30713
TES
-
#6323 Még overpovered tűzlabdát is lehet ám használni, csak ésszel. -
farferi #6322 Aztán hogyan?Mert a bal klikk nyomogatásán kívül mit tudok csinálni? -
#6321 Shout használati útmutató: "...kérjük ne használja zárt és szűk helyeket..." :D -
#6320 Ja, nagyon nehéz volt túlélni egyetlen lángcsóvát is. Ha közel voltam, akkor tuti halál volt.
Más. Az alkímia képességet alig tudom fejleszteni. N+1 alapanyagom van, de gyak. ha mixelek is valamit, annak is alig van értelme. Pl. healing potion nem ártana, de alapanyag nem nagyon van hozzá. Most akkor vásároljak mindent...? -
whisper #6319 Én is masterren tolom és én csak 8-as voltam! akkro kihagytam valamit sz.tem 8) -
#6318 Érdekesnek tűnik, de nem unalmas egyedül játszani? Na nem mintha volna rá időm :D -
#6317 egyébként igen. számomra tök egyértelmű, hogy olyan varázslatokat ne süssön el az ember, amik társakat is sebezhetik. frendlifájör. nekem kifejezetten tetszik, hogy ez van benne. -
#6316 kissé nagy a kupi, na nyomás rendet rakni, kisfiam! :DDDDD -
bega82 #6315 Nem. A jónál ez jóval jobb! (Ez de szép mondat... ) -
#6314 Jójátékez? -
whisper #6313 Köszi remélem! sikerült megtnaulni a köszi, de tovább fejleszteni a meglévőt nem engedte mert soult kért hozzá -
#6312 Gondolom vértnél az armor számít, illetve a mágia. Pl. mágikus sityakot egyből felvette, mert nem is volt neki. Vértben ha jobbat adok azt is felveszi, pajzsban is, íjban is, fegyókban is. Mindig a legerősebbel próbálkozik szvsz. meg helyzetfüggő is, hogy éppen közelharc van, vagy távolsági stb. Nyilván vannak cuccok amiket előnyben részesít, karakterfüggően. -
#6311 fajok leírása itt, Redguard bárminek jó (igazából bárkivel lehetsz bármi), power-ja mindenféle fegyverhasználónak jól esik, bár nem különösebben táp. -
bega82 #6310 OK, ez rendben van, de legnehezebb szinten mágussal pláne elvéreznénk szerintem. -
#6309 Sokan panaszkodnak, hogy társat nem leeht máégussal vinni, mert magunk nyírjuk ki őt a durvább mágiákkal. Ez igaz is, meg nem is. Szépen meg kellett tanulni, hogy csata közben hogyan kell helyezkedni és nagyon körültekintően dobálózni a mágiákkal a megfeleő pillanatban a megfelelő helyre, hogy a társunkat kíméljük. Így sokkal érdekesebb is egy-egy spécibb fájt, mert életszerűbb így és taktikusabb. Nagyon faján is fest és megdolgoztatja az embert. Ha meg nagyon elkúrjuk, ott a reload... (ha már feltámasztás nincs) -
#6308 Az kísérő öltöztetése nem vilgáos. Volt, hogy odaadtam egy brutál vértet, fel sem vette. Odaadtam egy szutyok pajzsot, azt meg felvette. Most akkor mi alapján dönt? Mert a skilljeit én nem látom... -
#6307 Az első sárkány találkozásnál 12. szintű voltam, 25 körüli archery és 40 feletti kétkezessel + perkekkel. (45-ös sebzés.) Legnehezebb szinten tolom.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amíg a többieket ütötte és fújta, addig ütöttem fegyverrel. Aztán már menekülni kellett ezerre, mikor rámszállt. Ha abbahagyta, akkor pár lövés még bele és megint bújócska a romok között. Ahogy írta már más, tiszta Shrek. :)
A sárkány képes volt így is egy ütéssel megölni, HP 170 táján volt.
Asszem 4 katona belehalt a sárkányölésbe, a többi sem volt túl jó bőrben...
