30713
TES
  • Richardix
    A játékok fő történeti szálára gondolsz, vagy Tamriel történelmére (Bár mondjuk a kettő közel áll egymáshoz :P)?
  • Fantusz
    Csináld meg az összes daedra küldetést.
  • Richardix
    Én master fokozaton játszok, úgyhogy nekem elhiheted: Sárkányt ölni közelharccal a legnehezebb, de még úgy is piszok egyszerű. A sárkányokkal való harc alapja a fedezékek használata harcmodortól függetlenül; Fedezékben megvárni, míg kilihegi magát a sárkány és utána megostromolni. És itt jön az íjász nagy előnye: nem kell közel mennie, így a sárkány se tudja megharapni, ha meg fújni készül, azt észreveszi.

Egyébként alakul az enchantingom, plusz találom a holmikat: Momentán 65% sebzésbónuszt kapok az íjamra a különböző cuccaimból (Sima forsworn íjjal 40-et sebzek). Erre rájön a sneaking miatt a 3x sebzés... Hail to the King, baby :)
  • pinnacle
    Vki tdna adni linket az egész játék történetéről? Tehát Morrowind, Oblivion, múlt, jelen.
  • Molnibalage
    Látványos hack & slash. A videók alapján dísznek van az ellenfél, te meg táncolsz a képernyőn és vizuális orgazmus. Rövidenn, könnyed szórakozás, semmi komoly.
  • Fpocok
    Ilyet: :D

• Calver
    mondjatok nekem jópofa küldetéseket - már az összes guild (Companions, College, DB, tolvajok) kivégezve, pár Daedric quest is, és ötletem sincs még merre találok még szórakoztató küldetéseket, szimpla dungeon crawl meg számomra unalmas... valaki?
  • Fpocok
    Dragon scale+bones ra gondolsz? Igen. Vagy eladod jó pénzért, vagy csinálsz belőle dragon blacksmith armort.
  • sevendoor
    sárkánycsontal+pikkelyel lehet kezdeni vmit?
  • Tatyla
    az baj hogy kannibál lettem?
  • Ragnar360
    *Fort Neugard - nem értem, ez mar vmi agyi gond lesz, hogy mindig mindent elírok - és közbe nem is veszem észre, régebben ez se igyvolt, közbe észrevettem, na mind1, nemvok jol:/
  • Laza
    Talán február-március környékére lesz aki unja már a Skyrimet, és lelkesen fogja magát belevetni a Kingdoms of Amalur: Reckoning -be :) (új vidi)

Heros Guide
  • Calver
    szerintem meg először próbáld ki, aztán majd meglátod, mert egyértelmű, h még nem nézted meg őket - nagyon jól összeillenek a kettő képességei.
    a Skyrim (és többé-kevésbé az összes többi TES játék) rendszere pedig tipikusan az "azt csinálsz, amit akarsz" típusú játékstílusra van kihegyezve, szóval nem igazán kellett soha válogatni képességek között - azt tápolja a kétlábú, ami jól esik.
  • Ragnar360
    sikerül mindig elkalandoznom, most épp Forg Neugardba vok egy ideje - itt jöttek ram 3-an, varakoztam a toronytetejen 8 orat csakugy... erre megjelent három keménylegény, pajzsozsak, ezek kicsit megtudtak fingatni, mert sokat blokkoltak, 1-2x le csaptak, mert van mikor benézem, hogy áh nem kicsi az a health még, aztan ramvert es kampec

most meg bejöttem az erődbe - középsö ajton bemegyek, rámront egy mage, de igy tök normalisnak nézett ki - frostal fújkál engem, annyira vicces volt, mikor kábé nem sebzett rajtam semmit :) aztán váltott a tőrére, de 1-2 ütés es siman megfeküdt, viszont a mage ruhaja megér pár százat, amiert jobb esetben is kapok 100-t kb.
    meg sikerült feltörni egy Expert szintü zarat ennek is örültem - a szoba meg televolt a könyvekkel - btw ritka amelyiket elszoktam olvasni, ugyvagyok vele, hogy majd késöbb is raer, ugyis ott lesz nalam

vmit akartam kerdezni de mar nemtudom, na mind1 :)
  • Ragnar360
    oks.
  • Ragnar360
    ezt en se tudtam :) meg sztem sokan nem, nem kell facepalm:)
  • Fpocok
    [nagy]LOL most jöttem rá, hogy a töltőképernyőn megjelentő dolgokat lehet forgatni, közelebbről megnézni.
    /FACEPALM
  • Nos
    na jó, hagyjuk
  • Nos
  • Nos
    Azért jó néha csak nézelődni.

