30713
TES
-
#28037 Floating Healtbars -
#28036 Esetleg ha nevet is írsz meg linket, akkor lehet hogy másnak is hasznos...
Nem rossz amúgy, de nem fogom használin, a HUDot még elviselem, de ezek a lebegő feliratok már nem kellenek.
Utoljára szerkesztette: genndy, 2015.04.04. 21:55:54 -
#28035 Pedig nem. És szerintem tök jó.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#28034 Olyan, mintha oda lenne paintelve. -
#28033 Megtaláltam a játék legjobb modját :D
-
sznek1975 #28032 egy gépen lehetséges 2 db skyrim et telepíteni? -
#28031 spoileres lehet, hogyha nem vittétek végig a dark brotherhoodot
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintetek amikor az emperror megkér titeket, hogy öljétek meg a megbízót az árulásáért az jogos? Mármint roleplay szempontból. Szerintem az ő szemszögéből nézve érthető, mert mégis csak elég nagy áruló, de a dark brotherhood nem öl csak úgy Dark sacrament nélkül. Szerintem életben hagyom. -
#28030 Igen. -
#28029 Ahha... kicsit még így is zavaros. Szóval akkor visszakapom az elkölthető talent pontokat, AMIK ÍGY LEKERÜLNEK AZOKRÓL, AMIKRE RAKTAM? És akkor máshova újra eloszthatom? -
setchoo #28028 "Minden képességünket, amely eléri a 100-as értéket, Legendaryvé tehetjük. Ekkor a skill visszaesik a 15-ös értékre, majd nullázódik az összes kapcsolódó perk is, vagyis visszakapjuk őket elosztható pontként, amiket aztán más skillekre költhetünk, vagy akár az előbb leredukált képességre is, ezúttal más perkeket választva." -
#28027 A töltőképernyő túl gyorsan eltűnt, de írt valami olyat, hogy ha egy skill 100at eléri, akkor legendary lesz és valami 15re megy vissza. Ez micsoda? Mit kell erről tudni? -
#28026 Most néztem a steam számlálóját 203 órám van benne :) és még cseppet sem untam meg! -
setchoo #28025 Aha, én is ezt csinálom már vagy 3 éve.
Mindig úgy voltam vele, hogy most kész. Nagy kedvencem a Skyrim, minden évben előveszem. A közösségnek hála megunhatatlan. Mindig jön hozzá valami tartalom a modok által. -
#28024 En ugy vagyok vele hogy kivalasztottam kb 30-40 MOD-ot, abbol kiprobalas utan megtartottam magamnak ugy 20-at, ezeket fogom berakni a jatekba. Miutan elkezdem a jatekot, en mar fele se fogok nezni a Nexusnak, nehogy ujra elcsabuljak. Akkor mar csak a jatekra fogok koncentralni
Utoljára szerkesztette: Aborg, 2015.04.03. 16:15:46 -
setchoo #28023 ModOrganizert használom. Csak ennyira trehány voltam, nem foglalkoztam a csoportosítással. Közben megtaláltam a Wrye Bash használatát. Itt a fórumon SaGa elég sokat írt már róla. Szóval ez is kelleni fog. -
#28022 Használj akkor inkább ModOrganizert, azzal csoportosítani is lehet a modokat, meg mod-profilokat csinálni amik nem zavarják egymást. Ha érdekel van tutorial videó Gophertől, nézd meg. Én nem használom, nem fogom tudni elmagyarázni. -
setchoo #28021 Most nem is álltam neki a mentés tisztításnak. Kb 20 óra játék idő után rájöttem, hogy azért sok minden hiányzik még. És amúgy is, valami perverz módon élvezem a Skyrim modolást.
Fel is merült egy kérdés. Wrye Bash
Érdemes használni? Mert ha jól értelmezem, akkor az esetleg inkompatibilitásokat szünteti meg egyes modok között. Eddig nem használtam. Mivel minden modnál levan írva, hogy mi mivel nem megy együtt.
Utoljára szerkesztette: setchoo, 2015.04.03. 14:54:37 -
#28020 Még úgy sem sikerült megmentenem x óra játékidő vesztés nélkül, hogy több féle takarítási módszerrel tisztogattam meg szerencsétlent. Több időm ment el a próbálkozással, mint ahogy újra csináltam korábbi mentéstől. :D -
setchoo #28019 Erőt veszek magamon és addig nem kezdem el a játékot, míg tényleg be nem fejeztem a modok hegesztését.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Eddig egyszer sem sikerült!
-
#28018 Szerintem nem szabad módosítgatni miután már elkezdtél egy mentést mert nem túl szerencsés. Nekem egy mentésem crast to desktoppolt alvás/mentés után egy idő után emiatt. -
setchoo #28017 Most úgy fogom csinálni, hogy mindent szépen kategorizálok (egyénileg adok neki valami jelzést). Mert az a bajom, hogy pl. a RealVision leírása alapján szépen összerakom a grafikát. Majd a játékmódosítók, karakter NPC és még pár apró kis szösszenetek. Összerakom, szépen fut. Majd két hét múlva, csak kellene még ez és az. És már nem tudok eligazodni a mod listámon. Aztán bebugosodik a mentésem. Most is így jártam. VL67 fórumtárs modlistája alapján rengeteg jó mod megtetszett. És akkor már fullosra megcsinálom.
A végén pedig az egész Skyrim mappát írásvédetté teszem valami random kóddal, hogy csak a format C:.vel lehessen csak módosítani!
