The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

watto
Elakadtam , valszeg valami bug.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Itt járok, az a baj hogyha leduméálom vele hogy ki küldött és mi a "jelszó" azt írja quest hogy beszéljek vele, elméletileg kinyitotta az ajtót de nem tudok bemenni mert nem nyílik és már azt a szhart se mhúzza el hogy megkérdezzem mi van 😛

. . , -cske készen van a ☺ -cske.

jarlaxxe
Ennél már irtak egy sokkal egyszerübb megoldást is.

gabo91
Én egyelõre csak barangolok, sorra fedezem fel a helyszíneket. Aprítom a banditákat.

Ahogy használom az egykezes fegyvereket, vagy nyitogatom a zárakat folyamatossan szintet lépek benne... ez mire jó? márt mint az ilyen "konkrét" szintlépés... (nem a karakter lép szintet, csak adott területen lesz jobb) de ha sok könyvet olvasok azokból is tanul, fejlõdik.

Rengeteg, vagy 100 könyvet találtam 2 óra alatt... hát sok sikert kívánok a játék lefordításához. Remélem egyszer majd sikerrel járnak! Nem kis munka lesz!

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

csocso14
Akinek dvd-s verziója van és nem akar várni, hogy steam letöltse annak itt a megoldás:
- belépsz a steam-be majd a a játékra jobb egérgomb és Delete local content majd kilépsz a steam-bõl
- Start menü - futtatás
- beírod idézõjelekkel együtt: "C:\Program Files\Steam\Steam.exe" -install E:
az elérési utat módosítsd úgy ahova feltelepítetted a steam-et, E: pedig legyen a dvd meghajtód amibe a játék van

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

Na szóval ez a hangerõ dolog nálatok nem nagyon jelentkezik? Vagy csak nem olyan zavaró?
Tényleg? Esküszöm nem emlékszem... <#vigyor> De tuti, hogy nem lehetett esc-el? Na mindegy, ha így is volt, annyira régen volt, hogy ha zavart is, már elfelejtettem. Meg hát nyilvám megszokom majd itt is idõvel. <#wink>
jarlaxxe
Gombkiosztás nincs? mert akkor arra a gombra teszed amire akarod.

francois
Informatív kérdésem lenne a farkasemberes küldetéshez:

Amikor a Companion-os tag mondja, hogy erõsen ajánlott átváltozni, feltétlenül szükséges? Mert annyira nem akarok, de ha utána jól jövedelmezõ küldetések vannak akkor meggondolandó. Másik: tudja már valaki a módját hogyan lehet visszaváltozni, ha esetleg megunnám?

Oblivionban is tabbal zártad be a karakterlapot, ott nem zavart? 😄
Fec papa
Köszönöm.

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Jaja TAB lett az általános ESC ebben a játékban... hogy miért, azt nem nagyon vágom, elég nehezen szokom meg!
francois
TAB

Fec papa
Kérdésem lenne, ha valakit lootolok akkor hogyan tudok kijönni belõle? eddig csak úgy ment hogy nyomtam egy R-t ugye de akkor elszedi az összes cuccát. 😄

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Lehet hülye kérdés, a dagger a swordhöz tartozik a one-handed-ek közt? Mármint hat rá a sword perk a daggerre is?

yesname
Eddig ez a játék engem megvett kilóra. Nagyon szép garfika, napszakváltások, hangok, zenék és most sajnálom szegény Bethesdát, hogy szapulják az UI miatt páran, mert ez az UI tökéletes! Lehet hogy warezosok szapulják õket miatta, akik patch nélkül vagy rossz patchel játszanak. 😊 Még a map is tökély.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Köszi, ez hasznos volt 😊
16-os vagyok most, wood elf assassin szerûség, fõleg íjjal nyomom, elég durván lehet vele zúzni.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

watto
Köszi, te hányas szintû vagy?
MEgcsináltam magamnak a Dwarf armor-setet, úgy nézek ki benne mint 1 spacemarine 😄

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

Nem, max üzenetben, ide már túl nagy spoiler lenne. Azért adok némi útmutatást:

A The Companions nevû guild adja ehez a küldetést, õk azok akik Whiterun elõtt(az elsõ város, nem a falu ahol a favágóval beszéltél!) az óriást gyilkolták. A székházuk Whiterunban van a kastély vagy micsoda mellett, a vízesésnél. Pajzsok vannak rajta körberakva, és valami J betûs neve van.

