30713
TES
-
#7484 Külön gomb van rá. Nem fogyaszt manat csak cooldown van rajta. -
#7483 Kulon gombot kaptak, azt nyomogasd, ne a jobb-bal eger gombot. -
#7482 Powereket, hogy kell használni ? Kézre nem lehet kirakni őket :/ -
Hunor1 #7481 FIGYU cALVER
"fel tudod húzni teljesen ingyesen 50-ig" ezt le tudnád akár spoilerben írni hogy lehet hamar felrántani az archeryt? -
#7480 Hallod. Múltkor is linkeltél videót. Miért van az, hogy azt se, ezt se tudom megnézni fullscreenben, mert akkor teljesen elcsúszik és nem lehet látni semmit? -
#7479 parancsolj
kombináld wait-tel és ollé -
xido #7478 Na ebből kéne egy olyan modding,amivel a pc órájához igazodva valós időben telik az idő:) -
Ragnar360 #7477 enneka vadásznak van még mit tanulnia :) -
Ragnar360 #7476 same in the wow -
Ragnar360 #7475 :)) i'll see :DD -
#7474 Hát eleinte futottam az eletemert kemenyen, dungeonokbol kifele, bizva benne, hogy felhagynak az ulduzessel es lesz ido pihenni. Az esetek nagy reszeben nem jottek utanam. Viszont ha jol emlekszem, akkor volt, hogy vartak a bejaratnal, de volt olyan is, hogy visszamentek a helyukre. -
#7473 nem igazán, max "smart use of game mechanics"
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!konkrétabban: segítesz egy hegyesfülűnek befűzni egy csajt, és utána felveheted segítőnek. na most, segítőkkel lehet tárgyakat cserélgetni, köztük pénzt is. és biza ő archery trainer is - szóval miután traineltél, simán visszakérheted tőle a pénzedet. ugyanez játszik btw egy Companion guilddel miután végigvitted a küldetéseiket, szóval minden harcos skillt fel lehet tolni teljesen ingyen 75/90-re. hogy ez exploit, vagy szimplán úgy veszed, h annyira szeretnek, h ingyen tanítanak... ennek az eldöntését rád bízom. -
#7472 Hát gyerekek... ez a játék fantasztikus. Még úgy is, hogy kicsit butább és szar az UI. Nem tudom, mikor játszottam ennyit egy SP játékkal. Ránézek a qstlogra és van még 40 qst. A max szint felénél járok. Ennyi tartalom egy ilyen kis méretben. Beszarás. BESZARÁS.
Muszáj lesz megvennem, ha kicsit lejjebb megy. Sry, ez van. -
#7471 Persze legyakhatnám őket, de akkor kiírja, hogy failed a qstre. Szóval kell lenni másik útnak is.
Engem követtek már instából ki a mobok. -
#7470 Egyébként ha egy dungeonból kiszaladok, nem fognak követni a mobok, stb? Mert az Obliban ugye jöttek utánam, most meg visszaállnak a helyükre odabent, nem jönnek ki ... még az sincs, hogy bent az ajtóban várnának. -
Ragnar360 #7469 Ez jó, mert akkor több megoldás is van, közbe meg mondogatjak kevesen, hogy lehetne esetleg több variacio is a küldetéseknél, erre tessék, itt van ez - szerintem próbáld ki és öltözz meg annak amit kér :) -
#7468 Még a Golden Claw-os első küldiben volt ilyen csapda, Én oda csaltam mindenkit, főleg a keményebb elleneket. Mondjuk azok egy csapásra meghaltak :) -
Ragnar360 #7467 ja igen, ez a orias csapása elég vicces, jo kérdés de ezt vajon javitják ? mert nem éppen realis, hogy szétcsap és felszállsz az égbe :) mas videokba is láttam hasonlo eseteket, mikor igy repkedett a karakter az égbe, nyilvan ritka eset, de azért elöfordulat, majd kiderül javitjak-e
jatekelmenyt nem befolyasolja mondjuk -
Richardix #7466 Én végigmentem rajtuk és jóestét :) -
Ragnar360 #7465 és az exploitnak stb. számít majd ott vagy nem ? ha elöbbi akkor abba nem biztos hogy belemegyek :)
Laza: épp kérdezni is akartam h mitöl aktivalodik a csapda, aztan latom ott van a gomb elötte :) a végére sikerült kikerülnie, haha :)
ez mennyire rendszeres ? lehet szopatni vele kemenyebb mobokat is ? - esetleg az ilyenekt varhato hogy javitjak ? (par parancssor az AI részhez és fixelve lenne az ilyen nem ?) -
#7464 Valaki #7457? -
#7463 vótmá?
