The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vk90
De, annyira jó 😊
Én a Battlefield 3 körüli hûhót nem értettem.

Capcom is the best!

Ja ja az adept az elég gyenge szint megtanulni használni jó volt de feljebb kell venni..mondjuk nem gondoltam hogy a legerõsebb jó csak 😊 Ciki a DA2-nél még a hard is jó volt már 😊 Mindegy a moderek mindent helyre tesznek ebbõl a világ legjobb rpg-jét fogják kihozni 1 éven belül. 😊

Hm milyen ati catalyst használsz nekem ilyen nincs vagy z már 5x-es kártyákhoz van?

yesname
Én a legnehezebb fokozaton kezdtem, mert az javasolták és igazuk volt. Így azért nem annyira hack and slash 😉

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Csak kicsit furcsa hogy már nem kell pakolni dolgokat a karira annyira. De jó így is. 😊 Valahogy furcsa kicsit nekem még ez pont mint a DA2 a DA😮 után. Bár itt könnyebb mert tény, ahogy topic társak is említették, az Obli is egy konzol port volt már. És az újdonságok nagy száma az azért bõven kárpótol a kivett dolgokért. 😊

Jabar
A Command Animal nevû racialt hogy kell használni?

"Jabar sa bu eeda murishani!"

wedge31
Detto.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

yesname
Nem értem miért szidják az UI-t, nekem minden pont egérrel simán választható, görgethetõ stb. De ha akarom billekkel is. Semmi gond vele. Még 😊

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

PiszkosFred
A szokasos console + "showracemenu" parancs tovabbra is mukodik, aki esetleg menet kozben akar "fodraszhoz vagy sminkeshez" menni.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

yesname
Ha valakinek villognak a textúrák/flickering van, akkor a megoldás (ATI-nál legalább is), hogy a Catalys CC-ben az Antialias Mode-ot át kell állítani Super Samplingra (ami mellesleg sokkal jobb minõséget is ad).

Kly
Az Allee-ban lévõ 576 Kb üzletben még van 4 darab a PCs verzióból (10 rongyba kerül és egy térképet adnak mellé pluszban).

Scientia potentia est.

Miért ne kéne gyûrûket használni? Nekem vannak resistes ékszereim.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Voltan
Aszongya, Validating Steam Cache Files, és áll...

B*sszák meg, tényleg

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

koschwarz
akit érdekel:

Skyrim, the long-awaited sequel to Oblivion, has finally been released. I've prepared an HD YouTube Video which demonstrates basic gameplay at maximum settings. I'm also writing a tweak guide for the game, as it has a range of in-game settings and a large number of .ini variables which can be tweaked. For now, the most important tweak has to do with the fact that VSync is automatically on and can't be disabled from within the game. This not only reduces FPS, it also introduces mouse lag. To disable VSync in Skyrim, add iPresentInterval=0 to the bottom of the section of the Skyrim.ini file in the \Users\\My Documents\My Games\Skyrim directory.

a lényeg a vége: a vsync alapból be van kapcsolva, ami mause lagot okoz. az ini fileban a legutolsó sorába ne kell tenni:

iPresentInterval=0

és elmúlik a lag

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Próbáljátok váltani a régiót a letöltéshez. Rengeteg van valamelyik csak mûködni fog.

Voltan
Ez a xxx*x*x* Steam... Nem tudom felinstallálni basszus... GRRRAAAARR

Nos. Csodálatos. Egyszerûen tényleg él ez a világ.
Viszont sok szempontból nagyon egyszerû lett sajna. Már gyûrûket sem kell használni. Tényleg lecsupaszították csontig. De iszonyat mennyiségû modból merítettek, szóval legalább annyit hozzáraktak mint amit elvettek ha nem többet. Megjelenés elõtt az év játéka címre 100%-ig biztos voltam, hogy ez fogja kapni. De lehet az év rpgje címet is vinni fogja. Kicsit sajnálom a lengyel srácokat ha nem õk kapják. Bár nálam még nagyon egy szinten van a kettõ. Nem tudnám melyikre szavaznék. Mondjuk az elején vagyok még ennek. Nagyjából fél óra alatt mindenre magától rájön az ember használat szempontjából. Remekül felépítették a segítõ rendszert. Tényleg látszik szerencsétlen konzolosoknak készült sorvezetõvel.
De lesz mit buherálni a modereknek. 😊

Megprobáltam újratenni, de nekem egy ideje úgy tûnik a steam halott. Csak próbál updatelni, de 0 bytes download.
Így értem, miért erõsebbek ennyivel. Kösz.

Minden ellenfélnek meg van szabva a szintlimitje (pl 15-20) ezekhez mérten mindig a te szintedhez fognak igazodni. Ha 10-es szinten futsz pl össze vele akk 15-ös lesz, ha 18-as szinten akkor 18, ha 25-ös szinten akkor 20-as.
Skyrim utánpótlás-elõjegyzés

Azoknak akik lemaradtak.

Itt is velünk erõsödnek az ellenfelek? Csak azért mert 10-s vagyok, de alig sebzem az ellenfeleket. Eddig simán ment, mostmár alig sebzem õket. Expert nehézségen nem volt eddig semmi gond, de most már mindenütt kemények.

wedge31
Ugy emlékszem nem lesz aréna viszont lesz kocsmai bunyó.

Batmanci
Nem tudom, miért vagytok oda?
Röpke 3 és fél óra alatt fel lehet telepíteni, és ez alatt az idõ alatt
készen is áll a játékra. A beállítások, majd 'egyszercsak játszhatsz.
Ennyi ideig még nem raktam, csak windowst, de azt fullosra! 😊

\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki

Köszi a válaszokat
a kérdõjel vesszõ
NEM CSAK AZ A SPOILER? HA VÁLASZOLSZ, HANEM SOKSZOR A KÉRDÉS IS.

NE LÕJÜNK MÁR OLYAN KÉRDÉSEKET SPOILER NÉLKÜL? AMIBEN MÁR EGY TÖRTÉNET FELE BENNE VAN!!!
watto
Tudja valaki hogy van e olyan város amelyikben van arena? Oblivionbam is fun volt végigverni a bajnokokat. 😄

. . , -cske készen van a ☺ -cske.

Kellene egy kis segítség. Mágusnak tanulok Winterholdban. Az elsõ feladat során elmegyünk egy dungeonbe, melyet Saarthal Excavation-nek neveznek. Ez Winterholdt-l egy kicsit délre van. Az a feladatom, hogy szerezzek meg 4 varász ereklyét, az elsõ rögtön egy ajtón van rajta, elveszem, majd majd mikor felrakom magamnak az ahtó elkezd "reagálni", majd az egyik tanár azt mondja, hogy próbáljak varázsolni valamit az ajtóra, na ekkor lefagy a játék....másnak is így volt???

PiszkosFred
Pontosan. De a vegen lesz egy 250-300mb-s patch, azt muszaj lesz leszedned.

wedge31
Igen.

Szóval akkor a félre értés elkerülése miatt! Elkezdem telepíteni és mikor steamezne akkor megszakítom unistall és újra elkezdem akkor már csak dvd-rõl rakja?
wedge31

nekem tökéletesen mûködik, a hiba nálad van...
Azt én is tudnám értékelni ha nem kellene steamelgetnem! Már venném is meg
PiszkosFred
Az a vicc, hogy olyan merteku roham lett egy singleplayer jatekert, hogy az minden varakozast felulmult. A futar srac regi ismeros (munkaban is veluk szallitunk), azt mondta, hogy ennyi jatekot egy napon utoljara a WoW kiegjeinek premierjen vitt ki hazhoz/irodaba/munkahelyre, reggel 8, es meg mindig fordult egyet 16-kor. Es ez csak Debrecen es csak az egyik eloszto.

Egyik esetben a gimnaziumba vitt ki 5 peldanyt, azt hitte tanarok rendeltek, erre kiderult, az egyik osztalybol voltak a tanulok, akik "lefizettek" a helyi gondnokot, hogy vegye at a csomagot, ha esetleg ora alatt jonne a futar 😊

Ha DVD-d van akkor arról tesz fel. Legalábbis nekem DVDrõl tette.

Why so serious?

Forrest Tomee
Nektek mûködik az inventory-ból a tárgyak eldobása? Nyomogatom az R-et meg klikkelgetek is rá, de csak nem tûnnek el a cuccok. Éppen egy dungeon közepén vagyok és csak totyogok a túlsúlytól.

Voltan
Valahogy meg lehet kerülni a Steames installt? Dobozos verzióm van, és rohadtul nem akarok órákat várni, hogy leszedje. Ott van a francos DVD-n az egész, mi a francért nem onnan installálja? Validáltam már a Steam-en, akkor mindek ez a francos mizéria????

sziasztok!

A blake falls barrow küldiben a 3körajtónál tudja valaki, hogy mi a kombináció? priviben küldje már el valaki. elõre is köszi!

Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV

wedge31
Végre hazaértem, kaptam pólót igaz ilyen gyerek M méret volt már csak de a lényeg, hogy indul az install...

Igen, de 2.8 gigabájtra van feltöltve és cseszhetem hogy 7 megás sebességû,hogyha 5-6-7 gigát tölt le és 2.8-nál lefogy az egység és nem szeretnék csak azért 25 fontokat fizetni ,hogy leszedjen 7 gigákat mert annyi 25 font 7 giga adatforgalom! érted akkor ha 29 font a downloados verzió és létezik picit drágább dvd verzió ami nem tölt akkor inkább azt veszem meg!
nr1ranger
Pedig nem egyedi jelenség, én emlékszem amikor nem tudtam Dragon Age origins-et elsõ körben megvenni, mert késõn próbáltam elõrendelni.

There is no peace. There is only WAR!

Egyébként egy kérdés a játékkal kapcsolatban: A különbözõ bányák, barlangok, meg egyéb helyek ugyanúgy "respawnolnak", mint az Oblivionban?
Gondolom rendeltek, csak még nem érkezett meg...
enlightened
Nem fogyott el, hanem elõrendelték a készletet. Ez az amit nem értek, hogy miért nem rendeltek akkor többet?

enlightened
De most szórakoznak? Azért annyira nem jó ez a game, hogy ennyire elfogyjon, nem értem a nagy hûhót körülötte, azt meg fõleg, hogyha látták az elõrendelést, miért nem rendeltek többet.

Magyarország én így szeretlek!

enlightened
Van neted, mert itt írsz a fórumra nem?

Sajnos én is lekéstem . <#idiota>

Meg kell várnunk a következõ szállítmányt..
(engem a warez verzió nem érdekel..)

a CD galaxisban már valóban elfogyott.
Még a weblapról is levették...