30713
TES
  • JethroHUN
    Már Whiterunban Farengartól is vehető skillbook spelljével: Healing hands (asszem)
  • Fletley9
    Nos lenne pár kérdésem nekem is. megpróbálom Spoilerbe rakni, de még sose próbáltam szóval szólok külön is SPOILER VESZÉLY!.
    /Spoiler
    Nos végigcsináltam a thief guildet és a végén Kaliahtól(?) kaptam egy törhetetlen tolvaj kulcsot amit egyszer használtam azóta nincs meg. most ez bug vagy egyszerhasználatos dolog volt vagy mi történt? mert azért az nem mindegy dolog no :)

a másik. Tolvas Guild vége után bekerültem a dark brootherholdoz (alapjáratban nem szerettem volna, de ha már így alakult..) a kérdés mikor meg kell ölni Victoriát akkor ott midnenképp megkapjuk az 1000 boutyt? mert ha linyilazom a templomból fentről igen. a kérdés ha megvárjuk míg elsétálnak késöbb ,eglehet ölni észrevétlenül is?
  • BongoBácsi
    Thx !
  • shaba23 #6601
    még egy alap kérdés: hogy gyógyítok mást?
  • Fantusz
    "az egyik első küldetésemet nem tudom befejezni...... odamegyek és beszélek vele, de a küldetést nem adja le, mégis mit kell csinálni?" - komolyan gondolod, hogy erre tudunk válaszolni?

Nézd meg a naplóban, hogy mi a feladat, s ha aktiválod a küldetést, akkor be is jelölik a célt.
    Mivel itt nem lineárisan követik egymást a küldetések, azt sem tudjuk melyik feladattal nem boldogulsz.
    Vannak egyértelmű feladatok, néha azonban döntened kell, milyen megoldást választol.
  • Rolly
    Köszönöm szépen! Nem láttam hogy lentebb is vannak még :)
  • zozoalma
    Settings->Display->Dialogue subtitle X
  • Fpocok
    Optionsban benne van. Biztos vagyok.
  • Rolly
    Sziasztok! Lenne 2 kérdésem. Az első hogy a feliratokat hol tudom bekapcsolni? (Nem találtam sehol se subtiltest) Másodszor, az egyik első küldetésemet nem tudom befejezni...... odamegyek és beszélek vele, de a küldetést nem adja le, mégis mit kell csinálni? Köszönöm előre is.
  • Csokis
    Solitude HD Textures
  • shaba23 #6594
    a fegyver bugos,....ott van, csak nem látszik, másik fegyverrel jó:)
  • shaba23 #6593
    van egy 1h axe és egy 1h mace nálam, de csak az egyiket használja. ha kirakom, akkor az egyiket jobb oldalra rakja másikat bal oldalra, de egyszerre csak egyet :) ha R-el előveszem, akkor csak egyet vesz elő...
  • MaRee
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Windhelmben a főkaputól jobbra lesz a gyerek háza, Avetus Aretino vagy mi a neve. Oda fog majd menni hozzád ha megtalálod.
  • Kly
    Fantusz válaszolta

Sven egy bárd, segít a harcokban, cipeli a cuccaidat.
    A wood elf viszont okatat íjászatra, s bizony ő az egyik legnagyobb bug a játékban. Ugyanis, ha ő a társad, megkéred, hogy tanítson íjászatra, majd az oktatás felszerelés cserére invitálod, visszaveheted tőle az oktaásra oda adott arany jelentős részét. 50es szintig képes trénelni, de egy íjászatra szánt karater mellé már cheat ez a lehetőség Nem tagadom, kipróbáltam, s kb másfél óra játék után, 8-as szinten 50-es archer képessége volt a wood elfemnek, s ehhez mindössze két dungeont kellett kirámolni - a falu fölötti banditák lakta barlangot, és a közeli romot, ahová úgyis visszaküldenek a sárkánykőért (így viszont már a városból azonnal sárkányvadászatra mehetsz, s ott állsz majd ház nélkül egy rakat sárkánycsottal a hátiszákodban. Elküldheted a wood elfet, s felveheted a leányzót, ha az szimpatikusabb)
  • BongoBácsi
    Hogy lehet bejutni a dark brotherhoodba ? Állítólag a fogadósokat kell faggatni de nekem soha nem dobják azt a Windehelmes beteg gyerek szóbeszédet ...
  • böröczk
    Hm, ennél a résznél eszembe nem jutott felnézni :)
  • francois
    Nem spoiler csak lusta voltam átméretezni.

