30713
TES
  • bega82
    Huh, az nagyon vegyes. A magicka/health/stamina arányt hogy oldottad meg?
  • Sir Quno Jedi
    Én igyexem semleges maradni. Nem ölök meg egyetlen nordot sem a birodalomért, de a birodalmiakat sem ölöm a nordok miatt. Amúgy is breton vagyok. Az ellenség a thalmoriak, a rohadék genyófalvi elfek. Nagyon gecik, aki alaposan belebonyolódik a sztoriba annak ez nyilvánvaló lesz. Mindenhol ott vannak és mindenben benne van a kezük. Még ezt a "lázadást" is ők irányítják a háttérből, hogy gyengyítsék a birodalmat és ezáltal a következő inváziójukban már tutira menjenek. Egyszóval a cél a béke lenne, hogy fel lehessen készülni az elfek ellen. Magával az elf fajjal persze nincs gond, sokan nem értenek egyet a thalmori hódító koncepcióval és békés polgárok ők is (sokan ideát). Igazándiból a népekkel nincs gond, azok élik az életüket. A vezetőkkel van a gond, azokat kell kitakarítani, akik vagy alkalmatlanok, vagy az ellenség bábjai. Node kit ültetsz a helyükre??!? Ugyehogyugye...

Szóval aki jót akar, az vagy kimarad az egészből (oldják meg maguk), vagy békét teremt, hogy az 1xi emberek ne haljanak értelmetlenül nem létező ügyekért és mások érdekeiért.
  • mousee
    +1, fél órán át túrtam a barlangot, mire rájöttem hogy a szememet szúrja ki a megoldás :)
  • berlinboy6329
    Ott én is whirlwindeztem..Nem megy a kar?Hát bazmeg akkor.Úgyhogy átrepültem,kész...Meg egy másik helyen szenvedtem még..Pici kapcsolócucc volt az Istennek se találtam meg....Neten kellett megnézni.
  • shaba23 #8801
    jaja, ott van az, tök közel, csak a sarokban eldugva:)
  • SaGa
    Kösz, már nem megyek vissza, majd a következő karakterrel megnézem megint.
    Amúgy ott is túrtam, de semmit se találtam, biztos ekjerülte a figyelmemet valami. Lehet, kellett volna egy candlelightot hívni...
  • yesname #8799
    Fordulj meg és a lándzsás kapcsolóval szemközti falat nézd :)
  • Calver
    lassan megvolt összes guild (College, Companions, Thieves Guild, DB) küldetéssorozata, és már a főküldetésnek kéne nekiugranom, szóval...

mondjatok nekem jó és élvezetes küldiket

quest logban van még pár n+1 dungeonirtás, de azok nem igazán hatnak meg, pár egyedibb és szórakoztató küldetés jól jönne.
  • SaGa
    Egy ponton elakadtam, hátha valaki tudja az official megoldást:
    Van egy dungeon (nem ugrik be a neve), amelyikben az egyik Guldmurson (vagy mi a neve, akiknek az amuletdarabkáik vannak) alukál. Az, amelyik 3 "tükörképet" idéz maga mellé harc közben.
    Ebben a barlangban van egy régi Archmage is felravatalozva. Ahol az archmage van, a terem közepén egy magas oszlop, két csapóhíddal, meg egy íjász dreug-gal. Amikor feljutok arra a szintre, ahol a hidak vannak, az ajtó mellett egy karral lehet elvileg aktiválni az egyik hidat, de az csak pár lándzsát lök ki a falból. Más kart, aktiválót nem találtam sehol a környéken. Végülis a whirlwinddel átugrottam az oszlopra (úgy 10 kísérletből egyszer sikerült), de gyanítom nem ez a normális módja...
    Esetleg egy questet vágtam haza, mert túl korán mentem be egy barlangba?
  • SaGa
    Nincsenek. Illetve a házak berendezéséhez hozzátartozik 1-2 darab, de külön nem tudsz venni.
  • Amiga
    Két kép tőlem is...

