The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csinálj egy "Helyi fájlok ellenőrzését" Steamen belül, hátha valami alapfájlt is sikerült kigyilkolni. Ha viszont valami szénnémodolt mentést akarsz betölteni friss játékba, akkor simán érthető a CTD, nem csoda ha megkergül a játék hogy kihúztál alóla egy csomó scriptet, meglévő tárgyat, stb. Zárt térben lévő mentés betöltésére ilyenkor még mindig több az esély ha van olyanod.
@Risu Führer #26773: ha se lötyivel, se oltárral nem sikerül kigyógyulnod, és a karaktereden is látszik a dolog, meg éget a nap, akkor már átváltoztál. Nem véletlenül a vámpír lord harapott meg a Dawnguardban? Az azonnali.
Mik a pirosak a hatásoknál?
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Visszatérve a Skyrim mod organizer re nekem még nem igazán fekszik. pl az Alternate Start nem akar az SKSE vel működni.
Megtennéd, leírnál pár alapvető javaslatot a használatáról?
Ja és amióta fentvan nem működik az egér görgő klikem :S
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
Igen legutoljára ez volt. De akkor is ezt csinálta ha leszedtem az összes modot.
Na mind1 most lett kész a magyarosítás. most kezdek válogatni
Lehet olyat is csinálni, hogy az összes modot kikapcsolod, elkezded a játékot, amikor kijössz a barlangból mentesz, kilépsz, visszakapcsolod a modokat és betöltöd a mentett állást, hátha...
Ja: és a modolt világ felépítése időben összemérhető az ebben a világban eltöltött játékidővel. Mindkettő hetek, hónapok...
A Wrye bash elég sok segítséget ad ehhez, ha a modok összeolvaszthatók, azt megteszi és az egészet a bashed patchba teszi.
Most per pillanat ha a skyrimi területre kilépek kifagy. pedig semmi mod nincs fent.
Most mindjárt megy egy reinstal. kipróbálom amit mondtál
Pedig éppen csak 238 mod van fent. Mindig ez van. Mire összeválogatom a koktélt már nem működik. Ti menyit használtok?
A modolás (nem gyártás, csak sok mod beillesztése a játékba) igényel egy elég komoly "szerszámkészletet". Valamelyik modmanager (a legjobb a MOD Organizer, nekem a Nexus Mod Manager nem jött be, elég sok gondom volt vele) és a Wrye Bash Skyrim-hez is jó verziója. Ezzel tudod megnézni, hogy melyik esp van rossz helyen a sorrendben. Szépen kiszínezi, sőt azt is megmondja, hogy melyik esp vagy esem hiányzik, vagy van rossz helyen ahhoz az esp-hez képest.
Angolul nem árt hozzá tudni egy kicsit, mert nincs magyar nyelvű használati utasítása és sokmindent lehet vele csinálni.
Megj: némely összetettebb mod igényli is, és odaírják, hogy a stabil működéshez kell a Bashed Patch is. Na ezt a Wrye Bash-sal lehet megcsinálni. Ez gyakorlatilag összekombinálja a felrakott modok tárgylistáit egybe és képez egy olyan listát, amiben a tágyak (ruha, fegyver, stb...) az összes felrakott modban benne lévő tulajdonságait felveszik. Tehát ha van egy mod, ami egy fegyver sebzését módosítja, míg egy másik csak az árát, alaphelyzetben csak annak a módosulatai lesznek érvényesek, amelyek az utoljára betöltött modban vannak. Vagy az ár, vagy a sebzés. A Bashed Patch-ban meg egy olyan kard lesz, aminek mind az ára, mind a sebzése módosítva van, mert összeszedi a tárgyhoz tartozó összes, az alapjátékhoz képest megváltoztatott értéket és egybegyúrja.
Valaki megosztaná velem a tapasztalatait, h szokta megelőzni az ilyen helyzet kialakulását?
Valaki aki jobban beszél angolúl felvilágosítana aPredator vision nál mit kell átírni ha nem kompatibilis az ENB vel
Előre is köszi
Avenicci, a jarl szolgálója, Dragonsreachben.
Whiterunban ez viszonylag könnyen megy, csupán a sárkánykövet kell odaadnod Ferangarnak (az udvari varázsló), s ha a sárkányt is legyőzöd kóborlovagi kinevezésed Lydiát is melléd rendeli a jarl, aki housecarl is.
