The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PTW
csak egész halkan jegyzem meg, hogy FNV-t nem Bethesda csinálta 😊

Nincs olyan kreativitásuk történetben mint a Biowarenak *sigh*. De õk is nagyon, de nagyon jók, zseniális volt az FNV sok "szálon" való futtatása.

Egyébként ez az egyik csodálatos dolog a Bethesdában, hogy nem szégyellnek "lopni", ötleteket beépíteni.Persze fizethetnének jogdíjat😄 De tényleg figyelnek a rajongók észrevételeire. És ez már az FNV-nél lejött. Ezt egy nagyon korrekt dolognak tartom. Hm remélem igazad lesz.

benőmenő
Ha Nehrim szerûen oldják majd meg (nekem is ez jött le), akkor nem lesznek semmilyen láthatatlan falak. Egyszerûen csak lesznek olyan területek, ahová alacsony szineten belépve hamar Benny Hill-szerû jelenetekben lesz részed, mivel jóval magasabb szinthez igazított ellenfelek lesznek.
A gond az, hogy a bejárható terület drasztikusan csökkenni fog egy szinten, nem tudom hogy lehet ezt jól megcsinálni. Nekem teljesen bejött az oblivion verzió ahol több lépcsõbe látszott az instákba földön lévõ tetemekbõl ahogy az erõsebb ellenfelek átvették az uralmat és volt olyan is ahol épp folyt a harc. Sajnos ez az irány amitõl tartottam ,valszeg a New vegashoz hasonlóan oldják meg. És sok láthatatlan fal is lesz. Nagyon morcos vagyok most 😞 Ez nagyon nagyon sok embernek nem fog tetszeni. Mert elveszi a korlátlan szabadság érzését ami a Fallout 3 ban és az oblivionba megvolt. Nagyon remélem csak az én fantáziám szegényes és meg lehet oldani jól is ezt.

MrSpock
Morroban sem volt veled fejlõdõ monszta..elején még 2 patkány is kicsinált..ugye késõbb meg már jöhettek a daedroth-ok,dremorák,egyebek. Szóval nincs ebben semmi rossz..hisz ott is ütõsebb dungeonokban azért táposabb ellenfelek voltak,nem csak csontik meg egyebek. Tehát ugyanúgy figyelni kell hova lépsz be majd. Nem lehet eszetlenül,csak nah fosztogassunk.😄

Go Jeff Go!!!!

ez a szintezõs rendszer egész jó , aki játszott a nehrimmel ott már láthatott ilyet. én élvezem hogy idõvel a nagyon nehezen legyõzhetõ "vidékre" jellemzõ monstrák egyre könnyebben legyõzhetõvé válnak. az ember tudja mire számíthat ha meglát vmit, de azért nem kellett minden szinthez "szörnyet írni", mert van nekik level range.

tehát amíg alacsony szintû a kari, pl:1-5 akkor mondjuk az 5-10 szintû lényes rész nehéz, késõbb már gyõzhetõek, csak néha okoznak gondot ha úgy jön ki, és mikor már frankó cuccban feszít a kari, mondjuk 15-20 szinten, akkor rutinfeladat legyõzni õket.

wedge31
Hát ez még rosszul is elsülhet...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

pointer4
Kicseszésbõl úgy csinálják meg, hogy 1 kill-t kelljen ejteni 😄 Csak onnantól fixálja 😄
grebber
grebber
De akkor nem fog majd xp hegyeket adni a bent lévõk gyilkolászása!

Next PC upgrade: 2022

Büdös Bohóc
akkor király, még a játék elején bemegyek mindbe és soha többé nem lesz semmi se nehéz 😄DDD

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Sir Quno Jedi
Valszeg. nem jutnál el minden dungiba, mert a réginél is voltak level range-ek, tehát vannak területek ahol 1-6-ig, meg olyanok ahol 8-16-ig vannak monszták, namost ha a sztoirban oda is jutnál, akkor sem élnéd túlk a 8-16-ig területen elsõ szintûként...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Palinko
lvl 1 minden dungeonba benézés <#nevetes1>
koschwarz
hmmm, az azt is jelentené akkor, hogy 1-es szintûként körberohanok minden dungeon-be, még csak nem is harcolok, majd késõbb sanyiként én vagyok a király 😄

már ha tönkre akarnám tenni a játékomat 😄

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Sir Quno Jedi
Úgy értendõ szvsz., hogy bemész dungiba, akkor szintben hozzád igazítja a monsztákat azonnal. Ámde, ha megint arra jársz és újra bemész, akkor már nem emeli a szintjüket, hanem az eredeti marad nekik, mint amikor elõször jártál ott. Így számodra úgy "tûnhet", mintha fix szintjük lenne, hiszen ahányszor odamész utána, mindig csak ugyanolyan erõsek.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

koschwarz
egyre biztatóbb infók.

