The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pcgames-en ennek volt folytatása is de törölték 😞
Next PC upgrade: 2022
http://rpgames.hu/cikk/the-elder-scrolls-5-skyrim-az-elso-13-perc-13-masodperc
ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME
Már nincs két hét megjelenésig, szal most kell erõsnek lenni és nem elõre megnézni videón a meglepiket szvsz.
És sokszor az egymástól nem túl távol élõ népek is egészen más technikai/kulturális szinten voltak. Ezért is van az, hogy pl annak nincs értelme, hogy mikor kezdõdött a bronzkor, vagy a vaskor. Csak annak, hogy az adott régióban mikor kezdõdött.
Szerintem az Oblivionnak nem megy ellent egy kicsit sem ez a világ. Skyrim eleve peremterület. Kb annyira tér el a központól, mint a 700-as Konstantinápoly Skandináviától.
És ennek ellenére ugye nem a bizánciak törtek borsot a normanok orra alá, hanem fordítva.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
\"Egy gy?r? mind fölött\"
Mindegy, a normált azért elõrendeltem.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
3 méteres világítószemûnek nem megyek neki teljes lelki nyugalommal az biztos <#smile>#smile>.
Nem is tudom melyik játékban volt az hogy kicsit csaltam (khm... halhatatlanság, minden kimaxolva az elején) és egy szál ágyékkötõben rohangásztam. Erre jön hozzám küldetést adni egy NPC hogy "A ruházatomból ítélve nagy harcos lehetek". Hát kicsit sírtam csak a nevetéstõl (ugye a játék úgy tekintette hogy addigra már van egy komoly vértezetem, mert elõtte való küldetés adott).
Szóval ha meg tudnák csinálni hogy a ruházatból ítéljenek az NPC-k az is sokat dobna a hangulaton.
Szerintem elmegyek a Bethesda-hoz ötletembernek. 😊
Ezt bele lehetne ültetni a játékokba. Szerintem te is úgy játszol hogy ha valami világító szemü 3 méteres monstrum, akkora karddal mint te vagy felbukkan elõtted, nem mondod azt hogy "hm jó a sisakja, biztos csak játssza hogy erõs, ezért neki megyek". Mert lehet hogy tényleg gyenge, de egy RPG-ben az a jellemzõ hogy ami erõsnek látszik, az bizony erõs is 😊
1. Kizártnak tartom, hogy egy ilyen nagy egyszerûsítés után visszaadnák a külön vállpáncél pakolgatás lehetõségét.
2. Szerintem ez már csak egy változata egy már meglévõ páncélzatnak, összemixelgetni az egyes páncélrészeket szerintem már nem akkora feladat, mint egy vállpáncél minden egyes felsõ ruházatra alakítani.
Lényegében szerintem nem lesz külön vállpáncél. Most belegondolva Fallout 3-ban is már a ruházat a teljes testet "fedi", ott sincs külön nadrág.
Megfutamodás viszont nem rossz ötlet.
Annyiban hagy vitatkozzak már, hogy míg a mai világban ha egy félidióta rohangál AK-val az is veszélyes, de ha a középkorban egy képzetlen ember rohangál íjjal, vagy karddal nem biztos, hogy összecsinálom magam tõle.
Én még nem találkoztam olyan játékkal amiben az NPC-k látták rajtad hogy erõs vagy és mondjuk ezért nem támadtak, elmenekültek, féltek tõled.
Például egy fullos páncélban, pallossal a hátadon járod az erdõt akkor nem ugrik eléd két pamutgatyás, rozsdás kardos rabló hogy rád támadjon, mert látják hogy igazából ha melléjük ütsz is meghalnak. Vagy ha csoportban harcolnak és te két vágással leszeded a felét akkor a másik fele nem harcol tovább halálig, hanem elmenekülnek, megadják magukat stb. Szerintem sokat lendítene a hangulaton az ha az NPC-k is féltenék az életük, életszerûen reagálnának a helyzetekre. Nem hiszem hogy ezt olyan nehéz lenne leprogramozni.
Hazudok. Assassins Creed-ben volt hogy ha Instant Kill-el megöltél egy csoportból pár parancsnokot akkor a bakák szétszaladtak. Többek között ezért is imádtam azt a játékot 😄
Itt is jó lenne valami hasonló rendszer. Hiszen ha valaki AK-47-el rohangálna az utcán te nem mennél oda hozzá egy késsel hogy "Ide a lóvét vagy meghalsz".
Szerintem
Megkeresnének munkával <#eljen>#eljen>
Elvileg az új quest rendszer pont ezt hivatott bevezetni, random alakulnak a dolgok, de az ismertséged is számít, illetve, hogy miket tettél korábban a világban.
Viszont van itt sok apróság, ami valamelyes kompenzálja az összkép romlását: Házasság, gyerek, munkák, kocsmai bunyó, 2 kezes harc, kivégzések, új quest rendszer (ez még ugye nagyon nagy kérdõjel), új terület, sztori.
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
Nálam az Oblivionban egyébként is repültek a napok-hetek, mivel a várakozással töltöttem a HP-m ... így egy dungeonban volt hogy egy napot is eltöltöttem 😄
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Én sem vagyok egyszerû, most már több mint 20 éve játszom, imádom, nem mondanék le róla semmiért (max a rászánható idõm lett kevesebb) ... mégis a szexuális életem a normális kerékvágásban haladt (sõt, néha még sok is volt 😊 ), most meg feleségem és gyerekem van.
Szóval az indokod nem éppen kielégítõ a helyzetedre 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**