30713
TES
  • Jakuza001
    Milyen VGA-t hasznalsz ?
  • wedge31
    Ijásznál egy db pontot se raktam staminára csak életre.
  • Batmanci
    Köszi, de nem olvastad a 7337 es háeszemet.
    A lagolással van gondom, ami a több memet használva sem tűnt el.
    Ugyanolyan, mint mikor először felraktam a játékot.
    Nincs rá megoldás ezek szerint, mert mindent kipróbáltam, amit javasoltak itt, és egyéb külföldi oldalakon is. Meg amit magamtól is.
    Egyik sem jött be. Voroncov se, nexus se, inik buzizása se, mem birizgálása se.
    Furcsa, csak nekem van ilyen gondom?
  • SzirmosSzisza
    Same, élet nem kell, mert nem nagyon érnek el, magicka se, mert nem nagyon varázsolok :) (max illusion miatt kellhet majd később)
  • Jakuza001
    Az inditofajl "SkyrimLauncher.exe" options menujeben van egy advanced gomb, ha arra raklikkelsz elojon egy masik ablak, aminek a masodik fulen lehet a latasi tavolsagokat (view distance) beallitani.
  • Kallahiosz
    Én az első 10 szintnél csak stamináre raktam... Ha nem használsz long sprint mod ot makkor ez jó a visszavonulásnál és a célzásnál is ugyebár... Íjásszal kb fejlődések 70-80%át staminára kell (szerintem) rakni
  • Jakuza001
    Beszelsz vele es van egy olyan menupont, hogy "lets trade items"
    Ott odatudod adni neki a targyat, amit automatikuan hasznalni fog.
    Pontosabban mindig a legerosebb targyat fogja a fegyvernel es a panceloknal hasznalni.
    Ha magikus targyat adsz neki, azt is hasznalni fogja.
  • Kallahiosz
    Van egy olyan problémám, hogy bizonyos okok miatt minimum grafikán vagyok kénytelen játszani...
    Ilyenkor az van, hogy az ellenséges mobok csak kb 10 méterre jelennek meg tőlem és ha sprintelek akkor kb csak 2 re.
    Valahogyan feljebb lehetne állítani?
  • DarkHorSe
    Hello, hogyan tudok lydianak pancelt, fegyvereket adni hogy ne csak cipelje, hanem hasznalja is őket?

Most van nala egy csomo cucc, de csak egy sapkat meg egy kalapacsot vesz fel.
  • Jakuza001
    Ha van egy sima 800as amuleted, akkor azt csak eladni tudod.
    Szetszerelesbol jon a kepesseg. Jol gondolod fegyvernel fogy a toltet, amit a soul gemekkel lehet feltolteni, azt meg a Soul Trappal.
    A pancelnal nem kell semmit feltolteni es az eroseguket az enchant kepessegedtol es az egyeb modositoktol fugg. Pl enchant potit iszol mikozben keszited a targyat.
  • bega82
    Íjásznál ti raktatok a staminára is pontot szintlépéskor? Mert a pontos célzásnál ugyebár fogy a stamina.
  • Molnibalage
    Ezt most így nem értem. Ha van egy sima 800 aranyas amulattem, akkor semmire sem jó, csak eladni. Azt vágom, hogy kell szétszerelésből bethető képesség és maga a kő. Fegyvernél gondolom fogy a töltet, de páncélnál vagy másnál bónuszt adó képessénél csak erősséget határoz meg skillel felszorozva? Vagy az is elfogy...?
  • Jakuza001
    Csak azokbol tudsz ami valamilyen magikus tulajdonsagokkal bir.
    Disenchantenal a targy eltunik es maga a enchant marad meg, tehat nem lehet beloluk jobb varazstargy az magatol a te enchant tulajdonsagodtol fugg.
  • Molnibalage
    Van valami fontos a drága amulettekben? Azokból jobb varázstárgy készíthető? Egyáltalán készíthető? Még meg sem néztem az echant perkeket...
  • Ragnar360
    btw videoidbol laccik, hogy nem offisöl wowon jaccogattal, ez nem szep dolog:d ez legalabb eredeti ?:d
  • wedge31
    Dark brotherhood menedék, kínzókamrával elég vámpiros.
  • Ragnar360
    #7326-ra még valaki ?
  • Ragnar360
    lol ez teccik :DD a zene is jo, mi a szám ? mert az elöbb esett le hogy tied a videó:) egyébként nem is tudtam hogy el lehet igy vanisholni, tiszta rugós feeling, hogy müxik ez ? (nkem csak jöv. het lesz meg ha minden jolmegy)
  • Although
    Hm lehet spoilerrel kellett volna....
  • Although
    Nem tudom mindenki észre vette hogy lehet főzni is? Nekem csak most tűnt fel. Persze én semmit nem olvasok el a forumon ilyen jelegű dolgot mindent magam szeretek először látni a monitoron nagyon jó poén meglepődni. :) Szóval azt hittem ezt vették át a Falout new vegasból pedig de.
  • Kallahiosz
    Üdv mindenkinek.
    Valaki nem tud vámpírhoz illő ingatlanról valami kis információt nyújtani?
  • xXtamasXx
    De lehet, hogy olyat is megtudsz amit mondjuk nem fedeznél fel magadtól. Amúgy egyetértek.
  • SaGa
    Két megoldás is vann rá.
    Az egyik csak ezt a programot tuningolja, a másik minden exe-t, bár ezzel vigyázni kell, mert ha a programban van olyan önellenőrzés, ami a fájl megváltozását mindenképp károsnak tekinti, többet nem indul el, tehát előtte mindig tessék egy másolatot csinálni.
    Az egyszerűbb:

