The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem úgy mûködött hogy leállítás job clikc(bal kezes egér) és delete content...utána click a setupra a cd és láss csoádt már látja a dvd-n lévõ fájlokat. Vagy csak nem engedett automatikusan elindulni a dvd- mikor berakod hanem bezár és úgy setup. Ezt már nem fogom megtudni.

How To Install Skyrim From Disk:

Log in to Steam and click on Library.
Right-click on the game, select Delete local content, and confirm.
Insert the first disc into your computer.
Close Steam (Steam > Exit).
Press Windows Key + R to open Run
In the Run window type: C:\Program Files\Steam\Steam.exe” -install E
Replace E: with the CD/DVD drive you are installing from if is not correct.
Replace C:\Program Files\Steam if your Steam installation is not in the default location.
Press OK. Steam will launch and ask you to sign in if you do not have your password saved. Your installation should continue from the disc.

OK, rendben, akkor megpróbálok én is így eljárni. De akkor mégegyszer: tehát leállítom, amit elkezd tölteni. És utána uninstallálni kell valamit? Vagy csak törölni valami mappát?
Nyugodtan vedd meg!! És igen valószínû neked is törölni kell majd az elsõ installt mert automatikusan az internetrõl kezdi tölteni. De másodikra már nekem is a dvd-t használja.
Mindenesetre ha ez normálisan van felépítve ez a steam akkor nem tudom de ez nekem teljes abnormális felületnek tûnik.

PiszkosFred
Csak az szamit, hogy sikerult megoldani, erre valo a forum. 😊 Jo jatekot!

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Oké sorry mindenkitõl de lehet mondani béna vagyok de ilyen hülyén megoldani valamit na mindegy.

Kösz!! nem mertem leállítani mert féltem hogy még ez a 9% is elveszik!!!!!

Hát végignéztem steames menüt, a beállításokat, nos. Biztos én vagyok a béna mert nem látom értelmét miért lenne 8GB-és a dvd ha csak a netrõl megy na mindegy nektek biztos jobban megy majd. Mindenesetre furcsa nekem logikus az lenne ha jobb clikc a game name-ra és ott megjelenne több lehetõség beállítani a forrás helyet, ha már van olyan hogy a dvd-rõl menjen. De csak egy nem steam opciót találtam eddig. Na mindegy.

Én délután megveszem... hát kíváncsi leszek, mert az Although által leírtakra én sem nagyon vágytam... <#szomoru1>
PTW
nekemis elkezdett valamit tölteni a steam, leállítottam. utána uninstalláltam a játékot (nem ment fel elötte semmi de uyge stem ben már ottvolt) és mikor újra elindítottama setupot akkor már normálisan dvd rõl küldi (épp most)

Azta!!! Ez qrva jó! <#worship>
Magnum PI
Hihetetlen. Az 1. játék amiben nem lehet megszopatni az ellent azzal, hogy fölmászol valahova ahova õ nem tud és onnan lövöd. Egy óriást akartam így kinyirni de ilynekor megy és elbujik valahova. ZSENIÁLIS! Eddig nagyon tetszik a game (kivéve a menü)

wedge31
Majd ha lesz még valaki itt aki eredetibe megvette kiderül, hogy te bénázol vagy ez ilyen.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Ha valaki tud segíteni hogy tudom a setupot ráírányítania dvd-n lévõ fájlokra nagyon megköszönném.

cikasz
Szerintem meg abbahagyhatnád végre a nyavajgást!

http://www.akciofigura.hu

*nem a lemezen

Életbe nem láttam még egy ilyen szart mint ez a steam..Ott van a dvd gondolom a játék és az istenek nem találok olyan lehetõséget hogy onnan telepítse. Nekiáll automatikusan letölteni. Az a baj hogy a setup a lemezen lévõ fájlokat használja. Vagy béna vagyok nem tudom de ez nonszensz.

kill3r21
Fontos! Az új patch javitja a menü gondokat, spell equip, tárgyak inventoryvan lévõ mozgatása, és immál az egész menüt lehet egérrel is csinálni....
Köszi Bethesda 😊
wedge31
Kiváncsi leszek, hogy ez csak egyedi eset vagy általános, én sajnos csak délután jutok a játékhoz / remélem egy jó méretü pólóval együtt /

kill3r21
srácok, nem értem, hogy aki nem tud az inventoryban forgatni dolgokat az miértnem?
jobb egér gomb katt és nyomvatarta rajta az itemen és egérrel forgatod 😊
Próbáltam de csak a steamen keresztül indul el. Sajna. Fél óra és 8%-nál vagyok. Nos meglátom.

A fallout new vegas is ilyen...van 3 Steames játék.. sajna,....nem szeretem ezt a könyvtárstruktúrát. Az elején rengeteget szívtam míg müködni kezdet a Fallout script editor...Külön patcheket gyártottak hozzá mert az istennek sem akart menni a steames verzióval. Jó mára megoldották de a sok nyûg megmaradt emlékbe.

Fehercsoki
Phoenixet szedd le, azzal tudod telepíteni a sid fileokat, úgy nem kell a steam, de ezt már inkább az off topicban.

cikasz
Köszönöm
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
én azt hittem, hogy a falon lévõk a lényeg 😊

Mersant
ha van 8Gb a DVD-n, akkor nezd meg mi van rajta. en is DVD-n vettem 1 steames gamet, automatikusan elkezdte letolteni, mikor betettem a DVD-t. leallitottam a letoltest, es DVD-rol se perc alatt feltelepitettem. lehet itt is csak ennyi

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

wedge31
Lehet, hogy magát a steam platformot tölti / ha ez az elsõ steames játékod / mert a játéknak rajta kell lenni a dvd-én.

