The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
nagy csatája mi még nem jutotunk el ide ez elõtt vagyunk.
Toth amon
A többit a fantáziádra bízom. Ez egy baromi erõs guild lehet. A healerjeik szinte mindenkit életben tartanak a buffokkal meg spelljeikkel. Egészen elképesztõ koncentráció és taktikai repetoár ez kérem szépen. elnézve a felvételeket kizárt hogy idén le tudjuk gyõzni ezt a bosst.
Denisty quest
Az biztos nekem hiányozni fog ha egyszer véget ér az emberek is akikel játszok meg a világ is.
Idestova 2 éve már...És amí a funcom ilyen meg ehhez hasonló dungeonokkal nyomja tele mint a Necroppolis addig én benne leszek mert megéri nekem 😊 Persze idõnként kell szünetet tartani. 😊
Necropolis aoc
Semmi normális story nincs egyik MMO-ban sem, igazából mindegyik egy simpla hackandslash. Annyi, hogy ha kell még egy kis bármi, akkor mindent meg lehet még csinálni 25-ször. Fujjjj
Én utálom õket, de persze változhat ez még, ha változik a koncepciójuk.
De egyelõre FUJJJJJJJJJJ
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
\"Egy gy?r? mind fölött\"
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
De ezek csak vágyak 😊
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
En azon mosolygok, es errol szolt a komment, amikor olyan elvarasokat tamaszt valaki, ami szinte a jatek univerzumanak a megeroszakolasa lenne. De most komolyan, suru erdo, vagy dzsungel Skyrim tartomanyban, csak mert valahol, egy masik jatekban az jol mutatott?
Egyesek meg már a legkisebb kritikán is úgy fel tudják húzni magukat, hogy képesek lennének a vérüket is adni a játék védelmében 😉
Esetleg valaki nem hianyol a kepekrol helikoptereket? Vagy integeto puhlsanyi babukat a kocsma mellett?
A fallout new vegas modomon majdnem fél évig dolgoztam pedig az nem volt teljes pályarész csak egy kisebb ráncfelvarrás.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
<#idiota>#idiota>
- Hé paraszt, mit vetsz? -kérdi.
A nord hátranéz, látja hogy ki kérdezi és felelet helyett inkább kiköp egyet a földre.
Mire a katona:
- Mindegy mit vetsz, úgyis a miénk lesz.
A nord erre összehúzza a szemöldökét és félig magának, félig úgy, hogy a katona is hallja megszólal:
- Kendert vetek, kötél lesz belõle.
- Miert nyalogatja egy Khajiit a sajat segget ebed utan?
- Hogy vegre eltunjon a Khajiit foszakacs foztjenek kellemetlen ize a szajabol.
- nem láttad az öcsémet?
- a csapos vissza kérdez: miért, hogy nézett ki?
- mire a khajiit: szerinted?
És imádtam a WoW-ot ... és nagyon tetszik a Kingdoms of Amalur: Reckoning ... talán még jobban, mint a Skyrim 😊
De azt se felejtsük el, hogy a TES az utolsó két résszel ráment a kornak megfelelõ csúcsminõségû grafikára. És ebbõl adódóan sokan joggal várják most ugyanezt. És bár nem vagyok grafika buzi, Én is elvárom azért, hogy a lehetõségekhez mérten kihozzák a maxot ... sajna erre Õk szoktattak rá 😊
A Witcher2 erdeje pedig éppen hogy nem copy-paste ... egy igényesen kialakított sûrû, hangulatos erdõ. Nem mondom, hogy nem tévedtem el benne Én is párszor, de ez ezzel jár. Mikor az Érdi erdõben airsoftoztam ott is elkolbászoltam párszor ... a sûrû erdõk ilyenek 😊
- kislány, ha meg tudod mondani egy szóval, hogy mi a neved, mit viszel a kosaradban, és hová mész, nem öllek meg és rabollak ki!
mire a kislány:
- esztergomba!
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
-???
-Gyapotot. <#gonosz1>#gonosz1>
Scientia potentia est.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
- Ki akar hallani egy jopofa viccet egy idiota Eszaki katonarol?
Hirtelen odalep melle valaki.
- Mielott belefogsz te Khajiit, tudnod kell valamit. A kocsmaros elotted, egy Eszaki. Tovabbmegyek, a kocsma ket kidoboembere a jobb illetve bal oldaladon, szinten Eszaki. Sot, jobbra, a sarki asztalnal szinten Eszakiak ulnek, harman. Es ami a legviccesebb, en magam is Eszaki vagyok. Felteszem tehat a kerdest ezek utan, biztos vagy benne, hogy el akarod mondani a viccet az idiota Eszakirol?
A khajiit megkoszoruli a torkat, es mosolyogva valaszol:
- Igazad van, inkabb nem... a franc sem fogja hatszor elmagyarazni ezeknek a poent.
Pl a half life 2-t 2006 decemberében vittem végig és mai napig nem volt olyan addiktív játék mint az. Emléxem, föltettem, elindítottam kb 4 óra környékén csak hogy bele nézzek. Hát este fél 12 körül jutott el az egér mutatója a quit-ra. Annyira besszipantott a játék hogy non-stop azt nyomtan több mint 6 órán keresztül. Így közel 5 év múlva visszagondolva nagyszerû élményt nyújtott. Ez az az élmény ami hiányzik a legtöbb mai játékból. Hogy szép és jó, eltöltesz vele pár órát, de hogy 2 év múlva már a nevét sem fogod tudni az is biztos.
http://rpgames.hu/cikk/elder-scrolls-v-skyrim-achievementek-es-terkepek
- Na ne, már megint konzervkaja...