30713
TES
-
shootaboy #7764 Na ezen beszartam bro. Azert remelem pedomaci meg trollface nem kacsint majd le valamelyik barlangrajzrol a jatekban. -
#7763 Gauldur fragment, illetve soul gem fragmenteket nem lehet eladni? -
#7762 Ehhez gondolom már kell VGA. -
Hunor1 #7761 * a data files opció szürke nálam -
shootaboy #7760 en ugy ertresultem hogy nem, peldaul egy cshovesnek sokkal kissebb lelke van mint a burzsujoknak. Ezen logika menten elindulva peldaul ajarll lelke legalabb negyszer akkora kell legyen, mint a csovese. kis penz kis lelek a jarl lelket meg akkora hogy hiaba probaltam a palackba belerakni, nem ment, de talaltam teli palackot, az jo volt a kesembe. -
Richardix #7759 A páncél egyáltalán nem véd a mágiával szemben, arra mágia ellenállás kell. -
Hunor1 #7758 ! az ? -
Hunor1 #7757 HELP !
VAN EGY MOD AMI A KERESKEDŐKNEK AD több aranyat. írják hogy amikor a launcsrt indítjuk akkor ott valamilyen módon lehet választani a data fileok között /hogy aktiváljuk/
de én nem látok ilyen opciót a laincherben! esetleg valamilyen parancssort kell valamelyik .ini be beírni hogy láthatóak legyenek a data fileok ! -
SaGa Jr #7756 Lehet ha van megfelelő hatásod amit beépíts. Ha még nem szedtél szét olyan mágikus tárgyat ami ilyesmit adott akkor készíteni sem tudsz.
Az italok is megoldást jelenthetnek, főleg ha te készíted megfelelően magas és jól összerakott (magyarán pakoltál ide perk-eket rendesen) alchemy-vel.
Vagy ugye mindig ott van az alacsony szintű mindenféle ward-ok és mágikus pajzsok használata varázslatként amikből novice szintek is vannak. -
#7755 Vagy hozz létre olyan vértet gyűrűt, ami ad rezisztanicát, vagy vedd le a cuccaidet és öltözz a kihívásnak megfelelően. Potion is adhet bónuszt és tárgy is. Van olyan pajzsos skill, ami alaból ad a pajzs használat estén védelemet elemek és mágia ellen. Még egyiket sem értem el, de ezek minimális kombinációjával is elég sokat össze lehet hozni. -
#7754 Na ez a 2048-as Landscape Texture pack Update verziója !
-
Louis Cyphre #7753 Thx! Enchanting skill-nél lehet ezeket? -
#7752 Befagyott a favourite menüm, nem tudok se kivenni se berakni. Eddig jól ment (tört verzió). Eredetinél is előfordul? -
#7751 Mágia rezisztancia nem ártana, vagy tűz és egyebek. A magas páncél érték semmit sem véd a mágia ellen tudtommal. -
#7750 XP64.
Kimenni még kitudok, de visszamenni igen nehéz, néha fél percet kell várni, többször kell próbálkozni. Néha meg szimplán kifagy... -
Louis Cyphre #7749 Hi! 30-as szint, Dragon armor, a heavy armor képesség is nagyon fel van tolva és mégis vannak mágusok akik egy-két lövéssel szétkapnak.
Valamiről lemaradtam? Milyen képességet vagy mit kéne itt még felhúzni egészen pontosan? -
#7748 Hoppé de most látom van hozzá javitás amit ráhet rakni még plusszba erre a landscape textura packra ami sokkal természetesebb és jobban néz ki na azt meg is nézzük mindjárt ! -
Ragnar360 #7747 oks, köszi!:) -
#7746 Jah ez a landscape texture pack WIP verziója !
DE 2 féle verziót lehet leszedni !
Van az 1024-es verzió és van a 2048-as verzió ! -
#7745 Nálam abszolut nem tölt többet nálam kb 30-45 sec a töltési idö ! -
#7744 Ez a landscape WIP textúrapakk? Azt nézegetem én is, de nagyon rossz. Pontatlan illesztéseket találtam benne, ami zavaró számomra. Plusz a földön elnyomott cigaretta csikket :D -
SuLtAN17 #7743 Nem rossz ez az FXAA sokkal élénkebb lesz tőle a játék, de nem feltétlenül szebb. Nektek nem tölt sokkal többet, pl eddig 20 ms volt ha kimentem a barlangból és újratöltötte Skryimot most vagy 2-3 perc... -
SaGa Jr #7742 Hogy érted hogy nem működik? Milyen operációs rendszered van? Nálam Win7-en szuperál az Alt+Tab simán, amennyiben van megnyitva valami a háttérben (elég csak ha mondjuk egy mappa az vagy egy doksi). Akkor simán használható a dolog. Annyi, hogy visszalépésnél kétszer kell a játékra pörgetni az ablakot, mert elsőre csak egy keretet ad be, de másodikra (mikor Alt+Tab-bal ismét a játékra váltok) már megy is tovább gond nélkül. -
#7741 EZ PC-s grafika csak kicsit túl sok textura mod van rajta !
