30713
TES
  • SaGa
    Nem feltétlen.
    Egyedül, mágussal, távolsági spellek nélkül kellett lenyomni az első két sárkányt (illetve e legelsőnél ott voltak a városőrök, de túl sok hasznuk nem volt, csal elterelték a figyelmét némileg). Immunitás helyett a fedezék és a jó időzítés is megteszi. Fedezék meg a repülő sárkány ellen is található, a nagy fátlan puszta kivételével mindenütt. Vastag fa, nagyobb szikla...
  • Molnibalage
    Kovácsolásom 90 feletti. Legerősebb harci képességem is alig 60 feletti 32 szintűként.

A durva az, hogy még mindig csak Whiterun környékét tiszítottam meg és a főszál elején tartok. A nagykövetséges résznél tartok.
  • torma1
    Csak nekem van hiányérzetem hogy sok képesség túl gyorsan fejlődik? Pl: lopás,kovácsolás! Lopással most vagyok 70 szinten pedig csak az elején vagyok! Így elveszik a játék lényege egy ekkora időnél,és területnél! Jobb lenne ha pl 50 pontnál jelentősen belassulna! Így tényleg sokat kéne játszani a max pontokért!
  • Molnibalage
    Ha egyedül tolod társ nélkül, akkor master szinten az, ha nincs immunitásod.
  • SaGa
    Mivel fagyaszt, logikus, hogy tűz jó ellene. Meg a villám, merthogy mágikus lény. Egyébként valóban, mert már vertem le egyet. Lassan, de ki lehet fogyasztani, csak arra figyelj, hogy a whispek ne tudjanak a közeledbe férkőzni, mert annyi a staminádnak és pikk-pakk kinyúlsz.
  • torma1
    Én felraktam a Hd textúra pakkot de most még sűrűbben dobál ki az asztalra. Tuti hogy van köze hozzá. Jöhetne már egy fix. Elég idegesítő így játszani.
  • Avpfan
    Nekem ebből a kommentedből nem az jött le, hogy a játékkal van valami gubanc, hanem az, hogy... egyszerűen béna vagy.

Ráadásul nem is azzal a játékkal játszol amivel mi, mert nem találkozhattál 3 féle sebzésű sárkánnyal, mert csak kettő van: fire/frost
    Dragons

Mondok neked egy titkot (de nem mond el senkinek):

A Nord fajnak van 50%-os resistje a faggyal szemben, tehát egy jól felszerelt nord karakternek nem lehet gondja a frost dragonokkal..
    Ezzel a jól felszerelt nord karakterrel szépen rágyúrsz a fire resistre és woala.. a sárkányok nem jelentenek gondot többé.

Amúgy az is érdekes, hogy szinte minden Skyrimes forumon inkább az miatt rinyálnak az emberek, hogy elég gyengék lettek a sárkányok... így furcsa volt azt olvasni, hogy te meg nem bírsz velük..
  • Fpocok
    Mondok egy titkot.
    Sima cucc, amit felencsantolsz > loot, amit találsz.
    Javaslom, maxold ki encsantot.
    Alapsebzése valami 30 volt. És még csak íjász sem vagyok.
  • Ragnar360
    kis összefoglalo -read-
    ahhhh beszaras ez a jatek, most jött el a pillanat, most ereztem, amulas es bemulas, meg a szemem is örömbe van mar komolyan mondom, ahogy halattam, ahogy jöttek a sikerek -

az egész Whiterun-i terület, vettem lovat, elötte jot dumaltam mindenkivel pl egy őrrel aki felismert ugyebár, merthogy köröztek mert lenyultam par dolgot napokkal ezelött egy öreg neni hazabol, persze nem látta, de hát igen hát igen, utanna észrevette valszeg és tudta, hogy en jartam nala:p (aki még embereket is felfogadott h elkapjanak, csakhat azokat en tettem el lab alol), találkoztam Companionosokkal és kurvára szimpatikusak igy, gearjük is badass ááááh, lecsaptak a farmra betévedö óriást, es mikor odamentem, mondja miert nem segitettem v csinaltam semmit...poén hogy nem is lattam semmit, csodalkoztam is, de nem is ez lenyeg, jot chateltem a csajjal (so hot) meg Farkasal - majd miutan vettem lovat siettem be a bementem a városba annyira kivancsi voltam mondom addig nem fekszem mar le,

beszarás, el se hiszem - ahogy megvan csinalva a város, a trónterem, minden - Jarl-tól megijedtem az elején, kicsit arogáns volt, de aztán tök rendes volt, a magével is beszéltem...áááh, aztán jön az elf testőr és szól, hogy épp láttak egy sárkányt stb.

saved game, to be continued :P

bexarás az egész minden a toppon van - ja és Riverwood kocsmaba is annyi mindent megtudtam a kocsmáros sráctol, köztük kiadta az infot Dark brotherhoodra - meg egy csomo mindenre, hihetetlen
    Megnéztem térképen is jó messze van, mekkora ez a jatek omg
    :)
    Hatalmas!

