30713
TES
  • RoboKutya78
    juuj:)
  • PiszkosFred
  • RoboKutya78
    Leanimálni egy egymásba karoló lovagló férfi - női karaktert tényleg bulis feladat lehetne a modereknek :)
  • Malakai
    Ilyet annó én is kerestem, de tényleg működő mod nem volt. A két nagy pacis modnál mások is kérték már, de valószínüleg nem véletlen, hogy egyikbe se került még bele, technikai akadája lehet.
    Viszont én hónapok óta max csak azt nézem meg nexuson, hogy mik a felkapott modok, szóval lehet van valami...
  • RoboKutya78
    Már régen meg akartam kérdezni nem találtam olyan módot hogy lehet e azt megoldani hogy ketten csücsüljenek egy lovon? olyat láttam hogy a követőnek is lehet lova.
  • basho
    Köszönöm! Használta, alkalmazta már valaki ezt a Skyrim Face Transfer programot? Hogyan kell használni?

hordozható szobák linkjét is nagyon Köszönöm! Máris betettem a könyvjelzők közé. Tudja valaki, hogyan, miképpen lehet hozzájuk jutni? Meg lehet vásárolni? Hol és kinél? Vagy ki kell érdemelni? Ha igen - hogyan és mivel? És hogyan kell majd használni? Mert ez nagyon fontos volna nekem.

Odáig még nem jutottam el egy esztendővel ezelőtt sem, hogy eszközöket tudjak bűvölni. Azt se tudom, hol lehet ezt megtenni, és hogyan kell?
  • basho
    Köszönöm! Használta, alkalmazta már valaki ezt a Skyrim Face Transfer programot? Hogyan kell használni?

hordozható szobák linkjét is nagyon Köszönöm! Máris betettem a könyvjelzők közé. Tudja valaki, hogyan, miképpen lehet hozzájuk jutni? Meg lehet vásárolni? Hol és kinél? Vagy ki kell érdemelni? Ha igen - hogyan és mivel? És hogyan kell majd használni? Mert ez nagyon fontos volna nekem.

Odáig még nem jutottam el egy esztendővel ezelőtt sem, hogy eszközöket tudjak bűvölni. Azt se tudom, hol lehet ezt megtenni, és hogyan kell?
  • genndy
    Meg az is állandó hogy büdös, szőr nő a füléből meg éjjelente vonyít
  • Fantusz
    A perkek csak átváltozott formában hasznosak, de a tulajdonság-módosítók állandó hatásúak., pl akkor is 100% betegség-immunitású a karakter, ha nincs átváltozva
  • genndy
    Csak akkor van hatása mindkét perkfának ha abban az alakban vagy.
  • LaliK
    Sziasztok!

Az összes Vámpír és/vagy Vérfarkas per CSAK a formokra értendő? Tehát van olyan perk amit elköltök és akkor is lesz hatása ha éppen nem vagyok átváltozva?
  • Fantusz
    Nem tiszta a dolog, melyik várparancsnok lehet követő?
    Normál esetben, ha van követőd, s egy másik karakternek mondod, hogy "kövess, szükségem van a segítségedre", elhárítja a felkérést "úgy látom, már van követőd".
    Nem cserélgeti a követőket a játék, az aktuális követőt a karakternek kell elküldeni.
    Kivétel a Companions küldetés, amikor Farkas valóban a követő helyébe lép a küldetés befejeztéig (de Farkas nem igazi követő, nincsen meg minden opció, pl nem lehet vele cuccokat cserélgetni
  • genndy
    Dehogy kell mod. Visszament a default helyére. Gondolom Lydia volt az. Ha már megvan a whiteruni házad akkor ott lesz, ha nem, akkor a jarl palotájában álldogál valahol.
    Mod maximum ahhoz kell ha több követőt akarsz. Vanillában csak egy lehet (+egy kutya +egy ló), ha másvalaki kérsz meg akkor lecserélődik.
    Utoljára szerkesztette: genndy, 2014.11.08. 18:05:16
  • Nyugis
    üdv!

megkaptam az első "követőmet".
    aztán véletlenül a várparancsnoknak mondtam h kövessen, és az "én" követöm eltünt.
    hogy tudom őt vissza hivni? a várparancsnokot már elküldtem.
    van erre egyéáltalán lehetőség? vagy MOD kell hozzá? és ha igen melyik?
  • Fantusz
    Az Oblivion hordozható szobája egy cheat-mod, tudtommal készült hasonló a Slyrimhez, "feneketlen hátizsák" - soha nem használtam egyiket sem, nehéz tömegű, de értéktelen kacatokat összeszedni nem érdemes.
    Az Oblivion elsőszámú pénzszerzési lehetősége az alkímia volt, pénzszerzésre használható Skyrimben is, de nem a legjobb kézműves szakma, itt az enchantolt tőrökkel lehet legjobb üzleteket csinálni, illetve vannak cheat-modok...

