The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laza
A fagyi tetszik 😊 Végre nem csak megfagy minden abban a pózban ahogy volt 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

deniro2
Májusban vettem egy boxot és most a Morrowinddel játszom... Tudom, az is egy buta, szar konzolos játék...😊

Az nem sima varázslat, hanem sárkánykiáltás, amit viszont nem lehet fejleszteni.

\"Egy gy?r? mind fölött\"

..és az is lehet, hogy ebben a bemutatóban egy level 50-es karaktert irányítottak, kimaxolt fagyvarázzsal
PTW
megint a régi duma. Oblivion is konzolosoknak készült már szval no news here. Annyira fogok röhögni amikor itt fogod csorgatni a nyáladat, hogy mennyire jó a játék, elõtte meg fél évig itt jajveszékeltél, hogy ilyenszarlesz-olyanszarlesz, konzoloslesz butalesz 😄: 😄 neked vagy sutyiban megvan már a játék vagy Nostradamus leszármazottja vagy. kb ezt a két opciót tudom elképzelni 😊

Biztosan! És akkor, amint kijössz a dutyiból az elsõ termeszlárva az elsõ másodpercben szanaszét szaggat....<#nevetes1>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Biztos a fagyvarázsba volt egy kis holdi gravitáció is vegyítve <#nevetes1>

Egyébként ez speciel teljesen jogos észrevétel!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Emberek ez már sokszor mondtam, ez konzolos népnek készül. Abba kell bízni az impossible fokozat az a pcseknek lesz kitalálva és akkor alapból módok nélkül is lehet élvezni majd egy kicsit 😊

benőmenő
persze, hogy elõredõlt, de kb. úgy mint egy zsák kukorivacsutka (könnyû), nem mint egy féltonnás mackó, aki nem mellesleg keményre fagyott, landoláskor mégis remeg mint a kocsonya. De ez legyen a legnagyobb baja és nálam instant év játéka!
Ennyi.

wedge31
Nekem csak az nem tetszik az ilyen erõs varázslatokban, hogy elveszik a harcokból a kihívást.
Az is igaz, hogy nem kötelezõ használni...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Miért, hogy kellett volna eldõlnie (mikor éppen támadott és elõre hajolt...)?

benőmenő
ez alapján a fizika még mindig nem az igazi. Oblihoz volt egy realistic ragdolls and forces mod, az már egész jól mûködött, remélem most sem fognak tétlenkedni a modderek. A gyorsfagyasztott maci lássuk be eléggé furán dõlt el.
Viszont minden más stimmelni látszik, hogy vmi jót is mondjak <#fogmosas>
Igen kb szerintem ez a szint várható.

király, az pont jöhet...köszi<#eljen>
wedge31
Skyrim Brutal Beatdowns.

wedge31
<#nevetes1>

Magiszter
Nem az még mindig Xbox360 low res textúrákkal minimum beállításon. A PC az ettõl sokkal élethûbb lesz. Ha megnézed jobban akkor a fickó sisakja kicsit pixeles volt és az a menekülõ nép... ennél láttam már szebb mozgásokat is, igazán odafigyelhettek volna rá jobban. Remélem majd egy pecsben javítják a grafikát és a már most látott bugokat. Az elején a kisgyerek szeme sem volt élethû, illetve azok a szálló izék is csak 1 polingonból álltak én láttam. Ehj. Megint kapunk egy játékot ilyen szar grafikával, holott vannak ennél élethûbbek is

Ez a PC grafika, vagy az azért jobb lesz?
PTW
fakkjeee, már vártam. me gusta!

Ez nagyon király: http://www.bethblog.com/index.php/2011/10/24/skyrim-live-action-trailer/

PTW
igen elvileg lesz egy fadobozos speciális gyûjtõi kiadás amiben nem lesz benne a szobor, hanem valami nyaklánc (pfejjj), térkép stb. pontosabb info egyelõre még nincs sajnos

nem tudjátok, hogy a sima és az a gyûjtõi kiadás, amelyik a sárkányszobrot tartalmazza, lesz e közte esetleg még valami másfajta kiadás ?...ilyen prémium változat, mint a withcer 2 nél, nem lesz ?
Gamespot videó, ez nincs állandóan megszakítva mint a gttv-és.

broman191
A döglött tyúkot hogy felélesztette már a videó elején...fuuu. 😄D

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Jah, pont mint a Falloutban <#hehe>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