• SaGa
    Nem.
    Ha petty gem-ed van és common soult ölsz, akkor nem fogja feltölteni, mert nem fér bele.
    Fordítva ellenben működik: a common gembe betölti a petty soult, így elpazaroltál egy common gemet egy kis lélekre...
  • SaGa
    Az a baj ezzel a moddal, hogy szimplán kisimította a vízfelszínt. Ez elment Imperial City körül a tónál, de hülyeség Skyrimben, a gyorsfolyású, zúgókkal teli hegyifolyóknál. Itt kellenek a hullámok, örvények...
  • plu604
    köszi, megpróbálom
  • Fpocok
    :DDD

Its funny because its true.
  • Calver
  • Calver
    keresel egy mentést ahol még megvan, konzol le, klikk a lóra, kidobja refid-t, ezt leírod, aztán a normál játékodban konzolt benyomod, és bepötyögöd:
    player.moveto <refid>

ez oda fog tenni mellé.
  • plu604
    sajnos az előtt történt. :(
    Le kéne adnom, de a fazon csak annyit mond hogy engem ugyan lát, de a lovat nem - szóljak ha elhoztam azt.
  • Calver
    megsúgóm, Khajit-ok pont h nagyon is jóban vannak Thalmor-ral, lásd itt. ráadásul már nem is a birodalom része szülőföldjük, szóval...
    de az érdekük a legjobb létező érdek: pénz.
  • Fpocok
    Ez még azelőtt történt, hogy magadévá tetted? Csak mert utána ha nem hal meg, MINDIG OTT LESZ, ahova fast travellel mész.
  • plu604
    A promises to keep küldiben, amikor...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a Frost nevű lovat kell elvinni valakinek, véletlenül dismountoltam és a ló elrohant, és sehol sem találom, vissza sem ment az istállóhoz.

valakinek van ötlete hogy hogyan csinálhatnám meg?
  • Fpocok
    De... de... de... Ehhez kell százas skill, szóval ez a legjobb!!!
  • Zomil
    Amugy sákány lélek csak 1 lehet nálunk? mert most megöltem 1-et, de nem tünt el a böre, mint eddig és dragon soul-t sem kaptam érte. :(
  • sanyicks
    Ez meg WTF? Én lőttem le de hogy lóg ott fent? :D

Ez a város meg nagyon jól néz ki, olyan hangulatos

• Zomil
    Amugy megnéztem és akkor is kapsz pénzt a shop-bol házasság után, ha a feleséged/férjed megy veled portyázni és nem hagyod otthon :)

Pares: dark elfként akkor kit öljek? :D
  • david4u
    Kérem szépen.khajiit vagyok,dark brotherhood és thief guild tag,na meg persze kannibál!!
    Kérem kapcsojja ki!!
  • Richardix
    Nézőpont kérdése... hazafiasságból nem lehet megélni :)
  • Pares
    Amint írtam korábban, ez már rég nem az a birodalom, amit Tiber Septimus alapított. Nincs többé létjogosultsága, mert megtagadta saját múltját. Nem az igaz hazafi nordokat kell gyilkolni, hanem az elfeket meg az elf bérenc gyáva férgeket, azaz a birodalmiakat.
  • MerlinW
    Ha Radeon kártyád van, kapcsold ki Catalyst-ban az Adaptive Antialiasing-ot és elvileg megoldódik a problémád.
  • Kallahiosz
    Dehogyis nem.
    Az, hogy Sz4*.
    Tudom mert nekem is ilyen...
    Nincsen tűz csak hő miatt kialakuló fényhajlás, Nincsen pókháló, este átlátszó a víz.
    Azaz nem is átlátszó hanem a hajók halak egyenesen lebegnek a térben...
    NA NEM BAJ JÖN ÁT ISMERŐSÖM A 7 EN AZT MEGOLDJUK AZT A FÚL GRAFOT.
  • MerlinW
    FXAA injector-t használok (FXAA nélkül) saját konfiggal + skyrim.ini-t is megbűvöltem kicsit:)
  • Benevolens
    ja nem, látom a tiéd ennyire jó
  • Benevolens
    én felhúztam a grafikát és nekem sem ilyen. Szemcsésebb. Ezek szerint a radeon 6570 ennyire szar?
  • jarlaxxe
    Ebböl a sötét képböl lóf**z se látszik a grafikai részleteségböl.
  • SzirmosSzisza
    Ilyenkor mindig irigykedek, nekem így néz ki a játék :-D

• MerlinW

• jarlaxxe
    Lehet valahol venni Mannequinst? vagy van rá valami mods mert kéne még egy pár ugyanis van egy pár full settem.
  • Richardix
    Ha néha (úgy negyedóránként) megáll egy pár mp-re, az csak az automentés (az optionsben be lehet állítani milyen gyakran mentsen)
  • Dobronski
    az elfek egyik oldalhoz sem illenek? :D ez kibaszás Dark Elf léttemre...
  • SzirmosSzisza
    Mivel nem a Dragon a legerősebb páncél ja lehet :D