The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Büdös Bohóc
onanizáltam erre

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Hát szerintem ez nem lesz akkora mint az Oblivion területe,elnézve a map-ot, hacsak nem alkalmaznak nagyobb léptéket.

Szerintem egyértelmû, hogy az idei E3 showt a Skyrim vitte el. Mondjuk nem igazán volt nagy felhozatal.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Még reménykedek 😊)

Prince23
Jön konzolra (fõmarketing ágazat XD), tehát valamilyen szinten lesz butítás.

PTW
én odáig vagyok még így a boxos látványtól is.. orgia lesz amikor a jó öreg modderek elkezdik csöpögtetni a finomságokat Life? I'll have none!

Hát nem szégyen, ezek a srácok tényleg nézik a modokat is 😊 Bár lehetne javítani némelyik effect-en. De egy rpg-hez így is királyság 😊 Nagyon nagyon remélem nem lesz nagyon lebutítva a tömeg igényének megfelelõen. Az Oblivionnál már nem kéne lejjebb menni. Sõt!

Talán ez még nem volt. Még ilyen alacsony felbontásba is észbontó. 😊
Skyrim demo

MerlinW
Nem értelek titeket..😊 Ha #551 ez szerintetek nem szép és nem k*va jó, akkor veletek van a gond😊

[merlinw.org]

PTW
egy gothic szerû megoldás tökéletes lenne.

benőmenő
<#ticking><#nezze>
Fehercsoki
Nem kötelezõ használni,ha úgy gondolod hogy nagyobb élvezet ha elfutsz odáig akkor fuss.

Molnibalage
Amen.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

koschwarz
a nehrim rendszere jó volt, mert volt teleport, de nem ingyen.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Molnibalage
A Gothic 3-ban ritkán zavartak a nagy távolságok. A teleport kõ elég gyorsítés. Ésszel kell játszani és értelemsen tervezni a játékot is.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

benőmenő
Hát igen ez a szép ezekben a játékokban. Morrowindben, ha már elég tápos voltam csak benyomtam az autorunt és mehetett a reggeli protokoll az elõzõ nyári szünetben. A kérdés annyi, hogy ettõl valóban több a játék, mert sokan az oblinál eléggé hõbörögtek a fast travel miatt, pedig az annyira nem vicces, amikor a questek a térkép átellenes pontjai között rángatnak.
Ezért én nem is bánom, hogy ha skyrimben is lesz. (ugye lesz?)
A Fighterek élete nem leányálom <#nevetes1> De tény, hogy egyszerûbb a kezében hagyni, mint beprogramozni valamilyen eltevési rutint... Ez is így igaz, ahogy mondod!

3 km/h-val cammogni a nagy büdös tundrán az elsõ 1 órában buli, utána már haladna az ember.... <#smile>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

PiszkosFred
Jo, de de mennyivel egyszerubb/konnyebb - leszamitva mondjuk a glass vagy kitin pajzsot -, kezben hordani vegig az osszes kaland soran...? Hat nem egy leanyalom igy elso ranezesre. Foleg, hogy a jatekosok/hosok az otodik masodpercben mar aktivaljak az autorun opciot 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Hajrá! H&S-ben számomra még mindig ez az etalon!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

És ráadásul Nehrim csak(?) egy Mod....

<#eljen>

Próbáltál már egy pajzsot felerõsíteni egymagad a hátadra??? Na látod...

Szerinted érdemes egy ellenséges vidéken hátra felerõsített pajzzsal rohangálni? Na látod...

Van még kérdés?

igen,azóta már én is rájöttem,hogy nem rpg. pedig elsõ pillantásra nagyon úgy tûnt, ezért is kérdeztem.
de nagyon elnyerte a tetszésemet, mindenképpen kipróbálom majd,ha lesz egy kis idõm

How much can you take,before you snap?

Molnibalage
Hála istennek oda azért eljutottak, hogy az RPG-nek általában olyan zenéjük van, mint az A kategóriás filmeknek.

(A Nehrim zenéi is atomjók.)

koschwarz
mindenki übergrafikáért siránkozik, amikor meg megjelenik a játék, akkor meg azért, mert szaggat a gépén. a gamerek hülyék b+...

én a far cry grafikájánák megakadtam, ha csak olyan grafikája lenne a játékoknak, nekem már az is elég lenne.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Teppik Amon
Beleborzongtam. Nagyon nagyon jó zenéje lesz ismét!

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

Kly
Ez tényleg erõsen Edorasra hajaz.

Scientia potentia est.

