30713
TES
  • Pares
  • Ragnar360
    oks. tied milyesmi ?
  • Ragnar360
    hmmm ez ám a háziasszony...nem irom le persze a szokásos d betüvel kezdödő szót, mégha azt is gondolja az ember :DD
  • Pares

• Benevolens
    amúgy ne aggódj a mocsok miatt, mert a középkorban úgyis mindenki mocskos volt. Fogd fel úgy, hogy a kemény munka attribútuma. Amúgy meg a gipszstukkóknak is jól áll a szmoglerakódás :)
  • hegege
    A Palace Blue-nál vki lekövette a szellemlovast?Én gyalog voltam így eltűnt előlem ...
  • Benevolens
    szerintem fasza lett. Bár én nem ezen a vonalon mozgok.
  • Richardix
    Srácok, soul gemekkel kapcsolatban: Ha megölök egy lényt, aminek teszem azt common lelke van, de nekem csak petty soul gemem van üresen, akkor feltölti azt (Petty szintre természetesen) vagy nem?
  • Benevolens
    én is sokat cseszekedem az ilyesmivel
  • Ragnar360
    (huh megijedtem, azthittem mar nem méretezi át, elöször eredeti felbontasba dobta be)
  • Ragnar360
    nah..igy mondjuk annyira nem vészes - szerintetek ?^^

• Laza
    Elvileg vhol azt olvastam, hogy kb 70 pont van.
  • Laza
    Nincs valami betegség rajtad?
  • Calver
    nem, utána is kapsz perkeket.
    csak lelassul addigra már erősen a fejlődés.
  • Calver
    magic -> active effects-et azért nézd meg, mert akkor szokásuk emlegetni ilyeneket, ha tényleg elkapott valamit a karaktered.
  • Laza
    Egyébként a Stormcloacks vagy Imperial Legion választás egyértelmű lesz, valahol a főszálban? Csak hogy nehogy félrenyomjak :)
  • Ragnar360
    nemtom, berögzödés, de elsöre csajjal nem megyek, pedig jóak
  • Pares
    Minnyá teszek fel egy képet az én karakteremről, nord csajszi.

Amúgy az miért van, hogy a járókelők sokszor kérdezik, hogy miért vagyok ilyen beteg, meg az eladók is mondják, hogy lehet beteg vagyok, mondom wtf kösz semmi bajom...
  • Pocakattys
    Köszönöm! :)
  • Fpocok
    Ugye nem csak lvl 50ig adja a perkeket?
  • Ragnar360
    az csak egy dolog :), de inkabb sisak nelkül tolom, de majd megelválik, ha eljutok arra a pontra:) viszont ezt az elképzelést emlitettem korabban is és Molnibalage is gondolt erre példaul
  • Magh
    Esben az eredetiben is bugol, vagy már javították? Eddig is szívtam vele, de most nem tudom lefolytatni a béketárgyalást miatta, és pár napig még nem lesz eredetim.
  • Laza
    Az ember csak vesz már egy házat, akkor meg már mindegy :)
    Ráadásul a Whiterun-i ház közel van a bejárathoz :)
  • Calver
    nem aggódnék nagyon a karakter arca miatt - tekintve h dobozon játszol, és ott nincs no helmet mod, nem fogod kb soha látni
  • Ragnar360
    na full dirt colorral rohadtjol néz ki, de kijarkal igy a vilagba, akinek csupa retek az arca... ez volt az elsö gondolat, a 2. az mar jobb, mert talan betudom magyarázni magamnak :)
  • Ragnar360
    komolyan ezt nem hiszem L) még nem is jatszottam, de egyre nehezebb, mivel levagyok regadva a karaktercsinalasnál...megint szinte a végére értem és elbizonytalanodtam :)

mindjart csinalok 1 képet lehet azt berakom ide, nemtudok mar jobbat - tudom az a lenyeg h nekem teccen, csak egyre bizonytalanabb az ember, aztan nem 2 perces feledatra krealom szómiszó, sőt nem kezdhetem ujra se majd amikor akarom, (nem olyan értelemben) a karaker kinézete miatt

áj níd help, /facepalm :)
  • Benevolens
    (korábban esetleg loptál tőle, vagy megütötted )
  • Calver
    tedd el a fegyvered tippre. lehetőleg egy őr előtt.
    h miért ugrottak neked, passz... elloptál véletlenül valamit?
  • Benevolens
    (én amúgy el is szoktam veszni a történetben, mert rohadtul leterhel az "ide menj oda menj" utasítgatás. Ezért van egy pont, amikor beleszarok. És mire visszatérek a dolgokhoz, addigra elfelejtem )
  • Totti5
    Köszönöm.

S mi a megoldás rá hogy abbahagyja? de egyátalán miért estek nekem?
  • syberia2
    mamut agyar, az lesz az!:)
    Még egy: Riftenben egy rift. guard és imperialok harcoltak. Ez miért volt? Beleavatkozhatok vagy nem?
  • cookac
    Ez így van. Töröltem szöveget amit írtam és ez maradt benne. Tudom, hogy Talos néven született, a Septim nevet csak azután kapta, hogy megalapította a birodalmat. Na mind1, ez van.

Azért az egy csavar a történetben, hogy a Talos imádat ami birodalomszerte elfogadott volt, maga a birodalom üldözze. Thalmor nyomásra persze.
  • Benevolens
    és csak azért lettem nord, mert jól néz ki
  • Calver
    küldetésben van a "falusi ribancnak" szerepe. nem is kicsi. ezért "essential", megölhetetlen karakter.
  • SaGa Jr
    Essential karakterek (akiknek fontos szerepe van a játékban) nem megölhető.
  • SaGa Jr
    Oda vissza igaz (az igazi ütőerőt a birodalomban élő orkok jelentik nem a nordok, ezt csak ők szeretik eltúlozni), de a játék során több helyről is megtudható az információ, miszerint a nordok önmagukban már rég elgyengültek és lassacskán elfogytak volna (kereskedelem és élelmiszer igen komoly mennyiségben a birodalom által volt hozzájuk szállítva) külső segítség nélkül.
  • Totti5
    Mi nyitja annak hogy egy mezei falusi ribanc 7edszerre ölt let, valamiért... visszatértem az első küldetésemről, bementem a fogadóba és nekemesett 2 ember, egyik annak módja szerint elhullott, de ezt a nőt nem lehet megölni, mert 0ára írom a hpját, akkor sem hal meg, csal letérdel és hiába ütöm fél percig semmi nem történik, majd feláll és nekemesik megint.

Ez mi???
  • Pares
    Mármint azt akartad mondani, hogy a birodalom sehol se lenne a nordok segítsége nélkül.
  • Benevolens
    nekem olyan influenzám van, ami nektek nincs
  • Calver
    igazából mindkét oldal idióták gyülekezete.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    btw Ulfric a Thalmor "ügynöke", erről lehet is olvasni a nagykövetségen a róla szóló dossziéban