30713
TES
  • SzirmosSzisza
    Lépj egy szintet azzal a skillel és visszaáll.
  • sanyicks
    a lecsökkenő skill level bugra van valami konzolos hack?
  • Psychedelic #7882
    Nah, 87 óra azt hiszem kivégeztem az első karimat, persze rengeteg dolog van ahol nem voltam még, nem toltam le pl a thief céh küldiket, de mágussal nem akartam bohockodni, most majd inditok tolvaj karaktert.
    Azért meglett a 75 Illusion, 100 Conju, 100 Destro, 100 enchanting, 75 restoration, 75 alteration, meg 80-as heavy armor, lvl 46, és Master fokozaton sincs már semmi ami egy kis gondot is jelentene a karinak. :)

Nagyon bejött a játék, élveztem végig, de azért akad pár dolog ami nem tetszik, ilyen pl a térkép, nekem az legyen térkép forma, ahol látni a fö utvonalakat vagy valamit, nem pedig a felhöket lesni folyamat. Nem szerettem a quest logot, egy rpg-ben ne a quest logot nerfeljék már be. Adjon már a küldihez egy szép köritést kelljen elolvasni, és ne csak bejelölni és menni a jel után.

Illetve ami nekem csalódás, azok a céh küldik, a mage dolog még elment az nem volt rossz. Viszont pl a Dark Brotherhood csalódás volt, oblivionhoz képest, menj oda öld meg, ami kb annyibol áll, hogy ül a széken te meg lebököd, még az esküvös elment, ott legalább lehetett vmit csinálni nem csak megölni simán, de a többi kb semmi. A companion küldiket is le lehetett zavarni pillanatok alatt, és valahogy nem is sikerült megfognia az egésznek. Ami végtelenül gyenge volt, az az egész stormcloak imparial dolog, imperialosként toltam végig, de ez a menj el ebbe a táborba beszél ezzel, majd támadjátok meg x erődöt dolog, és ezt letolni többször, nekem gyenge volt, föleg hogy össze vissza bugosodott az egész.

Szerintem ezekre sokkal több hangsúlyt kellett volna fektetni, és a fő külditöl se dobtam magam hanyatt, ennél szerintem sokkal jobbat is tudnak, rászánhatták volna az időt, hogy tényleg epikus történeteket adjanak ehez.

Ettöl függetlenül tetszett a dolog, és már kezdem is következö karit, mert az egész világ, és a játék azért odavág, a karakterfejlödés is bejött, tényleg olyan karit csinálsz amilyet akarsz, nem kezdem el sorolni a jó dolgokat, akad böven, de azért igy 87 óra után nekem max 9/10 a játék, ha odatették volna magukat a fö illetve a céh küldiknél, akkor 10/10 lenne, de igy legalább lehet majd a következö játékukkal überelni a dolog.

Dragon Priest maskokat összegyüjtötte valaki? Én megszereztem mind meg mellé kb minden artifactot, de vhogy egyiknél se éreztem azt, hogy hu nekem most ezt hordanom kell, enchantingal tul táp geart lehet csinálni.
  • Calver
    egyszer már beraktam, de az rég volt, plusz én spec megőrülnék ha nem lenne, szóval:

Spring Toggle
    aki unja, hogy folyton lenyomva kell tartania sprint-et gyorsabb haladáshoz, azoknak autohotkey leszed, sprint átállít "," gombra, azaz vesszőre*, és AutoHotkey.ahk-ba ezt bemásol:

LShift::Send % "{, " ((Cnt := !Cnt) ? "Down}" : "Up}" )

ezek után shift első lenyomására sprintelni kezd a karakter, következőre abbahagyja, és nem kell lenyomva tartani.

