30713
TES
  • Csokis

• KaszaN
    csíz
  • Molnibalage

• Molnibalage
    Képek, csak úgy. Néha van FXAA vagy milyen mod, néha nincs. Néha jól néz ki, néha nem.

A cirkusz után jön a nép. :)

Így múlt ki.

• SaGa Jr
    A dél keleti oldalán a nagy hegynek van egy település (Ivarstead) na onnan próbálkozz mert nagyjából ott ágazik el az út és indul egy kis ösvény felfelé (adott időközönként kis oltárszerűséggel az út mellett amin olvasható plakett van).

Oda meg eljuthatsz úton onnan is ahol éppen vagy csak menj visszább ahhoz a barlanghoz (souteastern sanctuary) ami a képen látható pozíciódtól ÉK-i irányban van és kövesd az ott lévő utat. Vagy visszamész Whiterunba éés onnan az útat követve megkerülöd a hegyet míg elérsz a Dk-i oldalon látható településig ami látszik a térképeden (tornyos házikó ikon).
  • Molnibalage
    Ok.
  • heady
    Menj el a ivarsteadbe, onnan vezet fel 7000 lépcsőfok hozzájuk. Most nagyon rossz helyen vagy éppen.
  • Molnibalage
    Hogy a rákba jutok el a szakállasokhoz? Keletről kell kerülni a déli lejtőhöz?

A jelzett helyen egy fakapu van, amit nem lehet kinyitni. Megkerülő ösvényt nem találtam.
  • heady
    Ha minimum egy Shivering Isles minőségő dlc jön majd ki, az már fasza lenne. Bár a poén kedvéért én mindenképp kiadnám a lópáncélt is
  • Although
    De sok mindent megfigyeltek a crpg-ből és ez nagyon jó sokkla sokkal jobb mint az oblivion. Ha hátrébb húzom a karimat és a segéd vonja magára a figyelmet mint egy tank akkor az aggro működik és mögé tudok kerülni az ellennek és aztán kivégzés szóval nem rossz sok sok játékot tanulmányoztak és elég jó kis játék lett. Reméljük a kiegek hoznak egy kis extrát is. Ezenfelül jó lenne pár dlc pl silver hand mint választható guild, etc,etc. De legalább 5 teljes értékű végigjátszást ad a game ez is extrém a mai ínséges időkben.
  • Although
    Nos igen sokat fejlődtek storyban az Oblivionhoz képest de továbbra is minimális a többszálúság meg a lineáris vonaltól való eltérés. Vannak benne választási lehetőségek de aztán meggondolni magad vagy trükközni nem lehet. Ettől függetlenül zseniális kis játék de bizony az obsidian csinálta Fallout new vegas kicsivel jobb ezen a téren most fejeztem be a harcos küldetéseket szép szép de erőltetett a vége. Kellett volna legalább itt több választási lehetőség illetve válasz lehetőség. Az rengeteget dobott volna rajta. Szóval igen a Dragon Age történetmesélés szintje de akár a DA2-é is még messze van még. Szép szép de lineárisak nagyon hosszú távon ez unalmas lehet. persze a Radiant story sokat segít rajta de azok sem multi véges küldik. Pedig titkoban abban reménykedtem most majd összehoznak egy igazán jó kis rpg-t. De sajna tökéletesen a konzol rétegre mennek azok ilyet nem igényelnek. Sajna.
  • Fantusz
    Az Oblivionban a kapuk kezdtek számolatlanul nyíéni, miután Martint visszakisértük az apátságba, itt a sárkányok jönnek számolatlanul, ha a sárkánykövet visszavisszük Whiterunba.

Értelemszerű, hogy kíváncsiak vagyunk a főszálra is, de guildos karrier-építésekhez, kalandozásokhoz sárkány nélkül jobb a feeling.
    Sárkánykiáltás nélkül is meg lehet csinálni a küldetéseket, a sárkánycsont, sárkánypikkely sem egy nagy kincs, ha nincs hozzá 100as kovácsolás képesség.

Mágusom 31-es szintű, irdatlan sok a küldetés, rengeteg a felderíteni való, s bizony engem már bosszant, hogy számolatlanul, a leg lehetetlenebb helyezetekben esnek a nyakába a sárkányok.
    Fullra pakolt hátizsákba nagyon kell még egy mázsa fölösleges csont :-)

Mindezzel nem a játékot kritizálom, ilyen volt az Oblivion is, megvan a taktikai ellenszere: nem kell foglalkozni a főszállal, s akkor nem jönnek a sárkányok, ott lesz viszont minden más, sárkánybőgés (és Lydia) nélkül.
  • whisper
    Adnátok tanácsot légyszíves. lvl 25 vagyok. master nehézségi fokozaton játszom és van egy problémám. maxra élezett törpe 1 keezs axeokkal emgyek encahntolva dual specre gyurva már csak az autolsó perk van hátra. A problémám ,hogy mindig amikro elkell venrem egy nagy bosst azt csak úgy tudom megoldani ,hogyha a berserkerem aktiv és eltudom tolni, különben karcolgatom csak az ellenfelet. viszont a sima lényeket meg darálom! 1xüen nem tudom mit kellene még tennem ,hogy igazi harcos legyen a karakterem és a velem egyszintű ellenfeleket ne csak akrcolgassam már. mivel védekezni nem tudok sajnos és csak elmozgással tudom kivédeni az ütéseiket.