PiszkosFred
Muszaj volt megoldani valahogy, hogy az uj jatekosok is megismerjek a jatek akcio es rpg rendszeret, a kezeles es a jatek mechanikajat, stb, leven a borton utan vart rad a nagy szabadsag. Igy mar legalabb tudtad, hogy harcolj es hogy vedd meg magad. Persze, aki ezredjere csinalta, annak unalmas volt, bar annak volt annyi "esze", hogy elmentette a csatornaajto elott (amikor meg minden visszavonhato), es onnantol kihagyhato volt a prologus 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

ja, addig tölt be a game, és közben hintekben leírják, hogy mit kell csinálni .)
Elvileg azt mondták, hogy harminc perc lesz.

benőmenő
Remélem most rövidebb lesz a tutorial rész az elején, mint az elõzõbe a sok szívás a barlangokban, mire végre kijutsz a nyílt terepre.
PTW
igen minden hihetetlen látványos, óriási fejlõdést mutat art irányban az egész oblivionhoz képest. Városok is hihetetlen hangulatosak, nekem az egyik legjobban tetszõ apróság az õrtorony oldalán lobogó zászló. Minimál dolog, de szinte érzem tõle az arcomon a fagyos északi szelet 😄

yesname
Ez ezen a jobb minõségû videón így mozgásban iszonyat jól néz ki. (Pl. a fagyasztás is nagyon jól meg van csinálva.) És lesznek puzzlek, csapdák stb. a dungeonokben? Ajjaj, két évnyi szabit kéne kivenni gyorsan 😄

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Laza
Van, csak 'fizetõs' 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

grebber
Nyugi majd a portolásoknál majd figyelnek rá hogy ne érezd jól magad.
Majd megint jönnek a 2005-ös grafikák GTX 580hoz igazitva.

Next PC upgrade: 2022

PTW
sorry rosszat linkeltem. Mért nem lehet ebbe az õskövület fórumba egy rohadt edit buttont tenni? .....

GTTV Skyrim

PTW
elég sok látni/hallanivaló újdonság:

gametrailers GGTV

Ahogy elnézem, egy darabig még nem kell túl sokat költeni a PC-kre Nem sok olyan játék jelenik meg még a következõ években sem, ami nagyon durva hardwaret követelne.
új xbox 2013 (2014?)
csak elõbb csinálják meg az Elder Scroll VI-ot is.
lolSL
jelenjen már meg és utána csináljanak már falloutot az új motorral a ratyi sárkányeregetés helyett már végre hajrá

koschwarz
na éppen ez az amiért boldogan kifizetem a játék megjelenéskori teljes árát. ezzel is évekig fogok játszani.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

PiszkosFred
Ezert volt "vicces" a 2 oras speedrun hire 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

yesname
Az interjú itt található: http://www.gameranx.com/updates/id/3377/article/skyrim-interview-reveals-details-on-dragons-radiant-story-and-much-more/

Azt is mondja a végén a Skyrim olyan mélységû, hogy a legtöbb játékos a végigjátszás során kb. az egész tartalom 30%-át látja csak.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

yesname
“You could be walking down a road to a dungeon, and along the way you pass a couple of bandits who jump out of the bushes and try and kill you,” Hines explains. “And let’s say you die — the bandits kill you — and you reload your saved game and you walk down that same road, it might not be bandits this time. It might be a novice conjurer who’s out in the woods practicing stuff. It might be a guy hunting a deer.”

Végre. Ennek nagyon örülök.

Laza
Na ez jó hír. Mondjuk elég sok összetevõs a történet (kamera kezelés, stb), de remélhetõleg akkor most megoldották 😊
Az Oblivionban inkább volt vicces és szégyenletes a tps nézetben való mozgás illetve kardozós hadonászás, mint látványos és használható 😊

jarlaxxe
Melee karival egyértelmüen jobb a tps nézet de pl egy ijászhoz meg az fps passzol, szvsz.

Én is elsõ személyû nézetben fogom játszani. Úgy sokkal jobban átjön az az érzés, hogy "benne vagyok a játékban."
Palinko
én úgy fogom fel hogy FPS ben tolom, mert kevés játék jelenik meg ami RPG és belsõ nézetes is, itt kell kihasználni 😊
Ez igazan jó hir, az eddig játékokban (Oblivion, Falloutok) eleg gyengus volt, én viszont szeretem külsõ nézetbõl a "kaszabolást" meg a lovaglást is.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

wedge31
Állitolag olyan jól sikerült a tps nézet, hogy sokan csak azzal tolták a játékot, pl a E3-on.

Az csak a speedre hiányra vonatkozó megjegyzés volt. 😊 Mindenesetre a speedes szerintem sokkal elegánsabb és teljes körûbb megoldás mint a sprintes verzió.