The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Egy gy?r? mind fölött\"
Ez már nekem is tökéletesen megfelel 😊 😊 😊
Csak még 23 nap . . .
Addig lenyomom a BG2-t kiegészítõstõl.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
Úgy néz ki végre nem csak baltával faragott arcok lesznek!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
PTW:
még a durva vasak is alig egy witcher 2 / skyrim grafikai szintû játékok 1920 x 1080 -as futtatását teljes képernyõs 16 x élsmimítással, emlékezzünk, ki tudta az oblit megjelenéskor mindent maxra tolva futtatni?...én is azon szoktam spórolni😊..nem teljsen kikapcsolva, de kb 4x vagy 8x értékre állítva, ezen a képen kb szinten 4x - 8x érték lehet, tehát nem zavaró, screenshot-on jobban észrevehetõ
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
pl az Umbra, ha jól tudom már a morrowindben benne volt, viszont az Oblivionban biztos, máig emlékszem hogy szaladtam a legközelebbi városba hogy az õrök leszedjék rólam az azonos nevû tulajdonosát 😄 Aztán vígan forgattam még meg nem ért a cserére.
Egyszerûen hihetetlen milyen brutál arcuk van az összes eddigi képen <#pias>#pias>
a magyarításban nem tudok segíteni, de elképzelhetõ, hogy nem minden angol.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Mesélt nekem ma az egyik osztály társam a Skyrim-rõl, és elkezdett érdekelni, ezért, hogy legyen egy kis tapasztalatom az Elder Scrolls világáról, letöltöttem az Obliviont, hogy kipróbáljam ! Próbáltam patchelni, de mindig hibaüzenetet ad ! AZ Old file not found hibaüzenetet ! Tudja valaki, hogy ez miért van ?
A régi szép idõkben még simán végigjátszottam a hétvégéket ... most meg asszony és a gyerek viszik az idõt, de így van ez rendjén 😊
De már nagyon OFF témában vagyunk 😊
ON
Már csak 24 nap 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
De nem bírtam sokáig csak pár hónapig, mert az nekem nagyon grindelõs volt.
Utána nyomtam SWG-t, EQ2-t, meg GW-t ... majd jött a WoW 😊 Nálam az ötvözött mindent, ami miatt képes az ember újra és újra leülni egy MMO-hoz. De persze mindenkinek más az ízlése 😊
(és kipróbáltam közben mindent, mert itt figyel a polcon a Conan, Warhammer, Aion, stb)
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?