30713
TES
  • SaGa Jr
    Bukfenc lopakodás közben végrehajtható ha megtanultad az ehhez szükséges perk-et. Ekkor lopakodás közben megnyomod a sprint gombot (alt) és gurul egyet a manus.

Irányított power attack pedig úgy megy ahogy mondod csak egyszerre nyomd a power attack-ot és az irányt is. FPS módban nem fogsz nagy különbséget látni, ahhoz TPS-ben kell lenned. Például mace esetén a sima power attack egy csapás fentről lefelé. Ha előre irányt is használsz akkor lendületből üt a manus és így megy előre is pár lépést. Jobbra iránynál megpördül és úgy üt de FPS módban csak annyit látsz hogy oldalról suhint egyet. A balra iránynál egy fél lépést tesz oldalra és a másik irányból csap le. Hátrafelé meg egy kis lépést tesz, felugrásból fentről lecsap (FPS módban annyit látsz ebből hogy kicsit hátramozdul a manus és lecsap fentről).

Szóval ha látványos mozgásokat akarsz akkor TPS módba válts át.
  • SaGa Jr
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Imperial Legionnaire páncélt kell szerezned teljes szettet, és akkor be tudsz sétálni. Ez eszement ritka páncél és nem keverendő a sima imeprial páncéllal. Kell sapka, kesztyű, páncél és lábbeli. A fegyver lehet akármi. Ha enélkül mész oda akkor harc nélkül nincs esélyed a kiszabadításra. Esetleg ha sikerül teljes készletet szerválni a testőrségtől (ez sem lesz könnyű mert satyek az nem nagyon található) talán az is megteszi.
  • Carmang
    Helló! Hogyan lehet bukfencezni (dodge/roll), és irányított Power Attack-ot végrehajtani? Nyomtam támadás közben a WASD-t, de valahogy nem tűnnek különbözőnek az egyes irányok mozdulatai.
  • SaGa Jr
    Könnyű páncélból a dragonscale a legjobb, nehézből a daedric. A Dragonbone az erősebb kicsivel mint az ebony de gyengébb mint a daedric. Szóval heavy páncélból nem éri meg a dragon variáns.
  • Calver
    és igen, végre, megérkezett (már igazából két napja, csak nem vettem észre):
    No Helmet Mod

avagy: fuckyeah.
  • Pretorian
    Experten, one handed 65, block 60, heavy armor 60+, exquisite elven/dwarven cuccaim vannak.

Az utcán elkezdtem lövöldözni civilekre.
  • Ragnar360
    na megnezzük még a gametrailersnek a reviewat is, csak hogy jobban erezzem magam, aztan gotosleep
  • Ragnar360
    ez mehetett volna spoilerbe
  • TVelvet
    Eszméletlen amikor srákánnyokkal beszélgetünk. :)
  • Jakuza001
    A kezedbe veve is megnezted az uj ijadat ?
  • vk90
    A játék eléején felvettem egy csontíjat, ha jól emlékszem 13-at sebzett. Ahogy játszottam egyre több lett a sebzése, már 19. Viszont vettem új íjat, ami elvileg jobb kell, hogy legyen, de mégse. Ezt egy picit nem értem. Hogyan van ez?
  • Richardix
    Most nézem, kikapcsolt numlockal is működik...
  • Jakuza001
    Szerintem mindenkinel, csak van aki be is kapcsolja a numlockot. :D
  • Richardix
    Egyéni prob., Nálam működik.
  • Lacee
    na izé, jelen pillanatban sehogy sem, ez a lényeg :)
  • Richardix
    ember... akkor ír számokat, ha a numlock BE van kapcsolva.. XD
  • Lacee
    9-es melletti billentyűre egy négyzetet jelöl (gondolom nem tudja megjeleníteni hogy ö), a numerikus részre pedig nem reagál, pedig a num lock nyilván ki van kapcsolva. marad az angol kiosztás, köszi :)
  • Calver
    numerikus bill. nulla, vagy átállítod angolra a billentyűzetkiosztást.
    #7506: frissülnek néha az NPC cuccai, valószínűleg ezért.
  • Kallahiosz
    Nálam az említett íjász csak 500-g-t ad és azért sokkal többet költöttem rá. Ezeknél a trainereknél meg csak 50 esig lehet húzni a skillt
  • Fpocok
    9estől jobbra lévő bill?
  • Jakuza001
    Esetleg a numerikus billentyuzet nem segit ?
  • Lacee
    félig off: ti a konzolban hogyan írjátok be a nulla karakterét? Nálam ugyanaz a gomb lenne, ami nyitja/zárja a konzolt, így nem tudom használni. ctrl-v nem segít... mit kéne tennem?
  • Jakuza001
    Azert egy egyszeru textura lecserelesevel mekkora kulonseget lehet elerni.

