30713
TES
-
SaGa Jr #7804 Reload, hátha segít (bár az sem árt ha az ember elolvassa miről szól a diskurzus és nem csak várja hogy megjelenjen a jelző nyilacska; a semmitmondó dumából lehet tudni hogy valami nem stimmel, valami kimaradt vagy nem jól halad). -
SaGa Jr #7803 Reload, hátha segít.
yesname:
Egy szóval sem mondtam, hogy hasznos. :) Mondjuk én a pontozásos módszert ugyanilyen értelmetlennek tartottam, mert össze-vissza adogatták a pontokat a népek. Egy leírásból sokkal többet meg lehetett tudni és inkább eltöltöttem fél-egy órát keresgéléssel ezek alapján mint pár agyon ajnározott, túlpontozott semmit nem érő vacak keresésével. Időnként a kettő fedte egymást (a pontozás és a jó ismertetés, de sokszor nem).
A pontozást szerintem pont a kit nemléte miatt vették ki, mert addig az lesz egy alap amit azokkal művelni lehet. Így én azt gondolom, hogy amint lesz kit vissza fog térni a pontozás is. Most még nincs értelme, hiszen a mod is kevés, pár perc átnézni mindet. -
#7802 Detto. -
Belkar #7801 A könyvtáros mondja hogy előszed mindent ami a Scrollokról szól azután elmegy a könyvespolcig és odarak az asztalra két könyvet azokat olvasd el. -
#7800 Hát de nem ezt mondom? Ez a rendszer szart nem ér. A régi Nexus oldalakon lévő az a jó. Mert felkerül pl. egy textúrapakk most és felkerül egy 3 hónap múlva. Leszarhatom az endorsementet, mert addig a mostani kap mondjuk 1200-at, addig a 3 hónap múlva felkerül meg 20-at, miközben 1000x jobb. És hiába éri el az is az 1200-at, ugyanott vagyok ahol a part szakad. Meg nem mondod belőle, hogy vajon milyen tuti az anyag. Tiszta ostobák csinálják ezt a SkyrimNexust. Miért kellett ezt megváltoztatni? Vagy gondolod ha lesz CK, akkor behozzák a pontokat is? Nem hinnám, annak már nem lenne értelme. -
#7799 Főszál:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Elakadtam a főszálon, elküldtek winterhold collagebe hogy megtudjam merre található egy fölös ElderScroll, beszéltem ork könyvtárossal mondott minden félét de nem történt végül semmi. Questlogban még mindíg ugyan azt írja és a questmark is a könyvtárosra mutat de mr mindenről beszéltem vele. Közbe Collage vezetője is lettem de így sem történt semmi. -
bega82 #7798 OK, akkor megnyugodtam. Köszi! Végignyomom. -
falloutfan #7797 ha bárd lettem akkor tudok hangszeren is játszani valahogy ? -
Ragnar360 #7796 szép képek...
más, vki dobhatna be valami jo kiss videot, hogy jobb legyen a hangulat, meg hatha többen irnak akkor - bar összefügges annyira nincs, na mindegy -
SaGa Jr #7795 Nem ugyanolyan. A börtönben csak ki kell töltened az idődet, itt konkrét feladatod van, a kijutás. Normál dutyiban egy cellába kerülsz itt többi rab közé. Játszd végig, megéri.
Skill progress csökkenés meg amúgy is csak normál dutyiban van hosszabb benn tartózkodás esetén. Rövid időszakoknál nem nulláz. -
#7794 Ysoldának adtam egy mammutagyarat, s boldogan mondott igent :-)
Később aztán ért meglepi az egyik dremorás küldetésnél
Leszbi gyanús a csapat, el nem tudom képzelni, mivel tölthetik az időt, amikor nem figyelek rájuk ( Ysolda, Lydia, és a máguslány)
Gondoltam, befejezem a máguscéh küldetését, Ysoldával nekivágtunk a Labyrint felé vezető emelekedőnek.
A közelben két sárkány is keringett, s már elég unalmasak, így ha megtámad valamelyik letiporjuk, de nem vadászom rájuk.
Az egyik bestia békén is hagyott bennünket, de a másikat kénytelenk voltunk leverni.
Megyünk tovább, egyszer hátranézek, hogy követ-e a csaj, hát ott áll mögöttem teljes alapfelszerelésben.
Leette róla a sárkány a cuccot, vagy elhagyta?
Arra már rájöttem, hogy ha adok neki gyógyitalokat, használja is, most azok sem voltak sehol.
A küldetést végigcsináltuk, közben öltöztettem a csajt a lootból, a köddé vált cuccait azóta sem láttam. -
bega82 #7793 Srácok! A "The forsworn conspiracy" küldetés után mindenképpen jön a "No one escapes mittudoménmilyen bánya" És ez ugyanolyan, mint bármelyik börtön? Mert ha igen, akkor engem az idegesít! Eddig is elkerültem, és nem szeretem az ilyen "csökken a skill szint"-szerű dolgokat...
Először próbáltam ragaszkodni az igazamhoz, de akkor meg egész Makareth őrsége rám támad, úgyhogy visszatöltöttem, így viszont marad a börtön. -
SaGa Jr #7792 Volt bizony, máskülönben meg sem szerezhetted volna. A forbidden legend votl a quest. Ott az utolsó helyszínen lehetett egyberakni a darabokat. -
SaGa Jr #7791 Az anyag régiségét a feltöltés ideje jelzi.
