30713
TES
  • SaGa
    Vagy nem tetted el az SKSE (Skirym Script Enhancer) legfrisebb változatát, vagy nem az skse_loader.exe-vel indítod a játékot.
  • sznek1975
    Sziasztok. 154 es módot felraktam videó alapján de valami fura hiba van benne.Hiba
    mi lehet a gond?
  • genndy
    Igazad van, tényleg az első barlang UTÁN kell, én emlékeztem rosszul.
  • Fantusz
    Mindig van valami segítség.
    Az ajtókon lévő ikonok sorrendje az egyszerűbb, azok fel vannak rajzolva a kulcsra (sárkánykarom), csak meg kell nézni a kulcsot.
    Az oszlopoknál van többféle variáció, lehetnek a falon jelzések, könyvben olvasható leírás, de olyan is van, akikor egy NCP utalása segít a zárat kinyitni.
  • coolpet
    Van egy olyan kerdesem, hogy vannak azok a sarakny, sas, kigyo medve madar bagoly stb puzzlek, amiket forgatni kell.

Most van a gyurus es van az oszlopos valtozat.

Annal a kuldinel ahol egy amulettet kellett osszekovacsolni, 2 gyurus puzzle is volt, de segitseg sehol. Ezeket mi aapjan kell megoldani?
  • Fantusz
    genndy: biztos, hogy a Helgen Reborn új játék indítással működik?
    Régen használtam, akkor pontosan az volt a probléma, ha valaki új játékot indított, miközben aktív volt a mod, a játék Helgenbe érve lefagyott... ezen persze lehet azóta változtatott a modder.
    A modot egyébként elég ötletes, ismét benépesül Helgen, s a főhősnek ott is lehet egy tágas szállása (egy egész lakótoronyba rendezkedhet be).
  • sznek1975
    köszönöm a segítséget
  • genndy
    Egy exe van, az alapjátéké, az mindig a legfrissebb, a modok nem nyúlnak bele. Steam elintézi hogy mindig friss legyen, nem is tudod úgy elindítani hogy ne frissítse. Egyébként 1.9.32.0.8, nem is lesz már újabb mert nem foglalkoznak a játékkal, és a menüben lent látod (játékindításkor még nem, csak már játékban).

@sznek1975: Nexus - Files - Categories - Quests and adventures
    Falskaar, Moonpath to Elsweyr, Helgen Reborn a legnépszerűbbek. Viszont franc tudja hogy más nagy modokkal mennyire akadnak, főleg overhaulokkal. Helgen Reborn csak új játékindítással működik

@stewee: nem tudod patchelni a hivatalos oldalról, hacsak nem a Steamre gondolsz, ami mindig a legfrissebbet szedi lesz. De régifajta letöltős patchelgetésre (1.1, utána kell az 1.2, aztán az 1.3, stb.) nincs is semmilyen lehetőség. Még ha egy régit akarnál megtartani a Steam akkor is erőszakosan frissíteni fog.
  • Wreck86
    Semmi gond, csak nem voltam biztos melyik a legújabb patch. :)
  • steweee
    ja bocs, csak eredetit alapból tudod peccselni a hivatalos oldalról is. ott megtalálod egészen biztosan a legújabbakat
  • Wreck86
    Ki mondta, hogy nem eredeti ?
  • steweee
    skyrim legendary edition - supported by "torrent-finder.info"

vagy boltban megveszed, már egészen olcsó és támogassuk a fejlesztőket ezért a remekmúvért....
  • sznek1975
    direkt azért kérdeztem , és nem azért hogy kitalálost játszak.
  • Fantusz
    Van néhány ezer darab, hagy ne soroljuk fel mindet...
  • sznek1975
    A Falskaar-t meg találtam és a többi nem hivatalos kiegészítőknek mi a neve?
  • Wreck86
    Ahha!

Köszi! (Nem vagyok nagy steam-es,nem tudtam.) :)
  • coolpet
    A steam megoldja, kapcsold be a properties/updates alatt az auto updatet es mindg a legfrisebb verzion tartja.
  • Wreck86
    Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne, hogy maga az alap Skyrim, dlc-k nélkül, milyen patchekkel van már újítva?
    Illetve ha felrakom az alap Skyrim-et, merre látom hányas verzióban van?

