30713
TES
-
Belkar #6523 Ilyen nincs valamit rosszul csinálsz... -
#6522 Hat tegnap ramugrott egy rakas bergyilkos, mert megloptam az egyik remete asszonyt (kell neki egyedul elni a vadon kozepen), az meg bosszut akart allni. Epp dungeonbol jottem, alig volt nalam health potion. Futottam mint a nyul a folyoba, atusztam, es amig ezek usztak felem - lassan - megritkitottam a soraikat. -
Ragnar360 #6521 Jólnéz ki, tettszik :) -
bega82 #6520 Hát akkor ezzel én még nem találkoztam, mindenesetre tényleg elég durva, ha ez bug! -
#6519 Dehogy kell, a felbérelt verőlegények aprításával is fejlődsz. Win-win. :] -
SaGa Jr #6518 Bizonyos feladatoknál (én eddig csak daedra prince által adott feladatnál találkoztam velük), de ők sem daedra cuccokkal szaladgálnak feltétlenül, sőt ha alacsony a szinted akkor biztosan nem azokkal rohangásznak majd.
Ha mindenáron ilyen cuccot akarsz akkor készíts magadnak (smithing skill fejlesztése és perkek pakolgatása oda) vagy ha elég magas szintre érsz akkor idővel megjelennek loot-ként sőt akár boltban is (40-es szint fölött láttam először daedric cuccot boltban és loot formájában is). -
whisper #6517 Nem tudom itt állok a vampir mester előtt ütöm vagyis nyomom a gombot és nem üt. ilyen a kétkezes fegyverrel nem volt -
IXEMGabeo #6516 oké köszi:) vigyázni kell a lopással;) -
#6515 Valaki eszrevette hogy loptal, vagy keresztbe tettel neki. Ilyenkor nem tamad meg, hanem felberel verolegenyeket :) (mindig van naluk szerzodes, ott lathatod ki berelte fel oket) -
SaGa Jr #6514 Ez így ebben a formában nem igaz.
Mindegyik céhnek a tagja lehet a játékos (bárdok, harcosok, tolvajok, mágusok és orvgyilkosok céhe van és mindegyiknek tagja lehet egyszerre a játékos).
Az más kérdés, hogy van aki a stormcloak és imperial döntést is ezek közé sorolja, de ettől még ez a két brigád nem céh. Az viszont tény, hogy ezek közül választani kell és csak az egyiknek lehet tagja a játékos, mert ez a kettő kizárja egymást. -
IXEMGabeo #6513 nem minden esetben, egyszer egyszer fordult elő, annyi volt, hogy az éjszaka közepén feltörtem egy család házát, azok meg mondták, hogy húzzak el:D és utána álltak az ajtó előtt. Alig bírtam őket legyűrni -
bega82 #6512 Dual wieldes közelharcossal? Hmmm... de hát miért ne ütné? Nekem ilyen sose volt. -
#6511 Daedrat hol találok?
Kellene az íjuk..Meg a szivük.
Meg vettem egy dwarven bow-ot ami lelket szív be.gondoltam tuningolom.De kellene perk.Nem lehet mással tuningoltatni?60 smithing sok. -
#6510 Azért mert pofátlanul lopsz :D -
#6509 Szinesíti, de ha belegondolsz, akkor ez hülyeség. Te fizetnél valakinek pluszba, mikor ingyért dolgozott és, ha lebukik, akkor az üzenet összeköt titeket? Én tutira nem. Szép csendben örülnék magamban. :) -
IXEMGabeo #6508 lol...ott lopakodni kell?
egyébként azt tudod, hogy kik ezek a Hired Thugok és miért támadtak csakúgy rám az éjszaka közepén? -
gseldon #6507 Ilyen apróságok miatt istenkirályság a játék:
Dark Brotherhood küldetést csináltam, de eltoltam és megláttak. Gondoltam nem kezdem újból, hanem kicsináltam az összes szemtanút is :D
Erre kicsit később jön egy futár egy üzenettel, hogy tudtomon kívül nagy szívességet tettem az egyik szerencsétlen szemtanú kinyírásával az üzenet küldőjének, és menjek el hozzá, hogy megjutalmazzon :D -
whisper #6506 arra ,hogy ott áll leöttem a csávesz célkereszt rajta és nem üti -
rikkcsicsi #6505 valaki?? aaa senki -
rikkcsicsi #6504 Valaki tud abban segiteni,h Valami Katla's Farm-on vagyok és 1 Delphine nevü csaj akar valamit de nem értem mit akar(fö küldetés) -
IXEMGabeo #6503 megcsináltad a Jarl féle küldetést?:D én egyelőre szinte csak a Break Falls féle mellékküldit csináltam meg, ami úgy nagyobb volt, és több kisebb apróbbakat, amik útba estek -
Lenssver #6502 szivesen -
#6501 Oh, értem, köszönöm szépen! :-) -
IXEMGabeo #6500 igen közelharcos...
