The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hogy tudom mûködésre bírni ezt a karaktert?
Jól sejtem hogy ez az én karakteremet szabja át és nem valami követõ lesz?
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
"The trees move. Do you not see it?"
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
A warezt meg bevállalom sajna jelenleg nincs melóm pedig már becsekkoltam volna valahol.
a fene se érti mért 2014 ben foglalkozok egy 2011 es játékkal😊ja megvan szar volt a vga 5770 szerintem kevés lett volna hozzá
Második hsz-t már valami szoftver/adatmentés topikba, mert oda való, köszi.
Ha jól láttam csak meghajtóra tudok visszakeresni és nem könyvtára vagy arra is lehet de hogy?
azt kéne vissza applikálni?
Odaállsz a képen az elsõ kettõ közé, hogy két rács kinyíljon. Nyomod a gyors futás kiáltást és kinyílik a 3. rács is, mert a 3. kapcsoló mellett futsz el.
Csak kicsit gyakorolni kell, pár próbálkozásból megvan.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Széltoló Jürgen barlangjában szopok hogy a túróban lehet átmenni azon a 3 kapun amit külön külön kell aktiválni? hozzak magammal egy követõt és állítsam az egyik oszlop elé? és használjam a lassítás vagy a gyors futás skillt?

1. a képen látható (5/15)ben levõ beállítást hogy tudom átléptetni?
2. a nyakon azt a bizgentyût milyen módon tudom eltávolítani
ha jól emlékszem azt mondtátok hogy rossz testet használok hogy tudom lecserélni?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Azokat a Fantusz által felsoroltak adják.
Az overhaul-okat és a "quest" modokat keverni csak óvatosan szabad, ha nincs a megfelelõ quest modhoz kompatibilitási patch az overhaulhoz, akkor probléma lehet belõle.
De akár az egyes quest modok keverésével is. Az overhaul-okat sem jó egymással keverni.
Össze lehet rakni sok modot, ami teljesen átformálja, alaposan kibõvíti a világot, de az nem a magyarítással játszók világa. Érteni kell hozzá az angolt annyira, hogy a modok leírását, telepítési feltételeiket, összehangolási problémáikat megértse, a különbözõ modoló (nem készítõ, csak kezelõ) toolokat is értse kezelni, mert általában egy nem elég ahhoz, hogy nagyobb akadások nélkül összerakhatók legyenek ezek a modfajták. Néha még az esp-kbe is bele kell kotorni, de legalább egy "bashed patch"-et összerakni.
Több hétbe is telhet mire az ember kialakítja a "saját Skyrim"-jét, amivel aztán hónapokat tud játszani, míg valamelyik modder úgy frissíti a maga modját, hogy szétrúgja vele a jól bejáratott, belakott világot és kezdõdik az egész elölrõl.
Lehet ez a változtatás a játék nehézségére irányuló, harcrendszeren módosító, textúra pack, küldetéseket, új területeket a játékhoz illesztõ, s még sok egyéb változtatással élõ módosítás.
Felmerülhetnek kompatibilitási problémák is, nem elegendõ a modnak az alapjátékkal partiban lenni, fontos a mod-mod harmónia is: több lehetõség közül olykor csak egyet választhat a játékos.
Nagyobb küldetés modok:
Falskaar
Helgen reborn
Undeath
Unleashed
SkyRe
Requiem
Redone
tudtommal ez az összes "'nagy" mod
remélem segítettem
Olyanról ne is álmodjak,hogy valami nagyobb mod pakkot találnék valahol?😊
Eddig konzolon volt Skyrim és most meglett PC-re is.Végülis a modok miatt+grafika tértem át de több 100 apró modot találtam csak,nem ismerek egyet sem
Ezen a magyarosításon kibuktam nem lehet rátelepíteni a modok telepítése után újra a magyarítást. Kicsit vicces hogy egy része magyar azt átmegy angolba.
Közbe megoldottam kicsit gyorsan forogtak az események a követõm még így is meghalt feltámasztottam vagy mi, de beragadt és csak teleport után tért magához.
egy kicsit innen egy kicsit onnan 😊
Ha gyengus az angolod, akkor játssz magyarul. Alapjátékhoz kijött a magyarítás, morrohunról tölthetõ. Mondjuk azon majd ne csodálkozz hogy a cicababa modok miatt majd jópár dolog visszaangolosodik (vagy koreaiasodik. Vagy kínaiasodik. Vagy oroszosodik. Ki tudja miket raktál föl).
A bottal csak egy lövésem van?
Amúgy néha tényleg gond a dolgok helyrerakása mivel angolom igen csak gyengus.
😊
És elõre bocs ha nyilván való dolgokra kérdek rá😊
Használd Magnus botját, csak arra kell pluszban rájönnöd, hogy Ancano, vagy a gömb legyen a célpont
Immersive Armorsra gyanakszok hogy az volt fönt neked.
Ha elindul, csak épp a karakteredrõl hiányzik a ruha, akkor valami más gond van, esetleg valami textura vagy nif hiányzik...
Már akkor is elõfordulhat, ha az esp ugyan megvan, de a függõ esp-t a mastere elé tetted a sorrendben.
Ha jól emlékszem, a ModOrganizerbõl hívott BOSS szokott arra figyelmeztetni, ha valaminek nincs fenn a master esp-je. Illetve az ilyen problémák elkerülésére a legjobb a Wrye Bash, de azt nem triviális összeházasítani a MO-val. Fel kell külön telepyteni, kipróbálni, hogy mûködik-e, majd fel kell venni a MO által indítható programok közé, ahogy a Boss-vagy az SKSE starter van.
A Wrye Bash színekkel jelzi, ha valami hiányzik és ki is írja, hogy pontosan mi. Meg a sorrendhibákat is szinezéssel jelzi a listában.
A TES játékokba modokat tenni és azokat összehangolni egymással nem egyszerû feladat, több tool is kellhet hozzá.
Juj de egy bonyolult cucc ez 😊
Azt neked kell eldöntened, hogy szükséged van-e rá vagy nincs.
Vagy valami feltételhez kötötten kell valamelyik (pl: ha van sky ui-d akkor igen, ha nincs, akkor nem, ha fennvan valami kapcsolódó mod akkor kell, ha nincs, akkor nem is szabad betenni, stb...). A telepítõ (ha a modder rendesen összerakta a scriptjét) annyiban segít, hogy ha valami modfüggõ opció van, akkor ha telepítve van az adott mod, akkor azt az esp-t pakolja oda, ami kell hozzá, ha nincs, akkor nem. A modorganizer ebbõl a szempontból kicsit zavaró tud lenni, mert a telepítõ script a data könyvtárban keresi az adott esp-t, de a modorganizer nem ott tartja õket, így lehet, hogy a telepítés során hibaüzenetet kapsz, pedig az adott mod ott van a csomagban. Ilyenkor pl biztosan neked kell kézzel aktiválni a megfelelõ opcionális esp-t.
A másik eldöntendõ probléma, hogy az adott mod opcionális esp-je az "alap" esp mellé (utána a betöltési sorrendben), vagy helyette kell. Elsõ esetben mindkettõt be kell kapcsolnod a megfelelõ sorrendben, a másik esetben le kell cserélni a megfelelõre az alap esp-t.
Ezeket az adott mod telepítési leírásából lehet kibogarászni.
(\__/) ( X.x) ( } . { )