The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
nekem highon simán fut, de ultrán már beszaggat, de talán lehet még kicsikarni egy kis pluszt belõle
szóval mit érdemes átállítani?
Ha tapasztalat alapján írtad, köszi a választ.
\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
@Ha lopsz (pl: magadnak lovat, vagy pénzt), és nem látja meg senki, akkor nem kezdenek el körözni, mint az Obliban? Van errõl már valakinek tapasztalata?
\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki
Igen, eleinte az alapanyagok egyik tulajdonságát se ismered. Ha eszel egyet belõle, akkor viszont az elsõ hatását máris megtudod. Van ezenfelül egy perk, amit ha kifejlesztesz, akkor fogyasztás esetén a második hatását is felfedezed.
A többi hatást (tudtommal) viszont csak kísérletezgetéssel derítheted ki. Ha összefõzöl két anyagot, amiknek van eddig fel nem fedett közös tulajdonságuk, a fõzet elkészültével megtudod azt.
Ezen felõl vannak receptek is, amik egy bizonyos fõzet alapanyagait ismertetik veled (ezzel tippet adva az alapanyagok közös hatásáról), Alkímiaboltokban néha akad belõlük.
Hát nagyjából ennyi, jó kísérletezést! 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!
Ha meglátott akkor vérdíj van a fejeden, majd ha elbaktatsz Whiterunba oda megy hozzád egy õr hogy fáradj vele. Ki kell fizetned a vérdíjat, nem lesz sok. Aztán elvisz a börtönbe, elvesznek tõled minden lopott cuccot, és szabad vagy. Semmilyen hátránnyal nem jár elõször, de csökken a hírneved is az adott városban, így egy sorozatgyilkoshoz / többször rajta kapott tolvajhoz nem lesznek túl kedvesek az emberek. Engem már le köptek Riftenben a kocsmában pl. 😄 😄 😄
Dark Brotherhood:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |
1. Nord vagyok, úgyhogy a fõvárosom nem Riften. /valami Winte...ööö sajna a nevek még nem mennek jól / Nem célom most hogy tolvaj karakterre gyúrjak, úgyhogy akkor lopni csak pénzt érdemes akkor / már ha nem akarok Riftenbe utazni ugye? /
2. Az a gáz hogy a paraszt fia meglátott és elõle menekültem el a lopott lovon ..vagyis akkor kõrözött személy lettem?? huhh de nem lenne jó ha emiatt újra kéne kezdeni / mármint a hátrányok miatt /
- dark brotherhood..?? azok mit csinálnak / 1 parasztot ugye kinyírtam.../
ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |
2. Ha látta más is a paraszton kívül akit megöltél, akkor van bountyd, valszeg megkeresnek a városõrök. Ha nem látta senki akkor meg se történt 😛 Amúgy ne csodálkozz, ha a dark brotherhood is felkeres esetleg, mert ugye ártatlan civilt öltél <#bdead>#bdead>
Nem lehet lóhátról harcolni, de nem is kell. Eddig én midnen elõl el tudtam futni elõle, de még gyalog is. Ha megtámad egy farkas szállj le és üsd le, a ló is segíteni fog, vagy vágtass el. Alt gombbal lehet vágtatni. És sok értelme van hidd el, késõbb az utazgatáshoz nagyon fog kelleni, vegyél egyet, megéri azt az ezer aranyat!
1. Van pár lopott cuccosom / finomabb ruhák stb/ de amikor bemegyek a kereskedõhöz akkor nem látom az inv.-ban hogy eladjam. (gondolom mert lopott igaz?) de akkor hol lehetne eladni? ( láttam valami thief guildrõl említést, ott lehetne?) a guildbe be kellene lépnem hogy eladjam a lopott cuccost?
2. Nord vagyok. Ki akartam próbálni a lovaglást.
a: sajna megöltem a parasztot és elkötöttem a lovat. MOST AKKOR HA visszamegyek majd a városba akkor üldözni fognak ? (priuszos lettem-e?)
b: eddig nem sok értelmét láttam a lónak. NEM LEHET LÓHÁTRÓL HARCOLNI !?
/1farkas szanaszét harapta a lovam, de én csak ültem rajta és semmit nem tehettem, ha meg leszálltam róla egybõl visszament a gazdihoz-akit megöltem pedig.../
Látom, hogy a fegyvernál az itemeknél ott van, hogy F mint favourite. Mondjuk nekem a Q ra van bindelve na mindegy. De sry, nem tudom, hogy hol, mit kell nyomni, mert próbálgattam és nem igazán akar csinálni semmit.
Leírnád pontosan kérlek?
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Elsõ boltban megtaláltam az egyetlen könyvet, amire egy magamvaló mágusnak szüksége lehet. Úgy érzem, elértem mindent, amit akartam itt 😄DDDD

. . , -cske készen van a ☺ -cske.
[merlinw.org]
Valaki tudja a cheat kódját a perk pontnak? lv 10-en vagyok és van 7 elköltetlen pontom, de akárhogy számolom sehogy nem jó, mert kéne az block skillnél az 5x20% (vagy mennyit bónust ad az elsõ) de a 1H fegyóhoz is kéne az az 5x20% sebzés, Breton karit indítottam, de szimplán varászlással nem nagyon lehet életben maradni, de pl ott az enchant vagy a smithy azokból is kéne az elsõ... stb szóval ez így eléggé nehéz... az armor skillrõl ne is beszéljük :S
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
1. Bretonnal nincs egykezes kard+tûzlabda egyszerre? Másik fajjal volt :S
2. Ha TPSben nyomom, amit max kiváncsiságból csináltam, akkor a mozgása rohadt delayes...
Mellesleg nem csak a tolvaj elfeddel szemben tudnak meglepõen viselkedni az NPC-k, nekem a breton mágusom még egyetlen tiltott cuccot sem csent el, s az egyik városnhoz érkezve az egész örség rohama elõl el kellett futni, be sem tudtam menni a kapun - no ez mi a fene volt?
Az oké, hogy a különbözõ települések magánhadsereget tartanak fönt, s nincs "kiadatási szerzõdésük", de ez a fogadtatás igencsak meglepett.
Egyenruhás városi õrök támadtak meg, nem necromata erõdítmény volt.
Mondjuk az is szép, amikor egy örjárat gond nélkül elmesírozik egy necromanták lakta erõd mellett, a mágusomra meg azonnal rátámad egy zombisereg, ha a közelbe merészkedik.
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX