30713
TES
-
#7404 Paci :) -
#7403 olvass. mármint tényleg, olvass. könyvet, a cuccaid között. -
#7402 Ehh,nem találok egy küldetést a questek közt...Mindegy..
Viszont csodálkozok,h a faszba fér el 6gb-ban ennyi tartalom?:O
Csomó hely,karakter,szöveg,quest,hatalmas map...
Megnéztem a statjaimat.Érdekesek...
a legnagyobb bountym 1000 gold volt és nem emlékszek ilyenre.A városokban általában viselkedek.
Elloptam 29 dolgot.Nem is emlékszek ennyi mindenre,jó ha 10et fel tudok sorolni.
116 helyet fedeztem fel,ami Whiteruntól jobbra lévő terület nagyja, 80%<-a talán.A várostól balra még nem voltam,csak Solitudeban meg Markarthban quest miatt,de nem vettem fel ott semmit,csak a questet csináltam szigorúan..Jó 35 órám biztos benne van már és van még egy halom quest.Bár jórésze bal oldalon. -
#7401 Kérdés: SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mi a fenét kell csinálni abban a questben, mikor az ambassador partiján kell bizonyítékot szerezni a sárkányolásról? 2 ládát jelölt a játék, hogy szedjem ki ami benne van, azok megvannak, de most nem jelez semmit, és azt írja, hogy szerzzem meg az irodából ami kell. (és ráadásul nem csempésztettem be a cuccomat sem :) -
#7400 És az volt az egyetlen értékelhető eleme a játéknak:) -
Attila965 #7399 Sziasztok
Remélem valaki tud segíteni. A Bards College első feladatát kezdtem el, de elakadtam,miután végeztem mindenkivel és a könyv is megvan amiért jöttem egyszerüen nem tudok merre menni mer a térkép csak visszafele mutat de arra már nem tudok menni. -
#7398 Tetszik nekem is, de azért elég sok jó OST van, legutóbb a Crysis II ütött nagyot, dehát az Hans Zimmer... -
#7397 Nagyon jó, de Oblivion OST is elvitt jó pár díjat anno. Az is istentelenül jó volt. -
#7396 Ez van most fenn. Mint lentebb írtam, még ezzel a legjobb.
Azért, kösz. -
#7395 Hát, megvallom, 1600x1200-ben nyomom a 2011-et. 50 fpsem szakadó esőben, szinte minden ultrán, 2x-es AA-val.
Ha nem játék kártya, ha igen. -
#7394 4.
Tudom, azt mondja a fáma a 32 es csak 2G-t lát.
Ez igaz is, de egyes játékokban használja, ha nem is a játék, de több alkalmazásra jut több ram. Most, hogy megemeltem a használható ramot, 500 helyett 800-at használ.
Ha lekapcsolom még a villanyt is, akkor sincs változás.
Valami mellett elmegyek, de nem jövök rá, mi az.
A lapozófájlomat beállítottam 2046-4092-ig de csak 2145 re állítja.
Ha hagyom, hogy az OS állítsa be, lehet, hogy más lesz?
Ez most jutott eszembe (hogy nagyzolok), és az gondolatot tett követi. -
#7393 ezt probald meg, xp n nekem is akadt tobbnyire outdoor de ez megoldotta. -
Ragnar360 #7392 kicsit besza behu - talan csak ök kepesek blizzard (lasd wow soundtrack) szintü zeneket komponalni...ez egy fucking masterpiece
gondolom sokatok mar hallotta jatek közben is, nem ?
-
#7391 Mondjuk azt is hozza kell tenni, hogy az a 5570 sem valami gamer kartya, szoval nem csodalkozom ha beszaggat.
Hiszen a legtobb jatek azzal csak kikapcsolt elsimitassal megy el 30+ FPSel 1024nel vagy 1280nal. -
#7390 Ha 3 GB RAM-nál több van, akkor próbáld ki ezt:
http://www.skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=202
(Lehet már próbáltad.) -
#7389 Ez XP32.
Minden felbontáson, élsimítás nélkül, legalacsonyabb látótávon is ezt teszi velem. -
#7388 Milyen OS és hány mega memória? -
#7387 Akkor csak annyit tudok mondani, hogy akkor felbontason vagy mas grafikai megjelenitesen allits.
Eloszor javaslom az arnyek minosegenek a csokkenteset.
Esetleg meg valami ami lehet es kozben az eszembe jutott. Sokszor ilyen elofordulhat a Windows 7 Aero hulyesegeinek is koszonhetoen.
Peldaul nekem egy csomo jatek lagolt, ha nem Aeros tema volt a Wni7-nek beallitva, nemelyik meg akkor amikor eppen be volt kapcsolva. Ki erti ezt ? :D
Azert probald meg azt is. -
darkman1 #7386 Megcsinálta már valaki a Taste of Death küldetést?
Egy Verulus nevű csókát kéne bevinnem egy barlangba (Reachcliff Cave, két bejárata is van egyébként), de akárhányszor belépek, a töltőképernyőnél megáll az élet.
Ha nem megyek be, akkor mindenhova követ a faszi...és már tele van a tköm vele...
HELP -
#7385 Sajnos ez a dll is volt már, de azért kipróbáltam, hiszen segíteni akarsz, és értékelem is. De ezzel volt a legrosszabb. A Voroncov féle ENBSeries van most fenn. Eddig azzal csinálta a legkevésbé. Viszont még így is nagyon bosszantó, hogy menne, mint a disznó, ill. megy is, csak alkalmanként - és a legkülönböző helyeken -, elkezdi, aztán abbahagyja, de fordulok egyet, és megint. Fenn a hegyen most nem csinálta. Legyorsutaztam, ott az első pár méteren semmi, aztán elkezdte.
