The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fehercsoki
Én Szegeden várom a futárt, de még semmi😊

Kár megvenni a boltba csak egy szar steames telepítõ. Direkt kérdeztem na mindegy.

kill3r21
1 gyõr melleti faluba 😊
Laza
Valszeg ha leperkáltam a pénzt, jobban bosszant ha szar ... vagy elnézõbb vagyok ... ki tudja 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

kill3r21
nemtudnak átverni sok embert....bár ez a bets-re nem igaz, mert azért törekednek a minöségre...
Azért annyit hozzátennék, aki lewarezolja, annak max a 10%a veszi meg, a maradék 90bõl 50nek tetszik de nem veszi meg....
az a 10%os warezos aki megveszi az meg sztem amugyis tervezte....
Laza
Várd meg míg megjelenik 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Fehercsoki
Melyik városba hozta neked a futár?

Laza
Az a baj, hogy kevés az idõ, és sok az egyébként (számomra) jó játék ... szóval ez esetben nem maradok le semmirõl. Általában manapság már kerülöm azokat a játékokat, amik nem fognak meg már az elején. Öregszem 😊

kill3r21
nyilván, más a véleménye annak aki leperkált érte 10 ropit, mint annak aki leharcolta netrõl....más a megközelités, de ez mindenbe igyvan....
És így bele gondolva a készítõk szemszögébõl nézve ezért probléma a warez.. mert meg tudom nézni hogy milyen a minõsége a cuccnak😄
Mert az a jó vásárló aki egybõl rohan és megveszi!!!! de mivel én megnézem nem tetszik és nem veszem meg😄 az az igazi problémájuk😊

Akkor viszont okosítsatok egy kicsit, mert én még sosem találkoztam eleddig ezzel a Steam-mel. <#smile> Mi ez tulajdonképpen? Mire jó? Megveszem délután a játékot, és akkor nekem is lesz ilyen Steam? Vagy ezt külön telepítenem kell majd? <#fejvakaras>
Pretorian
Én az eredeti Oblivionra simán rátettem 2006-ban a noDVD cracket, és rohadtul nem érdekelt hogy ki mit gondol errõl. Nem fogom állandóan a DVD-t amortizálni. Úgy érzem ha már megveszem a játékot, ennyi bõven belefér.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Laza
"Csak a sztori legyen jó, Oblivion sztorija nekem nem igazán tetszett."

Nos, Én a beleölt 200+ órából kb minimálisat foglalkoztam a sztorival 😊
Mondjuk eleve nekem az kvára nem tetszett és unalmas volt, hogy buzi kapukat kell bezárogatni. Eleve utáltam a kapuk mögött lévõ területeket. Így amikor odaértem a fõküldiben, hogy most minden városban zárogassam be a kapukat, akkor kb az 5. után meguntam 😊
Végül odáig vittem, amikor egy nagy csapattal kell a sok megnyíló kaputól védeni a várost ... de ez is valamikor idén volt 😊

kill3r21
Én például, nem birtam kivárni....de ha nevezhetjük ezt annak, respectbõl megvettem....
Persze.. de a másik fele hogyha írok egy véleményt akkor leugatnak mert hogy warez és meg sem jelent😄

Na de bazz mi köze a véleményemhez annak hogy warez?😄

Én megnézem ha jó a cucc megveszem ha nem nem..

kill3r21
szerintem az eredetiseknek is le lehet szedni a patchet, vagy a steam leszedi stbstb, nekem is itt az eredeti, de most nemfogok telepitgetni hanem játszok mert éjjel meló 😊
Sir Quno Jedi
Pedig a Rage nagyon jó (elõször nekem sem tetszett). A véga az kuka persze.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

wedge31
A steam magátol frissiti a játékot a legujabb patchel.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Laza
Én pl az ilyen oldalát nem feltétlen ítélem el, mert Én is le szoktam kapni ezt-azt, amirõl nem vagyok meggyõzõdve, hogy tényleg megéri a pénzét. Pl legutóbb a RAGE-t próbáltam ki így, és nagyon jól tettem, mert 10Ft-ot nem adnék érte. És meg is volt róla a véleményem. Úgy, ahogy a Ferrariról is, pedig azt még ki sem próbáltam 😄

De attól még ez lopás ... és laposan a fûben kúszva kellene csinálni, és nem mellet döngetve (tiszt.kiv.).