eddig ugyebár a kétkezes fegyverek voltak nálam a minél magasabb sebzés miatt (ami nehezebb fegyver is, és pajzs se lehet nálad), tehát a blokkolást még be kell fejlesztenem, mert, ha sokan jönnek rám bajban vagyok hiába 145 körüli a health...(5. szinten vagyok mégcsak) Staminát is folyamatosan fejleszteni kell, mert még hamar fáradok, de már a 20%-os csökkentés csapáskor be van fejlesztve:), Illusionra is pakoltam 1 perk-et, Speech vagyis a kereskedőkkel való kommunikáció is fontos, mert akkor jobban tudsz spórolni, Conjuction, potions meg minden egyéb. Az tetszik h az archery és egyéb dolgok autodidakta módon is fejlődnek miközben ellenféllel találkozol...sőt van, hogy egy egy városban mindig akad egy alak (pl Faendal), aki 250 aranyért mindig tanít picit pl az íjászatra... -
Lenssver #6499 Ysolda a templomba lesz ahol, elveted meny vissza ott vár rád és meg fogja kérdezni hol fogtok lakni.:) -
#6498 Gyönyörű :D -
#6497 Jelenleg 53 küldetésem van, azt se tudom mi a fő szál
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#6496 Sziasztok! Segítség kéne! Elvettem nőül Ysoldát Whiterunban. Az esküvő vége felé kiment a templomból és azóta nem látom sehol. Sem Ysolda házában, sem az enyémben, amit Whiterunban vettem a kovácsműhely mellett. Közben meg telnek a napok. Hol lehet? :( -
#6495 Ha közelharcos vagyk, akkor ajánlom. Egyébként több céh tagja lehetsz, néhány kizárja egymást. -
#6494 De, asszem az. -
Flora2 #6493 Én is inkább az uesp.net-et ajánlanám, Oblivionos tapasztalat alapján - nagyon alapos, nagyon részletes volt. Pont ma néztem bele másodszor egyébként a Skyrimes részbe, és már hétfőhöz képest is sokat bővült, de persze még az elején vagyunk... -
#6492 érdekes, nekem a speech növekedett beszéd közben csak... -
Nagydög #6491 Az asszony meg boltot nyit... a kuporgatott kincseidbol. -
IXEMGabeo #6490 bocs a hibákért, de most nem figyeltem rá nagyon
kocsmában, meg és egyebek... -
IXEMGabeo #6489 zseniális a környezet főleg Whiterun és környéke. Mostmár lovat is tudnék venni, vagy pedig lovaskocsist le tudom fizetni, hogy vigyen el kül helyekre...de én asszem gyalog fogok mindent bejárni, mert gyönyörű az egész game...ez a Whiterun pedig jó nagy terep, tele házakkal, 2 család rivalizál, ezenfelül rengeteg küldetéssel bíztak be, szerintetek megéri belépni a companionok közé? olvasgattam 1-2 tag történetét, hogy ők egy családot alkotnak. Most a Vilkas kardját kell odaadnom valakinek pl, de valami eszméletlen a játék. Volt egy olyan egyszerű küldi, hogy Mikaellel kellett beszélnem a kocsmába, mikor teljesítettem már azért is baszott sok pontot kaptam:) egyszerű persuade-el meggyőztem kopjon le a piacos csajról:D, ja meg verekedtem abban a kocsmában az egyik csajjal, aki 200 aranyat adott:D, káposzta, krumpli ültetvényekért pedig jó kis zsét kapok a földművestől, a kocsmában a Huldának pedig el tudok adni fákat is szóval érdemes csinálni ilyen apróságokat jó pénzért... -
Flora2 #6488 Azoknak, akik sajnálják a pénzt saját házra, azoknak nem megoldás az, ha megházasodnak valaki olyannal, akinek már van háza a játékban? és oda beköltöznek? Mintha lenne ilyen opció.
Vagy ez nem megoldás a tárolásra? -
SaGa Jr #6487 Úgy tűnik a fő sztoriszálban is el kell menni Blackreach-re, szóval nem kell emiatt 30-as szintig fejlődni hogy aztán Haermus Mora feladata által bejusson oda a játékos karaktere. -
#6486 Perkeket? Nem. Kicsit sem lenne durva... -
bega82 #6485 Mire gondolsz? -
whisper #6484 Csak mert ez a dual spec nagyon idegesítő .sztem tiszta bug az egész