Letöltöd a skyrimnexus.com-ról ezt:
    Large Address Aware... és használod.

A másik: letöltöd a CFF Explorer-t és azzal állítod be ugyanezt.
  • Jakuza001
    Az a baj ezekkel a guidekkel, hogy ha elolvasod elveszted a felfedezes oromet.
  • McHaals
    ugye skillből lesz x15, meg van valami cucca ami x2 = 30
  • IXEMGabeo
    ja azóta kiderült, hogy sok volt a lopkodás:) sőt nem ajánlott mások házába betörni...mondjuk nem vágom a lopásoknál, hogy bukom le, amikor senki nem látott akkor még...nem hiszem, hogy akkoriban létezett az ujjlenyomat mintavétel
  • McHaals
    igen, nekem is ez volt
  • Batmanci
    Vágom!
    Köszi, mindkettőtöknek.
    Már meg is csináltam.
    Nekem ugyan még egyszer sem fagyott meg, de azt reméltem, hogy megoldja a problémámat, amit még egyik féle javaslat sem tudott megoldani. Nevezetesen, az apró lagolások. Megfigyeltem, hogy a lobogó tűzek némelyikénél fordul elő. Az mindegy neki, hogy külső, vagy belső tereken császkálsz. Megnéztem a feladatkezelőben, és láttam, hogy mindössze 550MB-ot használ az exe. Ezért kérdeztem, hogy csináltátok.
    Gondoltam, ha megemelem, akkor jobb lesz, de nem így lett.
    Bármit csinálok vele, marad az apró lag. Pedig 40-50 fps-em simán van mindenhol. Full látótáv, emelt text árnyék, 4xAA, 8XAni, FXAA is be.
    Megy, mint a szél, de ez az apró lag ez bosszant. Tökéletes lenne. Nem szoktam élmény beszámolókat írkálni, de ez a játék - azon kívül, hogy már nem is játék -, teljesen levesz a lábamról.
    Az autószim kategórián kívül, még semmi nem fogott ennyire meg. (igaz, csak 20 éve gépezek) Az állam keresem, mert olyan látványban van részem, mint a valóságban. Kamionoztam (is), és a valóságban láttam Finnországban hófútta fenyvesek felett az Aurora Borealist (északi fény, a kevésbé művelt kínaiaknak), de itt kamion mondom, szebb. Amikor mész fel a High Hrotgar-hoz éjjel... Meg kellett állnom! Mind a két hold fenn, átpislognak a csillagok a hullámzó fényeken. Fennséges. Akkor azt gondoltam, hogy micsoda nagyszerű munkát végeztek ezek a fickók. Akármilyen bug van is benne, amivel én még nem sűrűn találkoztam - na, jó egyszer beszorultam két szikla közé -, ki nem szarja le, ha ilyen csoda grafon nyomhatsz ilyen sziporkázóan változatos küldetéseket.
    Az Oblivionnal is mocorogtam egy keveset, és az is végig játszhatatlanná lett téve a csúcsabbnál csúcsabb modokkal. Mi lesz itt? Holdra szállás élőben? Iszonyatosan megérte a pénzét, és nem csodálom (és nem sajnálom a fiúktól a beszakadó lóvét), hogy ilyen mennyiségben fogy. Játék, még ilyen sikeres nem volt a történelemben. Ha csak nem vesszük bele az ugróiskolát. Azt már az Ókorban is nyomták. De tutti (Emese), hogy beleszartak volna, ha ezzel is játszhattak volna.
    A '70 es évek elején, még a matchboxokat tologattam a porban, és lefostam az inam a boldogságtól, ha egy új gombfoci csapatot tudtam szerezni... A ma élő fiatalokat irígylem, mert olyat fognak megélni, hogy az elképzelhetetlen. Amikor huszonéves voltam, nem volt előre látható, hová fog fejlődni számtech. De ma, tudható, hogy nem tudható és beláthatatlan. Megdöbbentő!
    Bocsi a hosszú háeszért, de ezt ki kellett írnom magamból.
    Ettől függetlenül, néha álljatok fel egy kicsit, menjetek ki a friss levegőre, aztán öt perc múlva, vissza!
    Eksön! Laci.
  • tobias88
    De így hogy lehet lopakodni? Engem mindig meghallanak 27es szinten 5 méterről is már. Meg mi már ez a láthatatlanság állandóan? "Kicsit" drága az a potion...
  • Laza
    Warri vagyok, és a szintén warri csajjal mászkálok ... elvileg jól bírja a csaj (alap cuccokban), a sárkány jó párszor lefújta tűzzel, nem lett semmi baja :)

