The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tudod, ez egy fórum(ahogy Te fogalmaztad), és egy fórumban elvárható lenne egy bizonyos stílus, melyet úgy látom, nem kifejezetten Te képviselsz.A szólásszabadságnak semmi köze az általam leírtakhoz.Én az indokolatlan, öncélú fikázást nem kedvelem.És azt sem, ha személyeskedsz velem.Valószínûleg háromszor annyi idõs vagyok, mint Te, én mégis megadom Neked azt a tiszteletet, hogy nem nem kérdezem meg, eltûrnéd-e ha sza.rba nyomnák a fejedet?

Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...

böröczk
Lehet még kissé korai a kérdés, de modderek mikor állnak munkába, ami a karakter,fegyvermodellek kinézetét illeti? Én speciel dark elffel szeretnék feszülni, de az játékban,akárhogy is próbálkozok, olyan, mintha egy élõhalottat irányítanék. 😄

Kumiho #2179

LaliK
Gondolkozom rajta hogy megveszem, de nemtudom hogy futna a gépemen.
Asus K50AB laptopom van, 2GB ram, AtiHD4570 videókártya. Valaki akinek hasonló configja van mondhatna tapaasztalatot.
Grafika nem nagyon érdekel, ha kell 320x240-ben játszom D:

"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."

PiszkosFred
Elmondtuk mar millioszor. Csupan 2 hetet kell kibirni, es kikopik minden ember, aki csak azert toltotte le mert megjelent, es fogalma sem volt rola, mit tolt. Nincs ezzel gond, turelem es megoldodik magatol a szitu.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

A grafról.. nem rossz és igen nagyon szép shotokat lehet készíteni.
Nade ha megmozdul😛 hát nekem a grafhoz hozzá tartozik az animáció is.. az viszont siralmas még mindig.

jan5650
Igen, nekem kifejezetten ez a rész tetszett:

"meg hogy rossz menürendszer(na bumm, nem a menürendszerrel fogunk harcolni, majd hozzászokunk)"

Szóval ha a fejedet szarba nyomják semmi gond, na bumm....majd megszokod 😛
yesname
Ezt nagyon jól megfogalmaztad. Respect.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Igen én,egy sötét lelkû elf sunyimanót. Nyilazás,bicskázás,lipi-lopi,gyilok ezerrel. Csak ajánlani tudom 😊

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

deniro2
Kb.

Jól mondod! <#eljen>

\"Egy gy?r? mind fölött\"

Ma délben a kezemben lesz a játék, de letöltöttem torrentrõl is mert nem bizok a netes regisztrációban,a steamben (ez egyebként steam-es?) és a magyar net szolgáltatókban viszont ma este játszani akarom. Szóval jó ha van virágbolt verzió. Soha nem felejtsd el hogy mi abszurdisztánban élünk.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

jan5650
Hallottál már a szólásszabadságról ? 😛

Tudod...ez egy fórum 😉 Negatív és pozitív véleményekkel egyaránt. Ha csak pozitív dolgokat lehetne írni, akkor nem Fórum lenne, hanem seggnyaló Site...
Elkeserítõ, hogy újabban szinte minden játék topikjában ugyanaz a forgatókönyv:

A megjelenés elõtt pár nappal mindenki a játékról áradozik, hogy már nem bírja tovább, meg hogy szétveri a csomagküldõ szolgálatot, ha a release napján 00:01-kor nem kézbesítik ki neki és hogy tuti mekkora királyság lesz ez a program, mert az összes videót látta már róla.

