30713
TES
-
meteoreső #6243 nekem a boszorkány volt ilyen fireballos egy hegyen közel a kezdéshez.
Azután jöttem rá muitán megöltem hogy a kiáltással magas helyekről le lehet lökni a nagyon erős lényeket !!!
Amúgy valóban nem gyenge a mágus osztály nem tudom miért mondtátok.
kétszer lehet erősíteni, meg felére csökkenteni a költségét.
És ha lenyomod egyszerre a két gombot , nem egymásután ! akkor kétkézzel fomázza a fireboltot.
Amúgy észrevettétek hogy betöltés közben a sárkányokat a képen el is tudod forgatni ??? Az nem kép.
Jó hát 50 ezerért élőben is láthatod :D
De ez pont 50.000 indok hogy ne lássam :P
Amúgy kezdek rájönni az Enchantolásra.
Akit ez érdekel az enchantoljon az elején mindent rengetek kis lélekkövet véve, hogy nőljön az érték. Hogy utána a nagy kövekbe rakd majd az igazikat. A kövek nagysága is növeli az értéket ami az elején nagyon kicsi, de pl a kézvédőkbe bele tudod tenni a +MAX Mannás enchantokat. Mágusnak nagyon kellemes tud lenni.
Boltba még nem találkoztam vele. -
Hunor1 #6242 gyerekek megvan végre A MEGOLDÁS A NYÍLT TEREPEN FELLÉPŐ PÁR MÁSODPERCES LEFAGYÁSOKRA!!!!
akár mehetne a FAQ.ba is.
fagyások ellen patch
az oldalon görgessetek le a:
Silent Hill Homecoming patch 11 -ra. töltsétek le, betenni a skyrim főmappába és kész !!
értelem szerűen at ATI vagy NVIDIA mappából az .ini text filét, kinek milyen a kártyája / nekem ATI.m van. a mappában lévő ini filét berakva nvidia-ként ismeri fel a launcher DE EZ NEM SZÁMÍT !! STABILAN FUT MÁR EGY ÓRÁJA FUTKOSOK NYÍLT TEREPEN DE SEMMI FAGYÁS !!! /
-
#6241 A sárkány elemeit akkor ugye ne adjam el? (Csont, pikkely.)
Viszont a ház berendezése érdekes. Volt két szép köcsögöm. Kínlódva felrakam a polcra. Erre alvás után a földön hevertek. Anyád... -
#6240 És hogy kell vámpírként az alvó emberekből vért inni??? -
#6239 Hol tudok destruction spellt skillezni pénzért? Láttam az egyetemen valakit, de azóta nem láttam... -
#6238 Minden városban a helyi kiskirályal /Jar/ kell beszélni ö ad küldetéseket ha azokat végigtoltad vehetsz házat. -
Richardix #6237 Az erődök/bányák, stb. idővel respawnolnak. És úgy eleve.. Mi értelme lenne? Házat a városokban tudsz venni, a Jarl jobbkezétől asszem. -
Bandris86 #6236 A vikinges városban be kell menned a várba, és beszélj a kopaszodó fickóval. A többi városban nemtom. -
#6235 És hogyan tudom megvenni a házat?
Tehát senki nem használ ilyen erődöt háznak? -
Richardix #6234 Jó vicc :) Még hogy sok :)
Egyébként megmondanátok, ki volt az az elmebeteg őrült, aki azt mondta a destruction gyenge? Hát kérem szépen, megalázottan jelentem ki, hogy NEM AZ! Életemben először kellett elmenekülnöm egy erődből, mert az ottani tűzmágus.. hát a legyőz az gyenge fogalom... FÖLDBE TIPORT ENGEM! fire resist potival szart se érek ott már, 2 tűzgolyóból megmurdelek, vérfarkasként se érek vele semmit, mer immúnis az üvöltésemre, ugyanúgy 2 golyó. Lényegében meg se tudom közelíteni, mert addigra pirítóst süt a valagamból. Ha meg mégis közel érnék, akkor a tűzgolyókra rájön még ez a nyamvadt tűz-aura is ami rajta van. Ezt max akkor tudnám megölni ha lenne legalább 90% fire resistem, ha nem több... -
#6233 Sok?Dehogy sok..Játszol sokat,pénznek értelmét nem fogod találni..Szedel fel magad mellé vkit,akinek minden szart odaadsz aztán aldjátok a városokban..Leölsz sok sárkányt a bonet meg a scales eladod úgyse lehet mire használni...Amihez meg lehet 100as smithing kell..Én meg pl. nem gyúrok smithingre,tehát hasztalan.Viszont van már 13000 aranyam...és még alig játszottam 17-8 órát..A főküldiben is csak a nagy hegyen voltam még. -
#6232 Tárolhatod a cuccaid meg szépen berendezheted és van ház sokkal több pénzért is. -
meteoreső #6231 MI értelme megvenni ezeket a házakat ?
5000 arany elég sok pénz -
#6230 Csak nagyobb varosokban veheto hazakba pakolj le, ott 100% hogy megmarad a holmid. Minden mashol sanszos az tartalom respawnja. -
#6229 Anyósölő Szent György akcióban:
-
#6228 Jól értetem hogy saját házam akkor lehet ha elfoglalok egy kis erődöt (kis torony jel) a banditáktól, zombiktól?
