The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

koschwarz
gyerekek kellenek bele, mindig is furcsa volt, hogy nincsenek porontyok, de legyenek csak városban, és ne lehessen õket megtámadni. ennyi. pl. ha gyerekre viszed a kurzort, akkor - mint valami FPS-ben, ahol ha barátra mutatsz, feltartja a fegyvercsövet - nem nem tudsz támadógombot nyomni. ilyen egyszerû lenne.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

wedge31
Én azért nem vagyok biztos benne, hogy meghagyják ezt a ficsört elég nagy támadási felület.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Solid Snake
grebber
"Lesznek gyerekek is, kiket megkínozhatunk, ha úgy tartja kedvünk" - <#vigyor1><#taps> Phychogyilkosok elõnyben!<#banplz>

Next PC upgrade: 2022

wedge31
" A PC Games jóvoltából napvilágot látott új beszámoló alapján újabb részletek kerültek felszínre a The Elder Scrolls V: Skyrim kapcsán. Kiderült ugyanis az, hogy a fejlesztõk egy igényes gazdasági szimulációt építettek a játékba, a világ aktuális jólétét tükrözik majd a kereskedõk portékáinak árai is.
hirdetés

Néhány erkölcscsõsz már hangoztatta aggodalmát, miszerint ugye a játékban gyermekekkel is találkozunk majd (szinte mindenhol a provinciában), a Bethesda egyelõre még nem nyilatkozott azügyben, hogy vajon képesek leszünk-e elektrosokkal vagy tûzlabdával megkínozni a derék porbafingókat. Jelen állás szerint igen.

Korábban felreppentek pletykák a Facebook-integrációt illetõen, nos Pete Hines rácáfolt erre. A Skyrim vérbeli szerepjáték lesz, a mai divatos, könnyed közösségi szolgáltatások kimaradnak a szórásból. Nincs is rá szükség véleményünk szerint.

Lássuk akkor a német PC Games információt:

-A térképünk 3D-s lesz, viszont nem lehet rajta jegyzetelni.
-Néhány sárkány barátságos lesz, legalábbi addig, míg beszélget velük a játékos.
-Bizonyos mértékû gazdasági szimuláció, a világ aktuális jólétét tükrözik majd az árak is. Pl. a megélhetési termékek egy olyan városban drágák, ahol egy sárkány tizedeli az embereket és az állatokat.
-A szél hullámokat ver a vizeken.
-Öt nagyváros kap helyet a Skyrimben, de ezen felül 8-9 kisebb települést látogathatunk meg.
-Újra vásárolhatunk házakat, melyeket be is tudunk rendezni.
-A zárfeltörés egy minijáték keretében valósul meg.
-Lesznek gyerekek is, kiket megkínozhatunk, ha úgy tartja kedvünk. "- GK

Teppik Amon
már csak egy fél év! <#worship>

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

wedge31

Thank you 😊 A hallásom nem tökéletes így idegen nyelvet nem értem hallás alapján plán nem az Amit 😊 Szóval fõleg az írásos anyagokat keresem 😊

wedge31
Ez a lényeg belöle :

Kicsit sarkít az a korábbi információ, miszerint immáron sehol nem lesz töltési képernyõ: nos, ez nem vonatkozik az öt nagyvárosra, mivel ha ezekbe belépünk akkor bizony malmoznunk kell pár másodpercet.

Lesz rasszizmus és faji konfliktus, elsõsorban a nordok és az elfek között.

Az alkímia néhány apró változatáson ment keresztül.

A játékban található kazamaták csaknem fele nem lesz olyan nagy, és végig lehet rajtuk szaladni körülbelül 15 perc alatt. Másik felül hosszabb, több órás felfedezést tesz lehetõvé. Valamint lesz pár eposzi
nagyságú, még több órás alvilági utazással kecsegtetõ is.

Találkozunk nekromantákkal is a játék során.

A Nine Divines és a Daedrák benne lesznek a Skyrimben, melyek közül néhány egyedi küldetést is ad.

Lesznek mammutok, õzek, szarvasok és nyulak is a vadvilágban. A fejlesztõk eltökélt célja az volt, hogy a valóságban is megtalálható lényekkel gazdagítsák a világot, a nagyobbak fészkében találunk számos egyedi cuccot is.

A mammutok egyébként elõfordulhatnak az óriások közelében is.

A közeljövõben a Bethesda újabb lényekrõl rántja le a leplet.

