30713
TES
  • BongoBácsi
    Nekem a onehanded 6.0x is megöl mindenkit egy ütésre ... Amúgy miért gagyi az íj, szerintem sárkányok ellen az a legjobb.
  • cookac
    Akkor a helyszínek 1/4-ét jártad be
  • berlinboy6329
    Itt az új játék...Az ij gagyi..Szerzzetek 2 kést meg sok sneaket..15X-ös sneak sebzés késekre..Odamentek rácsaptok egyet,nem vesz észre..Rácsaptok mégegyet a legerősebbek is fekszenek.
  • bega82
    Egyszer volt egy ilyen nekem is... már tiszta ideg voltam, és nyomtam a ctrl+alt+del-t, hogy kilövöm a g*cibe, de vagy 5-6(!) perc után betöltötte... fogalmam sincs mitől volt!
  • cookac
    Indítottam egy breton mágussal, eddig minden részben azzal voltam. Nem jött be valahogy. Aztán kezdtem egy Nord kétkezessel, majd kipróbáltam egy imperiál egykezest. Mindet kb. lvl 12ig toltam ki, h megnézzem, mi a legjobb nekem. Most visszatöltöm a játékot az elejére, és végigviszem egy imperiál kétkezessel. Sztem mágia nélkül is bőven megoldható minden, a shout varázslat is egérgombon van, szal nem igazán kell nyomkodni semmi más gombot, dehát én lusta vagyok. Amúgy kétkezes kalapáccsal nyomulok, egy suhintás egy ipse.
  • zozoalma
    SZiasztok

Nekem csak annyi a gondom a játékkal mint a Fallout3 ba hogy iszonyat gyorsan fejlödik a karakter :( A küldetések 10% át se csináltam meg enchantolok bányászkodok kovácsolok potikat gyártok felfedeztem
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    kb 90 helyszint
    és 37es szintű vagyok !
    Arra sikerült vkinek rájönni hogy kedvencekből hogy lehet két egykezes fegyvert kiválasztani mert csak bal kézbe váltogatja mindig
    jó játékot
  • bega82
    Nekem nem tölti le!
  • IXEMGabeo
    ahogy olvasgattam a fórumot, mindenki szinte magányosan menetel. Azért nagy segítség, ha van egy íjász melletted
  • SaGa Jr
    Tedd amit mondott neked (ha nagyon nem tudod, mert nem figyeltél csak gyorsan átpörgetted a dumát, leírja a quest leírása, nézd meg ott), tényleg nem nehéz.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ha jól emlékszem bizonyítanod kell neki, hogy az vagy akinek hisznek, tehát használnod kell rajta a korábban megtanult shout képességet (nem azt amit esetleg a fajod ad neked, hanem amit a sárkány legyőzése után kaptál automatikusan). Kijelölöd a képességet és a shout billentyűvel (megnézed a billentyűkiosztásban) használod. Utána is figyelni tessék amiről rizsázik és azt kell tenni amit mond.
    Ha meg ez már megvolt és a következő lépésnél vagy, akkor figyeld amit csinálnak és nézd a talajt hátha látsz ott valami furcsát ami addig nem volt ott (ekkor menj oda) és majd jön a többi magától.
  • syberia2
    én bal kéz sparks jobb kéz meg egy rohadt erős balta:D
    Nem tudjátok hogy mitől van hogy a főmenüből nem tölti be a mentésemet? végig csak mutat egy képet, meg a szövegeket, de csak nem jön az a mentés.:D
    Milyen küldiken kívüli elfoglaltságok vannak? (pl. csajozás, házvásárlás...)
  • cookac
    Nem tudom, nem nagyon nyilazok. Kipróbáltam, 5x lehet, aztán köv. szintlépéskor megint, 5x, stb. Én 38 levelig húztam fel az íjat, aztán visszatöltöttem az állást. Maradok a 2-H fegyvereknél, nem kell íj v mágia. Odamegyek, lecsapok mindenkit.
  • bega82
    Jah, vagy úgy! Az zsír!
  • JethroHUN
    Szintenként 5x lehet
  • bega82
    Jujj, de gonosz!

