30713
TES
-
Pares #8725 -
Ragnar360 #8724 oks. tied milyesmi ? -
Ragnar360 #8723 hmmm ez ám a háziasszony...nem irom le persze a szokásos d betüvel kezdödő szót, mégha azt is gondolja az ember :DD -
Pares #8722
-
Benevolens #8721 amúgy ne aggódj a mocsok miatt, mert a középkorban úgyis mindenki mocskos volt. Fogd fel úgy, hogy a kemény munka attribútuma. Amúgy meg a gipszstukkóknak is jól áll a szmoglerakódás :) -
hegege #8720 A Palace Blue-nál vki lekövette a szellemlovast?Én gyalog voltam így eltűnt előlem ... -
Benevolens #8719 szerintem fasza lett. Bár én nem ezen a vonalon mozgok. -
Richardix #8718 Srácok, soul gemekkel kapcsolatban: Ha megölök egy lényt, aminek teszem azt common lelke van, de nekem csak petty soul gemem van üresen, akkor feltölti azt (Petty szintre természetesen) vagy nem? -
Benevolens #8717 én is sokat cseszekedem az ilyesmivel -
Ragnar360 #8716 (huh megijedtem, azthittem mar nem méretezi át, elöször eredeti felbontasba dobta be) -
Ragnar360 #8715 nah..igy mondjuk annyira nem vészes - szerintetek ?^^
-
#8714 Elvileg vhol azt olvastam, hogy kb 70 pont van. -
#8713 Nincs valami betegség rajtad? -
#8712 nem, utána is kapsz perkeket.
csak lelassul addigra már erősen a fejlődés. -
#8711 magic -> active effects-et azért nézd meg, mert akkor szokásuk emlegetni ilyeneket, ha tényleg elkapott valamit a karaktered. -
#8710 Egyébként a Stormcloacks vagy Imperial Legion választás egyértelmű lesz, valahol a főszálban? Csak hogy nehogy félrenyomjak :) -
Ragnar360 #8709 nemtom, berögzödés, de elsöre csajjal nem megyek, pedig jóak -
Pares #8708 Minnyá teszek fel egy képet az én karakteremről, nord csajszi.
Amúgy az miért van, hogy a járókelők sokszor kérdezik, hogy miért vagyok ilyen beteg, meg az eladók is mondják, hogy lehet beteg vagyok, mondom wtf kösz semmi bajom... -
#8707 Köszönöm! :) -
#8706 Ugye nem csak lvl 50ig adja a perkeket? -
Ragnar360 #8705 az csak egy dolog :), de inkabb sisak nelkül tolom, de majd megelválik, ha eljutok arra a pontra:) viszont ezt az elképzelést emlitettem korabban is és Molnibalage is gondolt erre példaul -
#8704 Esben az eredetiben is bugol, vagy már javították? Eddig is szívtam vele, de most nem tudom lefolytatni a béketárgyalást miatta, és pár napig még nem lesz eredetim. -
#8703 Az ember csak vesz már egy házat, akkor meg már mindegy :)
Ráadásul a Whiterun-i ház közel van a bejárathoz :) -
#8702 nem aggódnék nagyon a karakter arca miatt - tekintve h dobozon játszol, és ott nincs no helmet mod, nem fogod kb soha látni -
Ragnar360 #8701 na full dirt colorral rohadtjol néz ki, de kijarkal igy a vilagba, akinek csupa retek az arca... ez volt az elsö gondolat, a 2. az mar jobb, mert talan betudom magyarázni magamnak :) -
Ragnar360 #8700 komolyan ezt nem hiszem L) még nem is jatszottam, de egyre nehezebb, mivel levagyok regadva a karaktercsinalasnál...megint szinte a végére értem és elbizonytalanodtam :)
mindjart csinalok 1 képet lehet azt berakom ide, nemtudok mar jobbat - tudom az a lenyeg h nekem teccen, csak egyre bizonytalanabb az ember, aztan nem 2 perces feledatra krealom szómiszó, sőt nem kezdhetem ujra se majd amikor akarom, (nem olyan értelemben) a karaker kinézete miatt
áj níd help, /facepalm :) -
Benevolens #8699 (korábban esetleg loptál tőle, vagy megütötted ) -
#8698 tedd el a fegyvered tippre. lehetőleg egy őr előtt.
h miért ugrottak neked, passz... elloptál véletlenül valamit? -
Benevolens #8697 (én amúgy el is szoktam veszni a történetben, mert rohadtul leterhel az "ide menj oda menj" utasítgatás. Ezért van egy pont, amikor beleszarok. És mire visszatérek a dolgokhoz, addigra elfelejtem ) -
#8696 Köszönöm.
S mi a megoldás rá hogy abbahagyja? de egyátalán miért estek nekem? -
syberia2 #8695 mamut agyar, az lesz az!:)
Még egy: Riftenben egy rift. guard és imperialok harcoltak. Ez miért volt? Beleavatkozhatok vagy nem? -
cookac #8694 Ez így van. Töröltem szöveget amit írtam és ez maradt benne. Tudom, hogy Talos néven született, a Septim nevet csak azután kapta, hogy megalapította a birodalmat. Na mind1, ez van.
Azért az egy csavar a történetben, hogy a Talos imádat ami birodalomszerte elfogadott volt, maga a birodalom üldözze. Thalmor nyomásra persze. -
Benevolens #8693 és csak azért lettem nord, mert jól néz ki -
#8692 küldetésben van a "falusi ribancnak" szerepe. nem is kicsi. ezért "essential", megölhetetlen karakter. -
SaGa Jr #8691 Essential karakterek (akiknek fontos szerepe van a játékban) nem megölhető. -
SaGa Jr #8690 Oda vissza igaz (az igazi ütőerőt a birodalomban élő orkok jelentik nem a nordok, ezt csak ők szeretik eltúlozni), de a játék során több helyről is megtudható az információ, miszerint a nordok önmagukban már rég elgyengültek és lassacskán elfogytak volna (kereskedelem és élelmiszer igen komoly mennyiségben a birodalom által volt hozzájuk szállítva) külső segítség nélkül. -
#8689 Mi nyitja annak hogy egy mezei falusi ribanc 7edszerre ölt let, valamiért... visszatértem az első küldetésemről, bementem a fogadóba és nekemesett 2 ember, egyik annak módja szerint elhullott, de ezt a nőt nem lehet megölni, mert 0ára írom a hpját, akkor sem hal meg, csal letérdel és hiába ütöm fél percig semmi nem történik, majd feláll és nekemesik megint.
Ez mi??? -
Pares #8688 Mármint azt akartad mondani, hogy a birodalom sehol se lenne a nordok segítsége nélkül. -
Benevolens #8687 nekem olyan influenzám van, ami nektek nincs -
#8686 igazából mindkét oldal idióták gyülekezete.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!btw Ulfric a Thalmor "ügynöke", erről lehet is olvasni a nagykövetségen a róla szóló dossziéban