The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Skyrim demo
[merlinw.org]
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ezért én nem is bánom, hogy ha skyrimben is lesz. (ugye lesz?)
3 km/h-val cammogni a nagy büdös tundrán az elsõ 1 órában buli, utána már haladna az ember.... <#smile>#smile>
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Szerinted érdemes egy ellenséges vidéken hátra felerõsített pajzzsal rohangálni? Na látod...
Van még kérdés?
de nagyon elnyerte a tetszésemet, mindenképpen kipróbálom majd,ha lesz egy kis idõm
How much can you take,before you snap?
(A Nehrim zenéi is atomjók.)
én a far cry grafikájánák megakadtam, ha csak olyan grafikája lenne a játékoknak, nekem már az is elég lenne.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
(rohan)
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
http://www.youtube.com/watch?v=PW5egaQ1y4w ennek több értelme van, ha valamivel érvelni szeretnél 😄
Szóval 1080-ban, ez már közelíti azt ami HD-ben várható, de nekem már beszaggat. Amúgy nem véletlen adtak meg négy magos gépet hozzá ajánlottnak
Skyrim HD
Ezt fel lehet tolni hd-re ez alapján már lehet elképzelésetek milyen HD-ben. Az Oblivion is elképesztõen brutális hd-ben minden grafikai mód nélkül, egyszerüen fájt a szemem tõle. Az Elder Scroll tipikusan az ami kihasználja a hd-t, nem is érdemes máshogy játszani.
Next PC upgrade: 2022
egyszer nem találkoztam vele eddig,mikor valami jó rpg-t kerestem
How much can you take,before you snap?