• zozoalma
    bármilyen egykezes , még staff is mert itt az is egykezes :D
    Én adtam megőrzésre a segítőmnek egy staffot erre az meg elhasználta :D
  • JethroHUN
    Bármilyen 1 kezes fegyver: dagger, sword, axe, mace.
  • shaba23 #6585
    dual wieldhez milyen fegyver lehet offhandbe?
  • mans
    Hi

Az arany karom küldetést kitől vettem föl?mert már megcsináltam,csak van még egy rész ami nincs kipipálva,gondolom vissza kell menni akitől katam a küldetést,de nem tudom már kitől.
  • rikkcsicsi
    XD
  • cookac
    Nehogy így járjatok :)

Alchemy
  • rikkcsicsi
    igen ez az aktiv küldetés. Amugy abbol a kocsmábol jötem.És 1 közeli farmon találkoztam vele és ott áll és csak valamit mond de semi!
  • zozoalma
    Ha ez az aktív küldetésed úgyis mutatja hova kell menned :D

• JethroHUN
    Találkozz Delphine-el a Winking Skeever Inn-ben (kocsmaban) Solitude városában.
  • Richardix
    Tömören: Delphine úgy gondolja, a sárkányok feltámasztása mögött a Thalmor állhat, ezért akar bejutni a nagykövetük birtokára. A feladatod, hogy találkozz vele a Winking Skeever fogadóban, Solitudeban.
  • rikkcsicsi
    na remélem igy tud valaki segiteni!! Ez a küldetés:Dragons aren't just coming back to life,they're being resurrected by other dragons. Delphine suspects that te Thalmor might be bringing dragons back for some sinister purpose. She's going to help me infiltrate the Thalmor ambassador's manor and find out what they know about the dragons. I should meet with her Winking Skeever Inn in Solitude.És itt nem tom mit kell csinálni?????
  • zozoalma
    és megetted vagy eltetted a táskádba ? :D
  • Richardix
    A zárómondatodig azt hittem, hogy a játékban értetted...
    Lehet, hogy túl sokat játszom? :)
  • Teppik Amon
    MA mászkáltam a városban és megláttam egy bokornyi kék virágot. A legelső gondolatom az volt hogy milyen fasza mana potion-t tudnék csinálni belőle :o
    Öööö lehet hogy túl sokat játszok?
  • Fpocok
    Megmentettem a fickót, akit épp le akartak nyakalni solitudeban.
    Vajon fogom még látni? Remélem...
  • Fpocok
    VÓTMÁ!
    De még mindig vicces :D
  • bega82
    Ez volt valamikor reggel, vagy még tegnap nemtom.
  • Csokis

• TVelvet
    Annnnnnyira sok a content a játékban, hogy nem győzöm. ÁÁÁ
  • Calver
    [spoiler]az összes Companion ugyanezt csinálja, ha befejezed a küldetéssorozatukat, valamint szinte minden trainer-től vissza lehet lopni a pénzt, szóval... nem olyan hatalmas "bug" az, max "smart use of game mechanics".
  • Molnibalage
    FF alatt jó, IE alatt szar.
  • Fantusz
    Franc essen ebbe a spoilerbe, valaki nem tudná javítani, hogy ne lássa olyan, akit nem érdekel?
  • cookac
    Azért egyesek maximalisták, mint ez a csákó, aki saját készítésű daedric daggerral ilyet üt: 16,452 Damage Sneak Attack :D