Én mellesleg attól mászok a falra, mikor valaki azzal jön, hogy nem telik rá ....... ok, elhiszem, de mivel nem jár alanyi jogon, mint a (koszos) levegõ, ezért ugyanúgy el kellene mennie mellette, mint minden más elõtt. Nem kötelezõ vele játszani, senki sem kényszeríti rá. Ha mégis megteszi, tegye azt kussban! Gondolom bélszínt meg kaviárt sem lop minden nap ...

Magiszter
Mikor a hegyre kell felmenni és nézem a havazást, a hóátfúvást az valami fantasztikusan hangulatos és szép. Akár csak az éjszakai égbolt...stb. Szerintem nagyon jó a grafikája ebben a tekintetben. Amit megnézék: Frostbite 2 Engine-el ugyanezt 😄

Tényleg, az ilyen patchek nem rakhatók fel annak, akinek eredetibe van meg? Vagy ez hogy mûködik? Tulajdonképpen pont az veszi fel a szopóálarcot, aki kifizette a játékot? <#fejvakaras>
Meg az eredetit csak úgy lehet játszani, hogy berakjuk a DVD-t? <#confused>
kill3r21
Jelentem, a patch javította a menüben lévõ, egér vagy billentyû gondod, mostmár mindenre reagál az egér kattintás, a favoritesbõl is könnyedén lehet equipelni a dolgkat jobb és balkézbe, menni fog, wait nél pedig egérrel is müködik a dolog....
1 nagy hiba minusz
Biztos sokan vannak, akiket érzékenyebben érint, hogy ez most egy olyan Elder Scrolls, amelyik nem a jövõ számítógépeire készült, mint anno az Oblivion. Én úgy vagyok vele, hogy szeretem ha mûvészileg szépen van kivitelezve egy játék, de ehhez nyilván nincs szükség a legmodernebb technológiákra. Az Obliviont a megjelenés napján hozták nekem is a CD-Galaxisból anno, és az éppen abban a hónapban 230000 forintért összerakott vadonat új konfigom csak a medium-high beállításokhoz volt elég közepes felbontáson, de kb. leszartam, mert még úgy is volt annyira részletes hogy ne zavarjon igazán, plusz azért mûvészileg egészen rendben volt.
A Skyrim grafikája viszont kifejezetten tetszik. Pont azért, mert nekem sokkal jobban bejön ez a szürkés-koszos fakó nordic színvilág, mint az emberfej nagyságú piros gombás narancssárga fejû npc-s Oblivion színvilága.
Nincsenek tûéles textúrák, sem hihetetlenül látványos effektek, vagy komoly fizika. Mégis van egy olyan textúrája az egésznek, hogy csak annyi jön ki a számon a tájakon végignézve hogy "vaz ez tiszta Solstheim, otthon vagyok". Ezt így a videók alapján mondom, még nem játszottam a játékkal.
Amúgy meg a nord faj a kedvencem, Morrowind-ben is Soltstheim-en töltöttem el a legtöbb idõt, nagyon bejött a kis sziget, construction set-ben is sokat okosítgattam a szigetet.
Szóval a setting is ütni fog nálam, az biztos. Csak a sztori legyen jó, Oblivion sztorija nekem nem igazán tetszett.

kill3r21
a virágboltihoz van új patch, ahogy nézem a fileokat, jeavitja a menüt is 😊
Laza
Én PickPack-al kértem az újságoshoz (otthonról 2 perc), reggel fél 9 óta ott van, majd hazafelé felkapom 😊

kill3r21
nem kaptam pólót, uhhogy errõl nem tudok nyilatkozni
Laza
Pólós volt? Tudja már valaki milyen a póló amit adnak (méret, minõség)? 😊

Teppik Amon
+1. Hasonló idõpontokkal.
De nem szólok mert le leszünk hurrogva hogy itt nyavajgunk. :p

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

kill3r21
CD galaxis, most hozta a futár bácsi, ittvan...😊
Jó, de nem kell kipróbálnod, hogy tudd, marha jó kocsi.

\"Egy gy?r? mind fölött\"

Na, az tök jó, akkor megnyugodtam, ezek szerint ezt nem Gothic féle optimalizálással készítették! <#vigyor> (Már most szólok, a vihart megelõzõen, hogy nem akarok "flémvórt" indítani holmi TES-Gothic összehasonlítós mókázással, az megtalálható elég sok egyéb topicban, itt kihagyhatjuk! <#wink>)
Akkor a mobility HD 6650-el tuti nem lesz gond ezek szerint. <#eljen>
Állítottam ez ellenkezõjét?Nem.Egyetértek a véleményeddel.

Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...

Bucser
Ferrari-t nem engednek vásárolni amíg nem mentél körbe a tesztpályán és nem tanultad meg a duplakuplungolást, mert kinyírhatod magad😊

Tehát igen.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Az ember már csak ilyen,gyarló és esendõ. Természetes ha kifizet valamit akkor szeretné megkapni a jogos ellenértékét. Aztán errõl véleményt formálni,akár jó akár nem. Ahányan vagyunk annyi féle vélemény lehet,ezért van a fórum lehet ütköztetni. Persze lehetõleg úri ember módjára. Peace. /ez csak a JÁTÉK 😊/

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

OK, köszi. Na majd meglátom, csak teljen már el ez a kib*$/@"¤tt munkaidõ!!! <#duma>
Neked komolyan kellene egy tesztvezetés, mielõtt Ferrarit veszel?

Fehercsoki
Nekem hasonló configgal,csak ati 3470es kártyával(igen,notebook,régi) low/mediumon fut,egész szép,simán játszható.

Fehercsoki
Nekem az elõbb frissítette:

2011.11.11 - 07:22 Kézbesítésre átvéve

Kicsit lassú a rendszerük, de jön a csomag😊

😊)milyen bûncselekményt? Magyarországon?

Pl. én nem warezolnám le ha lenne megjelenés elõtt demó!!! de bármily érdekes nincs... jaj mert sok munka stb. stb. biztos ezért? vagy vegyem meg látatlanul a játékot?

Remélem autót is így veszel hogy katalogust nézhetsz róla meg autós újságok azt írják róla hogy milyen jó.. de nem ülhetsz bele próbálhatod ki😄

Csak példa volt az autó😊 de TV-t is bemész a médiamarktba és megnézheted a kikapcsolt TV-t😊) majd otthon megnézed😄

Sarkítok sarkítok😊 de arra próbálok rá világítani hogy van egy ilyen oldala is a wareznak😊

Lassabban lehet felhúzni, de nagyot sebez. Mindenképpen teljesen fel kell húzni, mert különben lepattan. A célzás pontosságban nincs szerepe, de mondjuk, ha erdei elffel indítasz, magasabb íjászkodással indulsz.

LaliK
Hát, SystemRequirements szerint el fog pattogni, szóval délután már rohanok is a boltokba 😄

"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."

Ok, semmi baj.Legközelebb inkább azon vitázzunk, mire szórjuk a skillpontjainkat, jó?<#nevetes1>

Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...

Szívesen írok majd egy kis "esszét" de az a baj ma dolgozom 😞
tegnap csak a kari megalkotására+tutorial részre futotta.

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

A tisztelet, nem keverendo a feherkesztyus finomkodassal. Azt inkabb lakajoktol vard el, de most szolok, ok sem oszintek feltetlenul.
Amugy meg mar most latszik, hogy a Skyrimnek ezer baja van,es ezt aligha bun felroni neki. Az is latszik, hogy jo, vagy eppen nagyon jo jatek. Ezt sem bun elmondani.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

na, ez így már azért elég jól néz ki...

Király! Lehet én is egy íjászt indítok majd elsõnek. De jól meg van csinálva az íjászkodás? Van szerepe annak, hogy mennyire feszítjük meg az íjat? A célzás pontosságában van szerepe, hogy milyen fajt választunk?
jan5650
Bocsánat, elszaladt velem a ló. Udvariatlan voltam, ezért elnézést kérek.

De attól függetlenül mindenkinek megvan a joga arra, hogy leírja a véleményét a játékról, ha rossz ha jó.Függetlenül attól, hogy áldozott rá pénzt - mert megteheti - vagy lewarezolta az egészet, ezzel bûncselekményt elkövetve.

Pont ez a jó benne,igazi sittes fejû <#nevetes1>

Én ha az Oblivion grafikáját kapnám meg új sztorival az is elég lenne mert a többi rész annyira jó, de az látszik hogy a hirekkel ellentétben nincs új engine, hanem a régit "tupirozták fel", fejlesztették tovább.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Nekem ilyen gép volt, és már az Arcania is nagyon szarul futott (bár tény, az iszonyat optimalizálatlan). Az a gond, hogy a HD 4570 nem lenne rossz kari még ma sem... de a HD 4570 mobility az már más tészta! <#confused>

Én is ezen parázok amúgy, mert szintén laptopon fogom kipróbálni, és szarintem nálam is a GPU lesz a gyenge láncszem. <#shakehead>