The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nos nézõpont kérdése nekem inkább az attribok fogna hiányozni mivel mindet törölték, nem lesz gyorsaság-beli különbség, se szerencse se állóképesség se erõ. De ettõl még mûködni fog. Max az amitõl a frász kerülgetett korábban a nagy sebességgel rád rontó nálad sokkal gyorsabb ellenfelek eltûnnek, vele az elképesztõ, esélytelen menekülés mikor egy szintben sokkal erõsebb és gyorsabb ellenfél eredt utánad. Különösen a TIE moddal volt ez izgalmas. Persze ettõl könnyen szívrohamot lehetett kapni. Szóval hidd el ez egyszerûbb lesz. 😊 Ha nincs gyorsaság akkor nagyon különbségek sem lesznek a fajok között. A perkekért meg én mondjuk nem vagyok oda. A Fallout new vegasba is sokszor az az érzésem túl könnyû lesz velük a játék. Meglátjuk a Skyrim hogy fogja adni õket. De mivel ez elsõsorban koncepcióban konzolra készül nincsenek illúzióim. Ettõl persze jó játék lesz még.

PTW
Végülis igaz, mert a standing stone-okat vehetjük annak. Mondjuk az megint más kérdés, hogy ezek annyit tesznek, hogy gyorsabban fejlõdsz a kiválasztott "jegyben", míg a csillagjegyeknél ugye permanens plusz tulajdonságot kaptál. Ez a standing stone-os cucc nekem egyébként nagyon hacknslash érzés, remélem majd csinál valaki egy ötletes modot a lecserélésükre.

koschwarz
majd kiderül.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Csillagjegy választás van, csak más formában.

Panorámába vették fel, hogy jobban megcsodálhassuk? Nem tudom. De akkor is in-game.

\"Egy gy?r? mind fölött\"

koschwarz
akkor miért nem olyan méretû az a kép is, mint a többi?

Tuti in-game. Azért látszik rajta. Különben sem raknának concept artot az in-game képek közé.

Szerintem az sem visszaesés. Nekem jobban tetszik ez a perkes rendszer. Eltöröltek 2 képességet(megjegyzem szerintem nem voltak olyan fontosak, hogy rinyáljunk érte) nincs csillagjegy választás és kasztválasztás. Utóbbi szerintem, pont elõre lépés, mivel úgy fejõdsz ahogy akarsz.

UFF, ezek nagyon szép képek. Éljen a PC 😊
Ez már nekem is tökéletesen megfelel 😊 😊 😊

Csak még 23 nap . . .

Addig lenyomom a BG2-t kiegészítõstõl.
koschwarz
az elsõ kép tuti concept art.

koschwarz
jól néz ki az ork faj, az oblivionban az ork és a gyíkok voltak azok, amivel soha nem volt karakterem, mert annyira nem néztek ki jól.

Pretorian
Remélem lesznek, és azt is, hogy a Morrowindhez hasonlóan már alacsonyabb szinteken is hozzá lehet majd jutni 1-2 ilyen tárgyhoz. Pl. amikor Morrowind elején a balmorai õrtoronyban a Sword of White Woe-t simán le lehetett lopni a szekrény tetejérõl, az nagy rajság volt.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Teppik Amon
<#worship>
Jézusom de szép :o
még 4 hét...csak kibírjuk valahogy. Aztán...
idevágó videó

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

Azért nem minden szempontból a karakterfejlesztés az egyszerûbb lesz sokkal. de tény ezenkívül minden másba valószínû jobb lesz. Remélhetõleg.

Hát szerintem ez az év játéka lesz ha az rpg-t nem is biztos hogy hozni fogja. De egyszerûen a képek azt mondják ember én már majdnem élek 😊

Palinko
köszi, sajna ennyire részletesen nem emlékszem már. sõt szinte alig a sztorikra 😞
Nálam az utolsó kép a nyerõ, végre normális kivégzés lesz, ha valakit orvul megtámadsz! Azért a 3. kép a hegyvidékrõl se gyenge, utolsó elõttin meg az az élõhalott... No comment! Gyönyörû lesz! A gépigény miatt én is aggódom egyébként.

Úgy néz ki végre nem csak baltával faragott arcok lesznek!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

igen, az jogos, nagy mászkálás tényleg nincs, de ami van az meseszép😊

PTW:
még a durva vasak is alig egy witcher 2 / skyrim grafikai szintû játékok 1920 x 1080 -as futtatását teljes képernyõs 16 x élsmimítással, emlékezzünk, ki tudta az oblit megjelenéskor mindent maxra tolva futtatni?...én is azon szoktam spórolni😊..nem teljsen kikapcsolva, de kb 4x vagy 8x értékre állítva, ezen a képen kb szinten 4x - 8x érték lehet, tehát nem zavaró, screenshot-on jobban észrevehetõ
Szép is. Arra gondoltam, hogy hatalmas bejárható területtel is lehet gyönyörû játékot csinálni. A Witcher 2 nem éppen a nagy egybe kezelt területével villogott.

PTW
pont az bizonyítaná (részben), hogy PC-s screen, hogy nincs aliasing jelenség, mivel anti-aliasing konzolokon csak bizonyos játékoknál van, míg PCn bármikor kapcsolható

nono...withcer 2-t nem kell félteni, az maga a vizuális gyönyör, a legkisebb szégyellnivalója sincs grafikailag/sem..peace😊
szerintem ezek pc-s képek, az ork-al hadakozós képen a "kardrece" tipikus pc jelenség...ha összehasonlítod a oár hónapja linkelt képekkel, egyértelmû, látványos a különbsgég, ez már döfi<#eljen>..24 nappal a megjelenés elõtt az elsõ pc-s screenshot-ok 😊..de nem baj, szeretek mindent magam felfedezni, kerülöm a túl sok infót a játékról (diablo 3 ilyen, túl sok info jött ki róla)
PiszkosFred
Hat "Umbra" szemelye folyamatosan valtozik, ahogy a kard uj gazdat talal maganak, igy sanszos, hogy 200 ev alatt Skyrimben is felbukkan a kard es gazadja, vagy az aktualis Umbra kezeben. Tobbi max emlites vagy utalas szintjen.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

De legalább, olyan terjedelmes a játék, hogy a magyarítás befejezésekor is aktívan játszani fogunk vele.

