The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
Mert bárki bármit mond a grafika számít. Mint ahogy egy könyvnél a mondatok megszerkesztése, a leíró részek, a párbeszédek kidolgozása adja a sava-borsát, mert hiába jó a történet ha nehezen olvasható. Addig egy játéknál a grafika az amit a képedbe tolnak, egy grafikus karakterrel játszol a grafikus világban. Ha az 2x2 pixeles akkor a beleélési faktor csorbul. Ha az szinte fotorealisztikus, akkor viszont "már ott is vagy!", a történet meg a játékvezetés csak hab a tortán. Nem azt mondom hogy nem kell tartalommal megtölteni, mert hiába szép ha csak állsz és nézelõdsz, csupán azt hogy lényegében majdnem olyan fontos a kinézet, mint a tartalom. Már ha tényleg 100%-os élményt akarsz.
Valaki mondta itt a Limbo-t példának. Az más kategória. Annak is van hangulata és a hangulatot ott is a grafikai megvalósítás közli. Azt nem lehetne elképzelni 3d-ben, vagy HD csilivili textúrákkal. Mint ahogy a Skyrim-et sem tudnám elképzelni a Limbo "világában". Stílusok és igények, történetek és grafikai történetátadás. Ezek egy játék meghatározó elemei és egyik sem vonható ki a képletbõl. Már pedig ahogy haladunk az idõben elõre-fele az igények is változnak a minél szebb irányába.
Szerintem.
én igazából csak azt nem értem (habár nem egy akkora funkció amire epekedve vágyom), hoyg pl egy szimpla létráramászást miért nem tudnak implementálni amikor tökre feldobhatná a játékmenetet még a szerencsétlen divinity 2 is megcsinálta (szintén gamebyro motor)
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ki beszélt itt pc vs konzolról? Ez gyakorlatilag a konzolosok vesszõparipája, amúgy meg semmi jelentõssége nincs. Ha van pénz a Pc-s piacban, akkor fejlesztenek pc-re, ha nincs, akkor meg nem fognak. Ez teljesen független attól, hogy konzolra (ott ugyanúgy van Warez, sõt hamarabb van warez, mint pc-re) mibõl mennyit adtak el.
Ez a konzol vs pc, olyan ,mintha 2 autót hasonlítanál össze, meg lehet tenni, csak semmi értelme nincs. Mindkettõnek megvan az elõnye és a hátránya, de hogy melyik platformon mibõl mennyit adnak el az most, hogy a viharba jön ide. Amúgy se érdekli a lõtéri kutyát sem (mint mondtam ha a fejlesztõknek megéri anyagilag bármire fejleszteni, akkor fognak rá fejleszteni, innentõl meg számokkal dobálózni, meg összehasonlítgatni az egyiket a másikkal, meg érvelni, hogy miért szarabb egyik, mint a másik tök felesleges).
Mitõl lesz jobb az Xbox a többinél, mert x milliót eladtak azon a platformon ebbõl, vagy mitõl lesz jobb a ps, mert y milliót amabból? Szerintem ez semmit nem bizonyít (erre lehet mondani, hogy hát mert arra fejlesztenek, mert abban van a pénz. Érdekes még mindig fejlesztenek pc-re, valószínû nem a pc-n játszani szeretõk 2 szép szeméért teszik, hanem mert bevétel van belõle a warez ellenére is, Jó reggelt kivánok, Kapitalizmus van kérem szépen!!!!)! Ez egy Lufi érv!
Egyébként örülnék, ha már lehetne rendelni a CDG-bõl, félek, hogy késõbb elfelejtem és pofára esés lesz megjelenéskor, hogy nem rendeltem meg. 😞
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
A kettõt különbözõ csapat készíti.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Speed is the governing attribute for Acrobatics, Athletics, and Light Armor. It affects:
Speed of travel (including fast travel)
The length of your jumps.
Ennyit jelentett és nem többet
egyébként én nem tudom ennyire a konzolosítás számlájára írni ezt a dolgot.
ez egy olyan döntés amit attól föggetlenül is simán meghozhattak volna, ha az õ fejükkel gondolkodom.
a játékosok habitusa és szokásai ugyanúgy változnak mint minden más. az egy dolog, hoyg mindíg lesz egy nüansznyi hardcore-rpgs társadalom, de a játékok nem nekik készülnek.
ebbe bele kell törõdni, vagy marad a csak régi rpg-k nyomatása.
Az elmúlt 1000 post nagyvonalakban ugyanarról szól . . .
olyan, mintha vizet mernénk egy kádból, majd odaadnánk valakinek, aki visszaönti abba
Egyrészt mert oblivionban az hard coded elem volt sok más dologgal egyetemben -míg skyrimból teljes egészében hiányzik- másrészt mert ha egyáltalán lehetséges is ez gyakorlatilag az egész játékmechanika átírását jelentené.
Ez profi modder csapatot igényelne plusz rengeteg idõt.
Ha ebben reménykedsz akkor jobb ha már most felkészülsz egy igen hosszú, de kb szerintem reménytelenül végtelen várakozásra.
A Rage és Crysis meg nem egy kategória ezzel.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Az Oblivion fényévekkel szebb volt, mint a Morrowind, mégsem tudtam igazán megszeretni, mert hiányzott belõle mindaz az ötletesség és változatosság, ami miatt az elõzõ részt szerettem.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
(Pl. szimpla, kis felbontású sík talajtextúrák. Ennél még a tesszeláció elõtt is többet mutattak.)
Sajnos grafikai szempontból is nagyon látszik, hogy konzolra van fejlesztve az egész és PC-n max nagyobb textúrákat és draw distancet kapunk. 😞
\"Egy gy?r? mind fölött\"