Közben megtaláltam a vámpírokat is, hozzájuk viszonylag könnyû csatlakozni 😄

Akinek gondja van a companion vagy tolvaj céhes küldikkel, az írjon nyugodtan, a nagyrészüket kipörgettem már.

watto
Fuu, leírnád nekem hogy lehetek vérfarkas?

watto
Inventoryba keresd meg az itemet és lesz 1 recharge gomb , asszem t de nem biztos. Kell hozzá soulshard vagy mi 😛

Na végre rájöttem, hogy kell vérfarkassá alakulni.. 😄 Nem egy nagy durranás amúgy. Viszont végre belefutottam egy igazán kemény ellenfélbe, négy szint óta nem tudom megölni, pedig már kifejezetten ellene való fegyverem van.

Ja, egyébként ha valakinek gondja lenne a farkassá alakulással, vagy egyéb másik powerrel(raciallal), akkor így kell használni:

Magic menüben a powereknél kiválasztod(klikk rá, vagy akár a kedvencek közé is be lehet rakni az F betûvel, késõbb Q betûvel hívható elõ), aztán megállsz és hosszan nyomod a Z betût(vagy Y-t, ha a z nem lenne jó).

Laza
Egyébként Én M-es pólót kaptam, talán még éppen jó rám (L-es a méretem). A minõsége nem egy nagy durranás. Majd holnap kicsit jobban megvizsgálom.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Érdekes, hogy most kezdtem el telepíteni a játékot, a lemezen lévõ setup.exe-vel, és Nekem kapásból a lemezrõl nyomja, nem letölteni akarja.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Nos, oblivionban a soul gemekkel lehetett újratölteni az enchantokat, gondolom itt is ez a helyzet.
yesname
Na látjátok, nem is olyan hülyék a konzolosok. Erre sem jöttetek rá 😊

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

csocso14
Fel szerettem volna telepíteni a játékot, de 122 giga szabad hely nem elég neki. EZT írta ki valaki esetleg tudja a megoldást?

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

Tatyla
ez engem is érdekelne mert van egy staffom de újratölteni még nem tudtam 😞

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Ha enchantolok egy itemet és fogy belõle a charge, idõvel újratöltõdik vagy újra kell tölteni? Ha igen, hogy.

Fehercsoki
Az miért lehet, hogy nem látom a flame spell effektjét? Konkrétan ég a kezem, ég az amit eltalálok(npck), de ha csak a levegõbe lövöm el, akkor semmiféle tûz nincs, a sárkány tüzét sem látom.

Prince23
Lefogadom hogy magyar letöltés régiót használsz :S

deniro2
Én sem.

Fpocok
STEAM, SETTINGS, DOWNLOAD + CLOUD részen.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Prince23
Nem spoileres videó, sztorihoz nincs köze: amolyan tájbemutató jellegû videó

Fpocok
Nekem nincs a spoilerben SEMMI.

Voltan
Na, DVDrõl felment a game nagy nehezen, most az updatet szedi 6 kb/sec-kel 😞

Valahogy lehet szervert váltani, vagy ilyesmi?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Fpocok
Nem látok egy képet sem.

benőmenő
nyisd meg a spoilert és jobb klikk url másolása és új lapon beilleszted. Ha nem megy próbáld másik böngészõvel
Tatyla
van az...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Fpocok
Nincs ott semmi <#nemtudom><#hehe>

ok megvan.

Tatyla
Pár kép tõlem:

Igen meglepõen stabil és hibamentes. 😊

Nos nekem ilyen nincs gondolom ez a HD4xxx kártyáknál még nem mûk.ik. 😊

Viszont szomorúan tapasztalom, hogy itthon már nem tudok venni eredeti példányt (576-ból meg nem fogok!!!!!), így addig marad a teszt (Font meg most igen drága ahhoz, hogy kintrõl rendeljek).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Valaki nem tud válaszolni az én kérdésemre? :S
Respawnolnak a dungeonok vagy sem?
Tesztelgetem a beállításokat és meglepõdve tapasztalom, hogy high-on minden csúszkát maxra véve tükörsimán fut és még a videókártya se melegszik annyira, mint gondoltam. Jah és gyönyörû szép a játék!!!!!

Hatalmas + pont Bethesda, le a kalappal!!! Megtanultak optimalizálni.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

yesname
Ja én már teljesen átbuheráltam az ini-t, pcinyként jobban néz ki (árnyékok fõleg).

Nekem is jelentkezett az, amit már valaki írt korábban, hogy a játék nagyon halk még max hangerõn is. Sokkal halkabb, mint bármi más a gépen.
yesname
3D Application Settings és itt majdnem legalul az OpenGL felett van, hogy Anti-Aliasing Mode. Ennek a csúszkáját vidd fel max qualittyre (annál írja ki alatta, hogy Super-sample AA).