Egy részt rajta van a Skyrim Texture pack és a másik a Landscape texture pack ugye alapból a landscape a vanila 512x512 szóval van a 1024-es és a 2048-as beállitás ami a képeken van az a 2048-as landscape textura ! -
#7740 Nem használok alt+tab-ot, mert nem igazán működik. -
#7739 Na itt is, plusz iszonyat sok részlet veszik el a túlzott FXAA miatt. Vagy ez XBOX? -
SaGa Jr #7738 Igen, de emberből/khajiit-ból/gyíkemberből/elfből/orkból csak black soul gem-be lehet befogni lelket. Sima lélekkőbe, még ha az grand is, nem. -
#7737 Hát ez iszonyat randa szerintem (nem, nem a bal oldalira gondolok). Ez túlszaturált, elmosott mesevilág nekem nem nagyon jön be. A saját beállításaim mérföldekkel jobbak. A jég hidegkék, a szikla szürke, a fenyő fenyőszínű stb. és nincs agyonsharpenelve. Mondjuk szórakoztam vele 1 órán át. Még szerencse, hgoy nem kell a beállítások megnézéséhez kilépni a játékból. (Persze ízlések és pofonok.) -
#7736 Grand lélek ugye bármelyik emberből kinyerhető? Tehát egy mezei banditából is, nem kell mindig erős szörny.
Más. Felfele menet a szakállasokhoz jött egy blood dragon. Nem semmi kihívás volt, ha nem lett volna ott az a jégtroll, akkor nekem annyi. Segítő nélkül teljsen reménytelen kinyírni még 2x szinten is egyedül, vele is alig ment (irreálisan sok HP-ja van a segítőnek). Mondjuk lehet, hogy azért, mert 0% immunitásom volt, csak ~15% fire volt potionből. Ha a pajzsos perk meglett volna, az talán segítene. -
Csokis #7735 Ne sokat gondolkozz, hanem add el! -
Richardix #7734 Én nem siratnám :P -
Ragnar360 #7733 OFF: nagy "aldozatot" kell hoznom, mivel ugytünik mw3-at nemtudom eladni joaron igy kenytelen leszek mw3+black ops-t adni a Skyrimért, elöbbiért nem is, de utóbbitöl nehezen vallok meg aaaahh :( mégha nem is tolom mar sokat, de a multija is sokkal jobb mint mw3nak, ott a zombimod is, dlc-k is megvannak, áhhh, a kényszer nagyúr, picsááába
viszont kapnék egy bontatlan Skyrimet, soundtrack ostt(igaz csak az a 5 szam van rajta) meg képeslapot skyrimeset - sajna nyaklánc már nincs :( de még igy is jó)
ja és x360ról van szó ugyebár - probalom vigasztalni magam, hogy késöbb ugyis tudok Black Opsot venni 4-5kért is majd, meg hogy jol döntök
mondjatok erre valami jot :) -
#7732 "Észrevettem egy fura bugot. A MISC-re kattintva nekem egyes árusoknál kilép, csak billentyűzetre léptetve lehet megnyitni őket."
- nekem is ez van, sőt más menüpontoknál is előfordult már - mintha akkor rendesen működne, ha csak az elválasztó vonalon kattintok, amikor aktív lesz a menüpont. Az a gyanúm, összefügg az alt+tab -al, mintha utána keletkezett volna ez a bug (az alt+tab után, nekem nem történik semmi, marad a kép, pedig többször is nyomogatva próbáltam már). -
SaGa Jr #7731 A normál lélekkövek és a black soul gem egyszer használható. Tehát ha feltöltesz vele egy lemerült varázstárgyat vagy felhasználod egy enchanting során akkor elveszik. Az Azura's Star nem fog elveszni. Ha használtad akkor csak a lélek ürül ki belőle, de a star megmarad és készen áll az újabb lélek fogadására.
Windhelm-i házban szerintem nem is ez a legjobb, hanem teljesen berendezve egy nagy halom tárolót kapsz (falit, asztalit, szekrényeket, polcokat és öltöztethető babákat amiken kiállíthatod a páncélokat). De persze az ingyen kavicsok sem rosszak ám. :) -
#7730 Értem.
Amúgy ezt a black start csak egyszer tudom használni? Vagy sokszor, csak fel kell tölteni?
Windhelmben vettem házat, kértem hozzá encsant szobát és kaptam egy csomó gemet :D -
SaGa Jr #7729 100 a maximum skill érték ameddig fejlődhetsz. Ellenben mindenféle hatásokkal, amik lehetnek varázslatok, varázstárgyak, italok által, könnyen ezen limit fölé tudod vinni ideiglenesen az értéket (illetve tárgyaknál tartósan is míg viseled a tárgyat). -
Ragnar360 #7728 botos pic*a?:DDD kajak olyan, egyik képen lehet picit latni, hogy az vmi nagy balta vagy ilyesmi -
SaGa Jr #7727 Az amelyik üres és kellő méretű ahhoz hogy a lélek beleférjen. A töltött köveknél kiírja az inventoryban, hogy milyen szintű lélek van benne. Amire figyelned kell, hogy a nagyobb kövekbe mehetnek kisebb lelkek is, ami igazából pocsékolás, tehát nagy kövek (üres grand soulgem vagy black soulgem) esetén ne azzal a fegyverrel csapkodd a szembe jövő mackót/farkast/troll-t mert úgy gyengébb lélek kerül a kőbe. -
#7726 Nem 100 a max? -
#7725 Van egy macem, amit az abandonhouseban kaptam, ahova be kellett csalogatni a papot. Azzal elvileg ha ölök, feltölti. És melyik követ tölti fel, ha több van nálam egyszerre?