The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I decided that buying Skyrim could effectively end my degree, so I'm avoiding it entirely. There's already a mod out (to increase the detailing on the faces of human and elven races), so it can only improve the longer I unwillingly shun it. Jube's PC Impressions highlighted some of the janky stuff; what do you think needs the most work?
Parasite Eve 2, best game EVER!
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
PSN ID.: Beegabor
Tarkumi NE hunter Arathor
Szóval az óriásnak ne menj neki, ha nem muszáj...
Ha meg még is, egy komolyabb ellenféllel kell küzdeni, akkor az elején (lesbõl) próbálj meg sokat sebezni rajta, mondjuk íjjal.. aztán amikor a közeledbe ér akkor meg úgy próbáld sebezni, hogy hátrálsz és akkor szúrkálod..
Én ezért preferálom a kétkezes kardokat, mert nagy a hatótávuk, távol lehet tartani az ellenfelet. + Íj persze, hogy már jóval nagyobb távolságról tudjam sebezni, így amikor oda ér hozzám, már elõnyben leszek a közelharcban a több hp okán..
Egyébként nem tudom figyeltétek-e, de még arra is figyeltek, hogy a kilõtt nyílvesszõ "becsapódáskor" még rezeg is és természetesen pl.: földrõl simán fel is lehet szedni.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Komolyan nem értem, sokan csak végig akarnak rohanni mindenen agyatlanul és legtöbbnek eszébe nem jutna, hogy ez teljesen nyitott RPG, talán fejlõdni is lehet benne. Aztán csodálkozunk, hogy kauzálosítanak mindent...
De sajna nem vágom, hogy melyik billel lehet.
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
Ha íjászkodok, van-e rá valami lehetõség, hogy gyorsbillentyûre tegyem a fegyvercserét? Kvázi be tudom-e valahogy állítani, hogy ha közelharcra kerül sor, átváltson tõrre például, vagy külön ki kell választanom az adott fegyvert az inventoryból.?
Kumiho #2179
Nem a kardtól kell félni, hanem a forgatójától!
Érted...
Ahhoz, hogy nagyobbat sebezz, több manõvert/ütés módot tudj vele csinálni ahhoz gyakorolni kell... gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni..
A sokat használod figyeld meg, nagyon durva sebzése lesz. (a perkek okán is meg amúgy is)
Nekem egy harcos varázsló kellene de inkább harcos,akkor melyik fajjal kezdjem el?
thx
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Outer Ring - Bear
Middle Ring - Butterfly
Inner Ring - Owl
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
betettem ezt a sort: bAllowScreenshot=1 a mygames/skyrim/skyrim.ini be is és most már jó, valamiért az enyémbõl úgynézki hiányzott..
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Miért ne tudná a tesód használni?
Annyit kell tenni, hogy az õ gépére is felkell tenni a steamet, majd megadod neki a steames felhasználó neved és jelszavad, tehát õ is a te "accountoddal" fog játszani.
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Az elsõ szerepjáték ahol normálisan van megoldva a karakterfejlõdés. Sokat kellett erre várni de végre olyan egy játék ahol olyan karakter leszel amiket teszel, viszont teljesen nem veszett el a választás szabadsága sem.
A grafika eszméletlen hangulatos , szuperül optimalizált. Nagyon addiktív ez az egy gondom van vele..
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
jó kis 15 perces séták és közben semmi sem történik😄
ráadásul még a zene is középszar.
V9ykn8_TZL0
\"We are only slaves to our temptations\"\"
ha igyse:
Alkímiai asztalnál próbáltam kotyvasztani nem sikerült.
Az Oblivionos "beidegzõdések" nem mindíg mûködnek, ott nyílvánvaló volt a mozsár használata, itt még nem is találtam, de ha az alkímiai asztalra kattintok, bead egy menüt, amiben elvileg lehetne kotyvasztani, de minden alkotóelem ismeretlen.
szerintetek ez miért lehet?
A configban engedélyezve van: bAllowScreenshot=1, a print screen gomb a rendszerben mûködik.
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Jó hírrel szolgálhatok azoknak akik lemaradtak a játékról, de szeretnék legálisan megvenni a Steamen keresztül. Mivel sajnos a Steam lenyomozza az IP-nk alapján az országot és nem engedi megvenni a játékot 18+ hasonló hülyeségek miatt, van egy módszer amivel be lehet jelentkezni UK serveren keresztül és akkor meg tudjuk venni a játékot. Utána már használhatjuk a saját accountunkkal magyar IP-vel csak a vásárlás idejéig kell UK serveren lenni.
Sajnálom, hogy manapság már azért is trükközni kell, hogy legálisan vásárolhasson az ember, de akit érdekel írjon egy privit.
Üdv,
Köszi elõre is!
Nálam a gond az, hogy nincs elég aranyam terénerekre :-)
Az Oblivionnal ellentétben itt nem érdemes lassítani a szintlépést, de célirányosan érdemes fejleszteni a karaktert, haszontalan képességeket nem kell trenírozni, fejleszteni, inkább lépj több kaland, harc után szintet, de olyan képességeket fejlessz a karaktereden, aminek hasznát is veszi.
25-ös skillel is minden összetevõ ismeretlen, ha a semmihez hozzáadom a semmit, abból semmi (sem) lesz.
Képességeket, tárgyakat lehet gyorsgomhoz rendelni?
Mágusnál kevés a kézben lévõ két varázslat, s néhány poti sem ártana, ha mindíg kéznél lenne.
mamut esélytelen, trollok elõl elfutok... magas mamut pásztorok egy ütésre repítenek...
most boszorkányokba akadtam, egyet levágok de másik 5 egy tûzgolyóval kinyír...:S
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”