The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Második karakter egy elf/sötételf 2 db 1 kezes karddal (light páncélzatban), vagy 1 kard+ rövidkard vagy valami késsel felszerelve (á la Drizzt D'ourden hátha valakinek mond valamit a név).
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Egyáltalán nem néztelek hülyének, csak megállapítottam, hogy oblivionban volt tartalom, volt grafika, volt hatalmas terület, volt epikus zene 4,3 gb-on. Akkor Skyrimben miért ne lehetne ugyanezt kivitelezni 6 gb-on (tehát 1,7 gb-vel több helyigénnyel).
Ha támadásnak vetted, akkor bocsánatot kérek. Egyáltalán nem annak szántam.
Még egy dolog: Elõre ne temessük már a játékot, fõleg annak figyelembevételével, hogy semmit nem tudunk róla az alapfeature-ökön kívül. A játékméret ilyen szempontból még mindig azt mondom, hogy nem mérvadó. (Persze szigorúan no Offense módban mondom mindezt félreértések elkerülése végett).
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Nálam a nord kétkezes dühöngõ, vagy az északi vadász lesz a nyerõ. Szerintem ezek nagyon illenek ebbe a környezetbe.
Röhögni fogsz, most közöltem vele hogy ha kijön a játék, akkor pár hétre kettõnk közt mindennek vége (persze poénosan), erre közölte hogy nem para, õ meg ZH-k tömkelegét fogja épp írni, és barátok közül is sok szülinapos van arrafelé.
Issue solved 😄
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Ellenben viszont szereti a dragon age originst.... hmm....
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
\"Egy gy?r? mind fölött\"
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Jézusom, ha ez a játék kijön, mit csinálok majd a párommal? 😄
Tudtok jó indokokat, hogy miért nem vagyok hajlandó (hó)napokig felkelni a gép elõl? 😊
Csak, mert azt írtad, hogy a pc még 1000 más dologra is jó, a játékon kívül, ami igaz, de a konzol nem zárja ki a pc-t és hasonszõrû társai meglétét, így az 1000 féle más dolog lehetõsége is megmarad.
De mindegy, tényleg hagyjuk ezt a konzol témát.
Én szokás szerint nord fighterrel fogok kezdeni, ami most eléggé passzolni is fog a Skyrim világába😊
Tudom az én hülyeségem de nálam ezek a kategóriák vannak:
- PC (asztali gép, szép házban)
- Mobil Gépek (Note/Netbook-ok, ami elsõsorban munkaeszköz)
- Konzol (Minden ami játékra van fejlesztve)
Legközelebb mellékelek egy jelmagyarázatot 😊
Elsõre talán (mivel elsõ játékban biztos rohadtul fogok félni) egy tolvaj-lopakodós lány leszek, aki direkt nem hõs, csak túlélni akar. Volt az Oblivionban egy kis vöröshajú imperial tolvaj-boszorkány karakterem, nagy cemende volt, folyton kidumálta magát a bajból, alkudozott a boltosokkal, folyton az imperial tiszteknél töltötte az éjszakát, és ellopott mindent, ami nem volt leszögezve... és többnyire sneak-bõl ölt. Talán ennek a ribinek egy pozitívabb, nem ennyire szélhámos változatával kezdek...
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Utána meg valami mágusféle, aztán pedig jöhet a batár barbár nord, aki 2h karddal gerinc mentén vágja ketté a sárkányokat 😄
Szerkeszteni meg fõleg, egy csomó helyre szét lehet dobálni a különbözõ progikat.
Aztán harmadiknak jöhet valami ember-szerûbb. Mindig így játszom az ilyen RPG-ket, ha van rá lehetõség. Jó oldal, Rossz oldal, Semleges (azaz amilyen kedvem van éppen).
Argonian nálam a favorit faj a TES-bõl és itt a képek alapján kegyetlenül jóra megcsinálták. Másik ami még tetszik a macskapofa. Szóval ezért ez a sorrend. Ork, néger, hegyesfülü, meg nem hiszem hogy leszek. Max megnézem a faji specifikációkat és ennyi.
Ki milyen karakterrel megy neki elsõnek Skyrim tájainak? 😊
Mi lenne ha abba fejeznétek ezt?