5ezer aranyért csodát ne várj az emlegetett házikó egy viskó, a városkapu közelében, a kovácsműhely melletti házikó.
Viszont minden fontos dolog megtalálható a közelben (kereskedők, kézműves műhelyek), s hiába nincs sok különlegesség a házikóban, nekem a kedvenc lakhelyem volt Whiterun
Nekem valahol megvan egy lementett eredeti, csak nem tudom kicserélni. Kly meg ki tudja merre van már.
Nem vetem meg én sem a csúnya beszédet, de ebben az ismertetőben picit már túlzásba esett a készítő. Ne értsetek félre maga az ismertető nagyon jó, és hasznos, biztos sok dolga volt vele a készítőnek, de annyira sok obszcén szó van benne hogy az már zavaró...
Én RealVision Performance ENB-t használok + CoT.
Pontosabban nincs is gáz csak úgy látszik offline volt az ingyé szerver
Annyi kérdésem lenne még, h KI Milyen ENB t használ?
Az sem utolsó szempont, hogy a mod mager is kérheti a nexus regisztrációt, ha a modokat managerrel szeretnéd letölteni-telepíteni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Csak mertezt találtam és hát éhes lettem
A Fat 32 ő lehet probléma? bár nem hiszem,h 4,3 gigánál nagyobb lenne a kicsomagolt mod
Valamint kérnék mindenkitől kedvenc ENB-t valamint skill fa modot (minél részletesebb és bonyolultabb legyen)
Elfogyott a hely a vinyón. Elfogyott a memória. Passz. Csomagold ki őket kézzel.
Apropó kihívás
Mi a teendő ha a NMM nem akarja felrakni a modot? Nincsen hozzá követelmény végigmegy a csik és kiírja, h
A problem occurred during instaL:
Exception of type"system.out.memoryException" was thrown.
The mod was not installed
A Falskaar és az Immersive Armors al csinálja.
Egyszerűbb ha Nexuson nézelődsz modok után, van millió házépítős. Meg a Hearthfire DLC is erről szól.
Lakást szeretnék csinálni. Milyen programmal szokás
lenyomtam a 2. sárkányt de csaj meghalt.
Ez megoldja a viz alatti gondot, ha esetleg az tovabbra is jelen van. Illetve, van ezen kivul meg rengeteg "Water" modifikacio, azok nagy resze is jo, de talan ez a legnepszerubb. (regebben ez volt, legalabbis)
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Vagy erre gondolsz.
sajnos az angol tudásom gyenge a leíráshoz.
de emlékszem nexuson volt fent valami megoldás. csak nem emlékszem illetve nem találom
Most kezdtem újra a játékot.
Ha ugrálnak az árnyékok nem látok a víz alatt és nem látszik a tűz mit is kell felrakni? Sajnos már nem emlékszem
Könyörgöm, az egyéb esm-ek sehogy sem lehetnek ez esp-k mögött. Először be kell tölteni minden esm-et, majd utána az esp-ket. Nem is hagyja másképp beállítani egyetlen modsorrend kezelő sem.
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jól rendezi el a modokat? Legjobb tudomásom szerint igen, bár én nem használom.
Nem turkál a cuccaid között, viszont folyamatosan frissített netes adatbázist használ, úgyhogy nem árt kiengedni (de nem kötelező, kézzel is le lehet tölteni az adatbázist).
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Nem kell kikapcsolni semmit, a modsorrendnek kell jónak lennie. Elolvastad amit a morrohun oldalán írnak?
Csak rendesen megkérdeztem vmit és letorkoltok,lehet egy milliószor kérdezték de én most jöttem fel ide elõször<#rolleyes>#rolleyes>
A Conditioning a legfontosabb perk lesz: a viselt nehézpáncélnak nincsen súlya, és nem lassítja a karaktert.
Tegnap megvettem a játékot, kövezetek meg ,hogy nem elöbb mert ez valami fantasztikusan jó játék.
A sima alapjátékot szereztem be steamen 3,5euróért, minden egyes centet megért , de még az eredeti árát se sajnálnám ezek után tõle, egyszerûen lenyûgözött.
http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91