The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Next PC upgrade: 2022
hirdetés
Néhány erkölcscsõsz már hangoztatta aggodalmát, miszerint ugye a játékban gyermekekkel is találkozunk majd (szinte mindenhol a provinciában), a Bethesda egyelõre még nem nyilatkozott azügyben, hogy vajon képesek leszünk-e elektrosokkal vagy tûzlabdával megkínozni a derék porbafingókat. Jelen állás szerint igen.
Korábban felreppentek pletykák a Facebook-integrációt illetõen, nos Pete Hines rácáfolt erre. A Skyrim vérbeli szerepjáték lesz, a mai divatos, könnyed közösségi szolgáltatások kimaradnak a szórásból. Nincs is rá szükség véleményünk szerint.
Lássuk akkor a német PC Games információt:
-A térképünk 3D-s lesz, viszont nem lehet rajta jegyzetelni.
-Néhány sárkány barátságos lesz, legalábbi addig, míg beszélget velük a játékos.
-Bizonyos mértékû gazdasági szimuláció, a világ aktuális jólétét tükrözik majd az árak is. Pl. a megélhetési termékek egy olyan városban drágák, ahol egy sárkány tizedeli az embereket és az állatokat.
-A szél hullámokat ver a vizeken.
-Öt nagyváros kap helyet a Skyrimben, de ezen felül 8-9 kisebb települést látogathatunk meg.
-Újra vásárolhatunk házakat, melyeket be is tudunk rendezni.
-A zárfeltörés egy minijáték keretében valósul meg.
-Lesznek gyerekek is, kiket megkínozhatunk, ha úgy tartja kedvünk. "- GK
Kicsit sarkít az a korábbi információ, miszerint immáron sehol nem lesz töltési képernyõ: nos, ez nem vonatkozik az öt nagyvárosra, mivel ha ezekbe belépünk akkor bizony malmoznunk kell pár másodpercet.
Lesz rasszizmus és faji konfliktus, elsõsorban a nordok és az elfek között.
Az alkímia néhány apró változatáson ment keresztül.
A játékban található kazamaták csaknem fele nem lesz olyan nagy, és végig lehet rajtuk szaladni körülbelül 15 perc alatt. Másik felül hosszabb, több órás felfedezést tesz lehetõvé. Valamint lesz pár eposzi
nagyságú, még több órás alvilági utazással kecsegtetõ is.
Találkozunk nekromantákkal is a játék során.
A Nine Divines és a Daedrák benne lesznek a Skyrimben, melyek közül néhány egyedi küldetést is ad.
Lesznek mammutok, õzek, szarvasok és nyulak is a vadvilágban. A fejlesztõk eltökélt célja az volt, hogy a valóságban is megtalálható lényekkel gazdagítsák a világot, a nagyobbak fészkében találunk számos egyedi cuccot is.
A mammutok egyébként elõfordulhatnak az óriások közelében is.
A közeljövõben a Bethesda újabb lényekrõl rántja le a leplet.
A Crafting képesség keretén belül megkülönböztetünk páncélkészítést, favágást, bányászatot, fõzést és bõrkészítést is. Ezek nem minijátékok lesznek.
Néhány crafting skill, mint például a fõzés külön menürendszert is kap.
Minden élelmiszernek megkülönböztetjük a nyers vagy fõtt változatát.
Egy kis video a producerrel 😊
pörögj máááár!<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
A banner persze lehet a másik is plusz mehetne egy kép még a text area mezõbe is.
Ha megoldható engem nem zavar a számláló.
Am nem túl magasak ezek a képek?
szerintem a 3.kép a legjobb.
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
Akkor a kérdés az, hogy második vagy harmadik kép (vagy esetlegesen egy új alternatíva); illetve, hogy maradjon-e a számláló?
Scientia potentia est.
Ezek közül valamelyiket meg bannernak.
#318 - A screenshotok nagy része látható volt már korábban a trailerben valóban, de vannak köztük újak is (legalábbis általam eddig még nem látottak pl. az ork handzsárral a kezében)
Scientia potentia est.
de azért köszi, magam is ugrok minden új infómorzsára<#idiota>#idiota>
Csak azt kívánom, hogy ez is olyan ál-leejtõs, és székbe-ragaszót legyen mint az obli, vagy a morro volt 😄
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Például én nekem is jobban tetszik az Oblivion mint a Fallout,de nekem azért mert jobban bele tudom magam élni, egy szép fantasy környezetbe, kardokkal/páncélokkal stb. felszerelve; Mint a Fallout elég borongos sötét/barnás nyomasztó posztapokaliptikus környezetébe. 😊
Ez szimplán ízlések és pofonok, kinek ez kinek az tetszik.
Szerintem a skyrim nagyot fog szólni, és ha hozza a nyitott világot,craftolást, karakter fejlesztést stb. Akkor ezzel is nagyon sokáig el lesz az ember, ugyan úgy mint az Oblivionnal vagy Fallouttal. 😊
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Nekem az Oblivion jött be jobban, a Fallout csak hajszálnyival ugyan, de elmaradt tõle, SZERINTEM.
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
fallouttal meg azért vagyok ilyenben, mert nekem az 1-2 az alltime kedvenc rpg-im
Mert ez két teljesen különbözõ metódus.
Én a Morrowind-es stílust preferálnám, az a barlangos olyan exploit-szagú lehet...
<#hehe>#hehe>