• pzs
    Köszönöm ! A R betű hiányzott :)
  • Laza
    Stadler ... vagy a Klapka :)
  • sanyicks
    szerintem meg tök értelmetlen a 2 együtt, mind2-vel el lehet érni majdem ugyan azt. Na meg nem lehet minden skillt maxra húzni, ki kell választani párat.
  • sanyicks
    Novicen persze simán leszeded. De tudod azon a szinten nem kihívás. De azért így ne írjad hogy fú de értesz hozzá :D
  • Pares
    Heh? Én nagyjából egyszerre húztam mind a hármat. Fő, hogy a sneak skillből az extra sneak sebzős perkeket szedd össze, archeryben a zoomot és az időlassítást, light armorból meg belátásod szerint...
  • Ragnar360
    reead!
  • Pares
    Hagyjuk annyiban, hogy fullra nem tudod, hogy kell ilyen karakterrel játszani. Az igaz, hogy nem nagyon lehet elbújkálni egy kibaszott nagy sárkány elől, ami a fejed fölött köröz, de schimán le lehet szedni bármilyen sárkány nyillal, sőt még könnyebb, mint közelharci fegyverrel...
  • Module
    Az a durva hogy rendesen forog az égbolt!Ha éjszaka van látszik hogy mozog az egész ha jól megfigyelitek!Sokkalta gyorsabban forog mint a Föld nagyon durva!
  • Ragnar360
    márkint akkor azt is huzom tovább - bár Archery 40esig nemtudok több pörköt rarakni :) trainer-el huztam magam 5-t még annyi volt kb
    mik a featurejei, te hogy latod a dolgot, sneak, archery, vgay csak az utobbi - miböl áll az imbaság?:P
  • Ragnar360
    thx. 1 orat afk voltam faszom, diot kellet pucolni nyáh- na folytatom...

egyébként vki irta, hogy küldtek ra bergyilkost, egyszercsak ramrohan vki, lenyilaztam egyébként lámasag ? de én sokször közelröl is nyilakozok, mikor mar ramtamadtak, ez minek szamit? :) persze sokszor rövidkard van nálam az meg igy néz ki: falmes +rövidkard

ja es dark brotherhood küldte rám, ki is fizették a lóvét amit a meggyilkolasomra szamtak haha lolz:)

Ulrich ??? tényleg a faszi hova lett ? ö is megmenekült az elején, mar nem emlekszem :)

poén mert sokat még nem árthattam Skyrim vilagaban a jónépnek mégis küldtem ram áássszászint :)

na lets play skyrim again
  • Calver
    láthatatlanság lopakodáshoz? szerintem elég egyértelműen összeillenek...
  • plu604
    Hülyeségeket beszéltek. Én is sneak-es-íjászos-tőros karakterrel tolom és se a sárkányokkal se a cutscene-ekkel nem volt még gondom. Sárkánynál megvan a módja hogy megöld, sunnyogni ugyan nem lehet de íjjal fedezékről-fedezékre rohangálva meg lehet ölni. Cutscene-nél meg elszaladsz és elbújsz, majd ha már hidden vagy akkor leölögeted őket ahogy tetszik.
  • Calver
    mert sokkal jobban jársz, ha 90+ skillel olvasod el a könyvet, mintha teszem azt 30 körülivel.
  • sanyicks
    miért baj ha növeli a skillt? Oblivionba még érthető lett volna a tulajdonságok miatt, de itt tökmindegy.
  • Richardix
    Gyerekek, komolyan nem lehet úgy felvenni egy könyvet, hogy ne olvassa el?
    Kicsit zavaró mikor pl egy restoration skillbookot olvasok el, holott csak el akartam rakni.
  • sanyicks
    Ez varázslatok nélkül is összehozható... sneakkel. Mondjuk nem tudom hogy jött a sneakelős íjász tőrös karakterhez a varázslat.
  • Dobronski
    Úriember.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    HASZNÁLJATOK MÁR SPOILERT AZ ISTEN BASSZA MEG!
  • sanyicks
    Látom neked is nehezen megy az olvasás mint itt még több embernek. Lopakodjál sárkány mögött (vagyis alatt :DD ) várom a videot róla. Meg lopakodj cutscene után amikor körbeáll 6 ember a fényes placcon, mert úgy van megírva a küldetés.
  • sanyicks
    Erről van szó hogy az agyonpáncélozott rambókaraktereknek van csinálva a játék...
  • yesname #9086
    "A fallout new vegasban megoldotta az Obsidian"

:D:D:D:D

Mit oldott meg? A FNV rendszere közelebb áll Skyriméhez, mint az Obliéhoz. Vannak területek ahol keményebb ellenfelek vannak és vannak ahol gyengébbek stb. FNV-ben személy szerint ugyanúgy shoot'em upoztam és 1 shotoltam középszinten majdnem mindenkit. Ettől még nem lövölde volt számomra, ahogy ez sem akciójáték számomra.