The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kíváncsi leszek, de nem számítok Witcher2 szintû erdõkre 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Ha a skyrim-mel közepes/magas beállításokkal tudok játszani akadásmentesen,(nekem már a 30fps is megfelel) akkor nekem kánaán lesz a november.
\"Egy gy?r? mind fölött\"
100k környékén meg manapság már elég jó dolgokat ki lehet hozni, 40ért vehet egy core i5-2400at (vagy 48-50ért egy 2500K-t), 40-45ért már lehet kapni gtx560-at és 6870-et is,ehhez kell még egy alaplap és a +ram, kb 110-120ból kijönne és egy olyan gépe lenne amit erõs lenne a "rendes gép" aljára sorolni 😊 Egyébként valószínûleg valami ilyesmivel járna a legjobban ha ár/érték arányra vásárol, de ez ugye az általa felvázolt összegnek majdnem duplája.
Lényeg a lényeg, manapság abban a kellemes helyzetben vagyunk hogy nem kell 300k-t elkölteni hogy olyan géped legyen amivel az elkövekezõ 3-4 évben kényelmesen el tudsz játszogatni. Persze lehet bele ölni a pénzt ha a legjobbat akarod, de nem muszáj.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Fáradj át bátran a Milyen gépet vegyek most? topikba, ott örömmel segítenek. Amúgy 100k alatt nem kapsz rendes gépet, csak szívás lesz vele. Ilyen kategóriás gépbe 8 giga memória pedig tök felesleges (amúgy 14e Ft), neked 4 gigát javaslok, a különbözetet inkább rendes procira/videokarira/alaplapra költsd.
CPU necces 15ért, egy athlon2 x3-ban lehet gondolkodni, esetleg 20 körül egy phenom2 x4 vagy pentium g860 életképes lehet, de ezeket nem ajánlanám, mégpedig azért mert jobban jársz ha rászánod azt az 5-10k többletet egy 25-30k-s egy core i3-2100-ra.
videokártya: 25k
proci: 15k
alaplap: 15k
a memóriaárakkal tisztában vagyok, meg ma már tényleg 8 gigákat vágnak az emberhez potom pénzért. a többi alkatrész megvan.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
az árnyékokat is csak azért kapcsolom ki, mert ha nincs mindennek, vagy legalábbis szemmel láthatóan mindennek (pl. épületeknek is) árnyéka, csak a fáknak meg az embereknek, akkor minek...
Mondjuk ebbõl adódóan arra tippelek, hogy nem érdemes sokkal többet várni, mint amit a konzolos verziók nyújtanak ... bár a min konfig is kb hozza az X360 teljesítményét, mégis az ajánlott már manapság is alacsonynak számít azzal a GTX460-al (és Dx9-el).
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
A minimum egy jó 4 éves középkategóriás, az ajánlott meg egy kb 2 éves középkategóriás konfig.
ja hogy 11.11.11 <#pias>#pias>
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Jah amúgy fallout 3 nagy kedvenc, nekem 30-40 fps között mozog külsõ tereken, míg városban vagy belsõ tereken 60.
A new vegas optimalizálatlanabb és bug tenger volt. Szerencsére a d3d9 fix megjavította és a kezdeti 15 fps helyett 50 körül fut. De néha az is leesik 40 körülre pedig azért egy olyan játékban ahol a pályán alig van valami, szinte mûvészet.
Nem értem hogy miért nem licencelik a Chrome engine 4-et (call of juarez 2) vagy 5-t (dead island) A játéktörténelem legjobb motorja hisz amellett hogy baromi jól nézz ki nagyon jól optimalizált. És ebben a környezet nem statikus szóval a fûszálak, falevelek lengedeznek, szállnak a falevelek stb. Sajnálom hogy ezt a motort csak pár játék használja mert ha úgy elterjedne mint az unreal engine akkor bizony a PC játékok megint aranykorukat élnék. Gondolom azért van itt a kártyagyártóknak is beleszólása sajnos. bah
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Remélem hogy jól lesz optimalizálva azért. A Bethesda is éget most a RAGE-el nem is kicsit.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
De most komolyan, nem zavart egyáltalán. Elkönyveltem, hogy ez ilyen és kész.
Azonban valahol igazad van. Fontos a grafika, de csak sokadik helyezett nálam a fontossági sorrendben (de ezt már kifejtettem). De ezek az általad felsorolt dolgok is fontosak és jó ha vannak természetesen.
Nekem mondjuk speciel mindegy, hogy ez 2054-es, 2011-es vagy 2000-es színvonalon valósul meg, ha jól szórakozom nem nézem a grafika milyenségét. (sok indie játékkal is játszom, amelyeknek igen elavult grafikája van és mégis elvagyok velük.)
Igazából ezzel a kis szösszenetemmel arra akartam rávilágítani, mikor sokak a grafika miatt szaroznak le amúgy jó játékokat. A high poly, low poly-kat elemzik, meg hogy 2d-s a fû vagy 3 és ehhez hasonló dolgokat. Elvesznek az ilyen és ehhez hasonló teljesen értelmetlen baromságokban és magát a játékélményt persze meg sem említik. Ilyen emberekre értettem amit írtam.
Ez viszont biztos, hogy így lesz!<#smile>#smile>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Am hi all<#wave>#wave>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
http://www.vg247.com/2011/10/04/skyrim-achievements-list-pop-up-online/
Mondjuk azt hozzá tenném hogy a modok tesznek róla hogy mindig kicsit másmilyen legyen a játék. De nem kell olyanokra gondolni amik gyökeresen megváltoztatják a játékot csak kisebbekre pl: ruha, pipboy, idõjárás/napszak stb Az F3-hoz nem is kell sok mod mert úgy szeretem ahogy van 😄 De sajna new vegasra már nagyobb modokat kellett feltennem hogy változatosabb, szebb stb legyen.
Annak viszont nagyon örülök hogy a skyrim is modolható hisz látható hogy szeretem modolni a falloutokat is, sõt moderkedni is szeretek. Már alig várom hogy megépítsem az elsõ kis pályámat erdõstûl falustól a skyrim szerkesztõjében 😊