The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
emléxik vki a nevére a modnak ?
amúgy a Skyrim nekem is instant get lesz, lehetõleg a collector edition.
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Háát én félek még a játéktól. Nagyon jókat írnak eddig róla. De azért félek hogy, a végére nem így lesz. Sok van még a játék megjelenéséig.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
[merlinw.org]
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Ha Skyrim területe eredetileg fele akkora, mint Cyrodillé (térkép alapján - valójában ~57%-a, csak nem akartam még tovább bonyolítani) és Skyrim területe egyharmaddal nagyobb lesz, mint az Oblivionban lévõ Cyrodillé, akkor az Oblivionban jelenlévõ "régi Skyrim" méretéhez képest az "új Skyrim" területe 2,66x nagyobb lesz, ergo a városok közötti távolságok 1,63x nagyobbak lesznek. Lefordítva és átültetve egy Oblivonos példára, ha eddig eddig a Chorrol-IC távolság 1 nap volt, akkor ugyanez ez a távolság 1 és 2/3ad nap lenne.
Scientia potentia est.
uhh, jól hangzik ^^
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
Next PC upgrade: 2022
Next PC upgrade: 2022
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Én ezt a guildes dolgot úgy oldanám meg, hogy korlátoznám:settenkedõs karakterek csak settenkedõs guildben lehetnek (mondjuk thieves guild/morag tong/crimson scale/dark brotherhood) harcosok csak harcosban etc...
Köszönjük az infót és a képeket sherlock1!
Scientia potentia est.
ha lesznek guildek, remélem csak az egyikbe lehet majd belépni, kaszttól függõen, vagy legalábbis lesznek valami feltételek. pl. ha a harcos céhbe akarsz belépni, akkor legalább mittomén x szintûnek kell lennie bizonyos skillekenek. így azért nehéz lehetne egyszerre mágusnak és harcosnak is lenni.
Elképzelem, lenyúlom valamiét, és az lesz a quest, hogy találjam meg, mert ellopták 😄
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
- 200 év telt el az oblivion történései óta
- lesz level scaling, de a fallout 3/new vegashoz hasonlóan
- enchantolás visszatér, mint skill
- nyílt városok
- bárkit párbajra hívhatsz az utcákon/utakon (lol)
- szerepjáték elemek, gothichoz hasonlóan: favágás, fegyverkészítés, fõzés, bányászat, stb
- 10 faj közül lehet választani
- új engine, dinamikus árnyékok, dinamkus hóesés, faágakat és lombokat külön lengeti a szél, szebb víz, vízfolyás
- npck megjegyzik, hogy miket csináltál és az alapján viselkednek veled
- pajzzsal lehet ütni
- többször lehet sárkányokkal találkozni és megtámadhatják a városokat is
- egyedi kivégzõ mozdulatok minden fegyverhez és ellenséghez
- dinamikus, taktikus harcot ígérnek
- npck párbeszéd közben már nem csak bámulnak rád, hanem sétálhatnak, végezhetik a dolgukat, nincs rázoomolás
- véletlenszerûen generált mellékküldetések
- megnövelt látótávolság
- fast travel lesz megint
http://youtu.be/4v8qae11_-M