30713
TES
-
#9085 Jézusom, gondolkodni Obliban. Hát nekem sosem kellett, Morrowindben sem. Komolyan nem értem mit kellett agyalnod ezeken a dolgokon. Itt masteron vannak NPC-k mikor "agylni" kell, de inkább mondanám taktikázni, használi mérgeket, lassítókat stb. Van amikor nem. Ez abból fakad, hogy hála isten(!) nem az a vérgagyi szar level scaling van, mint volt Obliban. -
Richardix #9084 Istenem ez a kifogás... Van spoiler tag, használd, ahelyett hogy utólag mentegeted a dolgot. Tudod az emberek zöménél úgy van, hogy bár fejben még csak a "főszál" szónál tart, de a szeme már a "portál"-t olvassa.
Ennek kiküszöbölésére találták ki a spoiler taget. Mellesleg szerintem azért, hogy te mit és hogyan írsz téged illet a felelősség, és nem az olvasót. Szóval jogosan mérges rád az úriember. -
Pares #9083 Sneak + Light armor + Archery-t egyszerre húzva OP karit lehet csinálni. -
#9082 csinálni is -
#9081 Daedric bow-t csak csinálni lehet v találni is? -
Pares #9080 Mi a szarról beszélsz. Pont sneak+archeryt húzok, és totálisan jó, sőt über. Csak tudni kell használni, mindenhol lehet lopakodni... Nyáááh -
#9079 Most vagy elbambultam, vagy lvl50en tényleg két perket kaptam.
LVL 50!!!
-
#9078 Nem erősebb. Mert csak :D -
Pares #9077 +1 -
Although #9076 Te van akinek nem kellenek percek hogy végigfusson a szeme a szövegen és már késő elkapni. gondoltál már erre? Én is vidám vagyok most direkt félbehagytam a végső küldit hogy maradjon izgalom a következő karira is ha már a harcok nem túl izgalmasak. De sajnos felesleges volt. -
Although #9075 +++ sajnos nem zavarja őket ha valaki még nem tart ott és nem szeretné tudni előre. Mint látod a reakcióból. Sajna látszik az ideírókból is ez már rég nem rpg-s közeg, ott az ilyen nem is volt kérdés. Mindenki tudta mit jelent saját tapasztalás mint a könyvekbe ott se szereted ha valaki előre elmondja a storyt. És még téged hibáztatnak. Na mindegy. -
#9074 mások* -
whisper #9073 Mért van az ,hogy a 90-es Draedric vértezet erősebb mint a dragon? -
#9072 Nigga plz, használjátok már az eszeteket.."mégpedig a főszál utolsó küldetésében " - ez felér már 6 spoiler tag-gel...innentől nem olvasod tovább a hozzászólásomat ha nem értél el addig. Ez tudhatnád. Másik is akik ilyenek miatt sírnak folyton a spoiler tag-ekért. Nevetséges. -
Dobronski #9071 HASZNÁLJATOK MÁR SPOILERT AZ ISTEN BASSZA MEG! -
#9070 Nincs. :) -
#9069 egy dolgot ne felejts el: illusion varázslatok, azon belül is invisibility és muffle.
kis ügyességgel simán összehozható akár az is, h 5-6 fős csapat mindegyik tagját egyesével hátbaszúrkáld - kell hozzá talent pontot költeni (quiet casting gyakorlatilag kötelező), de rohadtul szórakoztató tud lenni predator módjára vadászni az ellenfelekre -
Although #9068 Egy szál fine pácélba egy darab ősi nord kardal kis barbárral végigmasíroztam az experten. gyakorlatilag a főszál vége előttig elmentem. ott karaktertörlés és most masteren megnézem milyen . -
#9067 WTF. Azon a részen vagyok, amit linkeltem lejjebb.
Bementem az egyik ajtón, nem volt semmi. Kijöttem és teljesen más színű lett a terület lol. -
heady #9066 AZ uutolsó bekezdéseddel nem értek egyet, én úgy tapasztaltam, hogy van röppálya. Közelre fõleg érvényesül, mert elég a derekára/mellkasára célozni, hogy headshot legyen. Nagyon messzire meg már lehet fejre, ill. esetenként szépen fõlé célozni. -
#9065 +1 -
sanyicks #9064 Sajnos a játék nagyon szénnépáncélozott hatalmasat ütős warriorra meg talán minden ellen magát bevédős varázslóra van kihegyezve. Sneakes íjász karakterrel sokminden nehezen megoldható, mert nem ad a játék esélyt a skilljeid használatára. pl sárkány-t nemnagyon lehet sneakből megtámadni (egyszer sikerült úgy hogy elmentem egy sárkánytanyára aztán elfutottam, de ott sem volt lehetséges tőrrel mögé lopózni,és 15x-ös sebzést rátolni, csak íjjal 3x-t, de csak egyszer és mint írtam azt is trükközéssel). Leíjászkodni sem könnyű(legalább is ha nem legkönnyebbre van állítva a játék) ha nem tereli el valami mert tök kiszámíthatatlanul, instant, fizikai törvényeket semmibevevő manővereket csinál a sárkány a levegőben, azt is olyan magasan hogy tökig fölfelé kell fordulni, így elé célozni sem lehet). Szóval a legtöbb esetben a sárkányt szemtől szemben kéne leölni.
