30713
TES
  • sznek1975
    van pár sárga warningos feliratu avval mit kell csinálni?
  • Terawatt
    Van egy LOOT nevű eszköz, ami sorrendbe rakja neked a dolgokat. Elindítod, sort plugins majd apply. Utána nézd meg, hogy jó-e
  • sznek1975
    Üdv mindenkinek. érdeklődnék hogy mi lehet az oka hogy a játék menet közben befagy? ki kell léptetni teljesen és újra el kell indítanom hogy menjen. gépileg minden rendben van vele. lehet a módok sor rendje vagy más lehet a gond hogy lehetne ezt ki deríteni?
  • bajgunar
    Ami MOD-ok bennt vannak:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Double Cursor Fix
    HighResTexturePack DLC Tweaks
    Outdated - HD Textures DLC Fix
    Skyrim Shadow Striping Fix
    RealVision ENB 266c
    Alternate Sun Glare
    Lightning during Thunder Storms - Climates of Tamriel - Patch
    Quality SnowFlakes HD V2
    Realistic Water Two
    Vivid Landscapes - Cliffs and Creeks
    Realistic Ragdolls and Force
    Get Snowy - Get Snowy V5-5
    SkyRealism - Time and Travel
    Splash of Rain
    Serious HD Retexture Skyrim
    The Ruffled Feather
    Detailed Bodies
    Detailed Faces v2
    Detailed Lips
    HD 2k Landscapes Skyrim
    High Quality Eyes
    No More Blocky Faces
    Ruins Clutter Improved
    Skyrim Flora Overhaul
    Ultimate HD Fire Effects
    Project Reality - Climates Of Tamriel-V3
    Climates Of Tamriel - Weather - Lighting - Audio - Climates Of Tamriel - Dawnguard Patch
    Climates Of Tamriel - Weather - Lighting - Audio - Climates Of Tamriel - Dragonborn Patch
    Climates Of Tamriel - Weather - Lighting - Audio - Climates Of Tamriel - Sounds
    Project ENB - Project ENB Data folder for Climates Of Tamriel UPDATE 3
    Climates of Tamriel - Weather Patch
    Climates of Tamriel - Weather Patch - Snow
    Balkezes_gyuruk
    Better Dynamic Snow
    Lush Trees
    MintyVillámMod
    skse_1_07_01
    A Quality World Map and Solstheim Map - With Roads - A Quality World Map - Solstheim
    EzE's Colored Map Markers
    No bethesda Intro
    No Bethesda Logo In Menu
    SkyComplete - Automatically Track Quests - Locations - Books
    SkyUI
    FPS Counter
    Enhanced Blood Textures
    Footprints
    Glowing Ore Veins 300
    Immersive Environment - Immersive Environment
    Main Menu Spinning Skyrim Emblem
    Project Parallax Remastered
    Realistic Smoke and Embers
    Skyrim Sunglare
    Static Mesh Improvement Mod

Skyrimperf.ini -be meg ez van.
  • Aborg
    Ez a RCRN AE -- HDR Lighting and Weather Enhancement dolog is annyira gepgyilkos mint az RealVision ENB? Mert akkor nem lenne a gepemre valo

Ez az itt emlegetett memoria optimalizacio csak a RCRN jatekra ervenyes vagy az anelkulire is?
    Utoljára szerkesztette: Aborg, 2015.03.28. 20:51:00
  • setchoo
    Most nézem a mod listámat. Én azt hittem, hogy a Lightning during Thunder Storms-ot már felraktam, de nem.
  • setchoo
    Akkor nem is próbálgatom a Immersive First Person View-et mivel nekem így nagyon tetszik a Enhanced Camera.

Ui.: HOPPÁ! Akkor ezt a Immersive Skyrim Thunder V6-ot gyorsan el is felejtem! Amiket most felsoroltál sokkal, de sokkal jobbak.
    Utoljára szerkesztette: setchoo, 2015.03.28. 20:30:55
  • Aborg
    -Szep kepek. Melyik texturacsomag(ok) van(nak) benne?

-idojaras MOD-ok: ha jol ertem, akkor az alap a Climates Of Tamriel - Weather - Lighting - Audio. Aztan erre jonnek meg ezek, a sorrend talan mindegy: Lightning during Thunder Storms es a Lightning during Thunder Storms - Climates of Tamriel - Patch. Ezek a MOD-ok a leirasokban egymasra hivatkoznak. Ez jo telepitesi sorrend?

Ez a Immersive Skyrim Thunder V6 viszont valami mas, kulon MOD lehet, akkor azt nem hasznalnam. Gondolom a fenti harom is dorog rendesen.
  • Aborg
    Latom hasznalsz FPS testet. Nekem is bejon, foleg a sajat arnyek miatt. Kiprobaltam a Immersive First Person View-t, de nem tetszett mert fura lett a kameramozgas, raadasul a kezeim is a TPS nezetbol lettek atveve. Bar van menuja ahol sok minden allithato de nem sikerult beallitani ahogy akartam.

