30713
TES
  • jarlaxxe
    Annyi a különbség, hogy a Black Star csak emberi soulokat fogad be és ezek már első szintöl kezdve csak grand soulok lehetnek.
    Az Azura's Starba meg minden nem emberi soul belemegy mág a lesser meg petty soulok is.
  • jarlaxxe
    Azura's Star és a Black Star ugyanaz csak mégis más, érdemes begyüjteni ha grand soul gemekel akarsz enchantolni.
  • Belkar
    Nem olyasmi teljesen ugyanaz csak más a neve.
  • whisper
    Én ezt a vérfakas hunterek várában játszottam be! 8))
  • Pretorian
    Grand-et nem nagyon láttam még boltban, nem ism találtam senkinél, akkor majd később biztos.

Az gondolom valami olyasmi mint az Azura's Star Morrowindben meg Oblivionban, tehát egy újratölthető soul gem?
  • Laza
    Próbált már valaki kikapcsolt markerek meg iránytű nélkül játszani? Mennyire életképes?
    Mert a quest log borzalmasan gyenge, hiányos ... lószart nem ír le, még annyit sem, hogy mi merre van kb.

A lebegő markert kikapcsoltam, mondjuk nekem már attól is jobb, hogy magán a képernyőn nem jelöli a cuccokat (pl a mini kriptában mit összekerestem az amulettet, pedig csak az asztalra volt lerakva :) )
  • whisper
    sRÁCOK wHITErun-ba hol tudok társat fogadni mert votl egy csajszi de eltünt és a vérfarkasos klánból meg nem akar senki sem jönni velem
  • Laza
    Ez nálam is bejátszott :)
  • SaGa Jr
    Kismilliót. Boltokban, különösen varázslóknál szokott előfordulni, de tulajdonképpen bárhol felbukkanhat.
  • Tatyla
    huh köszi
  • Fpocok
  • jarlaxxe
    Szerezd meg a Black Start.
  • Pretorian
    Na jól haladok a smithinggel, még 10 levelup és meglesznek a szükséges perkek és a skill is a legendary daedric vagy dragon cucchoz, amit utána majd szénné enchantolok.

Talált már valaki feltöltött Grand Soul Gemet?
  • jarlaxxe
    A kovácsolás és a bányászat általánoságban a faqban.

Az érclelöhelyek pontos helyéröl én még nem láttam mappot de ettöl még lehet, hogy létezik ilyen.
  • Richardix
    Bányákban, városok mellett gyakran találni. És nem árt megjegyezni, hol vannak, mert egy idő után respawnolnak.
  • Deer
    A céhben betöltött rangomat hol látom?
  • Belkar
    Nagyon nehéz találni lerást...
  • Since
    Nem a bányásaztra gondoltam hanem a kovácsolásra :-) De a kovácsoláshoz kellenek ugye az ércek. Erre irányult kérdésem, elnézést ha nem voltam egyértelmű, nemrég értem haza munkából kicsit szét vagyok szórva :-)
  • jarlaxxe
    A bányászatot nem tudod fejleszteni.
  • Molnibalage
    Tőlem. Adjam a bankszámlaszámot?
  • Molnibalage
    Nédmá, egy rugróa jár az agyunk. :)
  • Since
    Sziasztok! ti találtok valamilyne elírást interneten a bányászatról? Az istenért sem találok node-okat ée szeretném fejleszteni a ezt a foglalkozást. Merrefelé lehet találni node-kat amit távolról is észre lehet venni? Van tanácsotok?
  • Molnibalage
    A réginél az. Ez sem hibátlan, mert pl shift + ctrl-le lehetne kombinálni a számokat, akkor már legalább elérni a 9 éves NWN szintjét. Azonban a Morrowing és TES IV rendszerét ne, mert attól a szőr is feláll a hátamon. Egy totálisan elavult rendszer, még a '90-es évek maradéka.
  • Belkar
    Én is lepkének néztem de igazat megvallva a sárkánynak több értelme van :D
  • SaGa Jr
    Ez így elég karcsú információ. Hol, küldetéshez kapcsolódik vagy sem és így tovább. Alapvető infók nélkül nehéz megmondani.

Amúgy meg az esetek 99%-ában ott a megoldás a karmon ami az ajtó kinyitásához kell. Csak menj be az inventoryba és forgasd el (lenyomod a bal klikket mikor az adott tárgy képe látszódik és az egér mozgatásával forgatod). Ha nincs karom (ilyen egy esetben lesz) akkor meg a korábban az adott helyen talált könyvben van a megoldás, csak el kell olvasni és értelmezni a leírtakat.
  • jarlaxxe
    Sárkány? vazze én lepkére emlékeztem...
  • jocika
    Rajta van a kulcson(karom).
  • Richardix
    Nézd meg a karmot, ami a nyitásához kell... alaposan.
  • Tatyla
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    van egy barlang mélyén ahova egy csigalépcsőn mentem le egy olyan hármas forgóajtó sárkány,madár,medve jelekkel mi a sorrend felülről lefelé?
  • Calver
    az Oblivion volt, itt sebzés alapján megy.
    tehát két grizzly + healing varázslat
  • jarlaxxe
    Ja, azt az oblivionba csináltam patkánnyal.
  • Richardix
    Egyébként a játék ugyebár nem engedi a fast travelt, ha épp harc közben vagy. Viszont a helyzet az, hogy sajna nem is lehet megjelölni a célterületet ilyenkor.
  • jocika
    Ja igen, a full.
  • jocika
    Ha valaki esetleg még nem írta volna, az Oblivion csak ma 6.24 euró a steamen.
  • jarlaxxe
    Pl, EximiousSoft GIF Creatorral.
  • Fpocok
    Valaki tudja hogy lehet egy pár másorperces aviból ilyen gifet, animot csinálni?
  • Richardix
    Oké.. enyhén csalás a játék részéről de nem baj...

Egy Jégsárkánnyal viaskodtam, lement az életem gondoltam meghúzom magam fedezékben amíg feltöltődik (fukarkodom a potikkal). Erre a sárkány kivégzést hajtott végre rajtam FEDEZÉK MÖGÜL! Egy batár kőoszlop volt köztünk, de ettől függetlenül még elkapott megcsócsált majd kiköpött... -.-
  • SaGa Jr
    A windhelm-i ház kapcsán csak annyit, hogy egyetlen feladatot sem kell csinálni a stormcloak csoportnak. Elég ha az imperial vonalat végigviszi az ember, ugyanúgy meg tudja utána venni a vityillót.
  • Belkar
    Ez mehetne a GYIK-be
  • xXtamasXx
    itt