The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PiszkosFred
Persze hogy jo lett 😊 Nalam nagyobb fanatikusa keves letezik a franchisenak. En csak azt mondom, hogy most a Skyrimmal meg ezt si felul tudjak mulni, mert a Fallout miatt lenduletben van a csapat.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Kandurex
Hibái ellenére, azért nagyon jó játék lett. Bár az ellen szintre emelése dolgot azóta se tudom megemészteni. Nem volt értelme a fejlõdésnek.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

PiszkosFred
Obliviont is vartuk nagyon de nagyon anno. Ami miatt bizhatunk abban hogy nem lesznek olyan gyermeteg hibak mint az Oblivionban, az az, hogy a Bethesda a ket TES jatek kozott szepen osszerakta a Fallout 3 es kiegjet, vagyis ugymond nem estek ki a gyakorlatbol, es a Fallout kapcsan mar kiprobalt az uj otletek sem lesznek "vakon" belerakva a Skyrimba, hanem tudatos es kiprobalt ujitasokkal fogunk tobbnyire talalkozni - persze itt-ott ujragondolt es modositott valtozatban.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Kandurex
szükségtelen, konzolokra is jön, borítékolható az alacsony igény

Kly
Az elmúlt két-három napban összeszámolni sem tudom hányszor néztem meg a teasert és a helyzet az, hogy valahányszor újra megtekintem az elõzetest, mindig egyre inkább várom a játékot. Szerintem nagyon eltalálták a trailert, hangulatos és sokat megmutat, ugyanakkor sok dologról még nem rántja leplet.

Scientia potentia est.

Prince23
És a poén benne hogy Xbox360-on készült 😊

Wow, lehet nézegetni a legújabb videokártyákat
de ez lehet idén a legjobb (nekem a ME sorozat mûanyag az agyonismétlõdõ textúrákkal, DA grafikailag nincs a közelében, talán a Witcher)

De elsõ blikkre (fõleg hogy egyik sincs kinn) ez lesz nálam az év játéka
Kandurex
+fav

Ez a zene <#worship>. Persze a játék is jól néz ki, de nekem a történeten fog múlni minden. Remélem majd lesz hozzá egy Nehrim 2 <#idiota>

Teppik Amon
Uhh. Szép. Milyen erõmû kell majd hozzá? 😄

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

cSuwwi
jah, jó lett a feltuningolt morrowind zenéje, az obliból is voltak ismerõs részletek

ha csak fele annyira moddolható lesz mint az Oblivion (mert a hangulatban biztos vagyok) akkor újfent évekre megvan a szórakozás 😊 A mai napig játszom az Oblival és a Nehrimmel

shit happens

óóóó, köszi a jó hírt, tehát pc-n még szebb lesz...nyami<#finom>
rage
Ez igen ütõs animáció volt, de kiemelném a zenéjét is.
Ez eddig nagyon bíztató.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

koschwarz
mondhatom, IGEN erõs év lesz 2011. már most is csak kapkodom a fejem. és ennek a megkoronázása lesz a skyrim. a trailer...és a zene benne...<#buck>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Tegnap még én is ezt mondtam😊

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Igy kell kinézni egy rpg-nek 2011-ben! Remélem a bioware is látta😊

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

"the recently released Elder Scrolls V trailer were captured on the Xbox 360"

Forrás

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Büdös Bohóc
ez nagyon odabasz

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

wedge31
Az biztos mivel a Witcher 2 mindkettöt leveri...<#idiota>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

BoneDragon
Mint cartman, wii megjelenés elõtt?😊

Amúgy tényleg elég ütõs. Ritkán látni ennyire jó trailert!

benőmenő
AZTAROHADT'!!! <#guluszem1><#merges2><#taps>
Más játékoknál a launch trailer nem üt ekkorát. Asszem' megyek és hybernálom magam novemberig <#kuss>
Victor1103
Amúgy szerintem idén év játéka díjat elég nehéz lesz hírdetni mert a Skyrim és a Mass Effect 3 között választani felesleges, hát még a szerepjáték kategóriában

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

kill3r21
kell kell.....
Victor1103
Nincs mese. EZT MEG KELL VENNI!!!<#eljen>

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Jujuj. Ez nagyon ott van. <#taps>
grebber

Next PC upgrade: 2022

grebber
Erre sincsenek felkészülve akkor mire nem lehet belépni az oldalra!<#levele>

Gondolom videó.

grebber
Elsõ?? Már ami alant vannak azok mik skiccek?

wedge31

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Teppik Amon
<#eljen>

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

Kly
<#taps>

Scientia potentia est.

XenHai
Azt a rohadt! Ezen be haltam a röhögéstõl...
BoneDragon
<#idiota>

Normálisnál? Mi számít normálisnak? 😛

A Morrowind-et nem játszottam, vhogy kimaradt az életembõl. Az Oblivion-ba 100+ órát beleöltem. A CoD 4 multiját kivéve sztem az Oblivion volt az a játék, amit leghosszabb ideig játszottam. A 100+ után is maradt még néhány mellékküldetés, csak akkor már meguntam a játékot. Igazából a túl sok barlang, régi, földalatti romos épület ("magyarán" mondva dungeonok) volt az egyetlen bajom a játékkal. Remélem, h ez a rész ebbõl a szempontból változatosabb lesz. Azt látom már, h a grafikával nem lesz probléma.
Sir Quno Jedi
mászthev

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

koschwarz
gyönyörû, különösen a szarvasvadászos õszi erdõs kép tetszik.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Ha valakinek a normálisnál csak 2x nagyobb melle van az már kicsi<#unalmas>

bardocz
Ilyen lények lesznek a dungeonban, itt sem fogok merni lemenni😄
BoneDragon
De ha észrevetted, ilyen képeken mindig valami bõgyõs maca van kivágott felsõvel. 😊

Kly
Azért ez se egy deszka csaj...

Scientia potentia est.

BoneDragon
Hmm, nagyon szép grafikája van. De egy valamin meglepõdtem... Mi az hogy nem bögyös macát mutatnak? Hiba van a rendszerbe!<#nevetes1>

Kly
A MorroHun Team nemrégiben indított egy oldalt skyrim.hu címen, ahol bejegyzésekben napra bontva összegyûjtik a friss infókat a Skyrimrõl, valamint a játék mechanizmusáról és az elõzõleg felfedett újításokról szolgálnak leírásokkal.

Scientia potentia est.

PTW

grebber
Természetesen az idei esztendõ sem fog eltelni QuakeCon nélkül, ami ismét a dallasi Texas államban, a Hilton Anatole szállodában kerül megrendezésre. Az ingyenesen látogatható rendezvény augusztus 4-tõl 7-ig fog tartani.
A QuakeCon 2011 rendezvényen valószínûleg ki lesz állítva a Rage, valamint hatalmas mennyiségû információra lehet számítani a The Elder Scrolls V: Skyrim kapcsán is.

info: Gamepod

állat!
PTW
Hali!

Tudom, hogy a képek nagy részét már mindenki láthatta a Gameinformeres szkenneken, de mivel ezek jóval értékelhetõbb minõségüek (javítottam amennyit tudtam rajtuk) gondolom senki sem bánja. (a közelrõl pózolós sárkány és a nagy karaktertotál háttereit én csináltam, hoyg kinézzenek valahogy). Enjoy:

bardocz
Süri? Az micsoda?
az oblivionba gondoltam 😊 de márjött rá válasz, csak süri volt

pointer4
Ha elküldöd nekünk a kész progit, tuti visszaküldjük ezt a mod-ot 😄
Te kis idõutazó 😄