Aztán meg ott vannak a cutscene beszélgetés majd rögtön egymásnaktámadás küldetések, ott is kiesik a sneak. Ezt leszámítva cutscene és sárkánymentes helyen nagyon jó ahogy sneakben beviszem íjjal a 3x-os sebzést, visszavonulok a sötétbe majd a keresgélő emberkéket a sötétből szépen egyenként nyakonszúrom 15x sebzéssel tőrrel :)
Szóval sneakelős gyenge védelmes karival sárkányok ellen vagy be kell buggolni oda ahol védve vagy, vagy beterelni a faluba ahol közben a katonák feltartják.
Egyébként érdekes hogy az íjászatot durván butították az oblivionhoz képest, ott a célkereszt csak viszonyítási alap volt, volt röppályája a nyílnak, így távolra már eléggé fölé kellett lőni. Skyrimben animál a nyílnak egy kis ívet de mindig a célkereszt közepénél fog becsapódni pontosan oda ahova céloz a játékos, ugyan úgy kell célozni 100m-re is mint 1 méterre. -
Although #9063 Na ezt nem kell nagyon mókás de nem kell. Fallout New vegas, Dragon Age, Origins, Jade empire, Fallout 3 is tetszett az oblivion is jónak volt nevezhető, A morrowind elképesztően jó volt anno, most a Crusaders King 2-t várom. És sorolhatnám. Ezt két éve vártam és agyon nem vagyok boldog hogy még végig se vittem és már unalmasnak érzem!!!! Ez saját vélemény és nem vagyok vele egyedül sajna. Nem azt írtam rossz nem azt írtam szar. Sőt nagyon szép és nagyon él. Csak valami nincs rendben vele. Amik pl abból adódnak hogy van benne ilyen gyors futás és mindenki elől el tudsz futni és etc. etc. Ennyi. -
#9062 Alduin halála után van még quest a fő történeti szálon? -
#9061 kedves Although!
volt már valaha olyan játék, aminek a topicját nem zokogtad tele?
mert eddig tőled síráson kívül nagyon mást nem láttam... sehol.
és bár valamennyire komikus amit művelsz, de kezd baromi unalmas lenni mindenütt a nyavalygásodat látni. -
#9060 Igen, az teljesen gáz hogy a varázslók sem tudnak semmi spell-t elnyomni hogy mondjuk eltűntessék a láthatatlanságodat egy bizonyos távon belül, vagy meglássanak egy bizonyos távon belül ha rejtőzködsz... Erre tudnék felhozni egy (szerintem) hatalmas hibát a fejlesztőktől, mégpedig a főszál utolsó küldetésében ugye át kell lépni egy portálon a másvilágba és ott legyőzni a fősárkányt. A portálhoz érve elvileg találkoznánk az utolsó sárkánypappal, aki bezárja a portált, le kell győzni, és aztán a botjával újra meg kell nyitnunk a portált. Most ez lopakodós karival nálam úgy nézett ki, hogy láthatatlanság+lopakodás, beugrottam a portálba, azt sem vettem észre hogy ott van a pap, ő sem vett észre engem. :D
Kegyetlenül gáz. Legalábbis önmagában ennek még hatalmas jelentősége nem lenne, csak annyi hogy sz4r az AI. Viszont lehet gyűjtögetni a sárkánypapok maszkjait. 8 maszk szükséges, hogy feloldd a kilencediket...itt jön a képbe a főküldetés végén szereplő sárkánypap. Nála van a 8. maszk. Az én esetemben pedig csak volt. Mivel a fősztorit én úgy tudtam le, hogy őt nem öltem meg - és mivel később a bizonyos helyre nem lehet visszamenni, így buktam is a 8. maszkot...hatalmas dizájn FAIL ez a fejlesztők részéről, tekintve hogy 7 maszk megszerezhető olyan helyekről, ahová akkor mész amikor csak akarsz. Akkor a nyolcadik maszk megszerzését miért kellett így elQrni?! Nem volt más választásom mint item kóddal, konzolos írkálással megszerezni ezt a nyolcadik maszkot...azért mert a sztori végén az a szerencsétlen varázsló nem vett észre, és nem zárta be a portált, így harcolnom sem kellett vele... -.-'' -
Pares #9059 Már megint ezzel a faszsággal jössz itt is. -
Pares #9058 Most is jó. -
