30713
TES
  • Samurai84
    És az SKSE figyelembe veszi amit a LOOT javasol sorrendnek?
  • SaGa
    A TES5Edit kiszed az esp-kből pár feleslegesen bennmaradt, nem használt objektumot. Nem kötelező lépés, de hasznos lehet memóriahasználat, mentési fájl méret és hasonló apróságok miatt.
    Indítani mindenképp a launcherrel kell, csak a sorrendet ne állítgasd vele. Illetve ha a script extendert (SKSE) is használod, akkor az skse_loaderrel.
    Utoljára szerkesztette: SaGa, 2015.10.06. 08:42:49
  • Samurai84
    Sziasztok!

Felpakoltam a nekem tetsző modokat, és leszedtem ezt a LOOT-ot, mert javasolták. Elindítom, végigscanneli a cuccokat, jelez pár hibát amit TES5Edittel kell cleanelni... ez mi?
    Ill ha beállította a sorrendet mivel indítom el a játékot, mert az alap launcher pl. tök más sorrendet mutat...
  • Prttp
    Üdv!
    Akit érdekel új beépülő honosításokat találhat a morrohun fórumában és a pluginok között, köztük a Frostfall, Civil War Overhaul, Darkend, skyui v5.1, USKP, AFT, Etac, stb...
  • Wreck86
    Sunnyogok, lapulok a bokorban,mikor hirtelen animáció, egy bérgyilkos kiskéssel kivégez. epic
  • mans
    Jónapot
    A szintlépés kód miért nem működik? advlevel meg az advancedpclevel se.
  • manacz
    Köszönöm szépen! Megnézem őket! :)
  • molnibalage83
    Az Enderal szerintem nem story mod, mert teljesen független a Skyrim világától. A motorját használja, de ezen túl semmi köze hozzá.
  • genndy
    Pl. Moonpath to Elsweyr, Falskaar, Helgen Reborn meg ha megjelenik akkor az alattad lévő Enderal.
  • manacz
    Sziasztok!
    Tudnátok nekem mondani korrekten kidolgozott story mod-ot a játékhoz?:) Úgy hallottam léteznek ilyenek. Szeretném kipróbálni őket! Köszönöm előre is :)
  • molnibalage83
    Egy kép a Enderal modból.
  • genndy
    Meg leginkább a Beállításokban bekapcsolni a Quest jelölőt...
  • mittomén1
    utánanézek kösz.
  • Alexzel
    A Questeknél meg lehet jelölni mely feladatokat jelezzen a térképen.
  • mittomén1
    letöltöttem a játékot(kipróbálás nélkül nem veszek semmit) és megdöbbenve tapasztalom hogy a feladatok helye nincs kijelölve a térképen.én nem találtam hogyan kell vagy tényleg magamtól kéne megtalálnom egy ekkora nyílt világú térképen?van vagy 30-40 feladatom már aminek kb tizedét sikerült véletlenül megcsinálni,megtalálni a többiről meg ötletem sincs csak megyek fel alá mindenfelé és nézek ki a fejemből. eszem megáll komolyan mondom.már mindent végignyomkodtam de semmi.nehéz lenne egy piros x-et odanyomni a térképre hogy nesze hüjjegyerek oda menjél ott kéne valamit okoskdni? ennyi erővel arról is szólhatna a játék hogy menj keresd meg a jánost budapesten. az is ki tenne pár száz óra játékidőt amit így nem nehéz garantálni.
  • sznek1975
    Sziasztok szeretném megkérdezni hogy Mod Organizerben hogy lehet úgy sorbasn állítani a Sex labs módokat hogy jók legyenek és menyjenek is ?
  • Morlan
    Köszönöm! :-)
  • Maximus4
    Én már töröltem!
  • Morlan
    Ok, rendben! Legközelebb így teszek már és természetesen törölheti Kly a bejegyzésemet, amennyiben felnéz ide... Bocsánat!

Viszont tegnap küldtem egy üzenetet a dokumentum szerkesztőjének is. Csak nem tudtam hogy működnek a dolgok, és tegnap találtam erre is megoldást, mikor megnyitottam a dokumentumot és rákattintottam a " Csak megtekintheti" fülre... Öreg vagyok már én ehhez! :-)

• PiszkosFred
    Hiaba irsz neki, tudtommal nem o keszitette a mod listat, nem o tartja karban a doksit sem, kvazi olyan feladattal kerested meg, amely nem az o terulete, nem az o dolga. Az, hogy a topikot felugyeli, az nem ugyanaz :) (Ha esetleg o keszitette es rosszul emlekeztem, akkor storno a bekezdes)

En anno felajanlottam, hogy legyen a TES HQ-n a lista, szerkesztesi joggal a keszitonek, de maradt a guglidoksi, ami szinten jo megoldas, nem errol van szo, csak epp visszaelesekre is alkalmat ad, es hat mindig akad egy ostoba kreten, aki ezt ki is hasznalja.