Jóéjt!
  • Zomil
    áhá, szoval a q menüben ha egy számot nyomok akkor arra teszi? köszi! :)
  • xido
    hotkey
    kedvencbe tehetsz bármit,ott meg numerikust nyomsz rájuk és váltogatod
  • Zomil
    Amugy láttam videokban, h egyesek gyorsan váltogatják az itemeket, nem a Q-val, ami amugy sem olyan gyors sztem. Azt hogy csinálják?
  • Szaruman
    Vki indított már stealthes karaktert? Itt most sneak maxolva, dagger hátulról módszerre gondolok. Ha igen, akkor leírná a tapasztalatokat?
  • Calver
  • Calver
    szóismétlés a köbön, gyönyörű mondat lett.
  • Calver
    disenchant, elpusztítja a cuccot, de megkapod a felhasználhatók közé a rajta lévő enchantot később felhasználásra. de ezt le is írja amikor először odalépsz Arcane Enchanter-hez.

#9189: nem, egyediek, hátbaszúrkáló kesztyűt nem tudsz csinálni, és pl árnövelőből is sisak egy van (Thieves Guild Hood)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    meg Cicero bohócruhája

de te csak amulettet tudsz csinálni. de pl Amulet of Dibella (+15 speech) is ilyen.
  • SzirmosSzisza
    Azokról nem lehet levenni ? (thief+dark brotherhoodról)
  • Benevolens
    le lehet venni róla az enchantot??
  • Calver
    bármi amit te csinálsz > bármi amit találsz
    talált, enchantolt cuccok arra jók kb, h lekapd róluk az enchantot és később felhasználd
    egy-két kivétel azért épp akad (pl backstab duplázó kesztyűt nem tudsz csinálni), de szinte mindig jobb cuccokat tudsz te összerakni.
  • Laza
    Kicsit furi nekem a játék loot osztása ... lvl 17-es vagyok, 24 óra játékidővel ... és kvára nem osztogat a game enchantolt szuper lootokat ... a szabadban talált master szintű ládákat is kinyitogatom (rámegy vagy 10 lockpick), és semmi nincs bennük ... egyszer találtam egy heavy armor kesztyűt, ami 2h-ra ad 30% bónuszt ... most voltam a Red Eagle kardos küldinél, iszonyat jól néz ki a hely, meg brutál a boss encounter, erre lószar nincs a ládájában, még a Red Eagle kard is borzalom a köbön ... miért nem osztogatja a jó kis páncélokat, stb? Vagy ennyire későn fogja?

Nekem ez a rendszer megint az Oblira emlékeztet, ott is utáltam, hogy minden loot a szintemhez kötött. Örülnék, ha lennének kemény dungeonok, a szintemnél erősebbek, viszont ott a loot is fincsi lenne ... ha ki tudom szenvedni. Így meg savanyú a szőlő ....

"- Gyere csajszi, vár a zsíros loot!!!"
    "- Gondolod? Haha!"

"- Na, szerinted mi lesz a ládában csajszi?"
    "- Ló..asz!"

• Ragnar360
    "Skyrim hurts my eyes ?! Any solution?! Please read!" Ragnar360 15 Replies - 391 Views -tetszik ez a official forum is, eleg normalisak, es a többi topikhoz kepest ebben a szekcioban sokan megnézték az enyemet :P

azota nem igazna erzem mondjuk hogy fájna, ugyhogy faxa - viszont leszedem HDD-ről, mert ugy azert jóval látványosabban nézett
    igy viszont síri csendbe van a box, nem is hallani a hangját, a töltési idők is nagyon jók - van úgy, hogy el se bírom olvasni a képen a szöveget, de már betöltötte :d
  • Ragnar360
    egyebkent mikor lehet normalisabb light armoros cuccokat talalni, vagyis inkább csinálni...mert pont h csak xarok vannak, most is csinalgattam ,fejlesztgettem amit tudtam, nyilvan még seholse tartok semelyikbe ha azt vesszük, de azert jovolna faszásabb light armor, mertmég venni se lehet...
    a nyilazás faszásan alakul, érezhetöen jobban osztja a damaget, sok embert pikkpakk lekaptam vele...

most van 1500 aranyam, stormcloak mufti arulja ugyanazt a hunting bowot, mint ami nekem van csak Frost encsantal ami a target hpjat es staminajat sebzi 10 ponttal, alap sebzése csak 11, viszont sokallom 848g ért - a sajatom damage 16 superior szinten és lehet hamarosan tovabb tudom huzni, csak leather strips kell hozzá

költöi kérdés érdemes e megvennem ennyiért avagy sem - lehetséges hogy megnem vasarolt fegyverhez nem adja hozzá a perkböl nyerö plussz sebzést ? es ez a plussz 10 pont sebzés ha LÖVÉSENKÉNT healthre es staminara - akkor az elegjo lehet...hmmm
  • Ragnar360
    rühellem politiksz:d
  • Fletley9
    főszálról lenne kérdés (vagyis asszem az mert ezt jelenleg nem én tolom)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    szal a diplomatic immunity küldtesénél az bug vagy mit kell csinálni? mert a láda üres. amiben elvileg az itemeknek kell lennie szal ott mi a teendő?
  • Richardix
    Végér lefelejtettem: És Skyrim talán mégis csak jobban járna az ő irányításuk alatt. Politikai szempontból Birodalom, vallás és becsület szempontjából Stormcloak.
  • Richardix
    Nincs jó és rossz oldal, mindkét oldalnak megvannak a maga pozitív és negatív dolgai. A stormcloak bár a szabadságért küzd, viszont a Nordokon kívül nem nagyon tűrnek meg bárkit is, különösképpen az elfeket nem. Az Empire meg félig meddig jogosan akarja Skyrimot beolvasztani magába. Velük a fő probléma (Azon felül, hogy a Stormcloak szemében ők el akarják venni az otthonukat), az, hogy korlátozzák a vallás szabadságát (Talos, az ember-isten imádását tiltják). Az ő oldalukon szól az is, hogy akárhogy is nézzük, a Stormcloak csak egy lázadó szervezet, nem több, míg az Empire egy valós (habár ebben az időben hanyatló) állam, törvényekkel, és renddel.
  • Ragnar360
    Nemtudom eldönteni, hogy most vajon a Stormcloak van a jooldalon es az imperial a köcsög - elfelejtettem amit Riverwoodba mondtak - most meg belefutottam egy Stormcloak táborba, elég meggyözönek hangzanak, hogy ők a jó ügyért harcolnak a birodalomban...

poén, hogy eddig mindenkivel csak harcoltam a "vadonban" ezeket is megtamadtam elöször,(a jatek elejen is öket csapjuk le), csak nyilvan erösebbek, mert vannak itt egy párán aztán lecsaptak, mondom kiprobalom, mivan ha cask odamegyek és ők nem támadtak :))
    mi a stájsz ezzel kapcsolatban ?
  • bajgunar
    Melyik árus veszi át a legjobb árban a cuccokat?
  • Ironman2
    Egész Tamriel kontinense benne van a játékban

Aki akar visszamehet Cyrodillba is,vagy Morrowindbe
  • Benevolens
    amúgy hova tűnt a két hold az égről?
  • Ragnar360
    hegy*
  • Ragnar360
    bazz mar annyi cuccom van stb. hogy mennem kéne leadni...egyebkent ugy indultam el kalandozni, hogy a térképen mar joideje kineztem magamnak egy helyet a helyben, egy nagy krater szerüseg, a hegynél, a nemtom milyen szurdok mellett ahool kijövünk az elején. Namármost még mindig nemjutottam el oda, mert mindig volt valami más :D most nézem térképet és latom ismét megyek a NAGY ISMERETLENBE, adja magát hogy itt is lesz valami :) és ez még mindig csak egy nagyobb terület, amellett, ahova én akarok majd elmenni, de nemtom igy mikor jutok el oda :DDDD

omg:d
  • Richardix
    Énse, szerintem semmi haszna...
  • Benevolens
    valaki segítsen egy kicsit a perkekkel. Nagyjából milyen stratégiával rakosgatjátok?
  • Ragnar360
    mondjuk nemsok semmi lehet, mert ezt jelenti a szó: alapzat, ajzat, lábazat - szal vmi tartóelem féleség, ezt aktivalni hm, nemtom milehet
  • Ragnar360
    jojo, de mégis mi ez :) csak van valami értelme ha beletették:p
  • yesname #9169
    Igaz és durván számít az a patch (mod). Főleg ha maxolod a grafikát ini buherálással, illet hires textúrákat akarsz használni. De még az alapjátéknál is rengeteg embernek segített. Akiknél crashelt,azoknál tulajdonképpen teljesen megszüntette a fagyásokat.
  • Richardix
    Ne törődj vele, sok helyen van ilyen...
  • Ragnar360
    Skywatch toronynal, vagy egy kis kiugró rész, ott van egy ilyen fekete cucc, hogy Activate Pedastal, rányomok és nemtörténik semmi, ez milenne ?
  • Magh
    Eddig csak Destro, Illusion, Enchanting és Resto fejlődött komolyabban, Locpicking úgy-ahogy, meg némi Speech és Alchemy. Egyéb max 1-2 szint. Viszont akkor lehet, hogy elkezdem fejleszteni a többi mage ágat is, van pár érdekes spell.