30713
TES
  • daneelolivaw
    sziasztok!
    hol lehet házat venni a skyrimban?
  • Pretorian
    Engem pont ez zavar. Nem szeretem megszakítani az akciót csak azért, hogy a menüben buzerálva kiválasszam az éppen szükséges potiont/shoutot/fegyvert. Szeretek kirakni legalább 1 közelharci fegyvert, egy íjat, lehetőleg az összes shoutomat, és többféle potiont. Ha caster lennék, akkor még a spelleket is kiraknám nyilván.
  • wedge31
    Én nem is használom, csak a favoritest, megállitja a játékot és kényelmesen kiválasztom ami kell.
  • Pretorian
    Ehh...kevés ez a 8 quickslot. Valami modder kreálhatna egy olyan modot, hogy mondjuk lenyomod a ctrl-t és egy számot, akkor van még egy quiskslot ugyanazon a számbillentyűn, ez már a Neverwinter Nights-ban is alap feature volt 10 éve. Aztán az alt-al ugyanezt, és máris háromszor ennyi slot lenne.
  • yesname #6680
    UI szerintem nem gáz, Ami viszont a gáz az a HUD, mi a lófaxért nem mutatja HUD-on az aktív hatásokat? Ez kikészít. Játékos lehet észre sem veszi ha beteg, megcsaípte a hosszúfogú meg hasonlók.
  • yesname #6679
    Nekem megy a dolog.
  • wedge31
    Még az is megoldás, hogy keresel magadnak egy nyeszlett farkast és elkezded fejleszteni a light armort.
  • Richardix
    Léteznek numerikus billentyűk is...
  • sadi57
    nah, végülis neked lett igazad, csak ha én játékban váltottam num billentyűre, azt nem vette a játék, viszont ha asztalon úgy már jó volt neki :)

úgyhogy köszi szépen!

egyébként a script működött, kinyitotta az ajtót, pedig már majdnem megállt bennem az ütő :D
  • zozoalma
    Hát Sadi57 én kiprobáltam és a numpad 0 val tökéletesen müködik a nullás gomb :D
    Másik lehetöség amit tudok ajánlani hogy átálitod a billentyűzeted nyelvét angolra és akkor az ö betű lesz a nulla
  • bega82
    Ez mi a túró?

• Lenssver
    Mondjuk az tényleg idegesítő hogy jön 1 bandita leugrok a lóról hogy lecsapom erre mire oda érek lerugdossa a ló xd
  • sadi57
    megtaláltam én is, de a rohadt konzol nem veszi be a 0-át... sehogy se.

a konzolt hogy tudom más gombra bindelni?
  • Lenssver
    Sultan neked milyen neked milyen pacid van? mert nekem ilyen csataló van és elég jól birja még a sárkány is meg kergete :D
  • zozoalma
    Ezt a parancsot probáld
    prid 0024280
    moveto player
  • zozoalma
    használd a lovaskocsit a nagyobb városokba amit még nem fedeztél fel és onnan már kozelebb vannak a kisebb helyszinek
  • Lenssver
    Én beszoktam állni a lóval dungeon elé, és tök mind1 menyit hozok mert a paci birja de majd nekem is lesz 500+ csak még lv26 vagyok.
  • SuLtAN17
    Én is erre hajlok már, még veszek egy utolsót, három a magyar igazság stb stb de ha ez is meghal akkor leszarom mert vicc ez mondjuk pl idegesítően gyenge benne gyalogolni ekkora távolságokat még fast travellel sem álom finoman szólva sem...
  • zozoalma
    Énis vettem lovat , de rájöttem gyalog jobb mert hegyen volt hogy én tudtam röviditeni a ló meg meghalt :( Meg ugye rengetegszer van ambush és tényleg gyorsan hal 1000 aranyat meg nagyon sajnálok rá
    Ugyhogy én inkább sprintelek a végtelen staminámmal :D
  • jarlaxxe
    Az a minimum...
  • sadi57
    nem mukodik, mentesem meg nincs korabbrol
  • SuLtAN17
    Botrány ez a ló dolog már a 2. lovam hal meg mert retardált és odafut ütni állandóan, ha kell ha nem. Persze egyáltalán nem kellene... Arról nem beszélve, hogy leteszem valahol, és bemegyek egy dungeonba kijövök és 100 méterrel arrébb van. Legalább lehetne olyan mint a Red Deadben mondjuk 100 méteren belül ha fütyülsz egyet vagy lósípolsz vagy tudomisén mit odajönne.. Meg mire leszállsz körülményes nagyon ráférne egy ráncfelvarrás...
  • Fantusz
    Eléggé off lett a téma, nem írtam olyat, hogy mágusnak tilos páncélt felvenni, de az már nálam nem tiszta mágus.
    Az eszmecsere pontosan onnan idult, hogy a kérdező leginkább páncélban futkosó mágusokról látott videókat, s rákérdezett, hogy egy pure mage valóban életképtelen-e.
    Erre válaszoltam, hogy megvan a lehetőség mágikus páncél viselérése, de ezek a perkek csak akkor érnek valamit, ha egyébként nincs semmilyen páncél a karakteren.
    Nem írtam, hogy mágusra tilos páncélt adni, de az valóban igaz, hogy nálam a fizikai páncélban hadakozók egy másik kaszthoz tartoznak.
    Nincs gondom az ilyen karaterekkel, nekem is van csatamágusom (Dragon Age más téma, a bűvharcost valóban nem tudtam szeretni), szerintem picit félresiklott az egész kommentelés, a kérdés csak annyi volt, hogy lehet-e életképes mágust kreálni, amelyik nem páncélban harcol.
  • zozoalma
    numpad 0 ?