Mondjuk mikor egy dungeonban stealthben megyek, s bár Ő is, de csattog mögöttem, meg krákog, akkor fejbe tudnám vágni :)
  • IXEMGabeo
    hogy a fenébe ölted meg az óriásokat?:D én 6-os szinten képtelen vagyok elbánni velük
  • Richardix
    Lesz az még jobb is :P
  • Fpocok
    Na baszki, azt hittem, hogy már mindent láttam: Silent hill, Alkonyzónás jelenetek, horror háza... erre...
    [spoiler]beszélő kutya
  • xXtamasXx
    30× damage WTF?
  • PiszkosFred
    En dualwield tolvajjal kalandozok, Lydia a tars szinte a kezdetektol. Pakolom neki a jo kis enchantolt/feljavitott heavy armorokat amiket talalok, van nala egy ketkezes, szinten upgradelt warhammer, (tavolsaginak egy fire staff) es bar sir neha, hogy "ojajbajsagvan", meg nem halt meg eddig. Sot, legutobb egymaga leszedte a sarkanyt, mert en vakeger leestem a hegyrol picit es nem tudtam visszaugrani, ezert probaltam visszajutni kerulo uton. Mire odaertem, csak egy utes volt hatra a sarkanybol.

Remelem, ha kijon vegre a szerkeszto, az elso dolog lesz, hogy valaki csinal egy "pacit a tarsnak" modot, persze miutan rendberakta az utvonalkereso scriptet... :)
  • shaba23 #7329
    bugos. ha fejlődik elmúlik.
  • Fyrex

• Tatyla
    ja csak nekem hamar meghal ha véletlen elkapja egy fire ball,oda kell figyelnem hol állok vagy lehet visszatölteni a quicksavet...
  • Ragnar360
    belenezegettem ebbe az official prima guideba, mindig elcsodalkozok az ilyeneken mert hat nagyon durvan megvannak csinalva - erröl meg ne is beszéljünk.
    3 PDF van - MAPS, WALTHROUGH, plussz ilyen egyéb mindenes

csak a walthrouhos olyan 600 oldal v mennyi volt, de a masik kettö is több száz oldal külön külön
    mindegyik megfüszerezve képekkel stb. egyszerüen hihetetlen

Igazából a mindeneset jo volt olvasni, az a elejétöl fajválasztástól indul és kiterjed mindenre, az jó - többi is dehát kinak van türelme ennyit olvasni, annyira monumentalis h az már fáj :)))
    az sztem arra jó, hogyha megakar tudni vmit az ember akkor szépen kikeresi és kész...

Egyébként nincs bevezetöje, se zárása a Guidenak ez is meglepett, amit boltba lehet kapni abba 1000% hogy van ilyen, na meg az könnyebben, gyorsabban is kezelhetöbb mint itt PDF-be tologatni az oldalakat - mondjuk ha vkinek tabletja v olyan telefonja van annak lehet jó igyis
    hát érdekes, nem gyenge az is biztos
  • Masakari
    lol és tényleg,észre se vettem hogy teljesen más quest fül nyílt....-.- kösz az útbaigazítást!