30713
TES
-
#6644 100-as enchanting-al felfegyverkezett mágus simán mehet páncélban, bármilyen hátulütő nélkül - sokkal jobb cuccokat tud előállítani a páncél feltápolásával, mint amit legjobb mágusruhák adnak. -
Tomy Lee #6643 Nyilas spec.. -
Tomy Lee #6642 Amúgy reroll volt nálam thief-re és sokkal jobb így a játékstílus mint a warriornál volt.Az idő lassításom még sajna nincs,az hányas szinttől lesz kb? -
#6641 NEm igazán. SZAR AZ EGÉSZ MENÜ, UI. Remélem hamarosan egy modder megcsinálja faszára, mert a mostani BORZALMAS. -
BongoBácsi #6640 Mi a maximum szint ? -
#6639 Ilyet nem írtam.
Heavy armoros mágus pl a battlemage, amelyik nehézpáncélban szórja a destruction varázslatait, mellette pedig közelharcol is (egykezes fegyverrel, ami lehet idézett, vagy fizikai).
Egy ilyen karakter azonban elsősorban harcos, egy pure mage fegyver nélkül, legfeljebb mágusbottal felszerelkezve csatázik.
Sokféle karakter lehet felépíteni, nem mondtam, hogy mágusra tilos páncélt adni, csak el kell tervezni, hogy kb mivé szeretnéd fejleszteni.
-
#6638 van valami hatalmas trükkje annak, hogy hogyan állítsa be az ember kétfegyveres harcot hotkey-re? belövöm két kardom hotkey-re, de azok megnyomása váltja a fegyvert a jobb kézben, nem pedig a balba teszi a másodikat - el lehet ezt valahogy érni, h így működjön? kicsit unalmas favorites menübe mászkálni mindig. -
Tomy Lee #6637 18.-a után a banner.Ha lesz design akkor ugye valami világos style lesz? -
zozoalma #6636 Hát szerintem egy dragonscale light páncélba öltöztetett mage nagyon is megálja a helyét :) -
#6635 A banner mikor kerül be? Lesz saját fórum design? Lehet, hogy tudok valakit, aki megcsinálná. -
#6634 Az alap kérdés ez volt: Egy pure mage karakter mennyire életképes?
Lehet mágihasználó karaktereket páncélba öltöztetni, de az már nem tiszta mágus, itt csak arra utaltam, hogy megvan a módja a mágikus páncél haszálatának, tehát egy pure mage sem védtelen.
A fizikai páncél nem csak a manaregre hat negatívan, hanem a mágikus páncél hatékonyságát is lerontja, fölöslegessé teszi.
Itt csak annyi volt a mondandóm lényeg, hogy ha valaki pure mage-t akar indítani, akkor az ne egy páncélos karakterben gondolkozzon, vértben varázsoló már egy másik kaszthoz tartozik. -
#6633 Jah, hülyeséget írtam én is. -
#6632 akkor heavy armort ne erőltessek rá? -
#6631 Hülyeséget írtam, minek tennék pontot mageként a light armorra... -
#6630 már tárgytalan -
whisper #6629 Mia hiba abban ,hogy dualos warriro vagyok és minden 2 kezes fegyvert használó ellenfél elsőre felszúr. ami ergo annyi ,hog yrögtön kivégez pedig nehéz armrot tanultam és dwarwen pancél van rajtam tovább amit a Dark elfemem 7-esen megcsináltam azt a orc dualossal 12-esen alig megy!
Ötlet? -
#6628 Visszafogja a magicka regenerálódást, ahogy a thief sem visel nehéz vértet, mert nem tud sneakelni rendesen. -
#6627 Sárkánylélekre kattints, aktiválni kell a sárkánykiáltást. -
#6626 Miért nem visel? -
#6625 Jah, Soul Gemjeimet csirkével meg nyúllal töltöm (lol) Soul Trapes íjjal amit találtam, caster nem akarok lenni, viszont így kevesebb ugye a bónusz is enchantolásnál a kisebb Soul Gemek miatt. Remélem azért találok majd valahol pár feltöltött Grand Soul Gemet. :D -
#6624 Van egy, de még így sem tudok :( -
#6623 Kezdek elveszni a questek tengerében. Csak a misc fül alatt van vagy 12, plusz ott a fő vonal, és a rengeteg guild küldetés. 25 óra játék, level 17 vok, és még mindig úgy érzem kb. sehol nem tartok. Smithing-re gyúrok most, kéne már valami komolyabb cucc az enchantolt dwarven/iron cuccaim helyett.
