The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Válassz egy szimpatikus fajt, s tetszés szerint fejlesztheted.
Kezdéskor vannak a faji bónuszoknak elõnyei-hátrányai, ezek késõbb majd elenyésznek.
Erõsebb lesz egy olyan karakter, ami egy harcstílust magas szinten elsajátít, mint egy olyan, ami többet tud, közepes szinten.
Szintlépésenként egyetlen perket lehet választani, s azok adják majd az igazi hatékonységot.
Még nem tanulmányoztam igazán a perkeket, de egy harcosnak elég sok "mellékes" foglalkozás is eszi a perket, páncélismeret, blokkolás, kovácsolás melett vajon mennyi jut a mágiára?.
Egyenlõre még titok, hogy pl. érdemes-e enchatolást tanulni, lesznek erõs mágiával felruházott páncélok, vagy a bányászat+kovácsolás+enchant lesz a nyerõ.
Destruction fán láttam rúnakovácsolás perket, az vajon mire lesz jó?
vannak itt kérdések :-)
Csak a Fallout New Vegas hasonló ehhez.
Az egyszerûsítések nélkül is jól megy. Tényleg jól összerakták.
Két apró dolog ami nem is olyan apró amit átvehetek volna a New Vegasból.
1. Ha imperial armort viselek nem támadnak meg a lázadók ez illuzióromboló!
2. Sérülések nem jelenek meg 😊 De ez már csak extra de a new vegas tudja.
Inkább az elsõ pont okoz némi beleélési problémát de remélhetõleg lesz moder aki ezt pótolja.
Kumiho #2179
Jól hangzik. Én régebben is furcsállottam, hogy hiába fejlõdött 20-30 szintet valamelyik minor skillem, nem léptem szintet. Perkekre kíváncsi vagyok.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Addig inkább hozzá sem nyúlok mert így fos kissé.
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Az elõzményekhez kapcsolódás lényege, hogy nem kell mindíg egy új történelmet megálmodni, megírni.
A játékban lévõ rengeteg könyv jelentõs része a Morrowindben, és az Oblivionban is bent volt, de a történeti kapcsolódás nagyon laza.
Más területen, és más idõben indul a kaland, a Morrowind a sötételfek területésn játszódott, az Oblivion az Imperial birodalom hanyatlásának idején.
Eltelt 200 év Tamriel oblivonkapuiról csak könyvekben olvashatnak az északi tartomány lakói - ez egy másik történet.
A szintlépés annyiban a régi maradt, hogy 10 skill level után lépsz szintet, de itt (mivel nincsenek major skillek) ez az ÖSSZES skilledre vonatkozik. Szintlépésnél megnövelheted a HP, Magicka, vagy stamina pontjaidat 10-el, és kapsz egy perket, amit az egyes skilleken belül lévõ perkfákon elkölthetsz. Ezek tovább fejlesztik az adott képzettséget.
Nekem tökéletesen fut semmi bug nem volt eddig pedig minden maxon van és nincs erõgépem sem. Szerintem a te gondod a "warez" topik témája ott lehet a kutya elásva.
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
Már teljesen hatalmába kerített az epic nerdiness-feeling lol.
Valami olyat hallottam, hogy nincsenek csillagjegyek, és sokkal szabadabb a karaktergenerálás + nem kell kasztot választani karaktergenerálásnál. Akkor a Morrowindes/Oblivionos karakteralkotás teljesen eltûnt, és nincsenek major skillek? Hogy lépsz szintet?
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Imperial fajra fölösleges varázslat fejlesztéssel próbálkozni?
Áh, elteszem a fegyvert, akkor felajánlják a dutyit. Pedig csak egy salátát loptam, mivel lovat nem találtam az istállóban -.-" Egyébként az a vicces, hogy senki sem volt bent, úgy látszik, ez is úgy mûködik, mint az Obliban : /
Kumiho #2179
Kumiho #2179
Itt azért már elég sok a szemben álló csoportosulás, az Oblivionban ugye akár minden gulidban vezetõ lehetett a fõhõs, aminek eredményeként elméletben önmagát üldözhette (Harcosok céhe vs. Tolvajok céhe és a Sötét Testvériség), de ennek a gyakorlatban csak annyi jelentõsége volt, hogy elég illuziórombolóan lebutult a történet, ha a játékos egy karakterrel bevállalt minden céhvezetést.
A karakterfejlesztés szabad, de természetesen jól jön, ha a hõsöd már a kezdetekkor sem teljesen képzetlen a választott harcstílusban.
A harcos és a mágus elég eltérõ karakterfejlesztést kíván, de ha fõleg harcost szeretnél, akkor lehetõleg ne high elfet indíts.
Harcos fajok: imperial, nord, ork, redguard.
Mágusok: breton, high elf
Settenkedõk: khajit, wood elf, argorian
A sötét elf az a faj, amelyik mindegyik harcstílusban otthon mozog, de ez nem jelenti azt, hogy ez a legjobb választás. - döntsd el melyik a szimpatikus.
Megvan az "összvér" karakterek hátránya is, pl. a sötételf destruction bónusszal indul, de a mana lényegesen kevesebb nála, mint egy bretonnál, vagy high elfnél, ugyanakkor lényegesen jobb közelharcban, mint a két mágus faj (amelyek igencsak gyenge közelharci képességgel indulnak), egy redguard warrior tudása kezdetben magasan a dunmer fölötti - ezeken a különbségeken lehet aztán majd alakítani a játék során.
Az elején mennyit befolyásol a sztorin az, hogy melyikkel megyek a várba? Az imperiaálossal vagy a shocktrooperrel?
Parasite Eve 2, best game EVER!
Köszi amúgy a választ, rá nem jöttem volna magamtól.
Az engem is érdekelne, hogy csak 1-8ig lehet-e beállítani, más billentyûre nem?
Kumiho #2179
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Parasite Eve 2, best game EVER!