"Az ellenségeink többé nem lépnek szintet a végtelenségig, ahogy belépünk egy dungeonba az ellenlábasaink szintje rögzítve lesz az adott idõben."

ezt vajon hogy értelmezzük?

MÉÉÉÉÉG 223 nap <#falbav>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Teppik Amon
<#eljen>
már csak 223 nap 😄

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

grebber
Nem tudom baromi nehéz lesz eldönteni melyik lesz az elsõ a Witcher vagy ez 😄 Bár látom változtatnak a rendszeren remélem nem butítják le. Egyenlõre lehet jó lesz lehet nem 😊 konzolos szintû szarral nem akarok játszani!!!! *cries so loudly*

Nem mondod 😊

Nagyon tuti kis játék lesz ez!

Skyrim – Infók, Képek, Videók

http://gamempire.hu/ http://rpgames.web4.hu

Ezért volt az Oblivion az év játéka hollott az igényes rpg-ek fanyalogtak talán joggal is. Bár én most sem értem miért húzták le a Morrowindhez képest. Én imádtam a Morrowindet de szerintem sokkol sokkal statikusabb mint az Oblivon és igazából nem tudnék mondani olyan dolgot amiben a Morrowind jobb volt. A másik amit sokan elfelejtenek idõben sokkal késõbb játszódott, a Birodalom alkonyán, és így simán belefér hogy a Mage guild már nem olyan volt mint a Morrowind-ben. Szóval az egészet romantikázásnak éreztem mindig. Nem úgy mint most a DA2-nél ahol érezhetõen tartalomban iszonyúan visszavettek. Itt egyszerûen minõségileg nem azonos a kettõ tisztán az rpg-ként kezelve. De az Oblivon és a Morrowind? Igazából egyik sem volt olyan rpg mint a FNV. szóval szerintem.

Az év játékába szóval szerintem a casaul szavazatok is bele számítanak ott nem csak az számít valami jó rpg vagy sem. Ott akár a DA2-nek is nagyon sok esélye lehet. Mert azért a Bioware nem ad ki rossz játékot a kezébõl, ott már nem számít valami jó rpg e vagy sem ott az számít jó vagy sem szóval szerintem 😊

Meglátjuk..nekem csak a rögzített karakter nem tetszik a Witcherbe de igazatok van az is tökéletes lesz. De nekem az összes info alapján a Skyrim mert ott az kell tudni amit az introba látsz az a tényleges szint a játéknak. Tehát nem úgy mint akár a DA😮-nál ahol azért az intro grafikailag ütötte a játékot 😊 De aki ismeri az Elder Scroll világát az ezt tudja 😊 Végezetül a bensõségek döntenek szerintem. Ha nagyjából egy szinten lesznek akkor a Witchernek semmikép nem lesz esélye. 😊 Ha leegyszerûsítik mint a DA2-t akkor én is a witcher-re szavaznék.

Palinko
igen így már megvan köszi.
Prince23
Fallout New Vegas

egyébként gyakorlatban a Wicser kettõt találom az ÉV RPG-jének, de mivel Bethesda könnyebben mozog a nemzetközi frontvonalakon, így "egyértelmûen" a Skyrim a legesélyesebb erre a címre. értem én a Game informert a gamespyt... de a Cdaction.pl és a PCgames.de magazinoknál EGYÉRTELMÛEN év rpg játéka lesz a Witcher 2. nincs mese.

Palinko
az FNV az melyik?
Kly
Nem kötözködésképpen, de logikailag 'az év játéka' erõsebb az 'év RPG-jénél'.

A cikkre reagálva - én személy szerint egyetértek Peter Hines-szal, mai világban nagy hangsúly van a grafikán, az elsõ benyomás nagyon is meghatározó, amit legfõképp a látványvilág vált ki és effektíve ez is adja el a játékot. Szerintem a játékokra is -ugyanúgy, mint az emberekre- jellemzõ a "külsõ megfog, a belsõ megtart" effektus.
A helyzet az, hogy a legtöbb játék -így az Elder Scrolls széria részei is- az idõ elõre haladtával egyre inkább leegyszerûsödik és egyre inkább a látványra élezõdik ki, a sztorit háttérbe szorítva, aminek az oka, hogy a manapság szélesebb közönségnek készülnek a játékok, a nagyobb bevétel reményében.
Ha az elsõ mondataimból nem is ez derült ki, de remélem azért a hozzászólásom végére mindenki számára egyértelmûvé vált, hogy én alapvetõen nem a grafikai pártján állok. Fontos dolognak tartom ugyan, de sokkal szívesebben játszanék egy Morrowind összetettségû, Oblivion kinézetû Skyrim-mal, mint egy egyszerûbb világú, karcsúbb sztorijú, de grafikában "Crysis 82"-t verõ új TES résszel.

