30713
TES
-
whisper #9045 Van olyan aki tud Draedric vértet csinálni?. Kell hozzá draedric szív,de én csak egy helyen találkoztam és ott is csak 4 draedric volt de szeretnék kovácsolni még fegyvereket. valaki tudna mondani helyet hol lehet őket meglelni? -
#9044 Én próbáltam spórolni vele. Egyrészt a pihenés végett, másrészt munka (rajzolás) végett. No meg van még pár game, ami nemrég jelent meg, pl. Skyrim, BF3,Cod MW3, Meg dec 10-én Postal 3. No de ezeket is ki8 tudja mikorra tolom ki. (csak single player-ben) XD -
MaRee #9043 Velem folyamatosan, már unom a medvéket :D -
#9042 Már bánom hogy kivettem az egészet erre az évre korábban (mint Skyrim). -
Dobronski #9041 Barátnőmmel szakítottunk (bár nem egyértelmű a dolog), de nincs kedvem skyrimezni... -
#9040 Akkor én ezt karácsony tájékán tudom pótolni, van még 17 nap szabim! XD -
#9039 Skyrim > barátnő
IMO :D -
#9038 Jó munkahelyed lehet! XD
-
#9037 XD Uram atyám! Ez nem semmi!
Itt már olvastam olyat is, hogy a barátnője otthagyta, mert csak a Skyrim-el volt elfoglalva. XD -
#9036 Én melóból írok, még most is "dolgozom". :D -
#9035 Figy. Most vagy dolgozik/suliba jár az ember, vagy Skyrimezik.
Prioritások... :D -
Richardix #9034 Én betegségre hivatkozva itthon vagyok, és a félóránkénti vizit nálam is megvan :) -
#9033 Te jó szagú málnabokor! XD
Hogy tudtok ennyit írni minden nap?
Nem dolgoztok vagy nem jártok suliba? XD
Vagy játszotok kb fél órát, aztán írogattok, és megint nyomjátok a game-t?
Nekem alig van rá időm, még jóformán az elején poroszkálok, gyűjtögetek, gyilkolászok, fosztogatok. XD
-
Tovi #9032 Sok varosban, ha megcsinalod a Jarl kuldeteseit. Pl Riftenben a Skooma dealer felszamaolasa utan tudsz venni hazat, van benne enchanter asztal is. Ha jol emlekszem a Whiterun-i hazban csak alchemy lab van.... -
#9031 Console használatával lehet egy picit "csalni".
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!0 (console), jobb klikk árusra, "additem f összeg" -
Dondark #9030 és eladó házak merre vannak ami whiterunban van azon kivül :P -
mgerihun #9029 Üdv!
Nekem olyan gondom lenne, hogy a játék legelején ahogy beérünk a faluba és megállnak a kocsik, nem történik semmi, elakad a játék? Nincs erre valami megoldás, illetve más is találkozott már ezzel? -
#9028 Alacsony szinten veszélyesek az ilyen helyek, a világító gombák közül előmászó rusnya páncélos bogarak és vak elfek nem barátságosak :-)
Természetesen én is rácsodálkoztam, a szokatlan környezetre, egy elveszett világ maradványaira bukkantunk, némelyik ilyen dungeon dwemer romokba vezet - kár, hogy ennyire ellenségesek. -
Ragnar360 #9027 looky here whos back yaoo... - ez törént veled is ?:)) -
MaRee #9026 Legnagyobb gond a játékkal:
-
#9025 Nincs, max 1000 zseton Speech skillek nélkül. -
Dondark #9024 Valaki tudna mondani egy olyan boltost akinek sok pénze van? :) -
#9023 Sárkányoknak van nevük, de talán nem mindegyiknek.
Az első, akit a toronynál az örséggel közösen mészároltok, nevesített.
A többinél is voltak nevesített bestiák, de nem különösebben figyeltem rájuk, mostanság meg sárkánymentes világban kalandozom. -
#9022 Az már sok :D -
#9021 Olyan Mod van hogy örökké az maradsz. :] -
#9020 Arra van bármi mód hogy ne csak napi 1x lehessen farkasemberré változni? :) -
#9019 Nahagliiv -
demeron #9018 Az tudtad, hogy a bosmer-k kannibálok? Haláluk után megeszik a közeli hozzátartozóik holttestét:) -
#9017 Biztos questet akart adni neked te meg csúnyán leölted mert megijedtél :D -
#9016 -
#9015 A Summerset Szigetről kivándorolt Altmer ősök, az Ayleidek városokat alapítottak Cyrodiilban, de a gőgös elfek a többi népet alacsonybb rendűnek, rabszolgáknak tekintették.
Innene eretetezhető a másik faj utálata:-)
A Dwemer birodalom már az ayleidek érkezése előtt elbukott, dwemer romokat találni lehet Hammerfellben, Skyrimben és Morrowindban (az Oblivioban azért nem voltak, mert azon a területen nem élek dwemerek)
Az Ayleid birodalmat is elsöpri a polgárháború, de marad a különböző fajok utálata.
Csak érdekességként: amikor először megláttam Farkast, gondoltam, hogy ezzel a figurával valami nem stimmel, Winterholdban Ancanoról pedig sugárzott a gőgös megvetés mások iránt.
A vámpírok itt kiszorultak a dungeonokba, helyettük más, misztikus lények élnek a falakon belül :-) -
#9014 Amúgy mitől van az, hogy az egyik sárkányt, akit kinyírtam, rendes neve volt. A többinek meg nem. Azt hittem azért, mert beszélek sárkányul, de az az utáni sárkány megint valami blood dragon általános volt. -
Ragnar360 #9013 még nem tartok ott :)
de szerintem megyek is aztan viszem, utana majd csak lesz miröl irni :) -
Ragnar360 #9012 erröl jut eszembe, éjszaka en is elkaptam a levegöbe egy remülö szines bogarat, nemtudom mi a neve, nem ugrik be:) -
mike01010101 #9011 Ezt ismerem már az Avatarból:) -
mike01010101 #9010 A tolvaj céhbe belépéshez alapfeladat. -
#9009 Eljutottam egy gyönyörű helyre. Nagyon tetszik, ahogy a kis szöszök repkednek a levegőben. Képen annyira nem jön be, de...
[spoiler]
-
Ragnar360 #9008 én még ki se probaltam pickpocketot, valakin kikellene :) -
Ragnar360 #9007 :DD nááájsz :) -
#9006 Láttam őket, de csak kiloptam a zsebükből ami volt náluk