A vicces az, hogy egy dungeoban a kis banditákal lenyomom, de a bandit leader még mindig képes 3 ütéssel is agyoncsapni, de sárkányt már öltem. Persze csoportban. Szólóban reggelire megenne a kis tűzokádó...
-
johny85 #6306 redguard fajnak mi a jelemzője,közelharcos vagy inkább íjász? -
#6305 Amúgy én Lydiát viszem még mindig. Van nála 3 villámbot, meg két idéző. Ez dupla haszon. Egyrészt mindig besegít vele nekem és így minimum négyen vagyunk (a két idézett lényünkkel), másrészt mivel aránylag gyorsan leamortizálja a tölteteket a botokból (szinte mindig kettővel tolja 1xrre), így azokat lehet folyamatosan töltögetni soulgem-ekből (legkisseből úgyis annyi van, mint a szemét, ára is az), ergó nő szépen az enchant skill-ünk (plusz ha soultrap-pal töltögetjük a gemeket, akkor az ahhoz tartozó mágia skillünk is).
Amúgy szép törpe nehézvértbe öltöztettem a kislányt + kétkezes nagy magic csatabárd a hátán, most úgy néz ki mögöttem caplatva, mint egy fentezi csatamech. :DDD -
athlay #6304 Kéne egy kis help. A főküldetésben eljutottam oda, hogy beszélni kell ezzel az Esbern pofával. Meg is találtam, de nem lehet vele dumálni. Illetve ki lehet választani párbeszéd opciókat, de nem hallani hogy ő mit mond. Aztán a beszélgetés végén nem is nyitja ki az ajtaját, hogy bemehessek hozzá. WTF? Mit kell itt csinálni? -
bega82 #6303 Tényleg, és a shout-oknak mekkora a hatótávja? Ha 30 méterről üvöltök rá az ellenre, akkor is hat, vagy csak közelről? -
mike01010101 #6302 Nézegettem a játékhoz adott papirtérképet és van rajta, ha jól számoltam 12 kis X, szerintem ezek a kincsek helyét jelölik. Nézte már valaki? -
SaGa Jr #6301 Ha leölt a karaktered egy sárkányt, maradj ott mellette és láthatod, hogy elszív valamit tőle és végül csak csontváz marad a sárkányból. Ezután pár másodperccel kiírja a program hogy szereztél egy sárkány lelket.
Ha bemész ezután a shout power-ekhez (p billentyűvel megnyitod a varázslatok részleget majd ott benn alul a shouts-ot) akkor a jobb alsó sarokban ki lesz írva a meglévő lelkek száma. Ezeket lehet felhasználni ara hogy tovább fejlessz egy képességet vagy megtanulj egy újat. Kiválasztasz egy már meglévő shout-ot ami még nem teljes (például két szó van meg de csak az egyik fehér) és nyomsz egy r billentyűt. Ekkor megtanulja az újabb fokozatot is a manus. Ha meg van egy szürke shout akkor azt kiválasztva szintén r billnetyűvel megtanulja annak első fokozatát a manusod. Minden ilyen tanulás 1 lelket igényel. -
#6300 15 órai játékkel sem tapasztaltam ki... Pedig nem vagyok hülye, ha ennél jóval bonyásabb Risennel tudtam akciózni. -
bega82 #6299 Na most már kipróbáltam 3 féle karit is, egy íjászt, egy közelharcost, és egy mágust. Nekem eddig a közelharcos tűnt a legjobb megoldásnak (még ha a sárkányok ellen nehezebb is boldogulni). Varázsló tényleg elég könnyen meghal, ha nem figyelek, még adept fokozaton is...
Ti hogy látjátok? -
#6298 Ráálsz a még nem aktivált kiáltásra a mágia menüben és "R" gomb a feltöltése lélekkel (már ha van). -
whisper #6297 köszi -
SaGa Jr #6296 Aki nagyon kevésnek érzi az általa megtalált dragon shout-ok számát annak íme egy beépített segítség:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Használni kell bármely településen valamelyik meglévő dragon shout képességet. Lényegtelen, hogy ez város vagy falu, a lényeg, hogy lássák/hallják ezt.