De mirté nem lehet rendes telepítõt adni mint az Oblivionhoz miért kell ebbe a hülye steames rendszerbe beletenni amitõl a modok sem mindig mennek jól?

Fehercsoki
Mi a bajod a steammel? Ha nem tetszik crackeled és kész, én is úgy csinálom.

Sir Quno Jedi
Gondolom pecselgeti?

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Most vettem meg...És gondoltam feltelepítem gyorsan azt megyek folytatom a munkát. De épp tölt 200 kb/sec körül...úgyhogy valószínû este 6-re meglesz. Csak így sajnálom a pénzt a dvd-ért. ....De lehet neked van igazad....Van 8Gb tartalom a dvd-n. Nem értem akkor mit tölt az internetrõl?

wedge31
Ez nekem új van vagy 5-6 steames játékom és sose kelett letölteni a gamet hanem a dvd-röl települt a játék...<#fejvakaras>

Pretorian
Oblivion nem volt Steam-es.

Dawn of War 2 pl.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Direkt ezért akartam dvd-est hogy ezt ne szívjam meg... erre meg. lehet nem Magyarországról kellett volna megvennem. De direkt megkérdeztem ezen a forumon hogy nem steames ugye..na mindegy..Inkább meg kellett volna rendelni az amazonon..az anfgol változat az talán setupos...Amin CZ-ENG embléma van azt ne vegyétek meg!!!!!!!!!!!!!!

watto
Inventoryba keresd med azt a kulcsot és ott látni fogod a felületén hogy miylen sorrendben vannak a jelek. Azthiszem medve szitakötõ bagoly, de már nem emlékszem. A lényeg hogy inventorybna megkeresed és uigye képernyõ jobb oldalán meg fog jelenni, rázoomolsz és ott lesz rajta a sorrend.

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

Tudod mit jelent amikor steames telepítõt kapsz? Nos ez ugyanaz ahogy kiadták a Fallout NV. Csak pár resource fájl van a dvd.....nincs rajta a játék ugyanaz mintha közvetlenül a steamrõl vennéd meg..Most nagyon utálom a Bethesdát ezért. Több millió ember tölt most a Steamról és ez valszeg napokig így lesz. Gyakorlatilag vagy egész nap töltöd és akkor kb 1-2 nap alatt lent van vagy leszeded warez szerverõl amit én ismerek mindig 980kb/secel megy.

cikasz
Én még nem vettem meg eredetiben mert pénzügyileg gáz van , de amint kicsit olcsóbb lesz és netalántán lesz magyaritás megveszem tuti 😊

Játszik már vele valaki? Eljutottam addig, hogy ki kellene nyitni a folyosó végén egy kõajtót amin három szimbólum van. A falakon én úgy értelmezem, hogy szitakötö-medve-bagoly a sorrend aztán bedugom a kesztyüt, de nem nyilik. Tudja valaki mit rontok el?

kill3r21
az új játékok 70%a steames....nagy dolog....
gondolom már mindenki tudja egyébként használni az 1-8 gyorskulcsokat
ha nem:
1. amit gyorskulcsnak akarsz tedd be a favoritesbe
2. lépj ki normál nézetbe és nyomj Q-t
3. balra lent megjelennek a kedvencek
4. ott jelölj ki valami és arra nyomj egy számot
5. kész
wedge31
Steames játékokhoz nem kell a dvd betenni.

Laza
Miért, nem telepíti fel a lemezrõl? Onnan szokták az ilyen játékok is, nem letöltve.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

kill3r21
3hete kb, de én nem is figyeltem ezt a póló nyaklánc dolgot, és nem is kaptam, csak a játékot....térképet kaptam, gondolom az alapbol bennevan 😊
A dvd steames 😞(((((((((((

Miért nem lehet rendes telepítõt használni!!!! Ennyire szemét legyen valaki most legalább 200b/sec holnapig lehet várni majd miíg felrakja a 5Gb-ot...

kill3r21
Türelem!
Kedves Although, hogy jutottál erre?
Laza
Az lényegtelen milyen formában van fent a gépen ... a doboz, a lemez és a kézikönyv a lényeg 😄
A Steamen vett játékokhoz az nem jár ...

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Tegnap este megnéztem, csak annyit kérdeztem magamban 1 órányi játék után: MI A SZENT SZAR EZ A KONZOLOS FOS?

Nem lehet beállítani az egér sebességét, konzolosan fordul, menüje egy konzolos ratyiság a grafikája meg maxra téve kb. Oblivion részletességû. Mocskos nagy csalódás, pedig imádtam a sorozatot. Ugyanúgy elbacták mint a Dragon Age sorozatot a sok gyagya egységsugarú konzolpisti miatt. ;-((((
lewarezoltam este, megvettem ma reggel
kicsit túl van terhelve a Steam
nem akarok szentfazekat játszani, mert nem vagyok az, de nem bántam meg
a térkép anyaga nagyon jó mkinõségû, bár nem részletes
ha játszok ott lesz elõttem kiterítve 😊
Fehercsoki
Mikor rendelted meg és milyen kiadást?(póló/nyaklánc?)

ROHADJON MEG A BETHESDA!!!!