30713
TES
  • Nagydög
    Nekem is elkerekedett a szemem. B+, ez ekkora?
  • Molnibalage
    A fák mitől lettek ilyen szépek?
  • Molnibalage
    Ez üdítő kivétel, sajnos a legtöbbször nem ilyen szép és látványos.
  • Tatyla
    enchantra raktal perket is vagy csak trainerrel maxoltattad? erdekelne meg hogy osztottad ki a perkeket?
  • Calver
    elvileg 20-as szint környékén, legalábbis máshol ezt emlegették. igazából én már párszor nekiugrottam kismágussal, és biza közelharcosokkal (most épp Breton kétkezes harcossal tolom) *sokkal*, de sokkal könnyebb.
    az ok mágus halálára pedig: nagyon rosszul "skálázódik". értsd: fegyvereket valami gusztustalanul el lehet tápolni enchantokkal (de akár talált cuccokkal is), amik pofátlanul felnyomják a sebzésüket - míg mágusnál sebzésnövekedést max piákkal érhetsz el, enchantok csak bizonyos varázslatok költségét csökkentik, ami kell is, feltéve ha... nos, sebezni akar.
  • SaGa Jr
    Az 5000-es házat (nem ennyi mert ennyiért tök üresen kapja az ember a berendezésért még kb ugyanennyit ki kell pengetni) felesleges megvenni, bár arra jó, hogy a thane-ságért járó személyi harcos és házvezetőnő legalább lakhat valahol és ha éppen nincs rá szükségünk akkor itt fog dekkolni.

Ellenben otthonnak elsőrangú tud lenni a Dark Bortherhood végső menedékhelye amit 18000-ből lehet felszerelni (van benne tároló dobozka és öltöztethető páncélállvány figura), vagy az eleve felszerelt arch mage szállás a mágusoknál. De végülis ha az ember beáll a companion csapatba akkor ott is kap szálláshelyet és még talán egy ládát is ahová pakolhat.

Ahol mindenképp érdemes beruházni ha már házat akar az ember, az Windhelm városa. Ott alapból 12000-ért egy igen méretes házat kap az ember, további 8-10K-ért meg be lehet rendezni. Ehhez már több (4 vagy 6) fali fegyvertartó (szép vörös faragott fa tartó amire egy fegyver rakható), 3 manöken baba, 6 tőröknek fenntartott zárható üvegszekrény, 6 nagyobb méretű üveges tetejű tároló fegyvereknek, egy fali fegyverállvány amiről 5 fegyver is lógatható, valamint 3 könyves szekrény (konkrétan a polcra bökve be lehet pakolni oda könyveket és azok rendezgetésével nem nekünk kell szórakozni) is található a berendezése után. Lesz még egy kisebb, berendezés nélküli szoba is. AZ egyetlen hátránya, hogy ez a ház egy bűntény helyszíne volt, így bizony vérnyomok mindig lesznek és egy rejtett helyiségben (ahová enchanting és alchemy asztal kerül) több véres emberi alkatrész is marad (ezek eltüntethetőek a vérnyomok viszont nem). Na ez nagyon megéri a pénzét. Kisebbfajta múzeumként tud működni.