A Crafting képesség keretén belül megkülönböztetünk páncélkészítést, favágást, bányászatot, fõzést és bõrkészítést is. Ezek nem minijátékok lesznek.

Néhány crafting skill, mint például a fõzés külön menürendszert is kap.

Minden élelmiszernek megkülönböztetjük a nyers vagy fõtt változatát.

http://www.g4tv.com/videos/52736/The-Elder-Scrolls-5-Skyrim-Gameplay-Preview/

Egy kis video a producerrel 😊

Teppik Amon
Csak én látom mind2-t ugyan annak? Amúgy jó ez is.

Kly
Ezekhez mit szólnátok?

Tetszik valamelyik?

Scientia potentia est.

Solid Snake
<#hehe>
pörögj pörögj pörögj pörögj pörögj pörögj
pörögj máááár!<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>
Solid Snake
<#nezze><#eljen>
wedge31
Valahogy így nézne ki.

A banner persze lehet a másik is plusz mehetne egy kép még a text area mezõbe is.

Ha megoldható engem nem zavar a számláló.

benőmenő
szvsz a 2. a jobb és azon van hely a számlálónak, mag még amit rá akarsz rakni.
Am nem túl magasak ezek a képek?
Solid Snake
Mintha magam mondtam volna <#nezze><#eljen>
Teppik Amon
számláló maradhat, bár a 11 11 11-et nehéz elfeledni.
szerintem a 3.kép a legjobb.

Kly
Én benne vagyok a bannercserében. A jelenlegit 2 perc alatt dobtam össze paintben - meg is látszik rajta <#idiota>

Akkor a kérdés az, hogy második vagy harmadik kép (vagy esetlegesen egy új alternatíva); illetve, hogy maradjon-e a számláló?

Scientia potentia est.

wedge31
Találtam ezt a képet háttérnek.

Ezek közül valamelyiket meg bannernak.

Kly
Lehet, hogy már olvastátok ezt az SG-s cikket vagy esetleg más forrásból jutottatok az információhoz, de azért berakom.

#318 - A screenshotok nagy része látható volt már korábban a trailerben valóban, de vannak köztük újak is (legalábbis általam eddig még nem látottak pl. az ork handzsárral a kezében)

Scientia potentia est.

kétlem hogy lenne benne új jelenet, az alatta lévõ 5 komment mind azt írja ,hogy minden jelent már látható volt a hivatalos trailer-bõl

de azért köszi, magam is ugrok minden új infómorzsára<#idiota>
grebber

Next PC upgrade: 2022

cSuwwi
Már kevesebb mint 200 nap, hellyeah

shit happens

pointer4
Reméljük a legjobbakat!
Csak azt kívánom, hogy ez is olyan ál-leejtõs, és székbe-ragaszót legyen mint az obli, vagy a morro volt 😄
Szóval ha láttad a gameplay trailert akkor, nos nekem az elég lesz, és messze messze ütõsebb lesz mint eddig bármelyik ha olvastad az infokat 😊 Persze lehet nem lesz annyira jó mint szeretnénk, de nem a grafikával lesz gond 😊 Az nagyjából versenybe lesz a Witcher 2-vel. Szóval ebben az évben ehhez a két játékhoz kell négymagos gép ütõs videokarival 😊

Büdös Bohóc
bazz úristen hát 2011-et írunk... 2003 körül debütált a dx9, már a 10 is egy õsöreg platform hogyúgymond

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

pointer4
Morrowindben meg Oblivionban is az volt a meghatározó, hogy erõmû kellett hozzá, és igen látványos technikai demonstráció volt. Most ha ezekre a játékdoboz szarokra is megírják, akkor nem fog túl jól kinézni, és egy gyenge közepes gép is elég lesz hozzá... 😞
Prince23
Ja, de legalább így minden kihoznak majd a dx9-bõl.

Bence94
hála a multiplatformosításnak...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Nem olyan nagy baj, de azért a DX10-es vízcsillanások hiányozni fognak:-(
grebber
Egy mai friss cikk Todd Howard -dal. A képek közt van egy ork harcos és egy Khajiit íjász is.

Mondjuk ez nem teljesen igaz, mert én pl a fantasyt szeretem (a poszt apokaliptikus marhaságokat nem annyira, úgyis elsõ kézbõl fogjuk látni <#vigyor5>). Az oblivion a sekélyessége miatt nem tetszett, a F3-tól meg pont ezért semmit se vártam, aztán nagyon kellemesen meglepõdtem.

