30713
TES
-
Csokis #7564 -
Although #7563 Mondjuk olyat el tudok képzelni mint a Dragon Agesekben van időt rendelni a megivott potionhoz és nem lehetne nyakra főre inni. Nos igen ilyenekből ordít hogy konzolra készült és nem a DA játékokon vagy máson edződőt rp játékosok minden szintű igényét akarták kielégíteni. és még találtam pár ilyet. Ettől függetlenül iszonyat mennyiségű extra tartalom van az rpseknek is. Meg olyan extrák, pl mikor be kell gyűjtenem a fejet a questhez és "levágom" akkor a testről is eltűnik Nagyon-nagyon sok apróságra figyelt a Bethesda. És tényleg azt tudom javasolni mindenkinek véletlenül se olvasson el spoilereket semmilyen formában mivel ezt az első perctől az utolsóig át kell élni úgy hogy mindent a monitoron látsz meg először és fedezed fel ezt a világot nyilván ezzel a megjegyzéssel már elkéstem emrt talán csak nagyon kevesen "élik" így át ezt a dolgot. Tök jó tényleg meglepődni dolgokon és ebbe van min.:) Így ez tényleg képes kikapcsolni bárkit ebből a világból arra a pár órára amit rá tud szánni. -
#7562 Ja és dodgeolni is, mert ha 2x eltalá valamelyik Necro Mage purcanok, nem beszélve mikor egyszerre 4-en támadnak. Épp most voltam ilyen helyen. Kb. 8x visszatöltés és a végén 5 perces harc volt a siker. -
#7561 Ha jól belegondolok, tulajdonképpen igazad van. Nem nagyon van olyan játék ahol ne lehetne túltápolni a karaktert. A lényeg, hogy eddig a Master fokozat nekem bevált. Kell scrollokat használni, mérgeket stb. különben gyorshalál. -
bega82 #7560 Van valami jó kis uniqe bow a játékban? -
#7559 ööö... izé... nekem ennél erősebb cuccaim vannak... pedig nem is mondanám h sokat agyaltam rajta, csak nyitva tartottam a szemem...
yesname: hát nem tudom, nekem egy kapásból ̶e̶g̶y̶ kettő single player játék ugrik be, ahol rengeteg választási lehetőség volt és viszonylag ki volt egyensúlyozva: Fallout 1-2. ott is lehetett pofátlanul eltápolódni, de nem volt olyan bazinagy szakadék a karakterek között, és a legtöbb stílussal el lehetett lenni.
de még mindig megvan az h egyjátékos - avagy úgy játszik a kétlábú, ahogy akar. van aki tápolódik, van aki szerepjátékozik, van aki mindkettőt, mivel egyik sem zárja ki a másikat. ez van, ezt kell szeretni. -
#7558 Mondjuk ezzel egyetértek, engem csak a god mód regenek és statok lehetősége zavar.
Én masteron játszom és azért szopás van rendesen most már (21-e szinten). Sárkányt pl. masteron csak úgy tudom legyilkolászni, ha nem velem van elfoglalva és így sem rövid távú futás a művelet.
Végleges véleményt tulajdonképpen nem alkothatok, mert még viszonylag alacsony szinten vagyok. Meglátom mi lesz 40 körül, én remélem azért a master kihívás marad még OP cuccokkal is. -
#7557 De lehet, csupán át kell gondolni az egészet. Itt tisztán látszik, hogy kitalálták mit szeretnének a játékban látni, blerakták, de nem gondolták át. Ez már ilyen elcseszett rendszerrel lett megalkotva és körülméynes lenne átszabni egy patchben, de limiteket belerakhatnának (regen/resistance/damage limitek). Azért javítani a helyzeten. -
Although #7556 Nem tudom nekem az expert megfelelő nehézségű főleg mivel nem használok enchantot, és armorsmithet sem biza kell ötletelni egy két kezes bandit chief egy háromlépcsős comboval 3x nyírt ki egyszerűen lassítva is ugyan megszakítottam a comboját de rögtön újra kezde és hiába van 50-es blockom meg 65-ös kéz kezesem bizony nem segített sima hrcban. És ez csak expert. Persze a megoldás könnyű és nem kell sok gondolkodás hozzá nyilván az egyszerű rendszer miatt ott van elől, kellett a nord csatakiálltás kicsit szomorú voltam hogy halálfélelem fogta el elég lett volna ha csak meg töri de ez, de használhattam volna a beast fomát is mivel nem ezüst fegyverre volt. Nos szerintem A Bethesda még az életben nem csinált ilyen jól összerakott játékot. Nyilván mivel nem a tapasztalt rps ek voltak a fő célcsoport így nekik ezzel a gyermeki rendszerrel nehéz komoly nehézséget okozni. És nyilván sok szempontot kell mérlegelni ha csak egyszeren a siránkozásotok véget levenné a perkek értékét akkor armorsmith és enchant nélkül mi lesz? Szupi cuccok nélkül bizony keményen mozognom kellett az árnyékból támadó wood ell ellen aki azonnal powerrel indított és folyamatosan