30713
TES
-
BongoBácsi #6563 Nekem a onehanded 6.0x is megöl mindenkit egy ütésre ... Amúgy miért gagyi az íj, szerintem sárkányok ellen az a legjobb. -
cookac #6562 Akkor a helyszínek 1/4-ét jártad be -
#6561 Itt az új játék...Az ij gagyi..Szerzzetek 2 kést meg sok sneaket..15X-ös sneak sebzés késekre..Odamentek rácsaptok egyet,nem vesz észre..Rácsaptok mégegyet a legerősebbek is fekszenek. -
bega82 #6560 Egyszer volt egy ilyen nekem is... már tiszta ideg voltam, és nyomtam a ctrl+alt+del-t, hogy kilövöm a g*cibe, de vagy 5-6(!) perc után betöltötte... fogalmam sincs mitől volt! -
cookac #6559 Indítottam egy breton mágussal, eddig minden részben azzal voltam. Nem jött be valahogy. Aztán kezdtem egy Nord kétkezessel, majd kipróbáltam egy imperiál egykezest. Mindet kb. lvl 12ig toltam ki, h megnézzem, mi a legjobb nekem. Most visszatöltöm a játékot az elejére, és végigviszem egy imperiál kétkezessel. Sztem mágia nélkül is bőven megoldható minden, a shout varázslat is egérgombon van, szal nem igazán kell nyomkodni semmi más gombot, dehát én lusta vagyok. Amúgy kétkezes kalapáccsal nyomulok, egy suhintás egy ipse. -
zozoalma #6558 SZiasztok
Nekem csak annyi a gondom a játékkal mint a Fallout3 ba hogy iszonyat gyorsan fejlödik a karakter :( A küldetések 10% át se csináltam meg enchantolok bányászkodok kovácsolok potikat gyártok felfedeztemSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!és 37es szintű vagyok !kb 90 helyszint
Arra sikerült vkinek rájönni hogy kedvencekből hogy lehet két egykezes fegyvert kiválasztani mert csak bal kézbe váltogatja mindig
jó játékot -
bega82 #6557 Nekem nem tölti le! -
IXEMGabeo #6556 ahogy olvasgattam a fórumot, mindenki szinte magányosan menetel. Azért nagy segítség, ha van egy íjász melletted -
SaGa Jr #6555 Tedd amit mondott neked (ha nagyon nem tudod, mert nem figyeltél csak gyorsan átpörgetted a dumát, leírja a quest leírása, nézd meg ott), tényleg nem nehéz.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha jól emlékszem bizonyítanod kell neki, hogy az vagy akinek hisznek, tehát használnod kell rajta a korábban megtanult shout képességet (nem azt amit esetleg a fajod ad neked, hanem amit a sárkány legyőzése után kaptál automatikusan). Kijelölöd a képességet és a shout billentyűvel (megnézed a billentyűkiosztásban) használod. Utána is figyelni tessék amiről rizsázik és azt kell tenni amit mond.
Ha meg ez már megvolt és a következő lépésnél vagy, akkor figyeld amit csinálnak és nézd a talajt hátha látsz ott valami furcsát ami addig nem volt ott (ekkor menj oda) és majd jön a többi magától. -
syberia2 #6554 én bal kéz sparks jobb kéz meg egy rohadt erős balta:D
Nem tudjátok hogy mitől van hogy a főmenüből nem tölti be a mentésemet? végig csak mutat egy képet, meg a szövegeket, de csak nem jön az a mentés.:D
Milyen küldiken kívüli elfoglaltságok vannak? (pl. csajozás, házvásárlás...) -
cookac #6553 Nem tudom, nem nagyon nyilazok. Kipróbáltam, 5x lehet, aztán köv. szintlépéskor megint, 5x, stb. Én 38 levelig húztam fel az íjat, aztán visszatöltöttem az állást. Maradok a 2-H fegyvereknél, nem kell íj v mágia. Odamegyek, lecsapok mindenkit. -
bega82 #6552 Jah, vagy úgy! Az zsír! -
#6551 Szintenként 5x lehet -
bega82 #6550 Jujj, de gonosz!