És itt nem foglalják el vagy nem termelődnek újra?
És az itt lévő szekrényekben és ládákba pakolhatom nyugodtan a holmim nem tűnek el? -
#6227 Ments egyet. Vetkozz le meztelenre (encoumber legyen mondjuk 100 alatt) es ugy probald meg. Ha ugy sikerul, akkor reload, majd ugorj fel a kocsira (jump gombbal, szal ne a foldon allj) es utana probalj utazni megint. -
#6226 Áhh foskarakter..Hiába lövöm meg a legfaszább íjammal sneakből, sneak dmgx3 lemegy az 1/6-od élete...Anélkül meg quickload..Mert vannak vagy 5en egyszerre.Hiába poisonözök..Minek poisonözzek?azé h nyilanként öntsem bele?Rátettem egy paralysing potiont,egy emberre hatott többi vigan lekaszált.
Íjam is tiszta fos,de daedricet nem tom honnan lehet szerezni..Gagyi dwarven ijam van...41et sebzek nyilakkal együtt...Azok meg full páncélban. -
#6225 abba nem gondoltál bele hogy azért nem reagál senki mert NEM TUDJUK? -
#6224 ....ssza már meg reagálna valaki a kérdésemre???? miért nem működik a kocsis utazás???? -
Richardix #6223 Hát pedig a farkasalak nagyon zúzós, csak tudni kell használni :) -
#6222 Csak az egyik szobában írja ezt, azon Lydia alszik. Tied a nagyobbik szoba. :) -
#6221 Pedig az ilyen játékhoz nem való, csak van rá lehetőség. -
#6220 Sosem játszottam controllerel, nosza gondoltam itt az alkalom. -
#6219 Ha más játéknál is csinálja akkor próbáld meg a beállításaiban megnézni.
És nem figyeltem hogy van-e de a játékban talán van invert mouse beállítás. -
#6218 Mi a gondod a bill+egérrel? szerintem tökéletes, föleg mivel van billkiosztás. -
#6217 Szevasztok én pc- játszanék szívesen, most kaptam kölcsönbe egy controllert (nem xbox), de ez a kretén felcseréli nekem a jobb karon (vagy mi a tökömnek nevezik) az irányokat, nem azt mondom hogy nem menne így de kéne hozzá legalább 1 hét míg belejövök, mit lehet ezzel kezdeni? Gondoltam kiprobálom ezzel az izével milyen a konzol feeling erre itt bénázik. Ha nincs megoldás marad a bill. köszi! -
#6216 -
#6215 Kicsit nehéz kezelni ekkora fájl. Eddig kb. a térkép és a helyszínek úgy 5%-án járhattam ~15 órai játékkal. Kemény. -
McCartman #6214 kösz a tanácsokat , nem viszem túlzásba a védekezést végülis,
orkkal játszva előbb ütök aztán kérdezek úgyh eddig is kétkezesre toltam a pontokat.:D -
#6213 Ja, nem túl erős. Én nem is használom. -
Csokis #6212 Itt egy ilyen térkép szép nagy felbontásban!
-
farferi #6211 Ja, tényleg.Akkor mások ellen lehet jó(mondjuk attól én sebezhettem volna jó nagyokat)Hopp, most vállaltam el a főnöktől, hogy kinyírom a boszorkákat, akik miatt ilyen a Companions....Na most mi legyen?Holnapra kitalálom. -
#6210 Gondolom ezüst karddal ütött, azt meg állítólag elég szarul bírják a vérfarkasok :D -
farferi #6209 Na most vagy én vagyok nagyon béna(könnyen lehet)vagy ez a vérfarkas alak nem oly erős.Összecsaptam egy Silver Handes főnökkel farkasalakban , gondoltam szétszedem simán de sajna fordítva történt.Aztán nekimentem karddal és simán levertem. -
#6208 Ja, de a kétkezesnél inkább arra gyurjál, hogy egy-két ütésböl lecsapd a mobot mert tökéletes blokod nem lesz soha -
#6207 Igen. -
#6206 Köszönöm, működik, nagyon pöpec :)
ps: Anyááááás ez a gamepad... nagyon feelinges vele játszani, de szokni kell nagyon... életemben nem játszottam gamepaddal, hát persze hogy jött egy "bossfight" pont amikor elkezdtem tolni :D
Na megyek, szokom tovább :) -
McCartman #6205 @jarlaxxe,Molnibalage:
köszi , azt hittem , hogy múlik valami az ügyességen (reflex , időzítés) is de akkor ezek szerint nem.
és pl. kétkezesnél mit kellene fejleszteni , hogy nagyobb eséllyel lehessen hárítani? simán a blocking skill fán a pajzsra nem vonatkozó skilleket? -
#6204 Azura Start én már megszereztem lv11-n, szerintem nem érdemes várni vele mert nagyon hasznos. Mivel nekem sunnyogos karim van én a Black Start választottam igy már elég régóta grand souljaim vannak.