"the word from Bethesda is that the next Skyrim patch will arrive around the week of 28 November." -
Ragnar360 #7462 Köszönöm szépen, /örül :) -
#7461 Van még itt :)
Az óriás csapása :) -
#7460 Kva jó ez a YT csatorna :)
Skyrim csapda :) -
#7459 Ha valakit érdekel az FXAA injector beállításaim. (Leveszi a sok sárgát, miáltal jóval élethűbb lesz az egész színvilága. FXAA-t és kis élesítést tartalmaz, annyit amennyi alig látható, nem rombolja szét az egész grafikát. Minden színkörülmény közt tesztelve. Számomra sokkal sokkal élvezhetőbb. Nem az a túlsárgás-túlszínes mesekönyv.)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
/*======================================================================================
"USER" ADJUSTABLE SETTINGS
======================================================================================*/
// TODO: Normalize values to be on a human range scale, whole numbers prefered, decimals usable for micro adjustments
// These values should have min/max limit checks included in their functions, so that the end user doesn't get crazy results
/*------------------------------------------------------------------------------
SHADER SELECTION
------------------------------------------------------------------------------*/
// To disable / enable effects
// 0 = Disable | 1 = Enable
#define USE_ANTI_ALIASING 1
#define USE_PRE_SHARPEN 1
// HDR NOT COMPLETED!!!
#define USE_HDR 0
#define USE_BLOOM 0
#define USE_TECHNICOLOR 1
#define USE_TONEMAP 1
#define USE_SEPIA 0
#define USE_VIGNETTE 0
// For use with Anaglyphic 3D glasses!!!
#define USE_ANAGLYPH 0
#define USE_POST_SHARPEN 1
#define USE_FINAL_LIMITER 0
/*------------------------------------------------------------------------------
FXAA QUALITY SELECTION
------------------------------------------------------------------------------*/
// Set from 1 to 9 to balance between performance and quality
// Performance [ 1 < 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 > 9 ] Quality
#define FXAA_QUALITY__PRESET 9
FXAA SHADER
// Set from 1 to 9 to balance between minimum and maximum amount of anti aliasing blur
// Minimum [ 1 < 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 > 9 ] Maximum
float fxaaQualitySubpix = 5;
// Set from 1 to 9 to balance between performance and strenght, affects AA processing based on contrast
// Performance [ 1 < 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 > 9 ] Strenght
float fxaaQualityEdgeThreshold = 9;
// Set from 1 to 9 to balance between performance and strenght, affects AA processing on dark edges
// Performance [ 1 < 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 > 9 ] Strenght
float fxaaQualityEdgeThresholdMin = 9;
PRE_SHARPEN
//For higher precision in the calculation of the edge contours, requires a tiny bit more processing power
// 0 = Disable | 1 = Enable
bool highQualitySharpen = 0;
// Set values to calculate the amount of bluer produced by AA to consider for the sharpening pass
#define AverageBlur 3
#define CoefficientsBlur 3
// Set values of the sharpening amounts
#define SharpenEdge 1
#define SharpenContour 1
BLOOM
// Set from 1 to 9 to select a bloom preset
// NOTE: Preset value 1 to 9 takes control over the next 3 settings!
float BloomPreset = 6;
// Set from 1 to 9 to set the min. level at which the effect starts
float BloomThreshold = 1;
// Set from 1 to 9 to set the width of the effect
float BloomWidth = 1;
// Set from 1 to 9 to set the power of the effect
float BloomPower = 1;
TECHNICOLOR
#define TechniAmount 0.15 // 1.00 = Max
#define TechniPower 4.0 // lower values = whitening
// lower values = stronger channel
#define redNegativeAmount 1.0 // 1.00 = Max
#define greenNegativeAmount 1.0 // 1.00 = Max
#define blueNegativeAmount 1.0 // 1.00 = Max
TONEMAP
#define Gamma 1.03
#define Exposure 0.00
#define Saturation 0.01// use negative values for less saturation.
#define BlueShift 0.00 // Higher = more blue in image.
#define Bleach 0.00 // Bleach bypass, higher = stronger effect
#define Defog 0.000 // Strength of Lens Colors.
#define FogColor float4(0.00, 0.00, 0.00, 0.0) //Lens-style color filters for Blue, Red, Yellow, White.
SEPIA
#define Desertsand // Color Tone, available tones can be seen in ColorTones.PNG (Do not use spaces in the name!)
// Set from 1 to 9 to balance between minimum and maximum amount of above chosen color tone to blend in
#define SepiaPower 1
// Set from 1 to 9 to balance between minimum and maximum amount of grey color to blend in
#define GreyPower 1
VIGNETTE
// Vignette effect, process by which there is loss in clarity towards the corners and sides of the image, like a picture frame
#define VignetteCenter float2(0.500, 0.500) // Center of screen for effect.
#define VignetteRadius 1.00 // lower values = stronger radial effect from center
#define VignetteAmount -0.60 // Strength of black. -2.00 = Max Black, 1.00 = Max White.
