30713
TES
  • Psychedelic #7844
    Feküdj le aludni.
  • Fpocok
    Nincs.
  • falloutfan
    a dark broother hood ba hogyan tudok belépni miután megcsináltam a gyereknek a küldetést ?
  • watto
    Első dumánál figyeltem is mondta odaadja amilye van de meg sem mozdult, másodszor mikro visszamentem meg ott voltak ak önyvek az asztalon ,ezért nem tudtam hogy most mi van,
  • Dzsí Pí
    hy all. fegyverrel ill egy magiccal a kezemben van rá mód hogy védekezzek?(a fegyverrel)
  • wesker24
    rossz topik te ! xD
  • IXEMGabeo
    ja bocs neked akartam aranyos kutyus, miért nem nyúltál be?:)
  • falloutfan
    ha két fegyvert viselek egyszerre nem tudok blokkolni ? :O
  • IXEMGabeo
    jaj ez a sonkás nagyon nagy volt:D:D:D
  • falloutfan
    hát a cégéren ilyen mérleg van talán annyi :)
  • Troyan
    Ahoj, csak tanácsként írnám, hogy csináljatok napi mentéseket, ha valami balul sülne el, ne kelljen a hóhér utántól kezdeni. Ezt majdnem a saját káromon tanultam meg. Lvl 11 és csak egy mentésem volt. Beszorultam egy scriptes küldibe ahol se aludni se várni nem lehetett. Egy partyra kellett mennem, ahol egy beépített ember várt volna. De nem jelent meg :-). A quest azt mondta beszéljek vele de az ipse sehol. Nálam semmi felszerelés mind neki kellett adnom. Kis erdei elf gondoltam lelépett a cuccaimmal. Éppen elakartam sütni az ork berserkert, hogy legalább szétüssek mindenkit, de aztán kerestem console parancsokat. Kinyitottam az ajtókat amiket az elfnek kellett volna, megadta a következő quest taskot de mivel az előzőt nem zárta le, hiába jutottam ki, bennragadtam a questben. No alvás, no cuccok. Kipróbáltam a place npc parancsot. Az odarakta elém az elfet, pucéran, de nem beszélt velem. Sem ajtókat nem nyitott. Gondolom elskoomázta. Ott fortyogok magamba a térképet lesve, amikor látom, hogy a quest marker ami a beszélj az elfel helyet jelöli szépen halad felém, a térkép totál déli részéről. Na fogom magam lóra pattanok és elébe vágtatok. Erre ott a fickó és totál komótosan sétál. Odamegyek, mondom add vissza a cuccaim mer széjjelütlek. De nem beszél velem, csak megy a partyra. Na mondom lehet, hogy rossz szekérre szállt, akkor sétálok vele és megvédem nehogy a farkasok szétkapják. Fél óra (valós idő) megérkeztünk. De továbbra se csinál semmit. Se ajtókat nem nyit se nem beszél. Akkor nézem, hogy a kövi quest taskot feldobta a játék, mert ugye console unlock al ki tudtam menni az épületből. Ez bezavarhatta a kis elf fejit. Visszatöltöttem azt a mentést, amikor beértem a partyra és az elf sehol. Megkerestem a markerét, ott volt az istenháta mögött. Leültem egy padra a partyn, vettem pár mézsört, kikapcsoltam a monitort és kimentem sörért én is. Visszaültem a gép elé ugy fél óra múlva, az elf csákó, nagy ügybuzgalommal törölgeti a bárpultot és sugdos, hogy egy ládába vannak a cuccaim, kinyitja az ajtót és mehetünk. Na gyorsan csináltam egy mentés mielőtt az összes shoutomat ráküldtem a fickóra. :-)
  • shaba23 #7833
    Az enchantingot felhúzásának van valami gyors/egyszerű módja, mint a kovácsolásnál az iron dagger?
  • Tibbor
    Jó nektek, hogy ti már több, mint 1 hete nyomjátok!Itt Miskolcon sajnos mindenütt elfogyott, ami nem csoda, bár nem értem a forgalmazókat: hogy rendelhettek egy ilyen sikervárományos játékból ilyen keveset?!Mindegy, 29-én jön az utánpótlás az 576 Kbyte-ba, már fel is iratkoztam.ezt nem akarom virágbolti verzióval játszani, mert megérdemli!Szerintem...
  • Csokis
    Hát nem aranyos?!

• Fpocok
    Muhaha. Most volt egy qst, hogy egy papot kellett volna feláldozni pár embernek. Nekem nem tetszett az egész, azt kinyírtam mindenkit és megmentettem a papot :D
  • Fpocok
    Jajj ez a reforge qst... második boss szanaszét fújt, és mire felkeltem, lenyilaztak :D
  • Laza
    Hopp, kimaradt egy betű :)

"Azért ez teljesen igaz ..." --> "Azért ez nem teljesen igaz ..."
  • PiszkosFred
    Minden peccs utan ujabb es ujabb class lesz OP, mi ez ha nem balansz? :)
  • BetonK
    És hogyan néz ki egy mindenes? van vmi amiről felismerhető? :)
  • yesname #7825
    Igen egy MMO-nál, ahol sok-sok év alatt balancolják és igazán sosem lesz tökéletes még úgy sem.
  • Laza
    Hát a boltban :)
  • falloutfan
    elmész egy városba és megkeresed a mindenest, annál bármit eladhatsz
  • Laza
    "igazából ahol ENNYI választási lehetőség van, ott nem is igazán lehet összerakni egy kiegyensúlyozott rendszert, mondhatni ez a bőség átka - pl Dragon Age 2 remekül balanszolt... és van benne 3 kaszt.
    bár persze kivételek mindkét oldalon akadnak... de nem sok."