Utoirat: levelezest pedig nem szokas bekopizni, semmi esetben sem, nem tisztesseges. Legkozelebb eleg, ha osszefoglalod.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.09.14. 10:53:15
  • Marinecorps
    Keresd Falion-t Morthal-ban.
  • VL67
    Köszönöm, közben megtaláltam az okot (Living Takes Time-44623-2-4-1).
    Elkerülte a figyelmem, de a mod beállításoknál logikus módon alapból tiltva vannak bizonyos dolgok harc közben.
    A probléma abból adódik inkább, hogy a játék maga nem kezeli rendjén; mikor van még combat és mikor nincsen már.
    Így a mod alap esetben letilt lehetőségeket, miközben tényleges harc már nem történik.
    Pl. a játékból való kilépést is.
    Ezért ha megsebzel egy farkast és az logikusan a menekülést választja, vagy megkeresed, vagy megvárod, míg végelgyengülésben elhullik.
    Ellenkező esetben Alt-Ctrl-Del a játékból való kilépés mikéntje... ;)
  • Dante73
    Sziasztok!
    Kérdésem lenne. Vámpírrá váltam, már félnek tőlem... Nem bejövős a dolog, hogyan tudok meggyógyulni?
  • Although
    Ha fenn van a requiem akkor az. De ez nem idegesítő harc közben logikusan nem cserélheted a páncélodat meg néhány más dolgot, tudom az alap skyrim után ez hardnak számít, hidd el nem az.
    Utoljára szerkesztette: Although, 2015.09.08. 17:56:02
  • VL67
    Sziasztok!
    "i can't do that while in combat!"
    Találkozott már valaki ezzel az üzenettel a képernyőn baloldalt felül?
    Nagyon idegesítő következményekkel jár, megköszönném, ha valaki megmondaná, melyik mod okozza.
  • Montanosz
    igen ezek az aproságok sokat jelentenek és élővé teszik a játékot

legutobb egy magyar kalandprogramban láttam hasonlot a baboban, ha akartam ugy játzsottam végig hogy felültem gandalf nyakába és utasitottam mit csináljon, de vaolt olyan hogy a törpök bezárták magukat egy verembe és mikor később arra jártam mind halott volt, vagy ledarabolták egymást vagy szomjan haltak stb
  • Savaran
    Igen a skyrim nem játék, hanem életforma
    Utoljára szerkesztette: Savaran, 2015.08.30. 17:34:24
  • Wreck86
    Sziasztok!
    Nem tudom ti hogy vagytok vele, de engem még mindig meg tud lepni a Skyrim.
    Alap játék,patchelve, de kiegészítők nélkül.
    Meglepetés: megyek az úton és jön velem szemben egy farmer, viszi a tehenét és megkérdezem, hogy miért vannak ráfestve jelek? Mert viszi a közelben lévő óriásokhoz áldozatként.
    Meglepetés2: sziklás hegy, megyek, látok 3 katonát,akik odarohannak hozzám és akadozva,megszeppenve beszélnek, hogy adjak 100 dénárt, csak akkor mehetek tovább. Persze nem adtak, nekem estek, legyőztem őket és odamentem ahonnan jöttek. 3db Stormcloak holttest levetkőztetve, kiderült, hogy 3 bandita felvette a ruhájukat.
    Ezek az apró szösszenetek teszik nekem a Skyrimot még mindig érdekessé.
  • steweee
    hát ja, annyi játék van mint a nyű, idő meg kevés hozzá. pláne hogy vannak igazán nagyon jók is, és válogat az ember hogy ha csak erre vagy arra jut idő akkor melyiket....
  • molnibalage83
    A Gothic III CSP, ha valaha is elkészül, akkor is ilyen lesz. Német szinkronja lesz tudtommal és talán lesz hozzá angol felirat. Anno nagyob vártam, de most már telibeszarósnak ígérkezik. Túl sokáig szöszöltek vele.
  • steweee
    ilyen szörnyedvény megoldás volt a Gothic III egyik fullos rajongói modjánál is. le is töröltem azonnal :)

nademég ha angol felirat és német duma mellé...... legalább nem némaszöveg amit olvasni kell egy párbeszédnél
  • RoboKutya78
    Én is egyszer olvastam végig és sajnáltam hogy magyar vagyok az író helyett is .
  • PiszkosFred
    Angolul jobban tudok, mint németül. Munka miatt egy időben a csak és kizárólag német nyelven elérhető (főleg oktató jellegű) anyagokkal kellett dolgoznom, amelyeket vagy sikerült megérteni önerőből, vagy kénytelen voltam feliratot használni. Német felirattal nem voltam előrébb, orosszal sem nagyon (magyar nem volt, mert miért is lett volna), így maradt az angol felirat a német szinkronra - ami viszont a német és az angol nyelvtan és a szórend különbözősége miatt nagyon kaotikus tud lenni. Nagy sok esetben azon kaptam magam, hogy szinte lenémítva néztem a németek előadását angol subbal :) De ez persze egyéni dolog.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.08.27. 15:36:18
  • molnibalage83
    Ha tudsz németül, akkor nem kell angol felirat. Vagy olyan játékra gondolsz, ahol csak angol voice acting van és német feliratot kapcsolsz be?
  • PiszkosFred
    Mert anno bárki szerkeszthette és ezzel a lehetőséggel pár magát viccesnek képzelő ostoba ember vissza is élt, azért olyan, amilyen a lista.
  • steweee
    úristen, ki írta a 'modok' menüpontot ?

ilyen randán fogalmazni, ráadásul érthetetlen miért
  • PiszkosFred
    Ne sajnáld ez esetben! Még rosszabb (tapasztalat), ha tudsz németül és angol felirat futna alatta :)
  • molnibalage83
    Nem lesz magyarítás, ilyen projektekhez nem készül. A Nehrimhez sem készült. Örüljünk egyáltalán az angol nyelvnek...

A Nehimhez német szinkron készült és angol felirat volt. Egy ideig roppantul zavaró volt más hallani és mást olvasni. Németül sajnos viszont nem tudok..
  • sznek1975
    picit odébb van míg meg jelenik majd a magyarítás meg még odébb gondolom én
  • molnibalage83
    Teljesen független játék, nem tekinthető igazi MOD-nak. A motor azonos, de kb. itt véget is ér a hasonlóság. Ők csinálták ugyanezt a TES IV-gyel, az volt a Nehrim.
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.08.25. 20:16:54