30713
TES
-
#6724 Annyi a különbség, hogy a Black Star csak emberi soulokat fogad be és ezek már első szintöl kezdve csak grand soulok lehetnek.
Az Azura's Starba meg minden nem emberi soul belemegy mág a lesser meg petty soulok is. -
#6723 Azura's Star és a Black Star ugyanaz csak mégis más, érdemes begyüjteni ha grand soul gemekel akarsz enchantolni. -
Belkar #6722 Nem olyasmi teljesen ugyanaz csak más a neve. -
whisper #6721 Én ezt a vérfakas hunterek várában játszottam be! 8)) -
#6720 Grand-et nem nagyon láttam még boltban, nem ism találtam senkinél, akkor majd később biztos.
Az gondolom valami olyasmi mint az Azura's Star Morrowindben meg Oblivionban, tehát egy újratölthető soul gem? -
#6719 Próbált már valaki kikapcsolt markerek meg iránytű nélkül játszani? Mennyire életképes?
Mert a quest log borzalmasan gyenge, hiányos ... lószart nem ír le, még annyit sem, hogy mi merre van kb.
A lebegő markert kikapcsoltam, mondjuk nekem már attól is jobb, hogy magán a képernyőn nem jelöli a cuccokat (pl a mini kriptában mit összekerestem az amulettet, pedig csak az asztalra volt lerakva :) ) -
whisper #6718 sRÁCOK wHITErun-ba hol tudok társat fogadni mert votl egy csajszi de eltünt és a vérfarkasos klánból meg nem akar senki sem jönni velem -
#6717 Ez nálam is bejátszott :) -
SaGa Jr #6716 Kismilliót. Boltokban, különösen varázslóknál szokott előfordulni, de tulajdonképpen bárhol felbukkanhat. -
#6715 huh köszi -
#6714 -
#6713 Szerezd meg a Black Start. -
#6712 Na jól haladok a smithinggel, még 10 levelup és meglesznek a szükséges perkek és a skill is a legendary daedric vagy dragon cucchoz, amit utána majd szénné enchantolok.
Talált már valaki feltöltött Grand Soul Gemet? -
#6711 A kovácsolás és a bányászat általánoságban a faqban.
Az érclelöhelyek pontos helyéröl én még nem láttam mappot de ettöl még lehet, hogy létezik ilyen. -
Richardix #6710 Bányákban, városok mellett gyakran találni. És nem árt megjegyezni, hol vannak, mert egy idő után respawnolnak. -
#6709 A céhben betöltött rangomat hol látom? -
Belkar #6708 Nagyon nehéz találni lerást... -
Since #6707 Nem a bányásaztra gondoltam hanem a kovácsolásra :-) De a kovácsoláshoz kellenek ugye az ércek. Erre irányult kérdésem, elnézést ha nem voltam egyértelmű, nemrég értem haza munkából kicsit szét vagyok szórva :-) -
#6706 A bányászatot nem tudod fejleszteni. -
#6705 Tőlem. Adjam a bankszámlaszámot? -
#6704 Nédmá, egy rugróa jár az agyunk. :) -
Since #6703 Sziasztok! ti találtok valamilyne elírást interneten a bányászatról? Az istenért sem találok node-okat ée szeretném fejleszteni a ezt a foglalkozást. Merrefelé lehet találni node-kat amit távolról is észre lehet venni? Van tanácsotok? -
#6702 A réginél az. Ez sem hibátlan, mert pl shift + ctrl-le lehetne kombinálni a számokat, akkor már legalább elérni a 9 éves NWN szintjét. Azonban a Morrowing és TES IV rendszerét ne, mert attól a szőr is feláll a hátamon. Egy totálisan elavult rendszer, még a '90-es évek maradéka. -
Belkar #6701 Én is lepkének néztem de igazat megvallva a sárkánynak több értelme van :D -
SaGa Jr #6700 Ez így elég karcsú információ. Hol, küldetéshez kapcsolódik vagy sem és így tovább. Alapvető infók nélkül nehéz megmondani.
Amúgy meg az esetek 99%-ában ott a megoldás a karmon ami az ajtó kinyitásához kell. Csak menj be az inventoryba és forgasd el (lenyomod a bal klikket mikor az adott tárgy képe látszódik és az egér mozgatásával forgatod). Ha nincs karom (ilyen egy esetben lesz) akkor meg a korábban az adott helyen talált könyvben van a megoldás, csak el kell olvasni és értelmezni a leírtakat. -
#6699 Sárkány? vazze én lepkére emlékeztem... -
jocika #6698 Rajta van a kulcson(karom). -
Richardix #6697 Nézd meg a karmot, ami a nyitásához kell... alaposan. -
#6696 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!van egy barlang mélyén ahova egy csigalépcsőn mentem le egy olyan hármas forgóajtó sárkány,madár,medve jelekkel mi a sorrend felülről lefelé? -
#6695 az Oblivion volt, itt sebzés alapján megy.
tehát két grizzly + healing varázslat -
#6694 Ja, azt az oblivionba csináltam patkánnyal. -
Richardix #6693 Egyébként a játék ugyebár nem engedi a fast travelt, ha épp harc közben vagy. Viszont a helyzet az, hogy sajna nem is lehet megjelölni a célterületet ilyenkor. -
jocika #6692 Ja igen, a full. -
jocika #6691 Ha valaki esetleg még nem írta volna, az Oblivion csak ma 6.24 euró a steamen. -
#6690 Pl, EximiousSoft GIF Creatorral. -
#6689 Valaki tudja hogy lehet egy pár másorperces aviból ilyen gifet, animot csinálni? -
Richardix #6688 Oké.. enyhén csalás a játék részéről de nem baj...
Egy Jégsárkánnyal viaskodtam, lement az életem gondoltam meghúzom magam fedezékben amíg feltöltődik (fukarkodom a potikkal). Erre a sárkány kivégzést hajtott végre rajtam FEDEZÉK MÖGÜL! Egy batár kőoszlop volt köztünk, de ettől függetlenül még elkapott megcsócsált majd kiköpött... -.- -
SaGa Jr #6687 A windhelm-i ház kapcsán csak annyit, hogy egyetlen feladatot sem kell csinálni a stormcloak csoportnak. Elég ha az imperial vonalat végigviszi az ember, ugyanúgy meg tudja utána venni a vityillót. -
Belkar #6686 Ez mehetne a GYIK-be -
#6685 itt