30713
TES
-
gombabácsi #8765 Biztos volt már, akkor bocs: séta közben pár mp-re leáll a game, főleg ha futok. Gondolom tölti a pályát, vagy ez bug?
Nem emlékszem hogy a Morrowindben vagy az Oblivionban hogy volt ez.
Nem ír ki semmit, hogy töltene vagy akármi. -
caps lock #8764 Hello!Csinálta már valaki a Meridia küldetést?Az oltár nyugatra van Solitudetől.Valami olyasmit ír ha jól értem,hogy "Meridia fénye vezessen át a templomon".És a közelben van is egy sárkányos ajtó,de azt írja kulcs kell. -
#8763 elhiszem h nagyon hatásos lehet, de a szerepjátszásnak nem egy mintapéldája :) -
Richardix #8762 Amúgy kicsit mázlim volt így a játék elején, gyors egymásutánban szereztem egy 15% archery sisakot és gyűrűt is :) -
Richardix #8761 Tisztázzuk a dolgot: Enchantoltatni, felszereléseket javíttatni, stb NEM lehet NPC-vel. Vagy te csinálod, vagy senki. -
#8760 Kinél lehet armort enchantoltatni? Harcos vagyok és enchantra nem is akarok gyúrni, viszont így elég lol bónuszokat kapok még grand soul gemmel is... -
hegege #8759 De az is számít biztos nekem van 2 perk is rajta igaz csak 17es vagyok :) -
#8758 Jah, és tényleg az a fickó árulja a berendezést, aki a házat is eladta ... viszont ez az opció csak akkor jelenik meg nála, ha lejön a trónterembe ... amíg fent van a nagy erkélyen az asztalnál, addig nincs ilyen lehetőség. Még szerencse, hogy végre letolta az arcát, napok óta fent volt :) -
#8757 Liberate Reach. Van egy csóka, akit nem lehet megölni... ezzel mi a helyzet?
hegege: Nincs semmi perkem heavy armoron. Nem lehet, hogy az? -
#8756 Na, berendeztem Whiterunban a kecómat, megyek hogy megnézzem, erre ahogy baktatok fel a lépcsőn látom, hogy a csajszi megy be a hálószobámba (ahol a láda van) ... na, mondom, eddig a kisszoba is jó volt neki, most hogy új bútor van, már kéne neki a nagyobb ... mondjuk csak leült a székre, mert az Ő szobájában nincs :) -
hegege #8755 Jaja érdekes nekem sima heavy armorba van 260as össz páncélzatom..ez meg elvileg jobb sokkal..:) -
CamelX #8754 Nem hiszem hogy ennek lenne pozitív kimenetele, bár mivel nem választottam oldalt, ezért nem tudhatom. Talán az őrök/őrposztok rádtámadnak, de egy felvilágosult birodalmi támogató csak a katonai célpontokat támadja, míg a lakosságot a maga oldalára fordítja. Azok kiírtása csak további lázongást vonna maga után, ami egy terror uralom alatt megállja a helyét, viszont a Tamriel Birodalom nem erről szól -
Benevolens #8753 te viszont büszke lehetsz magadra, amiért kívülről nézegetheted ezt az egészet -
Benevolens #8752 éppen gecire influenzás vagyok. Azért is néztem bele. Amúgy nem olyan rossz az egész, csak a épített környezet még mindig nem tetszik. Még mindig túl értelmetlen és szegényes a formakincse. Amitől egyébként behalok az ez az Age of-szemlélet, amit itt toltok, hogy gazdaság-hadsereg-uralom megszerzése. Na ez az, ami nincs. -
#8751 bazmeg a végét rakhattad volna spoilerbe... -
Hunor1 #8750 ezen a szálon haladva akkor egy birodalmi karakterrel nyugodtan gyilkolászhatom a stormosokat? akár egy falut is kiírthatok őröstül+a lakosság is? Milyen lesz a hatása ennek rám ? -
#8749 Nálam a birodalom szó már eleve csak rosszat jelent a lázadás meg mindig jó dolgot, valszeg ha megöregszem majd forditva látom a dolgokat -
#8748 Sok sikert a majdani munkakereséshez... :D -
gseldon #8747 A birodalom vs. lázadás témában nekem a következő a véleményem:
Mindkét oldalt meghalgattam, beszéltem a vezetőkkel stb.