tűz alapú sebzést használt az íjához. Mi kell még? Az hogy használjátok a fejeteket és megkeresitek a gyenge pontokat? nyilván ezt jelenti ha valaki nem elöszőr játszik egy ilyen játékkal. De mi van azokkal akiknek ez az első? Nos szerintem talán a legerősebb szintet lehetne még upgradelni de az expert nem rossz. Pár helyen sima fine light páncélal és egy sima ősi nord kardal elég kemény azért. :) Mivel még nem találtam eldobott szupi két kezest. És azért mintha figyelték volna a többi játékot isnagyon kevés játék van ennyire jól összerakva nagyon jók a dropsok nincsenek szuper cuccok úton útfélen. Tényleg az egyszerű rendszert leszámítva 110%-ot hozott a Bethesda most. -
#7555 Ha ugyanarra gondolunk - delen a hegycsucson - akkor a sarkany "orseg" veletlen volt csupan, azt a helyet csak par tucat Frostworn (vagykik) szektas orzi eredetileg. -
#7554 Hát ja, de nem muszáj használni ezeket a dolgokat. Pl itt van ez, instant végigmegy vele az arc bárhol, de qrva uncsi lehet így játszani :! -
#7553 Nekem 4 lövés volt , picit kiábrándító :D
Amúgy igen, vannak ilyen sárkénylelőhelyek, néha adnak is városokban küldetést, hogy öld meg a sárkányt ott. Térképen ilyen sárkányfej a jelük. -
SaGa Jr #7552 Általában szokták, de csak azután hogy a sztoriban leverted az első sárkányt. Addig nem sárkány őrzi a helyeket hanem egyéb, olykor a sárkányt megszégyenítő erejű ellenfelek vagy egy kisebbfajta csapat (volt amit egy nevesített dragon priest őrzött a maszkot dobáló fajtából, volt amit egy ötfős elementalista csapat élükön egy master pyromancer-rel és egy master cryomancer-rel az aprót meg adta 3 adept storm mage). -
#7551 lecsalogatásra remek megoldás egy íj használata, megkínálod pár nyílvesszővel, és még ha fürgeségéből nem is veszít, de legalább a hp-ja lecsökken csöppet.
btw ha a lelőhely, amire gondolsz
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azura's Shrine közelében van
akkor én is találkoztam vele. ha nem, akkor több ilyen is van. -
#7550 igazából ahol ENNYI választási lehetőség van, ott nem is igazán lehet összerakni egy kiegyensúlyozott rendszert, mondhatni ez a bőség átka - pl Dragon Age 2 remekül balanszolt... és van benne 3 kaszt.
bár persze kivételek mindkét oldalon akadnak... de nem sok. -
Nos #7549 Igen, csinaltak egy baromi jo vilagot annyi lehetoseggel, hogy meg akar gondolkodni is lehetne, hogy egy- egy dolgot hogy oldjunk meg. Aztan az egeszet telepakoltak annyi tappal, hogy ezekre a lehetosegekre egy ido utan nincs is semmi szukseged. Egy ovis is elboldogulna. Kar.
Ettol meg nagyszeru jatek. -
#7548 A balance nem az erősségük, sosem volt az :) -
#7547 Létezik, hogy a szabadban lévő sárkány kiáltások lelőhelyét egy sárkány őrzi?
Mert tegnap kóricáltam a hegyek között és betámadott egy sárkány (levertem), majd mikor továbbmentem felfelé, találtam a hegy tetején csak úgy kint a szabadban egy kiáltás szentélyt.
Mondjuk a sárkányok lehetnének kicsit keményebbek ... normál erősségen játszom, de nem igazán tudnak megsebezni, pedig lvl12-es vagyok. Sokszor nagyobb kihívás lecsalni őket az égről :D -
#7546 Na, én tegnap voltam abban a dungeonban, ahol a ceremonial fegyverekkel kell kinyitni egy ajtót, és annak mélyén van egy trónon ülő, dual 1h fegyverrel nyomuló szellem boss ... azt csak úgy tudtam kinyírni, hogy eleve íjjal csaltam el (különben lett volna egy erős másik mob mellette), és kifutottam a ceremonia ajtó elé ... ott volt egy áldozati pult, aminek a tetejére felugrottam, és ott nem ért el az ütéseivel :) közben a segítőm csapkodta a hátát, majd mikor ráfordult akkor Én is lemásztam és ütlegeltem :)
Egyébként esélyem se lett volna, mert ha 1:1-ben harcoltunk, kb 3 ütéssel levert (11-12-es szinten). Így is vagy 10-15 percig tartott a csata :) (utána külön a benti segítője is kemény volt) -
#7545 lassan én arra kezdek rájönni, h biza jó Bethesda játékhoz híven szinte MINDEN túl van tápolva. smithing, enchanting? úgy ahogy. illusion és sneak? bahahahaw. ha megvan Quiet Casting és 75-ös illusion kb meg tudod azt játszani, h hátbaszúr -> láthatlanná válik -> hátbaszúr, és ismételd ahányszor akarod. mindezt 12x sebzéssel kardokkal. khmm... -
#7544 Valaki tudna nekem mondani pár egyszerűbb receptet?