Szerintem megtaláltam a játék egyszerre legnagyobb, legérdekesebb és legszebb helyét, Blackreach-et. Elég alaposan bejártam már sok helyet, de ezt csak úgy találtam meg, hogy Haermus Mora feladatát csináltam és ő vezetett el erre e helyre.
    Lényegében ez egy óriási föld alatti város, számtalan érdekességgel (zümmögő, daloló növényzettel, sejtelmes fényekkel, elfajzott havasi elfekkel, vagy ha így jobban tetszik akkor falmer, csak itt található növénnyel ami szüretelhető és azonnal kapcsolódik is hozzá egy gyűjtögetős feladat amolyan oblivionos nirnroot módra). Van benne számtalan jókora épület, legalább 4 kijárat (lift ami a felszínre visz közvetlenül és csak belülről nyitható tehát ezeken keresztül lejutni nem lehet csak majd miután az ember feljött lentről és kinyitotta), többféle ellenség, két folyó, számtalan nagyon nagy vízesés és két tó is. Kiterjedése lényegében akkora, hogy Dawnstar-tól kicsit DNY-ra kezdődik (már mikor a nagy térképen néztem a helyet a ÉK-i sarka valahol itt volt) és tart egészen addig a vonalig amit Whiterun és Markarth között lehet húzni.
  • SaGa Jr
    A feladat megoldása pedig pofonegyszerű.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mikor megkapod a feladatot megmondják hogy mikor és hol kell járőröznöd. Teszed a dolgod lopakodva és mikor a kovács környékére érsz a piactér széléhez akkor láthatod amint leszúrja a tényleges mészáros a papnőt és elkezd menekülni. Annyi a dolgod mindössze hogy kinyírd és már mehetsz is a jutalomért.
  • torma1
    donotargue.com/cfg-makers/skyrim/

Ezzel a programmal kreáltam az ini-t!
  • torma1
    Nálam miért nem aktív a data az inditásnál az eredeti
    ini-vel? Ha itt a fórumon linkelt programmal
    létrehozok egy egyedi ini-t ott aktív a data menüpont
    a launcher-nél! Tudom is ki be kapcsolni a letöltött
    fájlokat! De az eredetinél nem!
  • hegege
    A battlemage "hol" hal meg?Vki írta,hogy nem életképes. Nekem most 14.es szintű.Destruction 32, Lockpick 35,One handed 40, heavy armor 42, Archery 30,stealt 30. Szal eléggé ki van egyensúlyozva (egynlőte teljesen véletlenül).
  • francois
    Túl nagy volt a bounty, inkább felöltöm a feketét. Irány a Fal.
  • Fpocok
    De én gyilkosokat gyilkolok. Én vagyok Dexter :DDD

Amúgy előrelépés volt a CSI:Skyrim ügyben is
    kiderült, hogy nem is a gyilkost csuktam le, hanem egy ártatlan. Micsoda csavar :D
    Megint jól meglepett a játék.
  • heady
  • heady
    Kár, pedig istentelen jó küldetésszáluk volt.
  • SzirmosSzisza
    Akkor már a tolvaj guild felé kacsingass, esetleg a banditákat öld akik ártatlan vándorokat támadnak meg :)
  • Psychedelic #6268
    3000 goldért, te is kiirtottál egy rakat ember, te is bérgyilkos vagy, csak téged még meg se fizettek érte rendesen. :D
  • Fpocok
    Ja ok :D
    Nekem eddig talán ez volt a legnagyobb reward.
    Amúgy ENGEM NEM A PÉNZ ÉRDEKEL... Én a szívem után megyek, és az azt mondja nem hagyhatok ...
    egy bérgyilkos bandát tovább garázdálkodni
  • Psychedelic #6266
    Most irjam le mennyit kapnál ha letolnád a Dark Brotherhood küldiket?
    Csapj hozzá egy 0-t a végére, és még szorozd meg 2-vel kb. :)

Legjobb hogyha csinaltatsz nekik kinzókamrát, akkor az ottani kínzottak, elárulják hogy hol van a kincsük csak engedd el öket. 5000 gold jött kb csak abból, és azóta is ott kínlódnak. :D
  • Fpocok
    Thanks.
  • Calver
    aprócska bug, aminek én baromira nem örültem:
    ha Lover stone hatása aktív rajtatok (15%-al gyorsabban növekszik minden skill), és alszotok, NEM kaptok well restedet.
    és nem, nem vagyok kisfarkas, másnál is ez van