PTW

hear ya brotha'

Sziasztok, csak láttam ezt a Fallout vs. Oblivion 'vitát'.De szerintem egyik félnek sincsen igaza, azok akik a fantasy stílust részesítik elõnyben(kardok,pajzsok,varázslatok stb.) az Obliviont fogják jobban szeretni. Azok meg akik a poszt apokaliptikus környezetet, a lõfegyvereket,stb.. kedvelik azoknak meg az fog jobban tetszeni.
Például én nekem is jobban tetszik az Oblivion mint a Fallout,de nekem azért mert jobban bele tudom magam élni, egy szép fantasy környezetbe, kardokkal/páncélokkal stb. felszerelve; Mint a Fallout elég borongos sötét/barnás nyomasztó posztapokaliptikus környezetébe. 😊
Ez szimplán ízlések és pofonok, kinek ez kinek az tetszik.
Szerintem a skyrim nagyot fog szólni, és ha hozza a nyitott világot,craftolást, karakter fejlesztést stb. Akkor ezzel is nagyon sokáig el lesz az ember, ugyan úgy mint az Oblivionnal vagy Fallouttal. 😊
Én mindkettõt szerettem de a fallout nekem jobban bejött

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Teppik Amon
Hamár véleményezünk.
Nekem az Oblivion jött be jobban, a Fallout csak hajszálnyival ugyan, de elmaradt tõle, SZERINTEM.

Támogatom a Falloutos tábort, én az Obliviont meguntam a picit steril világa, rövid fõszála miatt. Ja, meg a nem xp-alapú fejlõdés az Obliban kevéssé tetszett, mint a Morrowindben - talán mert az elõbbiben szinthez-igazított lények voltak, és ha nem jól fejlõdtél egy idõ után nemigazán volt esélyed a szörnyek ellen, a Morrowindben jobban visszahozhattad magadat. Meg a Morrowind világa jobban tetszett, mint az Oblivioné.
koschwarz
én meg az oblivionnal még mindig játszom (érdekes, a nehrim után kedvem lett visszatérni, pedig azt hittem, a nehrim után már semmivel nem lesz kedvem játszani 😄), és szerintem csak a skyrim megjelenésekor fogom abbahagyni.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Én is élveztem a Fallout-ot, pedig az Obliviont utáltam (a végére).

Pretorian
Fallout 3 azért klasszisokkal jobb RPG volt, mint az Oblivion. Tartalmasabb is, és jóval ritkábban éreztem azt a "statikus", unalmas, repetitív érzést, amit az Oblivion esetében.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

PTW
alap, obliviont imádtam minden hibája ellenére. Morrowindrõl nem is bezsélek mert az a szivem csücske volt 😄

fallouttal meg azért vagyok ilyenben, mert nekem az 1-2 az alltime kedvenc rpg-im

Egyébként speciel az év játéka lett az Oblivion és a Fallout 3 is anno szóval annyira nem voltak rosszak 😊 Rpsek lehúzták amiben igazuk volt, de zseniálisan találták el az arányokat mint játék. Nem egy Hackandslash lett. Volt egy relatív jó történet, és láttam észlényeket akiknek a játék még így is magas volt, mert nem értették miért nem találják el a VAT-al az ellenfeleket 😊

Látom high level rpés lehetsz 😊 Nekem speciel tetszett a fallout 3 és a story-ja is. Lineáris volt de láttam jó pár sokkal rosszabbat is😊 És voltak részei amik nekem sokkal jobban bejöttek mint az FNV. De ízlések pofonok. Persze az FNV mint rpg klasszisokkal jobb ez kétségtelen. Story részben meg soha nem lesz egy Bioware szint mert másra erõsítenek. És a fejlesztési idõ nem teszi lehetõvé hogy mindenbe tökéletes legyen. Az minimum 4-5 év lenne mint a DA😮.

PTW
igen Bethesda adta ki, de obsidian fejlesztette. ezért volt klasszisokkal jobb mint a fallout 3. remélem bethesda az új animátorok mellé felvett jópár új írót is, mert szerintem az a második amiben a leggyengébbek

Bethesda égisz alatt az Obsidian nem ?😊 Rajta van a Bethesda logo is 😊

Most én értettem félre, vagy nem Nehrim/Morrovind- féle területre jellemzõ erõsségû szörnyek lesznek, hanem barlangonként eltérõ, de mindig szinthez igazítottak?
Mert ez két teljesen különbözõ metódus.
Én a Morrowind-es stílust preferálnám, az a barlangos olyan exploit-szagú lehet...