Megvan a Gauldur amulet is, nagyon baba, kötelező megszerezni mindenkinek. -
zozoalma #6622 ahoz hogy shoutot használni tudd kell hozzá egy megölt sárkány lelke. -
#6621 Nekem van egy shoutom, de valamiért nem tudom hasznáni miért van ez. (Van köze ahhoz, hogy Warez verzióm van?) -
#6620 Questel kapcsolatos kérdés
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az Azura's start kinek vigyem inkább? Egyáltalán mivel lesz másabb ha a hegyre viszem vagy Necalarnak? -
Fletley9 #6619 értem köszi, az előzöm akkor tárgytalan :) -
Fletley9 #6618 Ahham. és akkor hova kerül? sárkány mgeghalt animáció megvolt aktiválnám a shoutot és írja, hogy sárkánylélekre van szükség. -
#6617 Tiszta mágus nem visel páncélt, illetve mágikis páncélja van.
Destruction szerintem alap, és kell mindhárom elemi sebzést maxolni, mert vannak immunis lények.
A védelemre pedig az Aleration ágat kell fejleszteni.
Az alteration varázslatok között vannak nem harci spellek is, mint pl. az aranycsinálás, vagy mágikus fény, de ide került a paralyse, ami már aktív harci varázslat.
A lényege azonban a perkekben van: mágikus páncél erősítés, mágia elleni védelem, mágia elnyerés.
Ez nem egy közelharcos tank, verekedésbe lehetőleg ne vidd bele.
Használhatod az elsőnek megszerzett sárkánykiáltást, paralyse, illetve a destruction spellek mellett ott lehet a kisérőd, aki, ha minden igaz, harcos.
Amit a videokon láttál, azok idézett fegyverekkel hadakozó harcimágusok, s lehet még egy irányzat, amikor az illuziót fejlesztve egymásnak uszítod az ellenfeleidet - no ezt az utat kevesen követik, mert elég nehéz. -
Richardix #6616 Ha bemész a magic oldalra, jobb alul írja is h hány sárkánylelked van. A Shoutokat meg úgy oldhatod fel 8Bár ez GYIK-ban benne van), hogy rámész, és 'R'-t nyomsz. -
zozoalma #6615 Amint megölsz egy sárkányt automatikusan amikor meghal a lelke a tiéd lesz , nekem eddig 15 Dragon soulom van :D
Meg 7 féle shoutom -
Fletley9 #6614 Ja igen és még valami. eddig fast traveltem+only guild questek, aztán most volt egy sárkány fight. a kérdés alelkét,hogy lehet összeszedni? olyan soul gem kell hozzá? mert hiába volt nálam (nem tudom milyen méretű) nem tette bele és azt hiszem a lelke csak úgy elszált a levesbe. van már két új shoutom és írja, hogy sárkánylélek kell hozzá ami így nicns ugye. -
whisper #6613 Orc harcosra mentem dualosra de 2 keezs tápabb főleg az roc racialla, de a lényeg ,hogy esküszöm olyan a hangulat mintha egy régi Arnold Schwarzenegger Connan filmbe csöppentem volna 8) -
zozoalma #6612 hát én adtam a segítőnek potikat és nem használta el. -
zozoalma #6611 sok npc től lehet venni receptet amit a Books részen fogsz látni illetve rengeteget lehet találni.
Én a hybrid karakterek hive vagyok egyik kézbe varázslat másikba egykezes fegyó, nagyon hasznos számomra hogy 250 hpmat egy healből felgyógyítom potit alig használok
-
Fletley9 #6610 Köszönöm és bocsi eddig tényelg nem tudtam :D. de a kérdéseim fennálnak azért :D -
#6609 MAKRÓK gombot tessék megnyomni, a text mező alatt van. -
zozoalma #6608 ha a makrók gombra rákattintasz ott levan irva hogy kell SPOILERT irni , kapcsos zárojel spoiler kapcsos zárojel per spoiler -
#6607 Healing Hands, Heal Other varázslatokkal lehet másik személyt gyógyítani.
Ez természetesen mana függő művelet, azt nem tudom (még nem próbáltam), hogy a társak a nekik átadott gyógyitalokat felhasználják-e.
Healing Hands 10 pontot gyógyít, Heal Other 75-öt, de a nem mágus karaktereknek ez elég nehezen használható. -
#6606 A jelkép mutatja, ha kiválasztod a questet, hogy az első faluban, Riverwoodban, a vegyesboltos, aki a hugicával viszi a boltot. -
#6605 Egy pure mage karakter mennyire életképes? Sok battlemage leírást és videót találtam, ahol valami conjured blade-el mentek és mellé a spellek, de tiszta varázslót keveset. Most főleg tűzzel operálok, fireball, flame, rune, párhuzamosan akarom fejleszteni a lightning-al. Nem tudom, mire lesz elég a pont, esetleg egy másik spell ágat (heal/charm) vagy mondjuk a light armort lenne érdemes mellé kicsit tápolni?
Másik kérdésem, hogy az ilyen-olyan módon megszerzett potion recepteket nem tudom valahol megnézni? Több NPC mondott már receptet, de ezek nem jelentek meg az alchemy tabon, csak azok, amiket random lecraftoltam.