The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Witcher 2 meg az általam már korábban leírtak miatt kis szálkát képez a szememben!
De ha a minõséget ( gondolok itt DA2 repetatív pályamodeljeire Kedves Bioware...<#ticking>#ticking>Irgumburgum) és "drasztikus" változtatást nézzük akkor a Witcher 2 egy jobb játék lett (a butítások/fejlesztések ellenére is: Harcrendszer, Kotyvasztás), mint a DA2 és ME2.
Ui.: Witcher 1-es lemaradást tessék szépen bepótolni <#smile>#smile>... Hidd el megéri! 1 fontos adalék ehhez, az eleje kicsit lapos, de utána beindul... Adj neki minimium 5 órát!!!!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Szóval én nem azt mondom, hogy nem jó játék a Witcher 2, igenis jó játék, csak elvesztette azt a báját, amilye még az elsõ rész esetén megvolt (korábban már felsoroltam, hogy mire gondolok) és a konzolosodás nagyon is megfigyelhetõ benne... Ettõl még az idei mezõny egyik kiemelkedõ versenyzõje (sõt lehet, hogy pár évvel ezelõttiekkel is bõven felveszi a versenyt)!
Kinek ez jön be, kinek az! Nekem speciel az elsõ részé jobban tetszett, mert még ilyet nem láttunk más játékban, mint a Witcherben. A 2. rész harcrendszere már inkább sorolható a szokásos megoldások közé... semmi extra, csak amit már máshol is láttunk. Én ezt igencsak sérelmezem, mert az egyik védjegyét vesztette el így számomra a játék!
Ha nagyon ráerõszakolom magam tuti megérne egy próbát, talán még végigjátszást is, de közel sem nevezném rpgnek. Vagy akkor annyira rpg mint a Fable 3.
Nem akarok flamet, csak nem értem sokak szerint miért toppos rpg egy olyan játék amit rpgnek se neveznék.
Witcher 2 trailer
Review
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Még az intelligens ellenfelek is fellelhetõk benne a PVP személyében!
És bizony, amit sokan példának hoztak a Dragon AGe 2 esetében, hogy "ugrálós a játékmenet" (RPG-ben nem divat elugrani, mert az már Hack&Slash) az bizony a Witcher2-re is bõven igaz...
Nem hogy szembe mentek a trendel, de betû szerint követték azt! Ami mégis kiemeli a Witcher-t az a nem sztenderd Fantasy, hanem egy rendkívül egyedi világ, érdekfeszítõ fõhössel és Háttértörténettel.
Ha szembe mentek volna a trenddel meghagyják a régi különleges harcrendszert például vagy a csak a tûztereknél történõ itóka gyártást (amihez még annak idején az elsõ részben kovakõ is kellett, hogy begyújthasd a tüzet)....
Szóval ez így elég nagy Fail a részedrõl! Méghogy szembe ment a trenddel! (Persze nem téged akarlak sértegetni, csak ez a véleményem... szóval No Offense)
A BG I+II idõigényégt felmérni sem merem...
Majd nyugdíjasan végigtolom vagy, ha majd egyszer állástalan leszek sokáig.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A leszedett játékok nagy részét meg sem érte leszedni...
2008 óta mindent megvehetnék, ami kell, mert dolgozm, de elõtte is telt vonla többre, ha akarom. Ehhez képest mit vettem minden összevetve 2006 óta? (Zárójelben, hogy mikor.)
- Falcon 4.0 (2004?)
Használtam mevettem, becsületbõl, + gépkönyvért.
- CiV IV BTS (2008?) Kellett a Risen of Mankidhoz.
- Imperium Galactca II. (2010)
- Heroes IV (2010)
- BG I+II + összes kieg. (2011)
- CIV V (2010)
- NWN2 és két kiegje. (2009, azóta sem toltam végig õket, idõhiány!)
- Risen (2009)
- Gothic 3 CE (2006)
A CE-t eladtam, aztán késõbb megvettem újra a sima kiadást, mikor megtudtam, hogy a CEP milyen fasza és jó gépem lett a gammához.
- Dream Pinball 3D (2008?)
- TES IV (2010)
- Gothic 3 Forsaken Gods (kiadáskor, nem emlékszem, hogy mikor volt)
Kidobtam, mert egy bughalom volt az egész. Az én gépemen még a grafikai motor sem mûködött. Úgy nézett ki majdnem, mint a Gothic 2...
Még kettõt vettem, a nagy semmiért.
- Lock On FC 1.1 (2009?)
Azóta sem játszottam vele, mert kihalt a vonal...
- DCS Ka-52 BS. (2009?)
Ezzel sem, mert csak azért vettem, mert az hazudták, hogy erre épül majd a többi kijövõ gép a DCS-hez. Nem így lett. Lett egy FC 2.0 és DCS A-10. Kedves...
Ennyi játék és ebbõl is mennyi volt ez új és mennyi, ahol nem baszták át a fejem vagy lett felesleges, mert ingyért legálisan van jobb helyette.? El lehetne ezen töprengeni...
Tudom, hogy nem én vagyok az áltagfogyasztó, de azért elég kemény a lista. 2005 közepe óta két kezemem meg tudom számolni, hogy hány játékkal játszottam komolyan. Ennyira ótvar a kínálat. Ha 2004 vége a mérce, akkor sem megyek 12-13 játék fölé, és ezek fele egy trend RPG játékai.
Az utóbbi 15 év játékai, amik említésre méltóak. Minden más epizódszereplõ volt, pár napig kötött le, vagy kipróbálás erejéig. Természetesen több száz játékot próbáltam ki C64-en és PC-n.
Gothic 1-2-3,
NWN-1-2 és kieg,
FreeFalcon repmszim (Falcon 4.0 leszármazott, ingyenes.)
Civilization I-V
Panzer General I-III
HoMM I-IV
RTW és MTW2 rövid ideig. RTW csak moddel volt úgy ahogy jó, az MTW-nél meg sem próbáltam már a MOD-ot. Minek...
Empire Earth I
(Az utolsó RTS volt, amit végigtoltam. A WC III-at nem bírtam cérnával.)
IG 1/2
Mindent összetéve az Oblivon a maga nemében zseniális volt. És a mai napig játszható. És inkább evvel játszok mint sok most megjelenõ játékkal.
Más oldalról meg igen, elég alacsony szintû játékokat élveznek ahhoz képest amivel mi toltuk.
Ugyanakkor a Tv2 szellemi vetélkedõje elég alázó volt mikor ötévesek olyan kérdésekre válaszoltak hogy néztem ki a fejembõl. Persze vicces volt a felnõttek szintje is. 😊
nem is beszélve,hogy micsoda RPG-rõl fantáziáltunk...hatalmas bejárható területekkel , intelligens ellenfelekkel, építhetõ városokkal, tömérdek kraftolási lehetõséggel stb.stb......
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Merem állítani, hogy a +10 éves játékok nagy rését a mai fiatalok képtelenek lennének végigtolni...
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Ami nem rossz, csak kevésbé védi meg a lovat 😄 Hamar kilyukad 😄