Kiprobaltam egy masik MOD-ot, Skyrim - Enhanced Camera. Ez nagyon bejott, egyszeru, van testem de a kezeim a minosegi FPS kezek, az arnyekom viszont szep. Es a kameramozgas is ugyanaz mint az alapjatek FPS nezetkor.
  • bajgunar
    Eddig ilyen ENB nélkül.
    Az egyik árnyék már módosított, a másik (a csúnya) még a régi ini.
    Utoljára szerkesztette: bajgunar, 2015.03.28. 10:42:53
  • Terawatt
    Én ezt eddig miért nem ismertem?
  • setchoo
    Első ötletem nekem is az ini buherálása lett volna. A RealVision ENB letöltései között van egy Optimized INI. Ezt használom. Majd az ENB-ben ezeket is megnézheted. Guide:ENB
  • bajgunar
    Na újra írogattam, s levédtem írásvédetté az ini-ket, most ilyen lett az árnyék. Most se csodás, de szebb.
  • bajgunar
    Csináltam én is pár képet: Skyrim
    Egyiken direkt az árnyékot fotóztam. Tudnál segíteni, hogy hogy lehet ezen javítani?

Madi92
    7 Five quick Skyrim tweaks you may not know!
    Itt írnak az utolsó tweak-ben erről a "problémáról". Én is beírtam ini-be. skyrim.ini -be kell a [Display] alá.
  • Madi92
    Titeket a gyors árnyék mozgás/ugrálás nem zavar? Van rá jól működő megoldás?
  • setchoo
    A 0.266 ENB dll-el már biztosan belehet állítani az árnyékokat. Lőttem képet. Nekem így teljesen jónak tűnik. 1 2

Villámok nélkül nincs hegyi túra! :D Még a Lightning during Thunder Storms-hoz hozzá raktam a Immersive Skyrim Thunder V6-ot.
  • bajgunar
    Lightning during Thunder Storms - Climates of Tamriel - Patch
    Ezt mondod, nem? Én ezt raktam be. Király lett. A radom villámcsapások, fény, hanghatás. :D
    És még akár beléd/ ellenségbe is belecsaphat! :D

Hát ezt az árnyék recét jó lenne valahogy megoldani. :/
  • Terawatt
    ENB ha jól emlékszem akkor az árnyékokat is módosítja. Nekem eddig nem volt még bajom vele, passz :/

#Aborg:

Szerintem sokkal jobb lett a játék azzal a moddal. Főleg a napszakok részletessége, valamint a viharokban a hangok valósághűek. Egy-egy mennydörgésen eldörgöltem pár könnycseppet. Imádom a hangját.
  • bajgunar
    Árnyékok megoldására van ötlet?
    Mert én hiába írogatom át az ini-t, nem úgy veszem észre, hogy változna. Pedig árnyék mod vagy vmi nincs felrakva.
    Értem ezalatt azt, hogy nem olyan éles, kockás marad. Hiába rakom én 4096-ra vagy 8192-ra, ez ugyanolyan kockás élű marad. A distance-ekat nem tom megfejteni, mit mire írjak. Írhatom én bárhogy. Már vagy száz ini-ből átcopy-ztam az értékeket, fórumokról, stb... és semmi változás. :/
    Ötlet?
  • genndy
    Akkor nem nagyon fogod észrevenni, mert nekem se tűnt fel. Inkább hogy adott területen olyan időjárás jelentkezik leginkább ami tényleg oda való. A fényeken elég sokat változtat, napszakokon. Szerintem érdemes föltenni. Veszteni nem vesztesz semmit, legfeljebb leszeded, de nem eszik túl sokat.
  • Aborg
    Ez a Climates Of Tamriel - Weather - Lighting - Audio MOD mennyit valtoztat az idojarason? Mar alapbol is nagyon szep es valtozatos idojarasi hatasok vannak a jatekban, ahogy belekukkantottam. Mivel en meg nem jatszottam, egyenlore csak probalom optimalisan beallitani a jatekot, nem nagyon van osszehasonlitasi alapom.
  • Madi92
    Nos, itt az első "komolyabb" fordításom. Viszont a lentebb említett hiányosság, tapasztalatlanságom/figyelmetlenségem miatt, Bétának minősítem.
    Ha valaki úgy döntene, hogy ránéz, akkor ne kíméljen a kritikával. Helyesírási hibák, félre vagy nem jól csengő fordítások, mindent szívesen veszek, hiszen így tanul az ember! : )