ANAGLYPH
// Anaglyph 3D, Set from 1 to 9 to balance between minimum and maximum seperation
#define AnaglyphSeperation 9
// Anaglyph Colors, Set from 1 to 9 to balance between minimum and maximum to match the color of your glasses
//AnaglyphRed goes to the right, AnaglyphGreen and AnaglyphBlue are mixed to the left
#define AnaglyphRed 1
#define AnaglyphGreen 1
#define AnaglyphBlue 1
POST_SHARPEN
// Controls additional sharpening applied after previous processing. Strength should be max 0.25!
float Sharpen = 0.10;
FINAL_LIMITER
// Controls the strenght of the limiter. 1.000 for default setting
int LimiterStrenght = 1.000;
-
#7458 kérdés:
fagy enchant fegyveren lassít, vagy ez csak spellel működik? perpill absorb health és paralyze van rajtuk, de ebből előbbi felesleges, valamint baromi gyorsan eszi tölteteket, és van anyagom csinálni egy új szettet, csak nem tudom paralyze mellé mi lenne a nyerő. -
#7457 Nagyon északon van egy vár, ahonnan ki kell szabadítani egy fickót. Na most le is verhetem őket, de elvielg van más mód. Arról beszél az őr, hogy az imperial parancsára engedi csak el... be kell öltözni imperialnak? -
#7456 persze, tudod változtatni.
igazából mindegy melyik faj ad archery-re, főleg hSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!rögtön első városban fel tudod húzni teljesen ingyesen 50-ig
válaszd aki neked szimpatikus, vagy ha min-maxolsz, akkor akinek a legjobb bónuszai vannak. (protip: Breton vagy Orc) -
#7455 Boseges variacio van, mindent tudsz valtoztatni. Van par alap arc, azokkal tudsz gyurmazni. Szemek, arcok, allak, allkapocs, szajak, orrok, stb, stb. Nem lesz gond, olyan karaktert csinalsz ami tetszik. (bar 99%-ban hatulrol fogod latni, vagy jo esellyel egy sisak takarja a fejed) -
whisper #7454 Skacok segítenétek. van egy torony ahol mágusok vannak. minden mágust one hitelek ,de a fő mágus egy pyromancer. és van egy cipőm ami 50% fire reset add. beiszok egy fr potit meg megszek egy gombát ami fire reset add ,de úgyis szinte egy fújással letol. pedig vagy 8 szinttel nagyobb vagyok!
valami ötlet? orc vagoyk és a berserker az most napi cd-n van -
Ragnar360 #7453 :DD
más, láma kérdés lehet: de a játék elején a karakter kinézetét tudom majd változtatni, vagy minden fajbol megvan hogy néz ki a male és a female és ennyi ? a guidebol ez jött le, mikor beleovlastam és mutatja a képeket...
Nordot fogok szerintem kezdeni, es valszeg hunter beallítotságu prot faragok belöle, tudom nem az a erőssége az északi népnek, viszont jo kis fagy resit meg ad és ahogy elképzelem, miért ne születhetne egy legenda, az északi törzs nemes vadászáról, aki meghoditja majd az erdöket és a fagyos tundrakat :)))
ps: mert ugye szinten par kep alapjan nyilatkozom, de az(ok) a fajok amik az archeryre adnak alapjárton elég gonosz kinézetük volt igy fejre :) -
#7452 Daedric a legjobb, és kevesebb talentbe is kerül. -
#7451 Majd felhúzom azt is...
Én Ysoldát. Mindig, amikor megyek haza, ad pénzt. Jó vagyok az ágyban, na :D -
#7450 Szintén zenész:) -
#7449 Ha nem vagy képzett ligh/heavy armor-ban akkor sok értelme nincs. -
#7448 1. Kell a Mara amulett
2. Meg kell csinálnod az aktuális hölgyhöz tartozó küldetéseket. Én pl Muiri-t vettem el, ehhez a Dark Brotherhood első küldetéseit kellett megcsinálnom.
Ezek után lehet bekérdezni az adott nőnél. -
#7447 A dragon armor a legkeményebb? Azt tervezem, hogy olyan rucit csinálok mágusnak, és akkor duplát encsaltotok rá. Vagy hülyeség? Unom már a robe-ot :D -
#7446 Én nagyon. Rettenet addiktyb ez a szar. Csak enni járok ki, meg ami készül belőle, azt leadni. Alvási időmet leredukáltam 6 óráa. Komolyan mondom beteg vagyok már, így utoljára a Diablo-nál éreztem magam. A baj csak az, hogy most 15 évvel öregebb vagyok. Ez már nem egészséges :D -
#7445 Csajozás és házasság
Az 1. és a 2. pont a lenyeg eleinte. A többi az bonusz.