Although #9057 Az oblivonba a varázslok például megtaláltak. És az erősebb lények is kereső mágiát használtak. Magas szintű ellenfelek elől nem tudtál elbujni. Kellett mérget használnod lassítókat ötletelni kellett mert egy igazán ütős mágus ellen az árnyék nem véd. Itt ezt nem érzem masteron sem. Mivel rájöttem hogy itt elég két skill nem töröm magam oké most probálok majd 4-et meglátjuk, valószínű kicsit később lehet "előrébb" menni. Érezte a bethesda is hogy ez gyengus rendszer probbálták is kivédeni a nagyobb bajt. Nem véletlen nincs hetente spawn és a kovács sem fejleszti fel a fegyvereidet. De ez igazán az alapproblémán nem segít. Monoton nekem sajna. persze lehet az a gond hogy pont fordítva van mint az Obliba. ott ahogy haladtál előre egyre erősebb lett minden ellenfeled egyre nehezebben jutottál ki élve a kzamatákból itt meg pont fordítva van. Persze hála az rpseknek sikerült elérni hogy lőjé ki az Obli együtt fejlődő világát. Nem tudom így ezt hogy lehet megoldani. A fallout new vegasban megoldotta az Obsidian. Tehát valahogy meg lhet oldani. -
#9056 Leölsz sárkányt, mellé állsz, beszívod a lelkét.
Szavakat keresel, új shoutokat szerzel, feloldani őket meg úgy tudod, hogy rámész a magic ablakban és R betű. -
#9055 Igazán bonyolult gondolkodás szerintem sehol sem volt szükséges a játék során, persze itt megint belebotlunk abba, hogy mi is számít manapság bonyulultnak... :) Lopakodós karim van, és a sárkánypapok sem tudnak velem mit kezdeni, mert az árnyékból lenyilazom őket, úgy, hogy azt sem tudják hol vagyok, így megtámadni sem tudnak...a legtöbb esetben ez áll fenn, bármilyen erős is az ellenség. :) -
whisper #9054 Köszi! -
Although #9053 Az a gond hogy végtelenül egyszerű lett a harcrendszer nem kell hozzá ész. Csak úgy tudod elrontani ha ész nélkül mindent fejlesztetsz. Szóval mit a DA2-nél is mondtam ez arra jó hogy új híveket szerezzen az rpg-nek. Csak már nem igazi rpg. Minde fasza tökéletes a világ minden szép és jó de valahogy hiányzik belőle ami a DA:o-ban -BG2-ben meg még a Morrwindbe és utolsónak talán az Oblivionba is megvolt. agyalnod kellett rajta előre hogy milyen karit csinálj meg tervezned kellett. Itt már nem kell. Legalábbis igazad van aki kicsit is gyakorlot az itt már nem gondolkodik 1-2 óra után már mindent tud vagy legalábbis nagy eséllyel nem lő mellé. :) -
Although #9052 Nem azt jelenti hogy az Oblivion nehezebb volt még hardon is mint ez masteren. De ez a jelenség mindenhol igaz lesz ma már mivel nem a réteg számára készülnek. Mindegy reméljük arthmoor mester ehhez is csinál egy TIE modot és akkor jó lesz. -
#9051 Attól függ gondolkodás alatt mit értesz. :D Egy idő után az ember már mindent csinál rutinból, de az még nem jelenti azt hogy nincs mögötte gondolkodás. :) -
Although #9050 Összesen kétszer kellett gondolkodni benne eddgi egy bandit boss chief aki egy háromlépcsős kombot használt, annyi hogy elfelejtettem használni a powert, a másik nos arra már nem is emlékszem. itt is elég a sima páncél meg a két levelezett skill. -
#9049 alkimistáknál lehet találni. -
Although #9048 Nos nekem kezd kicsit unalmas lenni pedig csak néha este van időm játszani meg hétvégente egy kicsit több. De azt hiszem a legnagyobb probléma hogy még master fokozaton sem kell hozzá gondolkodni. -
Flora2 #9047 Ez csak mendemonda, amelyet ellenségeink terjesztenek rólunk... :)
Na jó, lehet, hogy igaz, de nekem nincsenek közeli hozzátartozóim, ergo nem releváns.
Ha már témánál vagyunk, emberhúst pl. már találtam az inventory-mban, honnan a fenéből szedhettem össze? -
pzs #9046 Sziasztok !
Köv. problèmåm:Sárkány lelket,hogy kell elrakni a power feoldàshoz, vagy mit csinaljak vele ?