Ez inkább egyfajta "thumb up" alternatíva ha megnézed, visszajelzések számán alapul. Az más kérdés, hogy az új cuccok még nem kaptak sokat, ezért úgy tűnhet hogy a régi dolgoknak van csak és így könnyű az időhöz passzintani, ugyanakkor a legrégebbiek között sem hemzsegnek a magas endorsement értékűek.
Egyenlőre meg értelmetlen is a pontozgatás amíg nincs hivatalos Kit. Majd utána lesz értelme a pontozásnak igazán. -
#7790 Legyen rajtad amulet of mara. -
#7789 Fenébe a nőkkel!
Megyek gyilkolászni mindenféle vadidegent. -
-
#7787 Tudom, hogy endorsement szerint lehet keresni, de éppen ezt mondom: ez a legszarabb, tök értelmeteln "pontozási" eljárás. Ugyanis nem a minőséget jelzi, hanem sokkal inkább az aynag régiségét (eltelt időt) :(
:))) -
#7786 Pontosan, bár azért vannak apró remekek (mkint pl. a fenyőfa és a nyírfa textúra). A blood sem rossz, de ezeken kívúl mind xar. Abszolút nincsenek összhangban saját magukkal sem, nem hogy még a játékban lévő többi dologgal. -
#7785 Ma csak tízig nyomhatom, mert kezdődik a Giants-Eagles.
Egyik sem a Skyrimben van. -
#7784 Tudom, hogy endorsement szerint lehet keresni, de éppen ezt mondom: ez a legszarabb, tök értelmeteln "pontozási" eljárás. Ugyanis nem a minőséget jelzi, hanem sokkal inkább az aynag régiségét (eltelt időt) :( -
#7783 Na, mennék már...
Mi van a csajokkal?
:)) -
#7782 Az volt?
SaGa Jr Lehet... van kismillió qstem :D -
#7781 Pont ezt akartam mondani!
Még az injector is sok. Alapból káprázatos.
Ha nálam az, akkor másnál is annak kell lennie.
Egy-két változtatás igen, de nagyon mélyre én nem túrok az tuTTi (Emese)!
Értelemszerűen, felőlem mindenki lecserélheti a texeket hupi-lilára is.
Ő tudja. -
#7780 Igen szerintem is túlságosan tele van a Nexus össze csapot igénytelen mod-okkal. Nem is értem ilyeneket miért tesznek fel.
Persze creator hit nélkül nehezebb, de azért sokhoz nem csak az kéne. -
#7779 Ok akkor csak a sima FXAA injectort rakjuk be azt csókolom ! -
Hunor1 #7778 nálam ha kipipálom az fxaa-t akkor egy idő után kifagy a játék és csak a gép rebootolás marad.... -
SaGa Jr #7777 Fpocok:
Akkor már csak be kell fejezned a küldetést hozzá és összeáll a három eggyé. :)
yesname:
Az endorsement szerinti csoportosítás lenne az amit te keresel. A keresésénél a kategóriákon belül ezt is be lehet állítani ott a hol a név/feltöltés ideje és a többi dologból lehet választani. -
#7776 Yello. -
#7775 Még ne nagyon pakolgasd a textura pakkokat, elég igénytelen művek. Főleg a landscape. Sima FXAA injector elég és szebb is. -
#7774 Oh, yeah! -
#7773 Bár gondolom van, de nem írtad... rajtad van amulet? -
#7772 @Fpocok!
Ysoldával én is szemezek (ne légy féltékeny), de a ribi csak a kajdzsitokkal van elfoglalva, pedig hoztam neki agyarat.
Két mondat van. Egyik sem csajozós. 32 dumám van. Mindenkinek lukat beszéltem eddig a hasába. Te, hogy vetted el? Elgáncsoltad?
'Monnyuk kéglim nincs.
Igazából Aeri kell majd nekem, de miért nincs csajozós szövegem?
Legyezgetné a hiúságomat.
Azért a nexuson se minden moddoló 100-as. Gyorsan csináltak egy megölhető gyerek modot. :) -
#7771 Meg van mindhárom. -
SaGa Jr #7770 Szerezd meg mind a három darabját annak az amulettnek (Gauldur, van hozzá quest is) és össze tudsz majd rakni belőlük egyet ami mindhárom tulajdonságait magában foglalja.
A sima soul gem fragmentek sima hulladék egyenlőre. Talán később lesz majd szerepük valami DLC jóvoltából. -
#7769 Ez a hülye SkyrimNexus is leváltotta a pontozást jelölésre, ami teljesen értelmetlen rendszer, hiszen az idő számít nem a valós minősége az anyagoknak. Katasztrófális hülyék vannak ott is. (Vagy én vagyok az és nem látom, hol van pontszám :D) -
SaGa Jr #7768 Ez nem így van. Minden humanoid halandó lelke grand lélek, lényegtelen hogy paraszt, bandita, szakadt koldus vagy jarl. Gyűjtöttem be már mindből szóval ez biztos. Viszont az ilyen halandók lelkét kizárólag csak black soul gem képes befogadni vagy a Black Star. A szokásos Garand/greater és többi kő képtelen. -
#7767 Hát nekem eleve csak High Quality-ra van belöve és stabil 30-40 FPS-el megy ! -
#7766 Fragmentként asszem nem, de ha SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!újrakovácoltad, akkor igen. Mondjuk szerintem nem érdemes eladni, mert valószínűleg az egyik legerősebb nem craftolt/enchatolt amulet a játékban. -
Louis Cyphre #7765 Rendben, köszi mindenkinek!