PTW
nemkicsit 😄 de mint tudjuk: jótól kölcsönözni nem bûn 😄

edios
úgylátszik bethesdáék is szeretik gyûrûk urát.. 😊
(rohan)

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Hát ez az! Szerintem most már egy-két éve olyan játékok születnek, amelyeknek nincs baj a grafikájával. Most már olyan szinten vannak, hogy felõlem le is állhatnánk a fejlõdésben. XD Legalább gépet sem kéne újítani... (Nem is szoktam túl sûrûn.)
Remélem nem lesznek égbõl potyogó ellenfelek 😊

Nem csak meglepõdtem, emberek egy 360-as bemutató alapján véleményezik. Természetesen nekem sem a grafika az elsõdleges. Sõt nagyon mérges leszek ha kapok egy új Dragon Age II-t.

PTW
feladom és meghajlok 😊

Nagyon mókás lenne ha nem, a 2006-os Oblivionnak van HD mod kapcsolója. mióta van HD-s kártyám nem is játszottam máshogy vele. Csak az a rossz benne. ill. nem rossz le kell venni a fényt szinte teljesen, de akkor lélegzett elállító még az Oblivion környezet is a karakterek nem. De a Skyrimbe ha megnézed a képet elképesztõen szépek lesznek.

Molnibalage
Én sem értem õket. Én mai napig padlót fogok a G3 aranyszínû naplementés táján, pedig lassan 5 éves lesz.

PTW
valóságszimulátorról beszélgetünk? mert akkor asszem eltévedtem. cserébe ez így rohadt idióta

Sziasztok! Meddig fogtok még a grafikán vitatkozni? Nem lesz ocsmány, ez tuti. Talán nem is lesz szuperkáprázatos. De ez a játék úgyis olyan lesz, hogy beszippant a világába, és ott ragadtok. Nem lesz semmi gáz a grafikával. A sztori, a hangulat és az Oblivionból jól ismert játékélmény bõven elég lesz a katarzishoz. :-DD
Ezen van 720 de nem HD minõség. Higy nekem a skyrim HD minõségû lesz és ha tiedet feltolod 720-ra már azon is látszik nem lesz rossz. De higy nekem jobb lezs hd-ben mint ez a bemutató.

Molnibalage
Aha. Próbáltad már ezt a valóságban? Az nem úgy van, hogy egy mozdulattal csak felrakod oda...

Olvasd el a fejléct a bevágások az gamplay trailer.

PTW
nem kötekedésbõl, mert én tökéletesen meg vagyok elégedve a látvánnyal, de konkrétan egy olyan videót linkelsz ami lényegében nem gameplay és semmit sem bizonyít/cáfol.

http://www.youtube.com/watch?v=PW5egaQ1y4w ennek több értelme van, ha valamivel érvelni szeretnél 😄

Tehát speciel ez az a játék szerintem ami kifejezetten a HD-s ati kártyákon lesz jó. Nem meglepõ az amerikai az amerikait támogatja.

Skyrim 1080HD
Szóval 1080-ban, ez már közelíti azt ami HD-ben várható, de nekem már beszaggat. Amúgy nem véletlen adtak meg négy magos gépet hozzá ajánlottnak

Ez meg simán agyonveri az Obliviont.

Nem értelek benneteket emberek. Amit elsõnek láttam gamplay trailert az még a Witcher 2 -t is ütni fogja. Ez a bemutató 360vagy 480 minõség ez alapján elméleteket szõtök?
Skyrim HD
Ezt fel lehet tolni hd-re ez alapján már lehet elképzelésetek milyen HD-ben. Az Oblivion is elképesztõen brutális hd-ben minden grafikai mód nélkül, egyszerüen fájt a szemem tõle. Az Elder Scroll tipikusan az ami kihasználja a hd-t, nem is érdemes máshogy játszani.

PTW
Én még egy rossz szót nem szóltam errõl a játékról, de szégyelljék magukat, hogy még mindig ez a kézben- pajzs-hurcolásos téma van. Pöcsért nem lehet azt felrakni a karakter szerencsétlen hátára? Mászkál vele egyfolytában mint egy átkozott frizbivel......

Mert egyrészrõl ez nem RPg, hanem H&S másrészrõl meg 1998-as, de még mindig baromi szórakoztató! Ha van kedved és idõd kapd le netrõl (már megvásárolni nem lehet, legalábbis én sehol nem találom) és nézd meg, mert érdemes!

benőmenő
Nem értem mit problémáztok amikor az oblivionhoz is egy qarl nevezetû bácsi adott ki normális textúrákat.
miért nem szokták ezt a játékot ajánlani sehol?
egyszer nem találkoztam vele eddig,mikor valami jó rpg-t kerestem

How much can you take,before you snap?