• Molnibalage
    Csak azok a rohadt sárkányok lennének kemény ellenfelek...

Nem érem, hogy miért nem csináltak egészen kicsi sárkányokat az egészen brutális méretűig.
  • Hikoro
    Na neki álltam énis a game-nek, mivel nincs egy atomerőművem, ezért low Graffal tolom, de még így is elképesztő a hangulata. Régen volt már ilyenben részem, és már nagyon rám fért.. Ha lesz még időm, akkor biztos tolom még pár órát!! :D
  • Molnibalage
    Hova kell ezt betenni? Képet tudsz feltenni róla?
  • Calver
    ...és a power. válaszd ki magic menüben, ugyanúgy, mint a shout-ot.
  • SzirmosSzisza
    Az a shout
  • Calver
    azért azt tudod, h 567-nél már maxolva van sebzéscsökkentésed?
    itt ki van fejtve bővebben, én perpill sisak nélkül nyomulok halálos nyugalommal, úgy is megvan... ha valaki tápos kovács, és hord sisakot... na, akkor meg 1/5 juggernaut is elég neki
  • Calver
    elég korán megszerezhető szvsz - ráraksz egy soul trap-et fegyverre, veszel egy rakás (petty) soul gemet, kiirtasz pár helyet és ollé... "csak" olyan 250 lélek kell
    na meg azért már 60-as szinten is eléggé pofátlanul táp - lehet, h csak +25% sebzést tudsz dolgokra rakni, de az akkor is irtózatosan magas bónusz.
  • Molnibalage
    Csak sanszosan mire ez meglesz, kit nem fogok szétütni ezek nélkül élből?

A másik vicces az, hogy eddig egyetlen olyan fegyvert sem találtam, amiből valami fegyver tulajdonságot megtanulhattam volna, aminek értelme van, de más tárgyat sem.
  • r4pt0r
    Nekem is egy mágusom van Destr magicel, amit ingyen dobálok az encsiknek hála. És deadreic armor van, az adja a legtöbb armort, nálam 1246 a rating, vagy valami hasonló. Viszont ehhez nem árt csinálni pár cuccot amin kovácsolás enchant van, meg egy 50%os poti is jól jön.

Ehhez hozzá teszel még spell resist cuccokat, és kész a tank mágusod. :D
  • Ragnar360
    en se szoltalak le:)
  • TVelvet
    beteg... van egy sárkány folyton köröz körülöttem, és megöl mindenkit aki ellenség. engem nem bánt leszáll, megnéz magának, majd újra megöli a trollokat, óriást. komoly :D
  • Hunor1
    hű bazzeg! ki akartam lépni a fórumról ..és nyomogatom a TAB-ot!
  • Hunor1
    ok, megnézem. köszi.
  • Calver
    már megvolt, #7473.
  • Fpocok
    Nem azért írtam, hogy leszóljalak. Csak megemlítettem. YTon ha fullscreenre rakom, akkor ilyen elcsúszott kockák vannak.
    De ha másnak jó, akkor nálam szar valami.
  • Ragnar360
    hat nem értelek most :) - ezt linkbe raktam be, mert annyira nem nagy szam, csak megosztom mer mittomén :) - lehet böngeszöddel van vmi vagy flash player kell ujabb, nemtudom...
  • Hunor1
    " Y " gomb a magyar billentyűvel. /angol Z /