The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Én is erre gondoltam, hogy a gép automatikusan szintenként növeli! Viszont ez így már tényleg egyszerûsítés lenne... Szintlépés tuti lesz, az kivédhetetlen..
Amúgy meg a háttérben létezõ számodra nem látható értékek...
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Oblivionnál senki sem mondta, hgoy bonyolult, szóval nem azért egyszerûsítik kifelé. Mert biztos vagyok benne, hogy csak felénk van egyszerûsítve, de a belsõ mûködése éppen hgoy bonyolultabb.
A tapasztaltságnak a harci képességekben meg semmi köze erõhöz, ok ez nem igaz, de építhettél a gyorsaságra is. Meglátjuk az biztos az eredeti képesség rendszer már erre az egyszerûsített formára nem lesz jó. Úgy néz ki sok minden a perkeken múlik majd. De tartom ezt a játékot a nagy tömeg részére készítik és nem az rpseknek 😊 És nem kell azzal jönni hogy mindenki ezt csinálja, ez a modern világ mert nem érdekel 😊
Itt is lesznek mindenféle jellemzõk, csak éppen nem erõnek, intelligenciának stb. fogják hívni õket. Ezek beépülnek a képességekbe stb. Szóval szerintem ahogy mondod, nagyjából õk kútba dobták az egészet. Legalábbis remélem, mert ez a módszer már nagyon régi és számítógépeken lehet jobbat csinálni.
(DA2 egy kalap szar volt egyébként 😊 3. actnál már annyira elegem lett, hgoy töröltem savegame-mel együtt azonnal. Hihetetlen mennyire ugyangy nézett ki benne minden helyszín és nem csak grafikailag, hanem tervezésben is. Ugyanazok a fordulok, termek és minden. Enemyk, mintha tower defenset játszottam volna 😄 )
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Lehet, hogy Skyrimnél nem lesz annyi attribútum és mégis jó lesz a játék! <#smile>#smile>
Ha gyorsabb, vagy jobb a technikája a másiknak, vagy csak behatóan ismeri az ellenfele gyenge pontjait simán legyõzhetõ az erõsebb ellenfél is. És a gyorsasághoz, szerencsés csapásokhoz még csak nem is kell nagyon tapasztalt harcosnak lenni. E
Egyébként meg ha már a harcos témánál vagyunk: Ha sokat használ valaki egy fegyvert, akkor könnyebben, gyorsabban, precízebben forgatja (erõsebb, de lassabb ellenfél ellen például a térdkalács mögötti inak átvágásával rögtön mozgásképtelenebbé tehetõ egy ellenfél... térdre rogyva meg igen nehéz bármit is eltalálni a 2 kezes kalapáccsal).
Túlliheged te ezt a számolósdit úgy érzem ...<#smile>#smile> (Minek vizuálisan is kiírni valamit? (Stamina növeli az állóképességed, ergó az erõt is, életerõ egyértelmû, mágia meg növeli a mannádat, intelligenciádat, mágikus sebzésedet, mivel a mágus képzi magát és gyakorolja mûvészetét).
Harcos erõsödik, ha kardokat forgat (nyilván ha egész nap azt csinálod a karod meghosszabbítása lesz: gyorsabb, ügyesebb és hatékonyabb leszel vele.
A valóságban is ha használok valamit egyre tapasztaltabb leszek vele, gyorsabban és hatékonyabban használom igaz, hogy látványosan nem lépek szinteket<#nevetes1>#nevetes1> és fõleg nem osztogatok erõ, ügyesség, szerencse pontokat, hanem csak ahogy egyre többet használok egy "skill-t" úgy leszek hatékonyabb, tapasztaltabb és területenként ezt pl.: Munkában, zenében, tanulásban, miegymásban ezt el is ismerik, ergó ez is valahol szintlépés...
Ha meg a számokon vagy fennakadva, akkor meg azt mondom a Skyrim nem a KSH hivatalos szoftvere lesz.... Szerintem ez egyáltalán nem baj...
Bethesdáék ismét újítanak és lehet, hogy neked fog a legjobban bejönni a játék... Szóval türelem, megvárjuk a megjelenést, kipróbáljuk és majd meglátjuk mennyire életképes ez az új rendszer!
Én akkor is várom. Max megmoddolják hogy jó legyen :p
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
A világ változatos volt. Ez nem az lesz perce a kommentedbõl jön, neked ez teljesen mindegy 😊Ez nyugodt lehetsz neked tökéletes lesz hehe 😊
Például mitõl lesz egy ork erõsebb mint egy ember, mitõl lesz eltérõ tulajdonság a fajoknál ha kiveszi a tulajdonságokat. De reggelig írhatnám. Egyszóval ahogy PTW is írta ez egy konzolosítás, méghozzá durva. Persze lehet lemaradtam valamirõl és ezt másképp megoldották?
Egyszerûen papíron nem lehetett volna megoldani azt a fajta, valóságot jobban megközelítõ módszert, amit a gépeken meg lehet oldani. Igen, egyszerûbbnek tûnik a játék tõle, de a háttérben éppen hogy bonyolultabb számítások folynak.
Ha igen, akkor még mindig nem értem mi a bajod. Ha sokat forgatom a kardot, szépen idomulok hozzá, az izomzat, a mozgás stb. Ha sokat íjazok, javul szép lassan a célzóképességem, a gyorsaságom a felajzásban stb. Ne gondold, hogy ez csak egy irányban mûködik, vagyis ha nagyon mozgékony vagyok, csak akkor tudok jól lõni egy íjjal. Inkább pont az nem megy úgy, hogy hipp-hopp kis vukk és máris 20 kilóval többet tudok cipelni, meg máris használni tudom a kétkezes kardot, mikor addig csak tõrt tudtam és csak azért, mert odapakoltam a pontokat fél perc alatt 😊
Hát figyelj én nem várok tõle csodát, csak jól akarok szórakozni és nem nagyon izgatom fel magam már ilyen dolgokon, hogy 8 helyett 3 attri lesz meg hasonlók! Ha jó a játék, akár kaka szimulátor is lehet engem nem érdekel csak szórakoztató legyen!
Szóval az eszközhasználat, specializálódás szempontjából semmit sem veszít az RPG, ami tegyük hozzá nem attól RPG, mert pontokat dobálok összevissza.
(Mellékesen ez a megközelítés sokkal közelebb áll a valósághoz, mint az X XP-ként kapok Y pontot, azt ugrásszerûen nõ a sebességem, a sebzésem, csak azért mert én oda pakolom és nem azért, mert a tényleges használata közben szerzek tapasztalatot.