The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AZ egyik hogy több városban már 1000 arany a fejpénz rám. Hol tudom ezeket elintézni hogy nyugodtan mehessek a városokba harc nélkül? Pontos helyet vagy nevet aki elintézi tud valaki?
A másik téma hogy a köszörûnél hiába van meg a kellék a fegyverhez vagy a páncélhoz nem engedi hogy erõsebbé tegyem a tárgyakat. Talán azért mert nem nyomkodtam a kovácsolásnál a szintlépésnél? Tud valaki olyan helyet ahol képezhetem a kovácsolási technikámat?
Gyógyitalokon kívül más lötyit nem isznak meg, s mérgeket sem használnak tudomásom szerint.
Felszerelések átadásakor is érdemes végig gondolni mit adsz oda a kísérõdnek, mert nem biztos, hogy hatékonyabb lesz egy elvileg erõsebb páncéllal, fegyverrel, ha ahhoz nincs megfelelõ képessége.
Pl. a housecarl-ok nehéz páncél+egykezes+pajzs alapképzésük ellenére, ha kétkezes fegyvert adsz nekik azt használják, vagy az alapvetõen könnyû páncélos karakterek (Feandal, Alea) is nehéz vasba öltözik, ha heavy armort, kétkezes fegyvert adsz nekik.
Lélekvadászatra jól használhatóak a kísérõk, pontosabban a harcosok, ha adsz nekik üres lélekköveket, és egy olyan soul trap enchantos fegyvert, amit hajlandó használni.
Serana, aki amúgy egy kellemes kísérõ, - vámpír, de nem kell rá külön vigyázni - nem fog neked lelkeket gyûjtögetni, mert fõleg varázslatokkal harcol... nekromanta, aki destruction mágiát is elég hatékonyan használ, de lélekcsapda varázslatot nem, s hiába adsz neki enchatolt fegyvert, azt legfeljebb akkor veszi elõ, ha kifogyott a manából.
A kísérõknél lévõ mágikus fegyvereket viszont neked kell úja tölteni, azzal nem foglalatoskodnak, igaz úgy emlékszem, meglepõen lassan merült náluk a fegyver
Nem egyszerû, néha tovább tart, mint maga a játék. Gyakorlatilag egy új, saját világot alkot meg vele az ember.
Az biztos, hogy az esp-k sorrendjének állítgatását néha érdekesen csinálja a ModOrg. Van, amikor makacskodik és hiába akarsz áttenni egy esp-t feljebb vagy lejjebb, nem engedi, csak ha valamit átállítasz valahol máshol, de ez az, ami már kiesett. Ha újra használni kellene, biztos eszembe jutna, de most így nem emlékszem, mi volt a varázslat...
Igaz, én a WryeBash-t is használtam ehhez, mert az, hogy melyik esp melyiktõl függ (melyik után kell feltétlen kerüljön), az mutatja meg a legjobban...
Akkor ez így oké (csak azt a USP-t kellene az elejére tuszkolni. Ha máshogy nem megy, akkor nyúlj bele kézzel Notepad-el a plugins.txt-be). Meg a UDAP is mehetne az UDRP elé. És a Hearthfire-hoz is van UP.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
1.9.32.0.8(skse 1.7.0 rel 45)
Én azt hittem az benne van már ebbe a verzióba vagy nem?
Ha nem mit kéne leszednem még?

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Egyébként ez így elég, sõt még a Racemenu-t is hanyagolhatod.
Elõször is mik azok a dolgok amik alapban fontosak hogy mûködjön Pl skse racemenü dlc pach stb alkalmazás ezek fent vannak más mi kell még?
vagy ezt így nehéz meghatározni? Lebutítottam magam eddig.