Enchantal én csináltam weight capacity pancélt szoval én olyan 500 cuccot tudok elcipelni ha eladni kell a lootot :)
  • Fpocok
    Szerintem ez egy RPG. Szerintem jobb lenne egy praktikus, használhatóbb UI, nem gondolod?
  • Fpocok
    Nekem egyszer. Eltűnt a pap az instában.
    Újraindítottam és utána jó volt.
  • sadi57
    a Waking Nightmare küldetés kinek bugzott még be??

találtam rá valami parancssort, amihez a konzol kell, de oda meg a 0-ár nem tudom beírni, ctrl+v meg nem működik.

a kérdéses parancssor: prid 0024280
  • Molnibalage
    Pont említette, hogy az én hosszú hajó fickomon az egyik sisak átlátszó volt és ez engem pont zavart...
  • wedge31
    Kovácsolni, szént lapátolni meg fát vágni én se fogok semmiképp egy tolvaj/bérgyilkos karival de az alchemyt tolom a mérgek miatt de lehet, hogy azt is lopnom kéne...
  • Lenssver
    Weight 2219/360 kipakoltam 1 dungeont:d
  • jarlaxxe
    Ez a hátránya ha nem öszvér karit csinálsz, én is szivok ezzel mert most nekiállhatnék kovácsolni meg enchantolni stb de milyen tolvaj szeret dolgozni...
  • Psychedelic #6653
    Szerintem meg ne hallgass rá, csak a heavy gearre kelleni fog, az enchantingbol 100% mana csökkentés destro spellekre, igy ingyen lövöd a spelleket, és mellé védelmed is lesz. Semmilyen negativ hatással nem jár ezután hogy heavyben vagy. Annyi mana regen meg van, hogy minden masra elég legyen a manad, healre, idézésre stb.

Persze, ha valaki csak olyan heavy gearben gondolkozik, amiket az elsö dungeonben kidobnak, akkor használhatatlan lesz a mágus karija, de szerencsére van enchanting, és innentöl kezdve, már közel se használhatatlan.
  • Calver
    Fantusz nem szereti az ilyen "trükkös", páncélos mágusokat
    valaha Dragon Age topicban se nagyon örült, amikor többször is felvettem, h biza Arcane Warrior spec sima mágusnak is nagyon jó, mert van pár olyan páncéldarab/set ami nagyon kellemes kismágusoknak
  • Calver
    sokkal jobb lenne, ha set-eket lehet beállítani, avagy elmentené egyszerre a két kéz beállításait, és azok között lehetne változtatni.
    na majd modban megoldják.

egyetlen dolog amit még baromira hiányolok: sisak elrejtése opció. nem azért csináltam egy gyönyörű Breton leányzót, h szegény arca eltűnjön egy ebony sisak mögött.
  • Psychedelic #6650
    Nem igazán értem, hogy azért mert az én Magem Heavy armorban van, mitöl lesz battle mage? Attol, hogy heavyben van, nem használok közel harci fegyvert. De miért ne lehetne egy mágus heavyben, ha tökéletesen tud ahrcolni ugy is, mert enchantingal jó geart raktál rá?

Szerintem ez nálad csak ilyen elvi kérdés, hogy mágusal játszom akkor robe, de nehogy azt mondja nekem valaki, hogy csak azért mert egy gear heavy, de vann rajta 100% destro mana csökkentés, már nem mágusal játszok hanem warriorral.

És ennek a játéknak pont az a lényege, hogy megkötések nélkül csinálhasd a karaktered. Most rakhatnék 100% destro mana csökkentést robe gearre is, de miért ne rakjam heavyre, ha nem hogy gyengébb leszek töle, hanem sokkal erösebb.
  • zozoalma
    ez már énis kérdeztem de még senki nem mondott rá választ :D
    Engem is nagyon idegesit
  • zozoalma
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Quoestből adja az idő lassítós shoutot bármikor megszerzheted
  • Molnibalage
    Szerinted. Szerintem meg az eddigi legletisztulabb. Agyfaszt kapnék a TES III/IV rendszerétől...
  • wedge31
    Na, most értem oda lv26-on, hogy nagyon belassult a fejlödésem.
    Sneak, bow, lockpick mind 85 felett még a alchemybe meg a zsebmetszésbe van egy kis tartalék aztán lecsó.
  • Tatyla
    ja én pure vagyok akkor nem erőltetem a heavy armort...