Lady Templar Armor - tetszett a páncélozott bikini, felraktam a modot, de ennél nagyobb cheat nem sok lehet...
    Kovácsolás perk nélkül ad lehetőséget tulajdonképpen a semmiből pénzt csinálni: vasöntecs és bőrszíj az alapanyag, a cuccokat a kezdő karakter is 250-1500 aranyért adhatja el (női karakter viselheti is a páncélszettet, ami daedric minőségű védelmi értékekkel bír)

Érdemes a vadonon keresztül cipelni egy 50 kilós, 150 aranyért eladható páncéldarabot? - nem, mert ennyit egy gyengén enchantolt vastőrért is lehet kapni.
  • genndy
    1. Rosszul tudod. Természetesen van. Erre való a Nexus keresője...
    Tessék, egy, kettő, három, de annyi van mint a nyű.
    2. Sokkal jobb és részletesebb a karakterszerkesztője. Végre össze lehet rakni valódi arcokat is, nem csak olyan gnómokat mint Obliban. Van sokkal többféle haj, bajusz, szakáll, díszek, festések.
    Ha Oblivionból akarsz áthozni arcot, az nem fog működni. Játékon belüli megoldás természetesen van: Skyrim Face Transfer
    Nem tudom mi kell nekik, nem tudom hogy működnek, egyiket sem használom. El kell olvasni a leírásokat.
  • Although
    Ha kinézetre célzol az bővebb mert skálázhatod a súlyát is a karidnak.
    Ha meg a tartalomra, tulajdonságok, meg fajok eltérése az igen az eltűnt a skyrimból.
  • Savaran
    karakter szerkesztése? úgy emlékszem ilyesmi volt az oblivionban is
  • basho
    Sziasztok!

Két kérdésem is volna Hozzátok:

1.- Ebben a játékban - úgy tudom - nincsen hordozható szoba, mint a TES IV-ben. Mégis, hogyan lehetne megoldani a tárolás problémáját. Főleg úgy, hogy r ö g t ö n , a z o n n a l és h e l y b e n szükség lenne rá?

2. - Az EderFaceCopy program használható-e a Skyrimben?

Ugyanis gyalázatosan leegyszerűsítették a Skyrimben a karakter szerkesztését.
    Semmi olyan finomság nincsen benne, amely a TES IV-re jellemző.
    A végeredmény pedig egy semmitmondó, karaktertelen karakter... Vagy Izé, de inkább - Mifene...
  • Savaran
    az üveg páncél az könnyű, jól néz ki és jól véd, elég erős a hozzá tartozó íj is, magas az ára, ingyen kovácsolva majd eladva pénzforrás is egyben, a szükséges ércek viszont ritkák malchit és holdkő kell hozzá, malchit a széltető melletti kocsma mellett lévő bányában bányászható holdkő pedig rorkifalva mellett lévő folyó parton ahol a sziget van egy barlangban
  • sznek1975
    én csak könnyű páncélt hordok és inkább nyilas vagyok kevés egykezes fegyó tapasztalattal.
  • Fantusz
    Üveg és ebony páncéldarabokat, ha nem is tömegesen, de viszonylag elfogadható számban lehet találni lootban és a kereskedőknél.
    Ebony fegyver meg kimondottan sok van, magas szintű draughok gyakori fegyvere lesz, bár nem biztos, hogy már a 25-ös szinten, de emlékeim szerint sokszor már ott is hagytam az ében kardokat, fejszéket, nem kellettek...
    Daedric, dragon cuccok nagyon ritkák ezekből komplett öltözéket csak kovácsolással lehet normál idő alatt összehozni (végtelenségig játszva, matematikailag előbb-utóbb sikerül)
  • Savaran
    Ja értem, hát igazából szerintem tök felesleges gyűjtögetni :) max eladásra, használatra semmiképp, mivel sokkal keményebb cuccokat lehet kovácsolni :)
  • sznek1975
    kór hű módok jók lennének
  • sznek1975
    utána bárhol is járok nincs olyan cucc ami mellet van egy kis nyíl felfele max néha tudok pár cuccomon javitani hogy jobb legyen azt anyi a egész sajna , ha jól tudom a karakter alapja TBBP kompatibilis test verzíóhoz jol jönnének ruha módok hogy lehet találni ilyeneket ?
  • Savaran
    Hogy érted hogy 25. szintig van utána semmi?
  • sznek1975
    Sziasztok hogy lehet hogy a páncélok csak kb 25 szintig vannak utána semi, 2 legendaryn van a kovácsoláom és érdekes egy dolog és kissé csalódtam, korábban be raktam ezt a módot több szint
    hogy lehet meg csinálni hogy a kovácsolás és a többi szakma 100 fölé mehessen?
  • sznek1975
    ok meg lett a mod köszi szépen
  • sznek1975
    netán köveket rakjak köré? hogy lehetne a helyét ki választani? eléggé hiányos ez a rész
  • sznek1975
    és ha csak fám van és nincs égethető könyvem akkor megy a tűzgyújtás ?
  • SziszeeintSz
    "Once you've placed the campfire location on the ground, select it to place your wood on the fire. You need 6 Firewood or 15 Deadwood or 10 ruined books to start a campfire. If your Campfire Mode is "Automatic", your campfire will be lit as soon as you select your fuel. If your Campfire Mode is set to "Manual", you will have to light the fire yourself in one of the following ways:
    "Bashing" the campfire with a torch.
    Using a fire spell.
    Using a fire staff.
    Using the Fire Breath (YOL) shout."

