The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fallout 3-al egész pontosan 727 órát játszottam eddig. És most megfogtok lepõdni: Még mindig ugyan olyan jó élmény nyújt mint a kezdeti órákban 😊
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
A belbecsnek igenis jónak kell lenni.
De azon túl, hogy hogyan mûködnek a különbözõ játékmechanizmusok, az is számít, hogy hogy néz ki. Nem mond nekem, hogy nem kaptál hülyét az Oblivion ízléstelen gumifejeitõl. Vagy nem zavartak már pár játéban a folyamatosan agyonismétlõdõ textúrák.
Engem zavartak.
És ha egy jó RPG-t elképzelek, akkor abban nem csak az van benne, hogy egyedivé tehetem a karakteremet, vagy megkapom a választás szabadságát, hanem az is, hogy az NPC akivel beszélek az a szituációtól függõen mimikázik, az, hogy tudok egy kicsit gyönyörködni a ruházatomban, nehezen megszerzett tárgyaimban. Az se baj, ha tudok egy kicsit csak úgy gyönyörködni a tájban, mert nem az az egyetlen motivációm, hogy rohan-teljesít-pontotszétoszt-rohan-teljesít-pontotszétoszt . . . hanem csak úgy meg lehet egy kicsit pihenni is. És az is jó, hogy ha összefutok egy lénnyel, akkor nem csak azért tudom, hogy jetimacska, mert ki van írva a feje fölé és utána tudom, hogy az ilyen folt a jetimacska lesz késõbb is, hanem megvizsgálhatom, hogy hogy is néz ki a jetimacska: jéé . . . de szép a szõre. Ezek a dolgok a való életben is számítanak, ezek igenis sokat adnak egy rpg-ben a valóságérzéshez. A Witcher 2-ben pl volt, hogy csak elnézegettem a falusiakat, hogy mi tcsinálnak, tetszett.
És igenis úgy a legjobb, ha kirakom a 120 cm-es LCD TV-re és jó nagyra veszem a felbontást.
Ha neked ez nem számít, az nem baj, de azért ne fikázd le azt, akinek számít.
De abban egyetértek, ha nincs kellõ mélység a játékban, akkor tényleg mindegy milyen a grafika, de attól még egy kalap sz..t se ér.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
\"Egy gy?r? mind fölött\"
Az nem szórakozni akar, csak felvágni és fikázódni. Lowpoly-highpoly pont lesz...rom, amikor még 286-oson játszottunk volt 2D és kész és jé mégis jól szórakoztunk. Nem volt ilyen grafikai fejlõdés és fikázódás emiatt, mint most!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
csak arra vágyom, hogy végre leülhessek egy egy fa tövébe a hegyekben tábortûz mellett hóesésben 😄 D😄
"The negative on PC is that there are still a lot of layers of API before you can look at the hardware. So we might be able to get the data faster on PC, but what we do with that data is still easier on 360 and PS3 where we can look directly at the memory registers and do what we want.
http://www.computerandvideogames.com/319968/skyrim-is-very-comfortable-on-xbox-data-management-easier-than-pc/
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Vagy ez egy laptop konfigurációja(nagyon annak tûnik)?
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Hát lentebb lévõ cikket elolvasva én nagyon bizakodó vagyok, hogy jó lesz!
Állítólag NPC-k még jobban fognak élni a SKyrimben!
Remélem a játékmenetet nem basszák el, de ha lesz kb akkora bejárható terület és annyi mellékküldetés + kicsit élõbb NPC-k( mint pl W2-ben minden NPC-nek megvan a napirendje, este még a faluban leültek a tûz körül mesélni stb, kurva nagy feeling volt!), akkor engem megvettek kilóra 😄
a quad ugye meg négy. Ha kihasználja ténylegesen a négy magot fullon az mókás lesz. Akkor csak közepesen mint a Witcher is.
intel i3-370M 2.4 ghz
Geforce 310M 1GB DDR3
DDR3 4GB ram
Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...
1 - pc-re (ha nem hazudnak) defaultban magasabb felbontású textúrákkal érkezik
2 - dx11-et supportál, amivel habár sajnos az új graf lehetõségeket nem használja ki, viszont teljesítménynövekedést hoz
3 - pc-n a legalapvetõbb grafikai tuning az ini file-nál kezdõdik. bármiféle mod nélkül már itt csodákat lehet mûvelni pl. látótáv, LOD, tárgyak pop-up távolsága, növényzet, különbözõ víz és fényeffektek stb....
4 - nem kell hozzá 1 hónap és elkezdenek majd jönni a graf tuning modok
szóval a dolog is is 😊 valóban nem kell hozzá erõs gép, hoyg azt a szintet kapd mint boxon. Viszont a rengeteg potenciál kihasználásához madj igencsak izmos VGA kell majd!
Recommended System Requirements:
CPU: Core 2 Quad 3 GHz
RAM: 3 GB
HDD: 15 GB free disk space
Graphics: 512 MB Graphics Memory
Sound Card: DirectX 9 Compatible
DirectX: Version 9.0c
Minimum System Requirements:
CPU: Core 2 Duo 2.0 GHz or Althon X2 2.0 GHz
RAM: 3 GB
HDD: 15 GB
Graphics: 512 MB card
Sound Card: DirectX 9 Compatible
DirectX: Version 9.0c
Supported Graphics Cards:
Minimum – 8800 GT
Recommanded – Geforce GTX 460/Radeon 5850
Mondjuk szerintem ez nem fog megtörténni, mivel nagyon az Xboxot nyomják marketingben. Szóval be kell majd érnünka azzal a grafikával, ami a konzolokba belefér.
Szerencsére Skyrim-hez azt ígérik. hogy hasonló kaliberûek készülnek (vagy méginkább morrowind) és kevesebb lesz belõlük, de sokkal inkább tekinthetõk majd kiegészítõnek mintsem DLC-nek.
ami JÓÓÓÓ 😊
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
ha a fallout3 példáját nézem, akkor kissé idegesített, hogy megvettem megjelenéskor, aztán a dlc külön iszonyat borsos áron jelentek meg jó késõn, nem is érte meg (ráadásul nem is voltak kompatibilisek a magyar verzióval vagy mi volt), majd eladtam a sima változatot, és megvettem az angol goty-ot, minden dlc-vel egyben. az oblivionnal sem volt egyszerûbb, ott meg külön van egy shiveringem meg egy kotn-om...
De mindenkinek amit szeret, csak jönne már.
emlékszem, hogy anno az oblivion is annyi volt(16) pedig az a kiadás egy fadobozos Skyrimhez képest kispálya 😄
már egy ideje lesem az egyik vidéki media markt-ban, 5 doboz porosodó withcer 2 legdrágább edisön, most 16 vagy 18 ezer...az egyikért nagylelkûen felajánlok karácsony elõtt 12 ezret<#ravasz1>#ravasz1>