-
#28016 Csinálj is egy másolatot a játékról miután felraktad, mert az még jól jöhet. -
setchoo #28015 Ebből a mókuskerékből nincs kiszállás!
Ha beledöglök is a beépítésébe, de nekem kell a SkyRE! A modlistámban rengetek olyan mod van ami opcinálisan választható SkyRE pecs. Elkezdtem átfésülni a nem grafikai modokat, végül arra jutottam, hogy jobban járok, ha előröl kezdem felépíteni a játékot.
-
#28014 Hadvar mar nem opcio, mert lecsereltem Vilkas-ra. Az meg kovet meg parbeszedel a vilag vegere is. De sikerult valahogy leraznom, es Mhortalban vettem fel kovetot es megoldodott... -
pecaboy #28013 Igen, sprintelni kell. Kicsit neheztelnek a lökdösődés miatt ("Au, ez fájt!" meg hasonlók), de mindig félreállnak, ha nekifutásból mész nekik :) -
#28012 coolpet
A wiki ezt írja:
Some players may experience a bug after taking Windhelm for the Legion, where Hadvar follows them around in Whiterun, seemingly for no reason at all, with his sword drawn. He will occasionally say things, such as, "Ha! You're still alive?" or, "Who do you think killed more rebels? You or me?" Fast traveling to Riverwood can fix this. Another method to fix this problem: Walk up to him, press right up against him, and save. Close the game. Load it back up. Hadvar will wander off to the main gate and disappear after a few moments.
Tehát riverwoodba (folyamfenyvesbe) kell gyors utaznod és megoldódik. -
#28011 öld meg őket (akár konzolból ) majd spawnold le újra hátha -
#28010 Sziasztok!
Belefutottam egy olyan bugba ami megakadalyizza hogy jatszak...
Hadvar az Imperial misszio teljesitese utan kivont karddal rohangaszott korulottem, pedig nem is kertem meg ra.
Hogy lerazzam, felfogadtam Whiterun Jovarsk-ban Vilkast followernek, erre o is kivont kardal rohangaszik, ha elolvan a fegyverem, ha nincs.
Raadasul ez meg nem is lenne gaz, de sajnos 2 masodpercenkent interakcioba akar lepni velem es elojon a szoveg(trening, kopj le, tegyel meg valamit stb). Egyszeruen nem tudom lerazni, ha mondom neki ne kovessen, aztmondja hazamegy, de tovabb kovet, ha mondom neki alljon meg, akkor azt mondja itt var, de tovabb kovet es 'udvarol'. Probaltam az osszes modot kikapcsolni, de ugysem javul meg. Az elozo nagy mentesem 2 nappal ezelotti..., az autosavek es quicksavek pedig mar bugosak.
Mit lehet tenni?
-
#28009 Néhány magyarított modot tettem ki a fórumba, köztük a perkus maximus (bár még nem teljes, mert 2 mellékmodul fordításra vár). Aki kipróbálja és talál félrefordításokat vagy építő ötlete van azt várom a morrohun fórumán.
Itt találjátok: http://www.morrohun.hu/forum/viewtopic.php?f=32&t=680
Jó Szórakozást! -
#28008 Má semmi
Találtam egy ilyet, ami kicsit kibővíti a quest leírását, így már tudom hova kell menni nagyjából, ami sokkal jobb, mintha konkrétan bejelölné, hogy ide gyere te hüyle :D -
#28007 Nincs valami olyan mod vagy valami, ami mutatná a térképen a mellékküldetéseket, ha kijelölöm a quest logból? -
#28006 Nekikszaladsz vagy még inkább nekiksprintelsz és elállnak az útból alapból is. -
setchoo #28005 Mekkora hiánypótló mod! Move it
Beépítettem kb 40 modot. Stabil maradtam. Most akkor játszok egy kicsit. -
#28004 Nagyon jól hangzik. Kipróbálom! -
VL67 #28003 ;)
262-ig jutottam a mod-ok számát tekintve, de a Loot ennyit nem tud kezelni.
Nincs is mindre feltétlenül szükség, viszont van sok, ami a méretéhez képest sokat dob a játékmeneten.
Elkezdtem ritkítani őket, de ami marad, azokat igen; kipucolom. -
setchoo #28002 Sikerült átnéznem a mod listádat.
Lenne egy kérdésem: A játékban ha havazik, a hűtőszekrényt is kinyitod?
Olyan hiánypótló modokra bukkantam a lista alapján, amit nem is gondoltam volna, hogy hiányzik. Leginkább játék technikai modok. Összeírtam vagy 43 modot. Elkezdem szépen felpakolni. Nagyon remélem, hogy nem cseszerinti el a mentésem. 28-as szintű kari.
Egyedül a SkyRe marad ki. Legutóbb rengeteget szívtam vele, hogy telepítsem.
Tes5edit-tel minden modot kipucoltál?
-
#28001 Location damage-et tudom ajánlani. :) -
#28000 Normális, főleg SkyRe-vel. Kezdő faluban beszélgess Faendallal aki sötételf és íjász oktató.
Crossbow a Dawnguard DLC-vel jött. -
#27999 Illetve kérdés, de ne nevessetek.
Amikor megjelent, szarrá játszottam, de nem emlékszem, hogy van benne crossbow. Ez moddal került be, vagy alapból van már? -
#27998 Próbálok íjászt, lopótököt csinálni, de az elején alig sebez valamit a nyíl. Ez gondolom normális? Addig varázsolgatok, míg nem lesznek skilljeim. Ezt felraktam