Tehát válaszd ki a helyét (gondolom erre van valami képesség) és használj föl 6 fát vagy 10 rossz könyvet vagy 15 deadwood-ot. (halottfa? :D)
    Ha a modbeállításod szerint automatikus a tűzgyújtás akkor egyből égni fog, ha manuális akkor még neked kell tüzet csinálnod hozzá varázslattal.
  • sznek1975
    sziasztok hogy lehet tüzet rakni mi kell hozzá?
  • Nyugis
    nos megtaláltam a mod neve:
    ModOrganizer
    ezzel megtudod nézni melyik mod akad mivel. ÉS ki is kapcsolhatod! ezzel se perc alatt tudod javítani/helyreállítani a moddal eltolt dolgaidat.

tessék egy link is hozzá:

mod organizer
  • Nyugis
    üdv!

sikerült felrakni. más csak az a gond h valamelyik mod összeakad.
    Valahol olvastam, hogy létezik egy olyan progi ami ebben tud segíteni!
    megnézi, hogy melyik mod akad a skyrimben.
    tudja valaki a nevét és hogy honnan lehet leszedni?
    a választ előre is köszönöm!
  • Although
    Megoldja, függően milyen kapcsolatot találsz megoldja elite proxy switcher használata javasolt. Firefox bővítménye is van.
  • Although
    Akinek problémája van a nexussal érdeklődjön az ismerőseinél a proxy használattal kapcsolatban most olvastam rá a Fallout Nv miatt a nexuson.
    Állítólag ez megoldja a gondot. Új rendszerre álltak át.
  • Nyugis
    üdv midnenkinek!

MOD-telepítésében szeretnék segítséget kérni.
    aki jártas benne és van türelme az kérem írjon rám és segítsen végig vinni a telepítésen (ts3; skyp akármi)

ezt a mod csomagot szeretném felrakni:
    http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/30936/?

egyedül nem merek belefogni. :( totál kezdő vagyok benne!!

a segítséget előre is megköszönve mély tisztelettel!
    Utoljára szerkesztette: Nyugis, 2014.10.26. 17:01:44
  • sznek1975
    köszönöm szépen a segitséget
  • SziszeeintSz
    Ha tudsz angolul akkor ez segít újraéleszteni test nélkül is:
    http://www.reddit.com/r/skyrim/comments/1kjlsk/pc_only_foolproof_guide_to_resurrecting_npcs/

Egyéb dolgok:
    1. Valószínűleg már megcsináltad az Alvor-hoz tartozó küldetést mivel sárkánytámadásról is beszélsz, így ő teljesen jelentéktelen NPC.
    2. Ha sárkánytámadástól meg akarod védeni az embereket akkor tedd föl ezt: http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/23906/?
    (Van ennek a modnak egy vámpírtámadás elleni párja is: http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/28235/?)
    3. Kódokkal meg egyéb ilyen dolgokkal óvatosan, vagy egyáltalán ne is babrálj mert könnyen kikúrhatsz magaddal.

Én a helyedben visszatölteném az állásom arra a stabil pontra ahol már megölték és még nem élesztetted, de ez a te dolgod..
  • sznek1975
    sziasztok alvort a kovácsot 2 szer élesztettem míg ott voltam riverwoodban sárkány támadott sajna megyek következőnek a városba és sehol nincs alvor korábban kaptam levelet hogy elhunyt de az a sárkány támadás után volt és akkor fel élesztettem de most sehol nincsen, vissza lehet hozni valahogy test nélkül?