De csak hogy megnyugodjatok álljon itt pár tény:
- Ha okosan gazdálkodsz, nem kell évente 100ezret költeni pc-re
- PC-n 1080p-ben játszol, élsimítással, Konzolon 720p-ben játszol élsimítás nélkül
- PC-t monitoron játszunk, asztalnál, Konzolt TV-n, kanapéból (kinek mi a kényelmesebb)
- PC-t tudjuk frissíteni amikor akarjuk, Konzolt 7 évente veszel (elõnyei, hátrányai mind a kettõnek vannak)
- Konzolon biztos fut a kinézet játék, PC-n a gépigény kérdéses
- Konzolra drágább a játék, PC-re olcsóbb
- PC-t másik 1000 dologra is tudsz használni, Konzolt csak játékra (Prioritások?)
Így hirtelen ennyi. Nem kérek rájuk reakciót, mert ezek tények (Magiszter és a frankó xD )
És mostantól a játékról essen szó, mert szólok egy moderátornak hogy törölje ki az utolsó 100 Hsz-t.
13 nap van a játékig, biztosan van on-topik téma is, az kevesebb mint két hét. Bírjuk már ki szénnéoffolás nélkül.
Szerintem
Más: Hiába linkelgettek be olcsó konfigurációkat, azon nem fog úgy futni a játék, mint konzolon. A fentiek végett.
Ahhoz, hogy PC-n ezekkel a modernebb, új játékokkal tudj szép grafikával és megfelelõ frammel (fõleg konstansan) játszani, viszonylag erõs gép kell. Ami bõven többe van, mint egy konzol.
Vatera: Intel Core2Duo E8400 + 4GB RAM + HD6850 (GTX460 szintû kártya)
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
(az elsõt nem tudom, nincs konzolom)
Nekem hasonló hardwarem van és nem kell kompromisszumot kötni sehol.(kivéve Witcher 2, de megnézném, hogy az egyszerû pc high szint hogy menne a boxon 1080p-ben, bár azt én is visszavettem 1600*900-ra)
Az ár is stimmel.
Már ha ilyesmire gondoltál...
Szállítás ingyenes, nagyjából 1 hét alatt szoktak nekem megjönni a cuccok.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Nekem a Morrowindes utazós rendszer tökéletes lenne, annak tényleg RPG hangulata volt, mert használni kellett NPC-ket, át kellett szállni többször is bizonyos helyek eléréséhez, stb. Ha a szekér úgy mûködik majd, mint anno Morrowind, akkor a térképes fast travelt kikapcsolom én is valamivel 😊
No akkor mi lesz 6gb-ban?
- Lesz-e ujra tobb szaz oras dialogus rendszer? Mennyi helyet foglal el vajon, ha lesz? Mennyi biten konvertalva? 56k? Hisz', be kell hogy beferjen a 6gb-ba?
- Nagy terulet lesz, valtozatos helyszinekkel? Ez jelenthetne akar valtozatos szinvilagot, kornyezetet, elovilagot, epitesi stilusokat barmit, amelyekhez egyedi textura dukal. De a hely keves, es amugy is le van szarva a grafika, ergo legyen valami gagyi kis felbontasu textura, abbol elfer sok? Vagy legyen szep nagy felbontasu, de boldog boldogtalan azt hasznalja?
- Legyen sok targy, tereptargy (fa, hegyseg, szakadek stb) benne? De csak ovatosan, hiszen ezek modeljei is helyet foglalnak, es az nincs.
- Zene kell vajon? Helyet foglal.
- es meg millio dolog van, ami fogja a helyet...ami nincs 😊
Es lehet sorolni. Akarhogy is nezzuk, es akar tetszik akar nem, a Bethesda a TES sorozattal mindig megelozte a vilagot, akar jatszhatosag akar technikai szempontok szerint. Es nem hiszem, hogy a Gothic csufos bukasa utan talpon maradt egyetlen szingle RPG-t osszecsapnak. Fantasztikus jatek lesz, es ehhez hozzatartozik 2011-ben a kivalo, nagy felbontasu grafika valaszthatosaga is - akarmennyire is le van szarva.
Az egyetlen magyarazat a 6gb-ra, hogy az valami minimalis szarsag lesz, ha mondjuk dvd-t akarsz meg mellette porgetni. Vagy elirtak.
Hát akkor elszomorítalak, mert ekkora játékterületen lehetetlen, hogy ne láss ismétlõdést!