például a
Unofficial Skyrim Patch. esp
Unofficial Dragonborn Patch. esp
nem tudom megcserélni pedig a listában pont fordítva kellene lenniük.
de ettõl még mûködik az erõelszívás.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
A sorrend változtatásához a legegyszerûbb módszer, hogy egérrel áthúzod az esp-t a megfelelõ helyre.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

a plugin ablakban ha ki be pipálom az esp esm filokat azzal változtatom a prioritást vagy hogy?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- Ha fent van a legfrissebb patch, és az USP-t is használod, akkor deaktivált a modot. Ezután töltsd le hozzá a Unofficial Dragonborn Patch-et (innentõl UDP), és sorban kapcsold vissza az USP-t a UDP-vel.
A problémát az okozza, hogy a Dragonborn kiegészítõ a sárkányok Script-jébe belenyúl; ergo átírja azokat a javításokat amiket az USP végzett benne. Az UDP ezt orvosolja, de valami mágikus oknál fogva muszáj deaktiválni a USP-t az UDP-vel való frissítés elõtt.
FONTOS: A sorrended szigorúan ez legyen:
Skyrim
Update
Dawnguard.esm
Dragonborn.esm
Unofficial Skyrim Patch. esp
Unofficial Dragonborn Patch. esp
FONTOS 2:
- Bármely mód, ami bele nyúl a sárkányokba, azaz a scriptjükbe lehetetlené teszi a lélekszívást.
SKSE-nél egyébként nem kell az src mappa, az csak a forráskód ha valakit érdekel a mûködése, de a használatához nem kell.
Most meg találtam egy bugot ami eddig nem volt
Az elsõ sárkány megölésénél mikor meghal nem kapom meg az erejét mi lehet a bibi? a jelölõ ikon mindig a feje felett van és a csapatom meg a félelemtõl reszket😊

Copy Data directory to Skyrim install directory
De elvileg ez is jó és ugyan így kell "telepíteni".
Az skse-t, pedig innen tudod beszerezni, a current buildet letöltöd és ezt NEM a data-ba másolod, hanem a Skyrim gyökérkönyvtárba, ahol a launcher is van. A játékot pedig a szokásos laucher helyett az "skse_loader.exe"-vel indítod (ha eredeti a játék a steam-nek futnia kell).
Max ha elõhívom a conzolt és úgy rakom le akkor többnyire nem jön elõ.
A majom steamtraden mintha 10 tf kulcsot kért volna és ezért dobott volna nekem egy alapot ha jól sejtem. 18 eura számoltam az is sokkolóan soknak tûnik.
Nem tudom remélem egyértelmû mit szeretnék kérni tõlük.
http://www.steamtrades.com/forum/X8LXV/w-the-elder-scrolls-v-skyrim-legendary-edition-any-coupon
Várd meg a steam sale-t, szerintem lesz hasonló áron.
Parasite Eve 2, best game EVER!
50%-os akciót tuti meg fog kapni az meg úgy haverok közt is 4500 Ft a legendary kiadásért. De én a 75%-os leárazást sem tartom lehetetlennek az meg úgy már rögtön 2100 Ft-os árat jelent.
És akkor még mindig van lehetõség ennél is olcsóbban beszerezni külföldrõl a játékot, amikor akciós.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ennél nem igazán lesz olcsóbb. Max. ha találsz online áruházat, ahonnan csak kódot küldenek. De az se lesz nagyon olcsóbb.
Én azt mondom vedd meg mielõbb és már játszhatsz vele a nyáron, legálisan, rejtélyes fagyások és más hibák nélkül, ami a virágboltos verziók velejárója.
Ez a játék megérdemli, hogy megvegyük.
eddig a sima verzióval szívtam amit frissítenem meg a dlcket is feltettem hozzá ahelyett hogy egy dlcs verzióval toltam volna na mindegy mától ezt teszem😊az alap volt 5 giga ez meg legalább 13 giga.
Ehhez meg kell a Dawnguard DLC, mert abban van ez az íj ("Of course it requires dawnguard."). Egyébként semmi más nem kell hozzá, sima textúracsere. Ezt is írja amúgy: "Extract the texture folder into Steam/SteamApps/common/Skyrim/Data" - csomagold ki a fájlokat ebbe a könyvtárba: ..."
Most szinte minden kiegészítõt kitöröltem és megpróbálnám elõször a karakteremet kialakítani.