975
    de találtam egy videót róla azt kezdtem el nézegetni, magyar feliratos vagy szinkronos nincs belőle? úgy értve hogy aki be mutatya a említett módokon
  • sznek1975
    a orghoz nem értek van egy komplett mod packom amit egy srác rakott össze és ő is használya de nekem nem igazán akarozik müködnie annyira modoláshoz meg nem értek
  • sznek1975
    boss és nexust használok csak
  • SaGa
    Ha sok modot akarsz összekombinálni, akkor kell a ModOrg (vagy valami ami hasonlóképpen a modokat telepíti, törli, de a ModOrg mind közül a legjobb), a WryeBash megfelelő verziója (nem kötelező, de sok probléma kezelését nagyon megkönnyíti), sőt némely komolyabb mod igényli is, a BashedPatch használatát. Azok, amelyek hozzányúlnak a szintezett tárgylistákhoz (Leveled Lists). Nélküle a modok által bevitt változtatások nem összegződenk, hanem kiütögetik egymást a betöltési sorrendtől függően. A BOSS is jól jöhet, de utána a WryeBash-sal érdemes ellenőrizni, hogy az mit csinált.

A lényeg, hogy bármilyen segédprogramot is használsz (mod mergerek, editorok, sorrendkezelők), mindent a ModOrg alá kell begyógyítani, mert az általa összerakott virtuális data könyvtár csak addig létezik, míg a ModOrg is fut. Ha rajta kívül indítasz valamit, az csak és kizárólag a játék alá rakott data könyvtárat látja, amiben normálisan semmi, vagy csak a kötelező patchek vannak. Az, amit mindenhez, mindenképp használni akarsz. Pl a magyarítás.
    Magát a játékot is a ModOrg-ból kell indítani, akár használsz SKSE-t, akár nem. Ha használod, akkor az SKSE startert is be kell tenni a ModOrg indítóba.

Pont azért jó, mert nem nyúl magához a játékhoz, teljesen külön struktúrában kezeli a modokat, akár másik diszken is lehet (sőt még jobb is, ha külön fizikai hdd-n van, gyorsabb a betöltés), és nem írogatják felül egymást, így bármelyiket ki-be kapcsolgathatod bármikor. Persze ha van egy mentésed, amiben egy mod be volt kapcsolva, az alól nem szedheted ki, de próbálgatni, többféle karakterhez összerakni többféle világot sok modból, ezzel lehet igazán könnyen és a többi "profilra" veszélytelen módon.
    Utoljára szerkesztette: SaGa, 2014.10.18. 10:46:19
  • Molnibalage
    Megnézem pár mod videóját. Az időjárást + egyéb modokból kis túlzással egy survivor szimulátor lenne készíthető. :)
  • SaGa
    Beállítottad, hogy ne nyissa...
    Már nem emlékszem hogy hol, de meg lehet neki adni paraméterként, hogy kell-e az az oldal vagy sem.
  • sznek1975
    A boss nak mitől lehet az a hibálya hogy mikor futattom nem nyit meg önmagának netes oldalt ahol eddig ki irta hogy mi jó és mi nem ?
    krisztyan