Azért ez teljesen igaz ... egy WoW, ami sokkal összetettebb mint ez, jóval kiegyensúlyozottabb (még ha folyamatos is a sírás :) ) ... mondjuk a Blizz mindig is értett az elfogadható ballance kidolgozásához, sok játékukra igaz ez :)
  • BetonK
    Emberek!
    Hol lehet eladni a felesleges itemeket:)?
    Köszönöm!
  • PiszkosFred
    "Amulet of Mara" eshet barkibol. Legutobb nekem egy Draugr-bol esett ki. De barmennyire is egyezik, a ket amulet nem azonos. Csak es kizarolag azzal mukodik a dolog, amit a paptol lehet szerezni. Minden egyeb amulet, amit a vilagban talalunk, nem mukodik. Nem lehet, hogy nalad is "rossz" amulet van a nyakadban?
  • falloutfan
    Eltelt 30 nap bőven és még mindig nem tudok bányászni fent az orkoknál ujra ebonyt :/ ez valami bug ?
  • xblades
    Kösz

Inkább késsenek vele mint olyan bugos legyen mint a FNW-é.
  • Batmanci
    Vittem neki agyart, amulett a nyakamban.
    Mitől ne kedvelne? Az életben is kedvelnek.
    Lehet, hogy ez a büntetésem. Akinek nincs szerencséje a zsugában...
    Az szegényen hal meg.
  • SaGa Jr
    Hova ide? :)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ha megvan mind a három akkor a quest log szerint Reachwater Rock nevű helyre kell menned és ott tudod majd befejezni a feladatot. Ha korábban már voltál itt akkor a továbbjutás még el volt zárva, de msot már szabad az út.
  • Fpocok
    Semmi. Megvan.
  • Pretorian
    no more blocky faces, detailed faces, enhanced blood textures, detailed bodies, high quality eyes, armor improvement, hd furniture and barrels, landscape texture pack és crysis water vannak fent, és nekem semmi bajom nincs egyikkel sem, elég igényes modok, és semmilyen framerate dropot nem észleltem eddig.
  • SaGa Jr
    Nem találtam még infót róla pedig engem is érdekelne a dolog. Bízom benne, hogy még idén meglesz, mert végülis nem nulláról kell egyet alkotniuk, jól bevált alapokra építkeztek így akár hamar (talán idén) kinn lehet a kit.
  • Fpocok
    Idejöttem a gau fragmentekkel, ide mutat a nyíl... de nem találok semmi sírhelyet. Szikla tetejen sem, sehol.
  • xblades
    És azt nem olvastad hogy mikor lehet rá számitani?
    Legalább mostanában vagy idén már nem?
  • Fantusz
    Az sem ártana, ha a kiszemelted kedvel, különben kapásból nemet mond.
    Ha jól rémlik a párbeszéd opcio megjelenésének sem csupán az amulet felvétele a feltétel.
    Ysolda esetében csak azt követően volt meg az opció, hogy adtam neki mammut agyart.

A kedvel-nem kedvel témába nem tudom milyen mélyen mentek bele a készítők.
    Lehet vámpírnak is felesége?
    Bérgyilkoshoz, tolvajhoz hozzámegy tisztességes polgárlány?
    Vérfarkas hajlandó együtt élni olyannal, aki nem vérfarkas?
  • Ragnar360
    i need this
  • Batmanci
    Van rajtam Amulet of Mara!
    Van. Csaj nincs.
  • pzs
    Sziasztok !

Csak 1 javaslat ,hogy kerüljön be a GY.I.K-ba, szerintem itt se tudja mindenki : a favirote ban lévő varázslatokat , tárgyakat a számbillentyűkre rá lehet rakni, gyorsabb eléréshez.
  • SaGa Jr
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Beszélve az orkkal az elder scroll-ról, az kitesz két könyvet valamelyik közeli asztalra (vagy már eleve ott vannak, nem emlékszem pontosan) azokat el kell olvasni. Az egyik az Effects of the Elder Sroll a másik a Runations on Elder Scroll. Ezek után tovább lép a feladat.
  • yesname #7805
    Én sok modot töltöttem le FNV-hez, Oblihoz is. Készítettem utilt is a BSA, ESP és egyéb mod fileok szövegeinek automatizált lefordítására, ami óriási segítség volt az idegen nyelvűeknek és azt tapasztaltam, hogy ha valamit pontoztak 1000-en és a pontszám 4-5, akkor az tuti jó volt, de az biztos hogy nem kellett a sok szeméttel fél-1 órát foglalkozni, hogy leszűrjem a hozzászólásokból na vajon jó lehet vagy rossz. Elég volt csak a jó pontszámúakat átnézni.