és a megoldás:
    konzolba (0) "player.addspell fb894" beír, és örül.
  • Fpocok
    3000pénzt kaptam, mert kiírtottam a [spoiler] dark brotherhoodot :D
  • Fpocok
    Szépen néz ki.
    De nem volt ott. De semmi gond, majd elkapom őt is :D
  • jarlaxxe
    Sithis.
  • Fpocok
    Ilyen nevű nem is volt ott
  • MerlinW
    Neeem, az előttem lakó)
  • SzirmosSzisza
    Te akasztottad fel a halakat ? :)
  • Psychedelic #6257
    Destro Mágus kari elég táp, föleg ha valaki felhuzza az enchantingot, én is késön álltam neki, felhuzni, de most már semmi nem tud megállitani a legnehezbb fokozaton. 35 vagyok most, ebony heavy szet, enchanting miatt, 0 manaból lövöm a destro spelleket spelleket, emellé 85% magic resist, caster mobok sebezni sem tudnak, igaz Breton vagyok az már 25%, de enchanting miatt ehez jött még 40%, és az alternation 50-es, az ottani magic resistance ad még 20%-ot. Egy sárkányt megölni jelenleg kb 5-10 mp.
    És még akkor nem is emlitettem a Conjurationt, petek egyrészt jó dmg-ek, másrészt letankolják a mobokat, Dremora Lordal megyek most. :) Ha pedig meg is ütnek heavy set jól véd, és restoration is magas, instant maxra healelem magam ha gond lenne.

Addig gyenge a mágus amig nincs valami jobb geared, már az arch mage gearben se volt rosz a kari, csak oda kellett figyelni, most 100-as enchantingal, már nagyon oda se kell figyelni, csak lösz mint a gép. :)
  • MerlinW
    Ismét lőttem pár képet:)

• jarlaxxe
    Sithis majd ugyis megvéd minket...
  • Fpocok
    Most megyek kiírtani titeket. Remélem nem gond.
  • whisper
    Holnap kezdhetek újra mert valami nem jó. ahova küldenek ott szinte one shotolnak,de mindne küldi kész és skillt is húztam! 2. sárkány lent van szóval nem vágom na mind1. Valami nem okés ha valakinek van hasonló tapasztala és van ötlete mia baj ossza meg pls
  • Fpocok
    Előbbi nem beszél velem. Nem tudom miért... lehet, hogy nem elég nagy a skillem hozzá?(58)
    Utóbbi meg [spoiler]meghalt :DD
  • Fantusz
    Az egyetemen Faralda könnyen megtalálható, általában a szobájában tartózkodik.
    Ő mester szintű destruction tréner, a másik NPC (Windhelmben?) 50es destruction elérése után nem tud tovább tanítani.

Faraldaval annyi a "gond", hogy elvileg lenne egy feladat (neheztelnek egymásra egy high elf tanítvánnyal), de megoldást még nem találtam, nem is lehet a konfliktusról beszélni senkivel - akkor miért említették?.
  • 0Fritz0
    A lábmunkát elnézve az animációra sem lehet sok panasz.

• SzirmosSzisza
    Sicc, ne bánts minket :(
  • Fpocok
    [spoiler]A 3 választás közül a 4ediket választottam és kapta megy új küldetést:
    Destroy the Dark Brotherhood!
    Muhaha, ez izgi lesz!
  • SzirmosSzisza
    Sajnos nem az enyém a kép, nekem ennyi tárgyat nem bírna szerintem egyszerre kezelni a laptop :D
  • Fpocok
    WOW AZT A K*RVA!!! ÉPP OLYAN ÉLMÉNYEM VAN, HOGY BESZAROK!
    Elmentem winterhelmbe asszem, hogy megkeressem a destruction trainert...
    lefeküdtem, az ágyába aludni, és valami "nagyon durva dolog" történt... még mindig fogom a fejem :D

Nagyon hangulatos a játék!
  • plu604
    Istenemre mondom ezt berakom háttérképnek :D

elvetemült vagy :DD
  • SzirmosSzisza
    Tudsz ilyet csinálni