Ezután rövidesen (el kell menni a helyről de néha elég szundítani egyet) fel fogja keresni a karaktert egy futár aki átad egy üzenetet ami egy jóakarótól érkezett. Abban leírásra kerül hogy merre található egy újabb ilyen képesség (fal ahonnan felszedhető). Egyből misc feladat lesz belőle. Ha ezt teljesíti a játékos akkor lehet ismételni a fenti metódust. Egy időben egyszerre csak egy futár hozta feladat lesz. Amíg az nem teljesül addig nem érkezik újabb.
A másik megoldás, hogy lehet infót kérni ilyen helyekről fenn a szakállas manusok vezetőjétől. Ő szintén ad tippet (feladat nem lesz belőle csak bejelöl egy helyet a térképen). -
whisper #6295 Lenne egy olyan kérdésem ,hogy első dragonnál toltam shoutot és megvan a skill viszont a második dragont megöltem meg van a fire dolog ,de dragon soult kér. kérdés ezt előtte be kellett volna valahonnan szereznem ,hogy katív legyen vagy most utólag is megtudom majd tenni? -
bega82 #6294 Nagyszerű. És van ám ott egy olyan mondat is, hogy:
"A nem kevés számú bug egy részét elvileg a hamarosan megjelenő patch orvosolhatja." -
Kimi23 #6293 Skyrim - 5 nap alatt 7 millió eladott példány -
SaGa Jr #6292 Ha FPS nézetben játszol akkor nem biztos, hogy mindent mutat (forgást például) és csak a hatást látod, hogy köríveset csapsz. A power attack-os dologra meg igen hamar rájön az ember amint támadás közben nyomva tart egy iránybillentyűt is (mert mozog a célpontja például). -
bega82 #6291 Pontosan. Futás közbeni power attack-al megtámadva az ellent sokszor egy csapással le lehet verni őket, az nagyon erős. -
Droughert #6290 Jó, de kb 2perc kitapasztalni. Annyi, hogy nyomod valamelyik irányt+power attack és látod az melyik támadás. Van négy irány+van irány nélküli power attack, meg később ha jól láttam lesz, ami futás közben aktiválható. -
#6289 Abban a kis füzetben annyi van, hogy kis és nagy támadás, ennyi. Az, hogy mikor kezd pörögni és forogni a karakter, nem írja le... -
SaGa Jr #6288 Egyrészt benne vannak a skill-ek perk-jeinek leírásában (például mind az egykezes mind a kétkezes fegyvereknél legalább egy perk esetében le van írva hogy melyik power attack típusnál működik, ami meg annyi, hogy hosszan nyomod a támadást és közben valamelyik irányt), másrészt erre lett mellékelve a manual (nem keverendő a prima guide-dal amiért külön kell pénzt kiadni) a megvásárolt játékhoz.
Abban minden benne van amit az alapvető játékmechanizmusról tudni kell.
Tehát leírás az akad és még csak nincs is elrejtve, mindössze el kell olvasni. -
#6287 enchanter 5/5, insightful, corpus, extra effect, így szép sorban. többi meh. -
#6286 Én még mindig nem vágom a harcrendszert. Botrányos, hogy nem képesek leírni... -
SaGa Jr #6285 Nem rossz térkép elég szemléletesen mutatja mennyi helyszín is vár felfedezésre, de kapásból tudnék mondani vagy 6 helyszínt ami hiányzik róla (merthogy a játékbeli térképemen meg rajta vannak). -
Droughert #6284 Mert? Ezek szerintem kétkezes power támadások. Ha van staminád akkor ezeket tolhatod bár mikor. Hátrafelé mozgás+powert attack csinálja azt a megpördüléses kard csapást. Az előre mozgás+power attack talán a felugrásos lesújtás. Van még ugyan ez jobb vagy ball mozgás gomb+power attack az is egy speciális scapás lesz. Ha csak sima bal klikkel támadsz az alap támadás, stamina felhasználás nélkül, ételem szerűen az nem lesz ilyen látványos.