Aztán amint tölthetõ a virágbolti verzió, megjelennek a vérszomjas trollok és elkezdik fikázni a játékot.Hogy ez konzolport(elõre borítékolható volt a dolog, hisz konzolra már kijött), meg hogy rossz menürendszer(na bumm, nem a menürendszerrel fogunk harcolni, majd hozzászokunk) és a grafika nem is olyan szuper.Ugyanakkor mások meg olyan screenshotokat szúrnak be, hogy a fõhõs szinte lelép a monitorról...
Magyarán, a szokásos türelmetlenkedõk, akik - mondjuk ki - ingyen és bérmentve jutottak egy baromi költséges szellemi termékhez, elkezdenek fanyalogni. Érdemes rákeresni a hanganyag készítésével kapcsolatos videóra, hogy lássuk, csupán abba mennyi pénzt és energiát feccölhettek.Legtöbbször olyasmik miatt trollkodnak, amiket - ha eredeti lenne a programjuk - a Kézikönyvbõl pillanatok alatt megtudhatnának.Sokszor kiderül, hogy az illetõ még a tutoriálnak is felfogható angol szövegeket sem érti, a billentyûkiosztást el se olvassa, a quest leírásokat skippeli, de azért neki(!) a játék szar.
Summa-summarum: ha már úgy alakult, hogy ilyen vagy olyan okból virágbolti verzióval játszunk, legalább azt a minimális tisztelet adjuk meg a készítõknek, hogy ne ócsároljuk a munkájukat.Különösen akkor ne, ha nem érdemli meg.

Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...

yesname
Párszor már le lett írva: nem lehet K-Európában steamen megvásárolni.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Úgy, mint Fallout 3-ban. 😄

Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;

Hogy lehet az inventory tárgyakat 3D-ben megnézni Pc-n? Elég sok dungeonnak a megoldása, h a quest itemet meg kell nézni alaposan. Addig eljutottam, h kiválasztom és megnyomom a "C"-t. De onnan?

Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;

Íjászat milyen? Valaki indított "Legolas-karaktert"? <#vigyor>
Teppik Amon
ugyan ez nekem is
2011.11.10 - 19:02 IRSZ & Súly rögzítése, beérkezés
Erõsen várós! El merjek futni boltba? 😄

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

Fehercsoki
Kb. 5 perccel azután rendeltem, hogy le lehetett adni cdg-ben a rendeléseket. Nekem is minden megjött eddig.

Más: hogy kell lockpickelni? Tök más a rendszer mint oblivionban és ki kéne nyitnom egy ajtót, de már alig maradt pickem.

PiszkosFred
Szerintem megkapod. Az en csomagom ide jon Debrecenbe a vadkeletre, emiatt mar tegnap atadta a CDG a GLS-nek, hogy idoben leerjen a helyi log.kozpontba. Eddig millio plusz egy csomagot rendeltem toluk, mindig megjott minden a premier napjan. Bar legtobbszor idoben elorendeltem, biztos ami biztos.

Gideon Wieth
VLC is fent van 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

koschwarz
szóval próbáld meg leszedni a k-lite-ot, ami amúgy is egy szar szvsz. inkább használd a VLC media player, az mindent lejátszik, még egy kör pókert is, és nem kell hozzá kodek pakk.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

jan5650
Még mindig nincs Skyrim a Steam-en, ez normális ? 😄
koschwarz
field of view, szóval hogy milyen széles képet látsz magad elõtt. nyilván ha nagyobb, több minden fér bele a látómezõbe, ugyanakkor ez vissza is fogja a gépet, hiszen több mindent kell kirajzolnia a monitorra. ha valakinek erõs a gépe, akkor nyugodtan lehet szélesíteni.

Fehercsoki
Nekem csak ennyi van: 2011.11.10 - 19:02 IRSZ & Súly rögzítése, beérkezés, nem is kapom akkor meg ma?

Gideon Wieth
mi az a fov?

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Gideon Wieth
Hát nekem a k-lite kodek pakk van fent, a morrowindot rendesen viszi kis laptopomon, (Oblivion nekem kimaradt sajnos, de majd valamikor)

Amúgy tényleg nem lehet bírni. PS3-am is van és most fordult elõ elõször ténylegesen a bõség zavara. Uncharted 3, Batman Arkham City (ha szerencsém van már ma, ha nem akkor hétfõn Assassin'S Creed Rev.) Aztán persze Skyrim, La Noir. Az õszi ösztöndíjam meg el is fogyott :-)

Akinek kicsi a FOV. mérete
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
To change fov hit the ~ button and type setcamerafov ##

## is your preference

It can also be done via a config file if that is your preference:

Go to your My Documents -> My Games -> Skyrim -> skyrim
Create a backup of the skyrim.ini file
Open the file, then scroll down to where it says
At the bottom of this section, add fdefaultfov=XX (where XX is the FOV value you want to change to)
Save, exit, and play

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

koschwarz
nem lehet bírni ezt a dömpinget 😄

koschwarz
az oblivionnál voltak problémák ilyen szirszar kodek-pakkokkal, lehet hogy itt is? van a gépeden ilyesmi?