Már winfosra gondolok. De ennek ellentmond, hogy semmilyen más játékkal nem tesz ilyet, csak a világ legjobbjával, hogy annyira ne tudjak örülni. Pedig rám férne. Soxor az az érzésem, hogy él ez a gép, és direkt szopat, pedig a segge ki van nyalva. Ha nő lenne, imádna, annyit szarozok vele. Itt a környéken építettem már úgy negyven gépet, rendszeresen javítok gépeket, de ilyennel még nem találkoztam. De ettől még van, és a játékélmény felét viszi is. Hogy a bőr hűljön rá.
A vsync nálam mindig ki van kapcsolva, mert más felbontáson játszom, mint az asztal, de itt nyilván azt is kipróbáltam, hogy bekapcsolom. Persze, hogy nem volt jó. Az inikben is. -
#7384 mennyivel élvezhetőbb így -
Ragnar360 #7383 írtam nked lentebb pls csekk! -
#7382 Dark Brotherhoodos kérdés:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!DB-s questeket végig csinálva nem lehet kapni valami sépci cuccot? Mert végére értem és semmim nem lett egy új bázison kívül :D -
#7381 A driverben be van kapcsolva a Vsync ? Altalaban a kikapcsolt allapot okozhat ilyen lagot. (bar mondjuk a jatek prefs inijeben be van alapbol kapcsolva)
Esetleg probald ki ezt a fixet, naam peldaul kb. 10 FPS emelkedest produkalt es kisebb lett az ingadozas is, igaz masnal ellenkezo hatast ert el, viszont egy probat meger, max torlod a dll-t, itt se felejts el ha szukseges a regi fajlt elmenteni a feluliras elott : http://skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=48 -
#7380 http://www.fileplanet.com/223433/220000/fileinfo/Elder-Scrolls-V:-Skyrim---Skyrim-Better-Performance-Mod-v1.1a
Próbáld ki ezt, sokaknak segített. Szerintem egy próbát megér. -
#7379 5570.
Kipróbáltam a legfrissebb drivert is, a 9 est is.
Minden más, nagyobb igényű játék lagmentesen mükszik. -
#7378 nem használok potiont #7336 & #7376, lesd meg jobban
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
képesség :P
-
CamelX #7377
Megöl ez a zene. Egész nap elbírnám hallgatni. Lélekfacsaró, Hans Zimmer alázó :) -
#7376 1. tolvaj/rouge karaktert kell fejleszteni, hozzvaló tolvaj ruhákkal (sneak, silence, backstab, stb effektekkel)
2. A láthatatlanság főzetet tucatszámra lehet gyártani, miután rájöttél, megvetted/találtad a receptet. -
#7375 Mit nem ertesz ?
Elmagyaraztam mindent. Nem szamit az sem milyen ring ezust arany etc, csak az erteke lesz nagyobb, ellenben a tulajdonsaga nem (legalabbis az eredeti jatekban, lehet kesobb lesz erre mod), mert mint mar irtam csak az enchant kepessegedtol (+modositok) fugg es a lelekkotol, milyen erosegu bajolt itemet keszitesz.
Persze csinalhatsz amuletet is, ha mar van gyurud amit szivesebben hasznalsz, de ettol nem lesz mas az enchant erosege ugyanugy. -
#7374 Ööö, nem korlátlan az. pl. Lydia-nak én ~400-nál többet nem tudok adni. -
#7373 Továbbra sem értem. Silver ringgel tudtam csinálni 1%-os resist magic itemet. Az amulett is kiválasztható lett volna. Akkor az nem ugyanolyan tárgy, mit a gyűrű? Az, hogy valami silver vagy más jelzővel bír számít az enchantnál? Vagy egy koszos silver ring is pont olyan jó, mint egy drágább? -
Dobronski #7372 Mágusok! Vannak nagyon állat varázslatok amit tekerccsel tudtam elsütni, ezeket később meg is lehet tanulni? Mármint Desctruction képesség lesz? -
#7371 Nem bug, quest személy azért nem tudod megölni. -
#7370 a soul fragmentek jók valamire, vagy vendor? -
Richardix #7369 Csak most vetted észre? Én szinte rögtön az első dungeonben felfedeztem :)
Ejnye-ejnye, csukott szemmel jársz talán? :D -
Atrax47 #7368 Hali tudnátok segíteni. A thalmar nagykövetégen próbálok lopakodni, semmi cuccom sincs és a láda amiben fegyvernek kellet volna lenie üres volt. Ráadásul pont akkor mentette mel a játékot amikor kiszúrtak. legalabb valami fegyvert találnék. Van valami ötletetek? -
#7367 aki két fegyverrel nyomul, annak ajánlanám ezt a modot - ezerszer jobban néz ki, mint alap animációk. -
#7366 ŐŐ Whiteruntól nem messze van egy bolt ahol ilyen mézes sört lehet venni vagy mit, érdekes hogyha az eladó faszikát leszurod hátulról, kapsz boutnyt de amint megölöd eltűnik a bounty és kapsz a sneakre pontot+ ugye igy kapod az xpt. Az az érdekes a dolgoban hogy a faszi nem hal meg csak letérdel majd 1 kis idő mulva feláll full élettel, visszamegy a pulthoz és mintha misem történt volna megy tovább az élet, és ezt akárhányszor meg tudtam csinálni, érdekes bug. :D Bár én nem használtam ki, inkább mentettem előtte egyet és onnan fojtattam. -
bega82 #7365 Na látom van itt több verzió. Eddig én is úgy csináltam, hogy életre raktam csak, mint wedge31, de akkor a többiek ötletéből merítve staminára is lehet pakolok majd. Köszi a válaszokat!