The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Scientia potentia est.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
B*sszák meg, tényleg
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Skyrim, the long-awaited sequel to Oblivion, has finally been released. I've prepared an HD YouTube Video which demonstrates basic gameplay at maximum settings. I'm also writing a tweak guide for the game, as it has a range of in-game settings and a large number of .ini variables which can be tweaked. For now, the most important tweak has to do with the fact that VSync is automatically on and can't be disabled from within the game. This not only reduces FPS, it also introduces mouse lag. To disable VSync in Skyrim, add iPresentInterval=0 to the bottom of the
a lényeg a vége: a vsync alapból be van kapcsolva, ami mause lagot okoz. az ini fileban a
iPresentInterval=0
és elmúlik a lag
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Viszont sok szempontból nagyon egyszerû lett sajna. Már gyûrûket sem kell használni. Tényleg lecsupaszították csontig. De iszonyat mennyiségû modból merítettek, szóval legalább annyit hozzáraktak mint amit elvettek ha nem többet. Megjelenés elõtt az év játéka címre 100%-ig biztos voltam, hogy ez fogja kapni. De lehet az év rpgje címet is vinni fogja. Kicsit sajnálom a lengyel srácokat ha nem õk kapják. Bár nálam még nagyon egy szinten van a kettõ. Nem tudnám melyikre szavaznék. Mondjuk az elején vagyok még ennek. Nagyjából fél óra alatt mindenre magától rájön az ember használat szempontjából. Remekül felépítették a segítõ rendszert. Tényleg látszik szerencsétlen konzolosoknak készült sorvezetõvel.
De lesz mit buherálni a modereknek. 😊
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Röpke 3 és fél óra alatt fel lehet telepíteni, és ez alatt az idõ alatt
készen is áll a játékra. A beállítások, majd 'egyszercsak játszhatsz.
Ennyi ideig még nem raktam, csak windowst, de azt fullosra! 😊
\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki
NE LÕJÜNK MÁR OLYAN KÉRDÉSEKET SPOILER NÉLKÜL? AMIBEN MÁR EGY TÖRTÉNET FELE BENNE VAN!!!
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
Egyik esetben a gimnaziumba vitt ki 5 peldanyt, azt hitte tanarok rendeltek, erre kiderult, az egyik osztalybol voltak a tanulok, akik "lefizettek" a helyi gondnokot, hogy vegye at a csomagot, ha esetleg ora alatt jonne a futar 😊
Why so serious?
A blake falls barrow küldiben a 3körajtónál tudja valaki, hogy mi a kombináció? priviben küldje már el valaki. elõre is köszi!
Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
There is no peace. There is only WAR!
Magyarország én így szeretlek!
Meg kell várnunk a következõ szállítmányt..
(engem a warez verzió nem érdekel..)
Még a weblapról is levették...