[apro]*bal altot nem szereti, és ez az egyik olyan gomb, ami semmiképpen sem fog bezavarni akkor sem, ha konzolt használja a kétlábú
  • demeron
    Akkor bug, talán patch segít majd, én is tele vagyok ilyen bugokkal. Questek amiket nem tudok megcsinálni; megcsináltam, de megint megkaptam; vagy olyan ami ide-oda mutatgat az iránytű, stb..
  • wesker24
    Jah 4 fej is volt nálam Kodlak Vilkas Farkas is megvolt de nekem csak Kodlaknál engedte hogy szabad legyek a többinél már inaktiv volt !
  • Calver
    btw nem fog soha lecsukatni szerencsére... mármint az őrök szerencséjére, különben azt hiszem egy baromi mély tömegsírt kellene nekik ásni
    én simán rá szoktam nyomni tab-ra és kilépek a dumálásból, egyszerűbb mint a hülyeségeiket hallgatni.
  • Calver
    fantasy szvsz nem az a műfaj, ami igazán jól mutat a képernyőn, azt inkább olvasni érdemes - és érdemes is, tekintve h vannak ilyen íróink kicsiny magyarhonban, mint Nemes István (Jeffrey Stone, John Caldwell)...

olvass el 1-2 könyvet a Káosz Ciklusból vagy még inkább Az Élőhalott Balladáját, és érteni fogod miért ajánlom
  • demeron
    Elméletileg akármikor lehet, én közvetlen azután, hogy kodlak-t, még quest befejezése után, és utána farkas, meg vilkas is kérte csináljuk meg neki is, csak kellett fej.
  • demeron
    Vittél magaddal hagraven fejet?
  • PiszkosFred
    bEnableFileSelection=1 a gameprefs.ini-ben. Ird be ha nincs benne, vagy ha benne van, a 0-t ird at 1-re.

Mas:
    Majdnem letartoztatott a Whiteruni varosorseg, mert este veletlenyul nyomtam egy WW shoutot... Odajott egy a katona, es szolt, fejezzem be ezt a tevekenyseget, mert a lakok idegesek lesznek tole. Ha tovabbra is ugralok, lecsukat. :)
  • csgj
    Aha, hát köszi. :-D Még utánaolvastam, és valaki azt írta, hogy pár későbbi küldetés után Vilkas-t is elkísérte oda, és akkor sikerült meggyógyulnia. De más NPC-vel nem. Egyesek szerint bug. -.-
  • skymannn
    Tudja valaki hogyan lehet elérhetővé tenni a Skyrim Launcher-ben a "data files" feliratot?
  • wesker24
    Onnan tudom hogy nekem is felajánlotta a lehetőséget hogy örökre kigyógyulhatok belőle de mikor legközelebb vissza mentem már inaktív volt
  • csgj
    Ez mekkora szívás... én nem hallottam, amikor mondta.
  • shaba23 #7869
    Az enchantingot sikerül felhúznom hirtelen ~60ra. Vettem egy tonna soul gemet, enchantoltam 2 1h lélekevős fegyvert és kimentem nyuszikra meg őzekre vadászni:) Rohangáltam körbe-körbe a mezőn az állatok után...
  • shaba23 #7868
    Én sem a Merlint, sem az Arthurt ne tudtam nézni (mondjuk a LotSeeker-sem, csak pár epizódik. A Trónok harca meg a könyvhöz képest gagyi :( Jó fantasy sorozat nem nagyon van. Vagy legalább is nekem nem jönnek be. Lehet csak több esélyt kéne adnom nekik.)
  • MerlinW
    Ízlések és pofonok, de én cirka három hét alatt elolvastam azt a ~3000 oldalt, szóval a világgal nincs baj:) Persze mint írtam volt nem láttam még a sorozatot.
  • skymannn
    :D ez jópofa volt :)
  • Ragnar360
    Úgyis az első két rész a döntö szinte mindig :) ha megfog a világa, meg úgy a karakterek akkor má ok. Amit eddig láttam belöle az nemsok, de pont a világába kételkedtem, meglátjuk mit tud...1-2 óra és re
  • MerlinW
    Szerintem az első 3-4 rész csak karakter/családleírás, szóval nézd meg az egész évadot, mert elvileg a vége fele már nagy csatáknak kell lennie:)
  • SzirmosSzisza
    Merlin fejét meg kell szokni picit, de utána nagyon lehet élvezni és az új részek is egyre jobbak :)
  • Ragnar360
    ja, hogy a te nicked is az :)) egyébként hülyeség tudom, de az arthur kiralyban nem tetszett, úgyhogy csak azért mondtam :)
  • wesker24
    Lesz még egy küldetésed ehhez a helyhez én is próbáltam visszaváltozni de már nem engedte csak akkor engedte amikor Kodlak lelkét felszabadítottuk !

Kodlak is mondta itt a lehetőség hogy megszabadulj a kórtól ha elszalasztod akkor bukta !
  • Ragnar360
    köszi, legend of seeker kicsit ismerös, lehet ranezek, merlint annyira nem szeressük -ja game of thrones hosszu, föleg könybe en is ezt hallottam - viszont mindjart elkezdem, 1-2. részt sztem megnézem, olvastma kommenteket, volt aki mind a tizet vagy mennyit egyhuzamba megnezte annyira jóvolt... hát majd kiderül
  • csgj
    De ennek mi értelme van? Nálam van még 4 boszorkányfej. o.O
  • MerlinW
    Legend of the seeker, Merlin.

Game of Thrones-t, én könyvben olvastam, de akik látták a sorozatot, mind dicsérték. Könyvben a "A tűz és jég dala" ~3000 oldal (4 kötet, ebből az első a Trónok harca), tehát valószínűleg lassan kibontakozó sorozatról van szó. Ebben is piszok sok karakter van. Majd én is megnézem valamikor.
  • wesker24
    Szerintem csak akkor volt választási lehetöséged amikor Kodlak lelkét felszabadítottad ha akkor elszalasztottad akkor már nincs visszaút !
  • csgj
    Vérfarkas vagyok már egy ideje, de nem tetszett, és meg akarom gyógyítani magam. Végigcsináltam már a Companions Kodlakos dolgait, és megmentettem az öreg lelkét... Most meg visszamentem a szentélyhez (ott nagyon északon), de nem tudom aktiválni. o.O Ilyenkor mi van? Elvileg már Harbinger vagyok.
  • Ragnar360
    #7846 ?
  • MerlinW
    Warez topig:)
  • MerlinW
    Írtuk már párszor, hogy minden csaj küldetésekhez kötött. Muiri-hez pl meg kell csinálni a Dark Brotherhood első pár küldetését. Ha türelmetlen vagy, nézz wiki-t.
  • Module
    Nekem nem akar aludni!Ez vmi bug?Továbbá a menüben sem lehet forgatni a tárgyakat.Az még nem is lenne gond,de az alvás már inkább.Patch semmi nincs fenn.Vagy az lehet a gond??
  • MerlinW
    Woah

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A DB questek óta nincs anyagi gondom, 1000 az alap (császár után 5 számjegyű jutalom), a Woe tőr pedig nagyon OP:)

Más: Volunruud szellemének kivonása után is vár ránk sok szép és jó. Többek között egy shout is.
  • Ragnar360
    mii?
  • Hunor1
    nem tudom miért kínzod magad...játszol addig virágboltival amíg meg nem tudod venni és kész. akkor is támogatod a készítőket ha 1 héttel később veszed meg. a mentéseidet meg majd simán bemásolod az eredeti játékba és folyt.köv.
  • SzirmosSzisza
    Vááá Dark Brotherhood küldetés, pedig már örültem :D
  • Molnibalage
    Az miért van, hogy több teljesen kitakarított helyet nem jelöl "cleared" státuszban?
  • Ragnar360
    off: tudtok ajanlani vmi jo fantasy rp^^-s cuccot, film, sorozat - pl game of thrones az tenyleg annyira jo mint ahogy mondjak ? ismerösnel kis reszt lattam benne, eleg faszsagnak tünt az alapjan, filmekbe meg még annyise a kinalat, gyürük urat pl lattam vgay 10x, narnia meg ilyesmi annyira nem erdekel, mas meg nem ugrik be. /off
  • Csokis
    QD Inventory