Az előtörténetet már itt leírták, a nagy háborút az elfekkel épp csak túlélte a birodalom, az uralkodó kénytelen volt békét kötni nagyon előnytelen feltételekkel. A belső lázadás csak tovább gyengíti a birodalmat, mint ahogyan ki is derül, hogy ez pont az elfek műve, akiknek ez volt a tervük, a következő háború indítása előtt. Mindenki tudja, hogy a jövőben még támadni fognak, és a birodalomnak, ahhoz, hogy esélye legyen a lehető legerősebbnek kell lennie. Ebbe nem fér bele egy lázadás. A lázadóknak pusztulnia kell, hogy ne kelljen majd két fronton harcolni. Arról nem is beszélve, hogy Ulfric egy elf kém/báb stb. Áruló. Én kíméletlenül gyilkoltam a lázadókat, hiszen csak a birodalom bukását segítik elő. Ahhoz, hogy a birodalom felkészülhessen, új uralkodóra is van szükség, mert a mostani egy gyáva alak. Katonákat kell képezni, a teljes gazdaságnak gőzerővel kell készülni az elkerülhetetlenül bekövetkező újabb háborúra. Ehhez az uralkodónak meg kell halnia, és egy erőskezű egyénnek kell a helyére ülnie. Így a dark brotherhood küldetésben ki is nyírtam. Nem a dark brotherhood miatt, hanem hazafias elkötelezettségből. -
#8746 Csak egy félével menni... szerintem unalmas. -
CamelX #8745 Ezen sikítottam magamban örömömben :D én óangol történelem/irodalomból vagyok szakzáróvizsga időszakban, úgyhogy valahol megértelek hogy no-thinking game is kell néha, de ennek kiéléséhez zárd ki magad qrva gyorsan ebből a topicból... -
Hunor1 #8744 most akkor tulképp fikázni jársz ide?
Neked melyik játék az ami tetszik is, melyiket tennéd a skyrim elé? -
#8743 Ez aztán a kevert karakter de a lényeg, hogy életképes. -
#8742 Jelenleg így néz ki a kardozós, íjazós, harci mágusom. A videó címe sokat elmond :D Mindenképpen fel akarom húzni maxra.
(Biztos lehetne egy két cuccot jobban megcsinálni, de ez az én karakterem :D)
-
#8741 Fellglow keep kiirtása utána miért nem irta ki alá, h cleared? -
#8740 Akkor további jó tanulást, mi beérjük a TES ócska történelmével is :)
Amúgy a fórumozás és a tanulás ősellenségek ;) -
Benevolens #8739 én jelenleg töriszakot tolok egyetemen, úgyhogy kurvára nem hiányzik, hogy még a TES történetét is tanulgassam. Főleg hogy elég gagyin van megírva. -
#8738 Igen, élvezzük, hogy egy olyan összetett játékkal játszhatunk, aminek van története, történelme, nem lineáris, és iszonyatosan szórakoztató, ellentétben a ma kiadott tucatjátékok ezreivel (tisztelek a kivételnek).
Amúgy 17-es vagyok, 2h karddal teperő warrior, és most öltem le egy sárkányt, még a lélek se szállt belém, megtámadott 2 farkas akiket 1 shout-al tűzbe borítottam, ekkor rám ugrott egy maci, akit sikerült instant ölnöm úgy, hogy a kardomat a szájától a segglyukáig döftem. Utálom magam hogy nem vettem fel fraps-el, iszonyatos élmény volt ;) -
Benevolens #8737 úgy érzem kezd elmenni az eszetek -
CamelX #8736 Khajiit-ként szerintetek mi lehet az érdek a történetben? Az Elder Scrolls összes részében Khajiit párti voltam, a történelmük és a modoruk szimpátiájából adódóan, na meg ahogy szarnak a viszályokra csak nekik jó legyen :)
A birodalom kitiltotta a Skooma-t, ami a Khajiit átlagnak nem tett jót, viszont a kalandoroknak megcsillanhatott szemük a feketekereskedelem révén. Másik oldalról, az elfeket zsigerből utálják, míg a birodalomba jól alkalmazkodnak bundás barátaink.