Scientia potentia est.

wedge31
Mindig elfeledkezel a Witcher 2-röl nekem az volna a meglepetés ha nem az lenne az év rpg-je pc-én a konzol meg ugye ebbe a fórumba nem játszik.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Ha hozzák az FNV szintet, és nem csinálnak láthatatlan falakat, és az intro-ba látott dolgok ,gondolok például ,a rouge/assasin fatality-re, etc,etc akkor ez minden képzeletet felül fog múlni. Persze tartok tõle, hogy leegyszerûsítik én is, hogy minél többen megvegyék és akkor megette a fene az egészet 😞. Meglátjuk.

Ne izgulj.. A DA2 kiesésével lehet nem csak az év játéka de az év rpg-je is lesz 😊 Illetve ez nem biztos mert tény 2010-ben ME2 kapta, mondjuk meglep Én az FNV-nek adtam volna több köze volt a rp-hez mint az ME2-nek,bár tény az ME2 volt a másik lehetõség. És lehet az EA keze messzire elér, meglátjuk. Reméljük a Bethesda nem változtat az EA rpg piacra való betörésével, és követi ezt a konzolos, egyszerûsítési irányt.
Mondjuk én például sosem értettem Bethesdások miért húzzák le a DA😮-t mikor az egy másik mûfaj ráadásul rpg-ként sokkal erõsebb, mint akár a FNV is. Én is nagy rajongója vagyok a Bethesdának de tudok különbséget tenni. Tény az utóbbi 10 év legerõsebb rpg-je az Origins lett. bármenyire is szeretem a Bethesda által adott korlátlan szabadság élményét.

ez most akkor jó,vagy rossz nekünk? mert szvsz én nem szeretném,ha a látvány a játékélmény rovására menne

How much can you take,before you snap?

Azért remélem láthatatlan falak nem lesznek és a "korlátlan szabadság" megmarad ellentéttben a FNV-vel...mostanában nem olvastam a híreket, nagyon messze a kiadás még. *sigh*

Hát én az alfa verzióra szavazok 😊

Solid Snake
Bal oldali csak egy kezdetleges alfa verzió, na de a jobb oldali a full, az már üt rendesen <#taps> Kiadásra kész.
pointer4
Na most jól lebuktak <#idiota>
Kly

n/c 😄

Scientia potentia est.

Kly
Interview Todd Howard-dal az elmúlt évek Bethesda játékairól. A Skyrimrõl semmi újat nem mond, de hátha érdekel valakit.

Scientia potentia est.

Nagy kár egyébként, de így is zseniális!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Én is imádom az Obsidian munkásságát!<#eljen>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

zorrobomber
agreed, kotor2-n is látszott a törõdés, elõrelépés, csak ugye befejezni már nem maradt idõ...

Büdös Bohóc
fasza lett a new vegas szerintem is, fõleg az újításokkal együtt érzi az ember azt, hogy RPG hangulat. De szerintem a 3 is jó volt, jó a hangulat

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

PTW
osztom! míg a fallout 3 at amolyan kötelességtudatból nyomtam (1-2 nálam a valaha volt legnagyobb etalon játékok) keserú szájízzel, addig a new vegas közben folyamatosan érzem a fallout hangulatot. persze ez sem tökéletes, de sokkal inkább visszaadja a régi érzést

Sir Quno Jedi
Obsidian az Isten. Amennyire lehúzzák a szoftjaikat én mindet imádtam, mert van benne egy kis plusz, ami a többiben nyomokban sem.

MerlinW
A Vegas mégis jobb lett, pedig a folytatásai miatt sokat bírált Obsidian készítette😊

[merlinw.org]

PiszkosFred
Hidd el, hogy tisztaban vagyok vele 😊 Maskent ertettem ertelemszeruen.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

cSuwwi
Top rated comment a youtubeon. Jó észrevétel 😄

Wow this has 670.333 views in 3 days.
Dragon Age 2 has 802.465 views in 6 months!

shit happens

Murder3
Bethesda már évek óta lendületbe van elég minõségi cuccoakt tolnak ki a többi nagy kiadóhoz képest.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer