30713
TES
  • Micsu
    a collegbe csak destruktív warázslatokból tudok adepthet venni, hol tok pl conjurationból, vagy master szintűeket?
  • MaRee
    Csatlakozhatsz még az Imperial Legionhöz, Bard's Collegehez,Stormcloaks-hoz, meg még van valami másik aminek nem jut eszembe a neve. Plusz járkálj a városokban össze vissza, rengeteg érdekes 'misc' küldetést kapni csak úgy a járókelőktől, meg kocsmárosoktól, stb.
  • Dzsí Pí
    sziasztok!
    Igaz za h az eredeti tes.exe csak 2gb ramot tud használni? mert találtam vmi írást h van olyan módosított exe vagy mod ami 4 gb-t is tud használni(nekem annyi van). nem mintha nagy szükség lenne rá, mert így is megy mint állat, csak azért mégismár...:D
  • PiszkosFred
    Magasabb szinten marhara belassul, de turelemmel megoldhato a maxolasa midennek. Erdemes a skill konyveket megtartani/nem elolvasni/lootolni amig nem ered el a 90es szintet. Hogy van ertelme mindent maxolni? Fene tudja, a jatek addig izgalmas, amig esendo es halando vagy. :)
  • Ragnar360
    nah sikerült... nem is volt vészes, feltehetöleg elfogyott az összes manaja :) mrt érdekes volt, 10 méterröl nyilaztam folyamatosan és nem csinalt semmit azon kivül, hogy balra-jobbra mozgott, aztan mikor leszedtem biz. hp-ját akkor idézett par kis nyomi hasonmast, utanna meg semmi, közelmentem és vertem ahogy csak tudtam... kis hülye :)
    nem is volta nala semmi komoly, csak ilyen specko ingredient, amit kivancsisagkepp lehet megeszek :p
  • Magh
    Armor??? Én a skillcapre gondolok, tehát fel tudom-e húzni az összes skillt maximumra (vagy reálisabban, mágusként olyan 10-et), vagy valahol nagyon belassul/megáll a fejlődés?
  • Ragnar360
    még mindig nemsikerült leverni :) - nem hittem volna, hogy belefutok (mondhatnam azt is hogy valaha) ilyen ellenfelbe aki annyi galibat tud okozni :))
  • SzirmosSzisza
    ~550 a maximum armor elvileg.
  • REPS0L
    Köszönöm, megoldódott! :)
  • Magh
    A skillekre van valami cap? Mert eddig kínosan kerültem mindent, amit nem akartam fejleszteni, de most, hogy rákerestem, semmi. Pedig derengett valami egy ~550 körüli hardcapről.
  • SzirmosSzisza
    tab, magic, kiválasztod, enter
  • Ragnar360
    gyorsjelentés: az imént mondom elnézek az utmelletti tisztásterület, ettöl függetlenül havas, viszont nem ez a lényeg, hanem az, hogy belefutottam egy Whismotherbe
    ami most eléggé szopat :) több verziot is kiprobaltam rajta, de KURVÁRA nem megy le az elete gecc :) épp nincs nalam tömérdek holmi közt magic drain cucc amit ratolnék - a flame meg se kottyant neki lál, se ez elektro, szétcsapni se bírom, mert ő elég kemenyen leszedi az életemet és szinte mindent eltoltam mar

íjj viszonylag hatasos volt, de az is ahhoz képest rohadt lassan szedte - msot már van mentésem harc közben, mert az elején küldi a rohadt whispjeit azok meg baxogatnak eleg kemenyen, igaz hamar lecsapom öket, de akkor is szivosnak hatnak, nem kedvelem öket :)

target: 40% weaker to Shock damage, de sztem pont nincs olyan spellem, de majd megnezem, lehetseges hogy az uj mégiscsak shock

szóval miröl is van szó :) cigiszünet...addig irjatok:p
  • Calver
    próbálj meg fegyvert (akár kétkezeset) előkapni, hátha az megoldja.
    amúgy pedig hotkeyeket használj - berakod a cuccot a favorites-be, előhozod menüjét (alapból F), kiválasztod, és 1-8 között megnyomod a neked szimpatikus gombot.
  • hatosfogat
    Van humora a gyereknek. :)
  • REPS0L
    Sziasztok!

Olyankor mi lehet a megoldás ha a varázslatoknál a Sparks egyszerűen beakadt? Nem tudom levenni a jobb kezemről, csak mellé tudok tenni valamit, vagy duplázni...

Előre is köszi!
  • Calver
    ez... szimplán... zseniális...
  • Calver
    alkímia nekem fizikai fájdalmat okoz, és baromi perk igényes ha hatékonyan akarod használni - na meg akar a tököm 50 potiont cipelni magamnál.
    az, h kinek mi éri meg, nos... nekem volt rá elég perkem, és még ha szemtől pofába nekiugrani az ellenfélnek és levágni lehet h egyszerűbb, de a hátbaszúrás szimplán *szórakoztató* - viszont mivel pofozógéppel vagyok holmi 240 manával (100+két enchant), fear/frenzy/stb spellek nem hatnak meg... bár amúgy sem érdekelnének.

#9126: semmi nem zárja ki a sokfajta és erős képzettségeket, 55-ös vagyok perpill, és jó pár képzettségem van maxolva. illusion meg végképp könnyen felhúzható.
  • yesname #9148
    Videók alapján pedig tényleg hack and slash, mégpedig a legbutább fajtából. Az ellenfelek a régi kung fu filmekre emlékeztetnek. Egy odamegy a főhőshöz verekedni, míg a mási 10 a háttérben hadonászik csak :)
    Melléke, hogy a kicsit turbózott WOW grafika és design nekem egyáltalán nem bejövős. Aztán meglátjuk mit tud majd ha megesszük.
  • Richardix
    Ez.. ez egy kiváló kritikája a mai játékoknak, s még inkább játékosoknak :) Csípem a csókát.
  • Calver
    Whiterun-ban?
    na annak még neki fogok ugrani, találkozni már találkoztam a küldetéssel, csak épp másik közepén voltam, tényleg viccesnek néz ki. meg asszem még pár Daedric küldi is be fog csúszni, aztán finálé
  • Laza
    Várjuk ki a végét :) ez is egy open world RPG, mint a Skyrim ... méghozzá olyanoktól, akik az Oblivion felett is bábáskodtak ;)
  • pinnacle
  • PiszkosFred
    Vicces, hogy delelott meg az volt a problema, hogy a sarkanyok harmatgyengek lettek a jatekban, te meg most azert panaszkodsz, mert kiba erosek, es nem birsz veluk. Csak van itt balansz :)
  • Csokis
    Micsoda vélemény egy felhasználótól!

"No multiplayer. Too much reading, not enough guns. Not as good as Dragon Age 2."
  • Fantusz
    Tűzlabdához a tüzes ágat kell fejleszteni, de mellé úgyis kell még másik elemi képesség, mert vannak tűz ellen immunis lények.
    Ha van társad is, egy tűllabdával több kárt csinálsz benne, mint a bombázott ellenfeletekben, ha az immunis (dwemer ősrobot, sárkányok).
    Nem rossz a tűz, élőhalottak vagy jégelemetálok ellen pl. nagyon jó (vannak jégre immunisak is)
    A villámot sokáig a harmadik számú pusztító elemnek tartottam, később az lett a kedvenc (nem nagyon láttam immunitást ellene, s általában célba talál, nem Lydiát sokkolja)
  • Molnibalage
    Nem végtelen hatótávú....
  • Pares
    Akkor erősebb az ellenfél, ha képes rádkényszeríteni a saját taktikáját. Márpedig egy 20 méteres kibaszott nagy repülő sárkány elviekben erősebb, mint egy mezei vasakban futkosó kiabáló őrült. Még szép, hogy a sárkány azt fogja csinálni, amit legjobban tud: repülés és támadás kombinációja.
  • Pares
    Most nem értem mi a faszomat sírsz. Teljesen jól lehet használni a lopakodást a nyilakkal. Szánalmas...
  • Fantusz
    Csupán a láthatatlanság miatt fölösleges illusionra gyúrni.
    Láthatatlanná tévő italokat alkímiával lehet keverni, de azt azért nem árt tudni, hogy a hatás azonnal megszűnik, ha a karakter nem csupán elosonni szeretne (varázslás, támadás, zárnyitás).

Az illuzió varázslatok lényege a zavarkeltés (düh, félelem, nyugalom), lehet olyan karakter nevelni, amelyek ezekkel a képességekkel operálnak, képes lesz a hősünk az ellenfeleket egymás ellen fordítani, megfélemlíteni (elfut bizonyos ideig), lenyugtatni (nem harcol bizonyos ideig), feldühíteni (megtámámdja a társait is, ha azok vannak a közelében).
    A láthatatlanság mellett az iránymutatás varázslat lehet még érdekes: ha kijelöli a játékos a küldetési célt, a varázslat mutatja az utat (hegyek között hasznos lehet).

Az illuzió hatékony lehet egy túlerővel felálló csapat legyőzésére, de boss ellen nehéz vele érvényesülni.

• Molnibalage
    Én ezeket kaptam.

Első.

Második.
  • Richardix
    Jajj anyám... Szerinted eddig én hogyan győztem le a sárkányokat? Mielőtt és miután fújnak mindig van 1-2 mp, amit ki lehet használni a lövésre, arról nem is beszélve mikor nem szállnak le, csak lebegnek. Csak az van ráerőltetve egyfajta harcmodorra, aki képtelen használni a többit. :D

A kövihez meg: Aki a lopakodásra alapozza a harcmodorát annak mondjuk célja lehet lerázni az ellenségeit, miután észreveszik. Kezdem azt érezni, hogy te csak kötekedni akarsz...
  • mike01010101
    Kicsit hülye kérdés, de ha fireball-t szeretném fejleszteni vagy a másik tűz támadást akkor a destruction ágon melyik perkeket kéne fejlesztenem?
  • sanyicks
    Mint mondtam ezt sneakkel is megcsinálom. De mi értelme lerázni az üldözőket? általában a cél a megölésük.
  • sanyicks
    Egyrészt mivel a fizika törvényeit nem veszi figyelembe repüléskor, követni sem nagyon lehet (bizony nem tudok utána fordulni néha úgy mozog), másrészt általában ott spawnol fölém ahol nincs fedezék. Amúgy meg a harapás kevesebbet sebez mint a fújás aztán resist sem menő, mert eddig 3 fajta sárkánnyal találkoztam 3 féle sebzéssel, azt a legjobb resistes cucc amit találtam egy 50% poison resist, abból is egy. Na meg a fújás úgy látom végtelen hatótávolságú, így előjön az a probléma, hogy elbújok előle, de rá sem lőhetek mert fúj :) másrészt meg nem marad nyugton, mindig felszáll és 500 méter magasan köröz. Nemtudom te milyen játékkal játszol, de nem úgy tűnik hogy azzal amivel én :)
    Minden esetre az ilyen játékrendszert semmibevevő ellenfeleket mint pl itt a sárkány minden játékban utálom, ahol rá van kényszerítve az ember egy bizonyos harcmodorra, és nem használhat ki mást. Ez kb olyan mint ha valaki sakkozna majd gondolna a másik fél egyet, lesöpörné kézzel az összes bábúdat és azt mondaná: NYERTEM!
  • Pares
    Novice szinten. Aha.
  • Richardix
    A játék tele van könyvekkel, amik erről szólnak :)
    Tamriel történelme kb olyan nagy kaliberű, mint pl Magyarország a középkorban.
  • Richardix
    Sneaking akármekkora lehet, láthatatlanná nem tudsz válni vele. Nem használok Illusin-t de a láthatatlanság gondolom olyan előnyökkel jár, hogy lerázhatod vele az üldözőidet, vagy az orruk előtt slisszolhatsz el.
  • pinnacle
    Tamriel történetére.
  • Richardix
    Ivóverseny? :)
  • sanyicks
    Nem valami jó ha semmiből sincs elég erős skilled de sokféle van(ha így nyomtam volna nem lenne egy igazán ütős támadásom sem), ezért nem jó a mindenre rakosgatás. Pl az illusion sem tudom mire lenne jó, már 60-as snake-el is rejtve vagyokmindenki elől aki elől akarok, sárkánnyal meg úgy sem lenne sokkal jobb a helyzet mert nagyon ritka hogy leszálljon anélkül hogy meglásson, tehát hátba sem tudom szúrni. De az a poén a hogy a felfedezése is más a sárkánynak. Ha normál ellenfélre elég távolról lövök van amikor kinyírok vagy 10 ellent 16 nyíl kilövésével és nem talál meg egy sem, csak keresgél. Sárkánynak felém sem kell fordulni ahogy kap egyett akárhol vagyok tudja hol vagyok. Az másik kérdés hogy egyes sárkányok mindenféle előjel nélkül teljesen kiszámíthatatlan helyeken bukkannak fel. Azt már 2x is tapasztaltam, hogy mentéskor még nem volt sehol, később betöltéskor meg ott volt a fejem fölött egy.
    Oblivionban egyébként csináltam egy mindenttudó karaktert de kicsit uncsi lett a játék tőle, gyak pezsgőt lehetett bontani ha egyáltalán hozzám tudott érni valami.