De amúgy mindenkinél csak 5x lehet trénelni, vagy nem? Utána az már nem tanít többé?
  • JethroHUN
    Én sajna nem neki segítettem, de amúgy sem kell új
  • cookac
    Faendal jó trénelni az íjat. Fizetsz, visszaveszed a pénzt. Fizetsz, megint visszaveszed. Fizetsz, stb....
  • JethroHUN
    Jah, vissza megy Dragonsreachre, vagy a házadba Whiterunban.
  • Tovi
    De, nekem O a segitsegem, miutan Lydia sikeresen elhalalozott egy sarkany altal... Miert?
  • IXEMGabeo
    srácok, Faendalt senki nem vitte magával?:D:D
  • Blacksheep333
    Van most egy segítőm, a csaj akit a Jarl adott, miután lenyomtam az első sárkánt.
    Ha megmondom neki, hogy elválnak útjaink és nincs szükségem a segítségére, utána valahogy vissza lehet fogadni?
  • caps lock
    Köszönöm a segítséget.Amit lehet megpróbálok.
  • Dobronski
    Köszi fiúk/lányok! :)

Elég nehézkesen jönnek a varázslatok, 22-es szintű vagyok, de még nem láttam az összes varázslatot amiről már hallottam.
  • bega82
    Akkor amit előbb írtam itt már nem elég, sorry! Még nem voltam vámpír...
    De a GYIK olvasása akkor is segít legtöbbször!
  • JethroHUN
    Ha még csak a fertőzést kaptad meg akkor még nem vagy vámpír, nem kéne h támadjanak. Ha már átalakultál és sokáig nem ennél akkor 4es fázisban vagy, akkor már mindenki megtámad. infok
  • Egoraptor
    Cikk végén megtalálod a leírást.
  • Nagydög
    Ha meg friss, bamilyen cure disease alkalmazas jo, ha mar kifejlodott, akkor macerasabb, de valahol elorebb leirtak itt is.
  • bega82
    Nagyon sokszor volt már, és a GYIK-ot is kéne olvasgatni. Cure disease potit igyál, vagy imádkozz oltárnál!
  • Egoraptor
    Vámpírkórnak több stádiuma is van, ha megtámadnak akkor az már elég súlyos. Tehát sima szentélyben már nem gyógyítható, küldetést kell hozzá csinálni.
  • caps lock
    Megkaptam a vámpírkórt.Mit kell tennem,hogy ideiglenesen elmulasszam?Mert így képtelen vagyok bejutni egy településre,rögtön nekem esnek.
  • Nagydög
    Pedig tenyleg nincs mas. Ha ilyesmivel akarsz jatszani, akkor szopni fogsz, es meg le is maradsz a jatek nagy reszerol.
  • xblades
    Kaptam egy küldetést a Whiterun és Riften közti magas hegycsúcson lévő kolostorba, ahol egy csuhás szerzetesfélével kell beszélnem.
    De miután beszéltem vele továbbra is rámutat a jel de beszélni már nem tudok újra vele.
    Mit kéne tennem ilyenkor? Mi lenne a folytatás?
  • Nagydög
    Peldaul ott. Meg arusoknal, meg kovek alatt, es tavak feneken. De tenyleg mindenhol.
  • Egoraptor
    Varázsló suliba kb. megvan az összes, egyre komolyabbak ahogy
    megy fel a szinted.
  • rikkcsicsi
    nagyon vicces vagy!
    Amugy meg ja kéne tanulni,de enyi idösen már nem olyan fogékony az ember agya!
  • Dobronski
    Hol találhatóak spell book-ok? :) Jarl varázslójánál, meg a varázsló suliban találtam eddig.
  • IXEMGabeo
    :D:D:D
  • Nagydög
    note to self: gotta learn english
  • JethroHUN
    Ez melyik fő küldetés? mert így passz
  • rikkcsicsi
    és nekem valaki #6504 léci. má megörülök ezekkel a webforditokal !
  • JethroHUN
    Az azért van, mert túl gyorsan, inventoryból váltottál fegyvert, és beakad, csak a betöltés segít rajta.