Gideon Wieth
Én ma este nem alszom 😄 Harry potter VII/2 után Skyrim éjfélig aztán LA NOIR ... aztán holnap úgyis szombat 😄

Gideon Wieth
Sziasztok!

Kis segítséget kérnék, lehet hogy korábban volt már téma, de nálam a játék valamiért brutálisan halk. Mármint a többihez képest. Tegnap este értem haza vele, feltettem, elindítottam, fejhallgatóval, hangerõ maxon, és alig hallottam mit mondanak. A játékon belül feltoltam mindent maxra az audio beállításoknál, de a beszéd hang még mindig nagyon halk, ha a többit meg lejjebb halkítom még rosszabb :-) Valaki tud errõl valamit esetleg ? :-)

Megnéztem zenét minden mást rendesen lejátszott a gép . :-)

jan5650
Hát ez k*rva jó 😄

koschwarz
mostantól kérek szépen mindenkit, hogy használja a SPOILER makrót, vagy húzzon a 'csába!

\"Egy gy?r? mind fölött\"

<#hehe>

Jelentem megtaláltam a tolvajcéhet <#idiota> Reszkess Skyrim, még a cipõt is lelopom mindenki lábáról 😄 <#eplus2>

Amúgy valaki írta, hogy nem átlátható neki a skill rendszer, hát miért nem? Csak a gombokkal mész jobbra vagy balra hogy melyik skillt akarod növelni, pl a lockpicket, enterrel rányomsz és nyomod a pontot oda ahova akarod a lockpick skill treen belül.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

PiszkosFred
2011.11.11 - 07:04 Kézbesítésre átvéve

Én ma az LA Noire miatt vagyok besózva (a Skyrim holnap jön pick-pack ponttal), de nekem is csak a tegnapi beérkezés, súly rögzítés van ott egyelõre.
Fehercsoki
Aki cdgalaxisból rendelt annak gls honlapján a csomagtörténetnél mi található?

Ez jól hangzik! Na ma már látni fogom. szar így csak infokat olvasva tájékozódni 😊 És még be kell fejeznem épp egy tervet tehát csak délután tudom megnézni 😄

deniro2
Nem játszom még a játékkal, de fórumokon ezt javasolják:
Vidd a kurzort a tárgy fölé, az egér görgõjével zoomolj rá, ragadd meg az egér gombjával és mozgasd jobbra-balra.

Nos egyre több hírt olvasok ahol szapulják a pc-s verziót, akik játszanak vele. Gyakorlatilag mindenki a controlert írja hogy anélkül sokmiden használhatatlan.

PiszkosFred
Hat nincs is sok ertelme arra alapozni, mit ir par darab "bertollnok". Egy fuggetlen forum/portal nagyobb lelegzetu elemzo hozzaszolasa tobbet erhet, mint egy 5 oldalas megrendelt hype cikk valamelyik gamer magazinban.

Csatangoltam par orat a vadonban, teljesen magavalragadott a kornyezet szinte el minden...
Egyszer a sziklak mogul 3 farkas ugrott a nyakamba, azt hittem szivbajt kapok, a fulhallgato jol fel volt tekerve, hirtelen egy nagy horges... Brutal...

Pretorian
Nekem majdnem ugyanez van, csak a procim erõsebb, és a ramom kevesebb kicsit, de akkor nem félek.

Na, az élõ világnak örülök, a többi dolognak meg majd akkor a végére járok.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

A reklámokból látszott. Szinte csak a konzolos volt nyomva. Minden csapból az folyt. A pc-t nem igazán. így tényleg nem gond a warez mivel szinte már annyi idt se szánnak rá mint az Oblira 😞 Nem baj majd remélem a moderek javítanak amin lehet.

A világ jobban él mint az oblivionba a karakterek reagálnak a tetteidre. Ennyi röviden. Ezt a morrowind se tudta. Az egyebek meg..nos konzolra fejlesztették ezzel röviden összefoglaltam annak minden elõnyével hátrányával. De a világ az úgy él még mint egy rpg-ben sem. 😊