The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Go Jeff Go!!!!
tehát amíg alacsony szintû a kari, pl:1-5 akkor mondjuk az 5-10 szintû lényes rész nehéz, késõbb már gyõzhetõek, csak néha okoznak gondot ha úgy jön ki, és mikor már frankó cuccban feszít a kari, mondjuk 15-20 szinten, akkor rutinfeladat legyõzni õket.
Next PC upgrade: 2022
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
már ha tönkre akarnám tenni a játékomat 😄
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
"Az ellenségeink többé nem lépnek szintet a végtelenségig, ahogy belépünk egy dungeonba az ellenlábasaink szintje rögzítve lesz az adott idõben."
ezt vajon hogy értelmezzük?
MÉÉÉÉÉG 223 nap <#falbav>#falbav>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
http://gamempire.hu/ http://rpgames.web4.hu
egyébként gyakorlatban a Wicser kettõt találom az ÉV RPG-jének, de mivel Bethesda könnyebben mozog a nemzetközi frontvonalakon, így "egyértelmûen" a Skyrim a legesélyesebb erre a címre. értem én a Game informert a gamespyt... de a Cdaction.pl és a PCgames.de magazinoknál EGYÉRTELMÛEN év rpg játéka lesz a Witcher 2. nincs mese.
A cikkre reagálva - én személy szerint egyetértek Peter Hines-szal, mai világban nagy hangsúly van a grafikán, az elsõ benyomás nagyon is meghatározó, amit legfõképp a látványvilág vált ki és effektíve ez is adja el a játékot. Szerintem a játékokra is -ugyanúgy, mint az emberekre- jellemzõ a "külsõ megfog, a belsõ megtart" effektus.
A helyzet az, hogy a legtöbb játék -így az Elder Scrolls széria részei is- az idõ elõre haladtával egyre inkább leegyszerûsödik és egyre inkább a látványra élezõdik ki, a sztorit háttérbe szorítva, aminek az oka, hogy a manapság szélesebb közönségnek készülnek a játékok, a nagyobb bevétel reményében.
Ha az elsõ mondataimból nem is ez derült ki, de remélem azért a hozzászólásom végére mindenki számára egyértelmûvé vált, hogy én alapvetõen nem a grafikai pártján állok. Fontos dolognak tartom ugyan, de sokkal szívesebben játszanék egy Morrowind összetettségû, Oblivion kinézetû Skyrim-mal, mint egy egyszerûbb világú, karcsúbb sztorijú, de grafikában "Crysis 82"-t verõ új TES résszel.
Scientia potentia est.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Mondjuk én például sosem értettem Bethesdások miért húzzák le a DA😮-t mikor az egy másik mûfaj ráadásul rpg-ként sokkal erõsebb, mint akár a FNV is. Én is nagy rajongója vagyok a Bethesdának de tudok különbséget tenni. Tény az utóbbi 10 év legerõsebb rpg-je az Origins lett. bármenyire is szeretem a Bethesda által adott korlátlan szabadság élményét.
How much can you take,before you snap?
Scientia potentia est.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
[merlinw.org]
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Wow this has 670.333 views in 3 days.
Dragon Age 2 has 802.465 views in 6 months!
shit happens