PTW
kb 60.000 sor szoveg/dialogus van a jatekban. sajnos szerintem meg azzal is jobban jarsz ha elkezdesz nyelvet csiszolni. ez a mennyiseg a forditocsapatnak is minimum egy ev de inkabb tobb

Sajnos nem, de a Morrohun csapata le fogja fordítani, ami viszont hónapokig fog tartani.<#rinya>

LeWyTy
Lesz hozzá magyar felirat?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Igaz, sorry. Inkább majd elõszeretettel gyilkolni fogom õket. Annak örülnék, ha a trollból is lehetne húst szerezni. Úgy fõznék majd egy jó kis trollpörköltet.<#nyes>

Tényleg jól néznek ki. Az Obliban, inkább zöld vaddisznónak néztek ki.

Palinko
Lehet tudni valamit a visszatérõ tárgyakról?
pl az Umbra, ha jól tudom már a morrowindben benne volt, viszont az Oblivionban biztos, máig emlékszem hogy szaladtam a legközelebbi városba hogy az õrök leszedjék rólam az azonos nevû tulajdonosát 😄 Aztán vígan forgattam még meg nem ért a cserére.
PTW
dont feed the troll

benőmenő
Áhh nem fogom kibírni és orkkal kellesz tolnom <#vigyor2>
Egyszerûen hihetetlen milyen brutál arcuk van az összes eddigi képen <#pias>
Remélem 3-at akartál írni!<#ejnye1>

grebber
Szerintem igen azon belül is ps2-es a kinézet alapján!

Next PC upgrade: 2022

Kíváncsi lennék, hogy ezek is konzolos képek-e?

Elsõ reakció: AZT A K*RVA! Nesze neked Witcher 2.

kill3r21
a betegek....😄
Ryder62
És ezt mondták rondának lol

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

PTW
az elsõ valami egészen elképesztõ...

PTW
Na kicsit vissza a lényeghez, új screneek:

Akkor nyomd fel 100%-ra, mert a Skyrim szinte minden szempontból sokkal jobb lesz.

Már sikerült mindent megoldani, de azért köszi a segítséget ! Az eddig Oblivion játszásból azt vontam le, hogy eddig a Skyrim 70%-os eséllyel TUTI VÉTEL !!
A magyarítást csak a patch után rakd fel, abból is az újabbat. A Morrohun oldalán megtalálod.

koschwarz
rossz nyelvû patch-et akarsz feltenni. nem mindegy, hogy UK angol, vagy amerikai, vagy esetleg az EU-s változatú patch kell.

a magyarításban nem tudok segíteni, de elképzelhetõ, hogy nem minden angol.

És még az lenne a problémám, hogy feltettem a magyarítást, de sok sz9veg angol maradt !
Tudnátok nekem segíteni ?

Mesélt nekem ma az egyik osztály társam a Skyrim-rõl, és elkezdett érdekelni, ezért, hogy legyen egy kis tapasztalatom az Elder Scrolls világáról, letöltöttem az Obliviont, hogy kipróbáljam ! Próbáltam patchelni, de mindig hibaüzenetet ad ! AZ Old file not found hibaüzenetet ! Tudja valaki, hogy ez miért van ?
Laza
Nekem is régen volt már ezekre idõm meg energiám. Több mint 3 éve nincs idõm ilyesmire napi rendszerességgel, sõt, alapjában véve játszani is alig ... max este 10 után 😊
A régi szép idõkben még simán végigjátszottam a hétvégéket ... most meg asszony és a gyerek viszik az idõt, de így van ez rendjén 😊

De már nagyon OFF témában vagyunk 😊

ON
Már csak 24 nap 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
L2-t Én még a Taiwani/USA bétától nyomtam 😊
De nem bírtam sokáig csak pár hónapig, mert az nekem nagyon grindelõs volt.
Utána nyomtam SWG-t, EQ2-t, meg GW-t ... majd jött a WoW 😊 Nálam az ötvözött mindent, ami miatt képes az ember újra és újra leülni egy MMO-hoz. De persze mindenkinek más az ízlése 😊
(és kipróbáltam közben mindent, mert itt figyel a polcon a Conan, Warhammer, Aion, stb)

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Pretorian
Engem sosem izgattak az MMO-k, Guild Wars Trial-al próbálkoztam valamikor 2006-ban, de nem igazán jött be. Aztán 2 éve Steam-en megvettem a Guild Wars GOTY-t magamnak is meg haveromnak is. Kb. 5 napot játszottunk vele, aztán ennyi. Nekem nincs sem elég idõm, sem türelmem ahhoz, hogy mindenféle skill/perk kombinációkat kísérletezzek ki, meg community oldalakat olvasgassak, szóval sosem voltam, és sosem leszek igazi kocka.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Magiszter
Én viszont kb 1 hétig WoW-oztam. Meguntam, nem fogott meg. Lineage 2-vel viszont majd 4 évig napi szinten. Csak ott meg szétment a klánom ezért hagytam abba. Szóval ízlések és pofonok kérdése az egész. Ezt a Conan-t lehet majd kipróbálom egy szép napon, úgy látom Free to Play.