Leginkább Mana, és health töltés kéne :) -
#7543 a bukfenc btw perk nélkül is végrehajtható - lopakodás közben sprintelj, és rakd el/vedd elő a fegyveredet (R) -
#7542 Tud valaki valami összefoglalót linkelni a történetről ? Nagyjából képben vagyok, de nem tudok dönteni, hogy imperial legyek vagy lázadó :/ Imperial város(ok?) sokkal jobban tetszenek, mert nem ilyen lepukkant lepratelepek, de ugye SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Dark Brotherhood küldetés most váratlan fordulatot vett :D -
whisper #7541 Mondjuk Én csak 24-es vagyok ,de nincsenek még ekkora skilljeim ,de masteren játszok elég hard pedig rendesen fel vagyok öltöztetve és néhány enemyt ígyis csak az orc berserkerével sikerült megölnöm! Lehet platesnek nem való a dual spec. oda 2 kezes kell! 8) -
Nos #7540 A jatek nagyon jo, de az biztos, ha meg egy karaktert inditok, akkor az nem fog enchantolni. Tul van tapolva. 35os szinten vagyok 100 smithy es 80 enchant kornyeken es mar igy is alig van ellenfel, mert olyan cuccaim vannak, mi lesz, ha 100as enchantal meg minden targyba egy plussz tulajdonsagot is berakok. Pedig experten jatszok, de most is 170 kornyeken sebzek a magic sebzessel egyutt, raadasul annyi a potion, hogy szinte mindig powerattackozok, mert ha kell, akkor van potion es stamina is. Szoval igy tul egyszeru, de mar ezzel a karakterrel csinalok meg par kuldit. Viszont a mage, thief, darkbh, es imperial kuldit direkt egy masik karakterre tartogatom. Azok nem hangulatosak az en nord pusztitimmal. -
Although #7539 A missing texture hiba az már ismert hiba vagy csak nekem van ilyen hogy eltűnik a szín és a csak a sima texture marad meg? -
SaGa Jr #7538 Sehogy (már ha a silver swords-ra gondolsz). Ők csak mint ellenfelek vannak jelen. -
Psychedelic #7537 Liar's Retreat, Dragon Bridge-töl délre, ott lesz minden féle, hulla és mob, ami csak kell. -
Dobronski #7536 Azért Morrowind zene befigyel itt-ott :) -
athlay #7535 Másik kérdés: A vérfarkas vadászok közé hogyan lehet belépni? -
athlay #7534 Sziasztok
Kéne némi help a Hermius Mora (biztos nem jól írtam de kb :)) küldijéhez.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ti honnan szedtétek össze a szükséges vérkészletet? Városban nem akarok gyilkolászni, van esetleg valami más mód? High elf vér már van, de a dark elf/wood elf/ ork vérre nincs nagyon ötletem. -
Dobronski #7533 Azt! :)) -
#7532 köszi, akkor azt hiszem kipróbálom :) -
SaGa Jr #7531 Ami kimaradt, hogy nyitott a játék, tehát ha vége a sztorinak attól még koránt sincs vége a játéknak, sőt. Akkor indul csak be igazán a kalandozgatás. A sztori felfogható egy amolyan hosszú tutorial jelleggel is, ám a lényeg, a tartomány felfedezése és megismerése sokkal de sokkal hosszabb, tartalmasabb időtöltést biztosít. -
#7530 köszi -
#7529 nah most komolyan kérdeztem.. -
cookac #7528 valaki elmondaná nekem, hogy miről szól ez a játék?
a kikapcsolódásról...
és mit kell csinálni a játékban?
kikapcsolódni...
mert mindenki ezt a játékot isteníti.. :)
akkor kikapcsolódtak... -
SaGa Jr #7527 CRPG, azaz számítógépes szerepjáték. Készítesz egy karaktert, fejlesztgeted és játszol vele a világban (feladatokat teljesítesz, problémákat oldasz meg, felderítesz számodra ismeretlen helyeket és hasonlók). Van egy nagyon rövid fő sztorivonal és ott az egész felfedezésre váró, bejárható tartomány. Úgy nagy vonalakban ennyi. -
SaGa Jr #7526 Vagy használhat rá konzol parancsot. Ha jól emlékszem akkor a "set timescale to 1" a parancs (természetesen " nélkül). Alapból ez 16-on van, az 1 meg a real time. Ha csak kicsit akar jobbat az ember akkor elég 8-ra levenni esetleg 4-re. -
#7525 sziasztok
valaki elmondaná nekem, hogy miről szól ez a játék? és mit kell csinálni a játékban? mert mindenki ezt a játékot isteníti.. :)