Van-e olyan dolgo amire nem gondoltam és hátha más igen itt!
  • SaGa Jr
    Hátra bukfenc az nincs, csak előre és csak lopakodva. Az meg nem éppen alkalmas a harcra.

A módosításokkor automatán törlődik a beállított gyorsbillentyű pont azért mert változás történt. Akkor is ez van ha véletlenül a fav-ot módosítod. De nálam még nem fordult elő elfelejtés normál játékmenet során csak ha fejlesztettem vagy átneveztem valami tárgyat. Akkor meg természetes hogy újra be kell állítani.
  • KaszaN
    Ja, de felül írja az automentéseket.
  • Carmang
    Közben megnéztem magam kívülről, úgy tényleg látszik az irányított Power Attack :)
    A perk-hez kötött bukfenc miatt kicsit csalódott vagyok, mert Snaek-et egyáltalán nem fejlesztek. Pedig jól jönne harc során (dual wield vagyok, és ugye nincs védelmem, hátrabukfenc segítene).

Találtam egy idegesítő hibát: ha van két, ugyanolyan alap fegyóm, az az inventory-ban 1 tételt képez, és fel tudom egyben venni Fav-ra, meg LR gombra. Ha viszont fejlesztem Fine-ra, akkor rákattintva különbontja őket, és csak L, vagy R lehetnek. A Fav-ot, és a gyorsbillentyűt pedig gyakran elfelejti.
  • Quler
    vagyis mi a konzolparancsa?
  • Quler
    bár ezzel a refid-vel már kerestem,de nem adta vissza
  • Fpocok
    Egérrel kattintva nekem is néha. De WASD vel jó.
  • Quler
    köszi
  • Calver
    itt megtalálod, RefID a nyerő.
    szépen kerülnek fel NPC-k leírásai és ezzel együtt RefID-k, de ha nem találod valakiét, keresel egy olyan mentést ahol a közeledben van, ráklikkelsz, és meg is kaptad.
  • puca007
    kösz a válaszokat :)
  • Molnibalage
    Észrevettem egy fura bugot. A MISC-re kattintva nekem egyes árusoknál kilép, csak billentyűzetre léptetve lehet megnyitni őket.
  • Molnibalage
    Azért vicces. Sárkányokat ütök szét mint állat, de egy várban a banditavezér egy ütéssel is képes lenyomni, ha nem blokkolok, full flawless dwarven vértben 40 feletti armor skillel. Röhej.
  • Quler
    farkasnak mi a kódja?elhagytam szegényt,de kéne
  • SaGa Jr
    Kellően magas (talán 50-es) speech esetén 3 perk-ért felvehető az hogy bárkinek bármit eladj és onnantól nincs ilyen gond. Vagy a szatócsboltokban (mindenes boltokban) ahogy említve volt.

Valamint lesz majd még egy személy akivel a sztoriban találkozol és ő ha egy feladatot elvégzel utána tonnaszámra, igen jó pénzért megveszi.
  • MerlinW
    Pl.. Whiterun General Store.
  • Fpocok
    General vendor pl whiterunban. Vagy az a vendor mellete, aki alchemy cuccokat árul.
  • puca007
    Hali, meg tudja valaki mondani, hogy sárkányok csontjait, pikkelyeit kinek lehet eladni? nem találtam senkit aki megvenné.
  • MerlinW
    A játék könyvtárába: steam/steamapps/common/skyrim
  • rikkcsicsi
    welaki abban segiség,h ha csinálok játékba 1 képet amit ki is ir,azt hova menti??
  • MerlinW
    Miről beszélsz? 15 percenként automatikusan ment a játék:)
  • Tovi
    Hazament Whiterunba, megunta az acsorgast....
  • Tovi
    Koszonom, repulok is vissza, megnezem merre csamborgott el... vagy kellene Cavinton lassan, annyi kuldetes, feladat van, hogy azt sem tudom mit csinaljak :-)
  • Calver
    player.moveto 1348C
  • Calver
    valamint még egy előny: a villám instant célba talál. tűz és jég "száll" egy kicsit mire odaér az ellenfélhez (aki emiatt kitáncolhat előle), villám nem. még a nyilazásnál is pontosabban lehet vele sárkányt ölni, ha elég magas.
  • Tovi
    Elhagytam a kiseromet (Faendal) valahol amig a betoresi melokat csinaltam hogy ne buktasson le, es most sehol nem talalom....
    Eseteg van olyan konzolparancs, amivel meg tudom nezni merre van? Koszi
  • SaGa Jr
    Kiegészíteném azzal, hogy ez működik akkor is ha fegyverrel blokkolsz, nem csak pajzsra érvényes. Szóval blokkolásban tartott fegyverrel lopakodva piszok gyorsan lehet haladni.
    Amíg meg még nincs meg a nehéz páncél sebességcsökkenését kiegyenlítő perk, addig az említett érdekességet kihasználva blokkolás során gyorsabban mozog a karakter.
  • KaszaN
    Akkor talán magic képességekkel legyűrök pár őrt.
  • xXtamasXx
    Mindent visszakapsz majd