Köszönöm!
  • coolpet
    Meg egy kerdes:

Melyik modot erdemes feltenni, ami nem valtoztatja meg a jatekmenetet, de a grafikat mind a varosokban, mint a termeszetben feltuningolja?
    Ezt neztem, hogy kell feltenni?
    http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=201730451
  • coolpet
    Sziasztok!

Koszonom a helpeket, az in-game browser jo otlet, mokudik, a kezcsere is.
    Hazat is sikerult vennem, d meg kell love a berendezeshez. A skyrimes kereskedoknek osszesen nincs annyi penzuk hogy megvegyek a targyaimat, raadasul nem is mindegyik vesz mindent. Probaltam e mar tobbmindenkinek eladni. Most oke vagyok, magust krealok, megvan a fireball spell es LVL 12-re sikerult feljutnom 1 nap alatt. 6 sarkanyt oltem meg eddig :)
  • Fantusz
    A mágusoknál vannak trénerek, ha meg tudod fizetni őket - a destruction csak harc közben, vagy trénerrel fejleszthető.
    Ahogy lentebb már írta denndy, ha erős varázslatot tudsz használni, sokkal gyorsabban fejlődik a skill - a titok nyitja az enchant, de varázskönyvet csak egy bizonyos megszerzett tudás után ajánlanak a mágusok, lootban lehet találni a képességnél sokkal erősebb varázskönyveket, de az bizonytalan.
    Destruction csak akkor biztonságos, ha nulla manából tud a karakter varázsolni, vagy van másik harci képessége - az idézés sokkal erősebbre sikerült mágia lett Skyrimben, mint a pusztítás, destructiont "edzeni" legfeljebb idézett lényen tudsz, de inkább menj trénerhez (céltalan, unalmas, időigényes idézett tűzelementálokra jeget szórni)
    A kereskedők világában, ha kiismered magad, megvan a módja, mint hogyan lehet eladni: össze lehet kapcsolni a kereskedést a tréneléssel, sok tréner kereskedő is.
  • SlipKnoTiaN
    Helló Mindenkinek! Olyan problémám van, hogy nem indul el a játék. Újratelepítettem legalább 50x, mindig volt vmilyen gondja amiért nem indult el, viszont van ez amivel nem tudok sehogy sem megbirkózni: 0xc000007b hibakód. Olvasgattam kicsit már a témában, azt írják h Visual C++, Direct X, .NET Framework frissítés. A Direct X-szel van problémám, mert amikor futott a letöltés a frissítésénél megszakadt a net kapcsolat kb. a felénél, és ha újra próbálom indítani ezt írja amikor inicializál a telepítő: A cabinet file necessary for installation cannot be trusted. Please verify the Cryptographic Services are enabled and the cabinet file certificate is valid.
    Már teljesen tanácstalan vagyok.:/
  • genndy
    Használd a Steam beépített böngészőjét, erre jó az Overlay felülete. Shift+Tab vagy amire állítottad.
    Menüben az Irányításnál föl lehet cserélni.
    Akkor fejlődik jobban ha manaigényes varázslatokat használsz. Ha ki van maxolva meg perkelve az enchant, akkor tudsz olyan göncöt csinálni magadnak amivel 0 manaigénnyel lődözhetsz varázslatokat az adott osztályból. Felesleges húzni, mert csak azt éred el hogy az ellenfelek erősödnek. Ha gyenge vagy vigyél segítőt, majd fejlődsz. Gyakorlóbábu nincs, csak valós ellenfeleken működnek a destruction varázslatok. Botot használva nem fejlődik, csak ha te varázsolsz.
    Whiterunban van 7 kereskedő, az csak elég eladni...

@ sznek1975: tekerd az egérgörgőt.
  • coolpet
    Van egy olyan problemam, ha Alt + Tab -olok, hogy megnezzem a wikit vagy barmi masert, akkor ha visszalepek a jatekba fekete kepernyo fogad, tobb Alt + Tab komboval vissza tudok menni a jatekba, de akkor meg ottmarad az eger is es zavaro ahogy mozog a celkereszttel egyutt.

