The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ugyanígy haggle (alkudozás) sincs. A vásárlás (eladás és vétel) emeli a speechcraft értékét azt ennyi. Csak vásárolni kell és növekszik.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Hála isten, hogy a korábbi pöckölös elmebaj után inkább ezt a Falloutos rendszert folytatták, lényegesen jobb.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Mellesleg így még nem jártam soha itt Miskolcon.Gondoltam, kivárom a kezdeti nagy tolongás végét, aztán megveszem a játékot.Erre totál elfogyott mindenhol!<#falbav>#falbav>Mikor annak idején elõrendeltem a DA-t illetve a Witcher 2-t, még hetekkel késõbb is ott figyelt a polcon pár darab.Talán a Mediamarkt-ban vagy a Cora-ban még van remény, de oda muszáj kimenni személyesen, mivel telefonon hiába kérdezem az eladó gyereket, a zöme azt se tudja, mirõl van szó?
Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...
Persze nyilván a Nehrim is vette valahonnan a jellegzetességeit, a Nehrim topicban a Gothic-ot emlegették folyton, azt nem ismerem.
Thieves guildnál pedig a fõbázison van orgazda, legalábbis eddig még csak vele találkoztam.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
[merlinw.org]
[merlinw.org]
[merlinw.org]
2. megtanulod a soul trap varázslatot
3. soul trap-et ráküldöd az ellenségre, majd 60 mp-en belül megölöd - begyûjtöd a lelkét
4. inventory-ban tárgyon T bill., majd kiválasztod a felugró listából a használni kívánt lélekkövet (soulgem).
A lélekköveknek különbözõ mérete van, különbözõ mennyiségû lélek kell bele. Értelemszerûen minél nagyobb a kõ, annál többet tölt a fegyveren.
Alternatív megoldás, veszel/szerzel feltöltött soulgem-eket mocsok drágán😊
[merlinw.org]
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Megvettem drága pénzért. Egész nap nem voltam itthon. Mielõtt este elmentem kocsmázni, beraktam telepíteni, h mire hazaérek (fél 1), tudjak játszani egy kicsit.
Persze nem telepített semmit, amikor meg újból indítom, Steamrõl akarta letölteni az egészet. Láttam fórumon a tippet, hogyan kell DVD-rõl telepíteni (start menüs parancs, hihetetlen...)
Fél óra telepítés, utána letölti a patchet (közben nem ment volna?)
Utána még directx telepítés, hát komolyan mondom...
Most tudnám elindítani, de olyan fáradt vagyok, h inkább bedõlök az ágyba...
És még rinyálnak, hogy a warez-warez... ha letöltöm, két napja játszhatnám és nem lenne ez a szarakodás a telepítéssel... eszem megáll.
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Amugy van itt valaki aki konzolon jatszik ?
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Én wood elffel kezdtem, egy kisfiú rögtön az elején ironizál, hogy eltûnt valamije, és mióta a városba érkeztem, egyfeszt tûnnek el a dolgok (pedig még neki se kezdtem : D), pár embert pedig a külseje ijeszt meg (ami nem csoda <#idiota>#idiota>, félelmetesen rasnyára sikerültek az elfek ebben a játékban, de majd a modderek, ha beindulnak.. már most rengeteg dolgot dobtak fel skyrimnexusra.)
Kumiho #2179
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Akkor legyen egy konkrét.
Nehéz páncél...
20-ról 21-re lépek benne...
Mit jelent? Mit ad? Hatékonyabb vagyok védekezésbe? Vagy kell a szintlépés a jobb páncélok használatához? Egykezesnél is oké szintet lépek, de mit takar ez pontosan? Nagyobb sebzés, pontosság? Vagy kell a jobb fegyverekhez majd?
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nullát lenyomod, ajtóra katt, és beírod hogy unlock. Ki fogja írni hogy unlocked door, így ki fog nyílni az ajtó. Ha nem nyílik elsõre akkor próbálj az ajtón máshova kattintgatni. De nem csalni máshol, mert ez ugye cheatnek számít <#ejnye1>#ejnye1>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
Mire jó? Ha sokat írsz jobb kézzel azt jelenti azt hogy ballal is fogsz tudni! A fejlõdés az szerintem így jó!
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI