The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Aki lewarezolja, tetszik neki és nem veszi meg az meg amúgy sem vette volna meg. Pont ezért a warezolok kihagyott vásárlásaival meg nem is érdemes számolni.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Azt nem értem, hogy a francba kerülhetnek ki így a programok a végektõl.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Remélem nem lesz.
Nekem pár hete hívták fel a figyelmemet egy olyan dologra, melyet a Fallout 3-ban alapból nem vettem észre.
Szerintem elsõre mindenképp e nélkül érdemes nekimenni a történetnek, hisz csak egyszer lehet igazán "külföldi" egy világban az ember. Kár elrontani ezt a lehetõséget. De késõbb lehet megveszem, mert önmagában is nagyon szépnek néz ki. Nálam ezt a játék fogja meghatározni.
De a quest-leírásokat talán soha nem fogom elolvasni 😊
\"Egy gy?r? mind fölött\"
Legjobb megoldás ellene, ha tudomást se vesztek róla.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Te egy ostoba idióta vagy.
Én is megnéztem, nem tudom most mit várnak egyébként a játék elsõ pár percébõl, ami az irányítást, karakter generálást, inventory kezelést mutatja be, meg stb. Én már nagyon várom, nem is nagyon érdekel a fõszál, az Oblivionban sem csináltam meg, pedig kb 3 évet toltam vele. Elõször megcsinálom a céhes küldetéseket 😊
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Aki csak erdeklodik a jatek irant, nem ismeri a vilagot es a korabbi reszekkel sem jatszott fel oranal tobbet, de latta a sykrim kepeit, es olvasta a cikkeket, az lehet meg fogja gondolni magat, es megsem tolti le a torrentboltobol. Bar ketlem, hogy az interaktiv karakter generalas - ami elegge kreativ kis prologus szokott lenni - ennyire szar lenne. Sot, kizartnak tartom, latatlanul is 😊
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Egyébként belekukkantottam (kb 30-45 másodperc) és, amin elõször megakadt a szemem (most fogom kapni a kollégáktól a korábbi vitára utalva a röhögõ, vigyorgó, bólogató smiley-kat <#nevetes1>#nevetes1>) az a grafika volt.
Ez a graf. nagyot fog dobni a beleélési faktoron. Elsõsorban az NPC-k kidolgozására gondolok, arcok és testfelépítés. Nem vagyok graf. buzi, mint már errõl korábban szó volt, de tán még ilyen szép NPC-ket nem nagyon láthattunk. Ha a táj kidolgozásában nem is, de ezen a fronton újabb mérföldkõ lehet a Skyrim.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”