Van erre valami megoldas?

Meg egy eszrevetel ami megintcsak zavar. Ha beallitom, hogy egy spell a bal kezbe keruljon, ott is lesz, de jobb eger gombbal leht aktivalni, es vica versa a jobbra is ugyaner van. Megoldas?
  • sznek1975
    Tudtok valami megoldást arra hogy külső nézetben messzebb legyen a karakter? zavaróan kevés így a látó szögem a belső nézetet meg nem nagyon szeretem.
  • coolpet
    Na akkor kerdezek meg.

Hogy lehet feltornazni a destruction magicot gyorsan lvl 50 fole? most 39-s de olyan kinkeservesen fejlodik, pedig szinte csak azt hasznalom.

Van valami hely ahol lehet mondjuk gyakorolni babukon hogy fejlodjon vagy valami?

ellenseget alig talalok.

Raadasul a cuccaimat sem tudom igazabol eladni, mert nincs a kereskedoknek penze...
  • sznek1975
    meglett
  • sznek1975
    vsyncet ezt merre találom játékon belül? kerestem de nem találtam.
  • sznek1975
    köszönöm a segítséget
  • genndy
    Meghülyült a Havokod, kapcsold be a vsyncet. Használd a keresőt, biztos hogy milliószor le lett már írva itt.
    A szó amire gondolsz az az "új".
    Utoljára szerkesztette: genndy, 2014.12.27. 19:31:06
  • sznek1975
    ujj modujj mod 2ujj mod 3ujj mod 4

ezeket beraktam és az agondom hogy forog a képernyő kell valami sorrend ezekhez vagy be állítás?
    hiba
    az emlitett hiba
  • genndy
    SSME - Skyrim Startup Memory Editor
    SKSE kell hozzá, arra épül.
  • Fantusz
    Sokadik ismétlés, de akinek új a játék, lehet segítség:
    Íjászoknak minél hamarabb érdemes egy Faendal nevű wood elffel összehaverkodni, hogy az felajánlja a segítségét - követőként szinte ingyér tréneltethető nála az íjászat, ha van elegendő aranyad, kb ki sem kell lépni Riverwoodból, s 50-es szinre tornátható a lövészet tudomány (ezt követően el is lehet küldeni az elfet, nem egy komoly harcos, bár kb 20-as szintig megfelel)
    Később Sorine Jurard lesz a legjobb tréner - ő Dawnguardos, tehát szükséges a DLC. (pénzért trénel, de mellesleg kereskedő is, sok cucc eladható nála a trénelés mellett)
    Sorine másik speciális területe az enchantolt számszeríj vesszők árusítása.

Nyílvesszőket kovácsolással elég gazdaságosan lehet készíteni, ha ismeri a karakter a megfelelő technikát (perk).
    Íjásszal általában a könnyű páncél vonalat fejlesztettem, az elég nyílvesszők már elég jók, de leginkább az üveg vesszőket készítettem, használtam (sárkánycsont a legjobb, de ahhoz nem biztos, hogy lesz elegendő alapanyagod)
  • Fantusz
    Bármelyik ork erődben hajlandó pénzért pofozkodni veled a főnök...
    A Helgen Reborn (mod) küldetéssorában meg néhány gödörharcot lehet megvívni - ennyi nekem elég is volt az aréna-feeleingből.
  • sznek1975
    tud valaki egy jó aréna módot kevés fogyasztással?
  • coolpet
    mi az az ssme?
  • genndy
    Mióta fönt van az SSME azóta nem.
  • coolpet
    elofordul nalatok is hog csak ugy kilep a game magatol?
  • genndy
    Csak Steames változat van a játékból, úgyhogy igen, lehet modolni nyugodtan. Szép is lenne ha nem lehetne. Steamen belül még Workshopja is van ha onnan tennél föl inkább modokat.
  • RoboKutya78
    Na jó ha jól látom max a nyíl okosítást tévedtem:) a többit meg csak nagy vonalakban írtam :)
    Meg a lassító effektet:)
    Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2014.12.26. 20:41:31