A történetben eddig biztos nem fogok oldalt választani a 2 fél között, ugyanis a khajiit-ok önállóbbak és okosabbak, minthogy csatasorba állítsák őket olyan ügyért, ami nem biztos hogy eredményt hoz. Fajtól függetlenül a döntés maga a centralizáció és az önállóság között zajlik, amiben megtalálható a Római Birodalom párhuzama is ahogy előttem írták. Skyrim függetlensége az összes tartomány függetlenségét jelentené, ami viszont nem biztos hogy eredményre vezet, főleg hogy az Aldmerieknek is kezében a lehetőség hogy egy ugyanolyan nagyságú birodalmat hozzanak létre... egy olyat amit khajiit not like :) -
Ragnar360 #8735 gondolom pc-n nincs ilyen, de mintha kiégetné a szemem a jatek, tv beallitasai eddig mindig mindenhez jok voltak, nem kellett allitgatnom, itt meg kisse bantja a szememet :/ -
#8734 én is két dreadra lordot hívok, és rágyújtok, iszom egy kv-t addig azok ott játszanak. -
#8733 Shock disintegrate mi a rákra jó? Eddig annyit értem el vele, hogy a marék hamut már nem támasztja fel senki, de ennyi? A tooltip alapján arra gondoltam, hogy pl. 25% HP alatt azonnal öl. Ezek után ki sem merem rakni a Fire ezen verzióját, ami feart okoz... -
#8732 fireballom már olyan durva hogy nem ér oda hozzám senki ha mégis akkor szaladgálok mint a mérgezett egér meg előhívok egy familiart... -
#8731 én ezért használok most leginkább villám spelleket, azokkal legalább ritkán sebesitem meg a segitömet :D
Az meg nekem(18-as vagyok) elég hasznos, h közelharcal elfoglalja az ellenfelet, mert nekem nincs tul sok hp-m :D -
#8730 Egy kis segítséget szeretnék kérni egy questben
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Alduin's wall nevű küldetés csinálom, el kéne vinni Esbern-t Riverwoodba,nahmost én Fast Travellel oda is mentem (wiki is azt írta, hogy lehet) és Delphine lecseszett, hogy egyedül hagytam. Fogalmam sincs hol van most Estbern vagy hogy miért nem ér ide. Ötlet vagy console parancs amivel megoldható?
-
#8729 segítőt nem ölheti meg csak te,amúgy csak féltérdre rogy én már 24-es mágusként hazazavartam a segítőt(Ravandelt) elég sokszor belelépett a fireballomba :D,jobb így már csak hátráltatott... -
alyr2 #8728 köszi:) Igen a csajszi , mar kb 10 perc utan halott volt miutan csatlakozott hozzam :D Őt én öltem meg veletlen
De viszont a mostanit tuti nem en, szoval reload akkor..fakk
-
#8727 reload vagy másik
Egyébként nekem csak akkor patkolt el eddig, amikor véletlenül én ütöttem le :) (reload). Amúgy az ellen csak addig szokta leverni, amíg a földön fetreng, akkor átjön rám, így van ideje felszívni magát. Szóval még sárkány sem, meg egyéb ellen sem ölte meg. Pedig a bossok igen szépeket szoktak ráverni a csajszira (a harcos Whiterunból). -
alyr2 #8726 Hali!
Ha elpatkol a társam fel lehet valahogy eleszteni vagy keressek masikat?
Sarkanyokat nem birjak..:(