De amúgy mindenkinél csak 5x lehet trénelni, vagy nem? Utána az már nem tanít többé? -
#6549 Én sajna nem neki segítettem, de amúgy sem kell új -
cookac #6548 Faendal jó trénelni az íjat. Fizetsz, visszaveszed a pénzt. Fizetsz, megint visszaveszed. Fizetsz, stb.... -
#6547 Jah, vissza megy Dragonsreachre, vagy a házadba Whiterunban. -
Tovi #6546 De, nekem O a segitsegem, miutan Lydia sikeresen elhalalozott egy sarkany altal... Miert? -
IXEMGabeo #6545 srácok, Faendalt senki nem vitte magával?:D:D -
#6544 Van most egy segítőm, a csaj akit a Jarl adott, miután lenyomtam az első sárkánt.
Ha megmondom neki, hogy elválnak útjaink és nincs szükségem a segítségére, utána valahogy vissza lehet fogadni? -
caps lock #6543 Köszönöm a segítséget.Amit lehet megpróbálok. -
Dobronski #6542 #6532
Köszi fiúk/lányok! :)
Elég nehézkesen jönnek a varázslatok, 22-es szintű vagyok, de még nem láttam az összes varázslatot amiről már hallottam. -
bega82 #6541 Akkor amit előbb írtam itt már nem elég, sorry! Még nem voltam vámpír...
De a GYIK olvasása akkor is segít legtöbbször! -
#6540 Ha még csak a fertőzést kaptad meg akkor még nem vagy vámpír, nem kéne h támadjanak. Ha már átalakultál és sokáig nem ennél akkor 4es fázisban vagy, akkor már mindenki megtámad. infok -
#6539 Cikk végén megtalálod a leírást. -
Nagydög #6538 Ha meg friss, bamilyen cure disease alkalmazas jo, ha mar kifejlodott, akkor macerasabb, de valahol elorebb leirtak itt is. -
bega82 #6537 Nagyon sokszor volt már, és a GYIK-ot is kéne olvasgatni. Cure disease potit igyál, vagy imádkozz oltárnál! -
#6536 Vámpírkórnak több stádiuma is van, ha megtámadnak akkor az már elég súlyos. Tehát sima szentélyben már nem gyógyítható, küldetést kell hozzá csinálni. -
caps lock #6535 Megkaptam a vámpírkórt.Mit kell tennem,hogy ideiglenesen elmulasszam?Mert így képtelen vagyok bejutni egy településre,rögtön nekem esnek. -
Nagydög #6534 Pedig tenyleg nincs mas. Ha ilyesmivel akarsz jatszani, akkor szopni fogsz, es meg le is maradsz a jatek nagy reszerol. -
#6533 Kaptam egy küldetést a Whiterun és Riften közti magas hegycsúcson lévő kolostorba, ahol egy csuhás szerzetesfélével kell beszélnem.
De miután beszéltem vele továbbra is rámutat a jel de beszélni már nem tudok újra vele.
Mit kéne tennem ilyenkor? Mi lenne a folytatás? -
Nagydög #6532 Peldaul ott. Meg arusoknal, meg kovek alatt, es tavak feneken. De tenyleg mindenhol. -
#6531 Varázsló suliba kb. megvan az összes, egyre komolyabbak ahogy
megy fel a szinted. -
rikkcsicsi #6530 nagyon vicces vagy!
Amugy meg ja kéne tanulni,de enyi idösen már nem olyan fogékony az ember agya! -
Dobronski #6529 Hol találhatóak spell book-ok? :) Jarl varázslójánál, meg a varázsló suliban találtam eddig. -
IXEMGabeo #6528 :D:D:D -
Nagydög #6527 note to self: gotta learn english -
#6526 Ez melyik fő küldetés? mert így passz -
rikkcsicsi #6525 és nekem valaki #6504 léci. má megörülök ezekkel a webforditokal ! -
#6524 Az azért van, mert túl gyorsan, inventoryból váltottál fegyvert, és beakad, csak a betöltés segít rajta.