Original RealisticNeedsAndDesease
    Magyarosítás
  • setchoo
    Lenne egy olyan problémém, hogy a kövekkel kirakott út körül világosabb a textúra. Ha jól emlékszem régebben az ENB kezelőfelületén lehetett egy opcióval tekergetni. Most nem találom. KÉP
    Esetleg valakinél ötlet?
  • Prttp
    Madi92
    A mod konfig szövegeknek a 90%-a pex fájlba van berakva, amit a scripts mappában kell keresni. Tesvtranslatorral gyönyörűen lehet szerkeszteni, csak arra kell figyelni, hogy a szkripteket ne rontsa el az ember, valamint "ő" és "ű" betűket nem tudja megjeleníteni a játékban. Még annyi, ha nem találod a pex fájlokat, lehet, hogy be van csomagolva bsa fájlba. Remélem tudtam segíteni. :)
  • Savaran
    Köszi!
  • Terawatt
    Ezt néztem, de nekem elég idétlenül néz ki.
  • setchoo
    Ebben az esetben jobban feltekerem a lápásomon a potmétert! :D
    Wearable Lanterns
  • Terawatt
    Tényleg nagyon sötétek. Estére én mindig elvonulok valami kocsmába, vagy tábort verek. (AFT modban van olyan, hogy a follower felhúz egy sátrat amiben van "hálózsák". Nagyon hangulatos, mert még tábortüzet is rak. Szerintem így modolva az éjszakák már embertelenül sötétek. Egy farkas is agyonverne annyira nem látnám. Viszont abból a szempontból hangulatos, hogy fáklyával mászkálok (aminek lehetne nagyobb a fénye időnként).

Én képeim ITT. Alsók az újak és szebbek.
  • setchoo
    Igen már volt szerencsém próbálni. ;)
    Ma már kevesebb időm van játszani, a skillem is megfakult :D Komolyabb nehézség játékmódosítók nélkul csak boklászom és élvezem a játékot.
    Egyedül a kisérős modokat nem használtam. Mindig is magányos kalandorként jártam Tamriel világát. De amiket felsoroltál modokat mind nagyszerűek.

Madi92: Na így merj falakon kívül mászkálni! :D
    A legfrisebb SKSE-hez a magyarosítás hozzá lett már igazítva, nem tudod véletlenül?
    Utoljára szerkesztette: setchoo, 2015.03.26. 11:36:38
  • Madi92
    Én is lőttem pár képet tegnap, bár itt sötét van, de annyira tökéletes a hangulat, hogy nagyon! :D
    Képek

Btw elkészültem két beépülő magyarítással, még ma feltöltőm őket dropra.
    -Realistic Neeed and Disease
    +Animal Loot
    +HeartfireDlcpatch
    -DungeonQuestAwareness

Gondom annyi, hogy a "mód konfigban" lévő szövegeket nem akarja magyarrá varázsolni, nem tudom az okát.
  • Terawatt
    Ha már korábban toltad akkor a requiem-et ajánlom. Teljesen új élmény. Kezdetben nehéznek fog tűnni, F5 a legjobb barátod, de megéri, ahogy korábban mondták. Szerezz be followert, mert nagyon sokat segít és kezdeti esetleges hajtépéstől megment. Arissa nevű companiont szeretettel tudom ajánlani, keress rá. Mellé még az amazing follower tweaket és csapatban bandázz. :)
  • setchoo
    Majd még bővítem a kép gyűjteményt, mert olyan szép helyek vannak, hogy ámulatba ejt.
    A gép értékeinek kiíratására a RivaTuner+HWinfo64 progikat használom. ITT egy leírás.

Terawatt: Oblivion óta imádom a szériát. Már akkor elkezdtem a modolást. Amit itt a Skyrim-ben kilehet rakni az elképesztő! Gyakorlatilag a mostani gépfejlesztés is a modolt Skyrim miatt történt. :) Egyszerűen nem bírtam ki. :)
    Bár most egyedül a SkyRE maradt ki. De inkább most élvezem a grafikát.
  • Savaran
    Szépek a képek! Meg tudnád mondani a diagnosztikai progid nevét ami játék közben is kiírja az adatokat?
  • Savaran
    Köszi segítséget, amúgy az ellenállóknál sem találtam, valószínű náluk is ritka, a wiki még említi az silver hands bandát de ott sem találtam mindegy :( Marad a bolt majd csak meglesz az a 10 db
    Utoljára szerkesztette: Savaran, 2015.03.26. 09:47:18
  • Terawatt
    RPG fanoknak kötelező darab egy combosabb gép összerakása után instant rommá modolni a Skyrimet. :) Obliviont is nagyon széppé lehet varázsolni és ott még az is elég, hogyha lecseréled a textúrákat.
  • setchoo
    Új gép új Skyrim! Ismét elővettem a nagy kedvencet és rommá modoltam. Pár képet feltöltöttem ide. KÉPEK
    Látom most jól pörög a topik, délután majd berakok egy képet egy grafikai bugról. Hátha tud valaki segíteni.
  • Terawatt
  • plu604
    Vagy asszem le is lehet kiabálni őket az égről
  • Szaruman
    Fireball égbe lőve csodákra képes.
  • genndy
    Sólymoknál Egyébként tényleg vannak a játékban, repülnek, esetleg a fészkükön vannak. Le is lehet őket lőni de elég nehéz, pláne kideríteni hogy hova zuhannak.
    Banditáknál szokott lenni elég gyakran meg talán még a forswornoknál leginkább.

@bajgunar: gondolom nem figyeltek a számra a végén, az NMM meg az alapján azonosítja be - rosszul.