The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Parasite Eve 2, best game EVER!
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Nekem a kétkezes harc jött be nagyon. A power attack elég power 😊
Mi az, hogy ha kiválasztom, hogy windowed, ahogy ott is írja... ott nincs 1600*900 :SSSSSS
Amúgy jó lenne.
Na nekem meg sosem elég a potion, mondjuk én csak élettöltõset használok.
de az, hogy mennyire átlagosak ezek a potionok, azt már tényleg a készítõk határozhatnák meg egy játékban
tényleg sok a pia, de azért én még próbálkozok az alkimiával
\o/ Nagggyon jóóóó!
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
A játék nagyon jó, beszippantott, legjobb TES eddig, sõt. Már elvitte a díjat nálam az év RPG-je címért.
Azt is valószínûnek tartom, hogy az eddigi legjobb RPG játéknak fogom tartani amivel játszottam, de ehhez a kijelentéshez azért elõbb még beleteszek minimum 100 órát. (A bugokat nem vonom bele a kiértékelésbe, mert az javítható.)
Csak nem értem hogy ezt a teli pakolunk mindent mindennel dolgot miért nem tudják már kinõni a fejlesztõk... Legyen hiány a dolgokból, hogy igenis vissza kelljen slattyognom alkémiázni, craftolni és meggondoljam mikor használom el az talokat pl.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
http://www.skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=4
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
azt leszámítva pedig... pillants kovácsolás talentjeire 😊
"The trees move. Do you not see it?"
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
úgy néz ki Skyrim-nak ugyanaz a "gyermekbetegsége" van mint FNV-nek, amirõl pontosan nem tudom h mi, de röviden és tömören akármennyire leveszed a grafikát, pocsék, ingadozó fps-t szül. szerencsére a megoldás is megegyezik az FNV-féle megoldással:
ATI kártya esetén ezt, nVidia esetén ezt a dll-t leszedi a kétlábú, bedobja Skyrim könyvtárába, és élvezi a hirtelen stabil és csodálatos képet.
másik bölcsesség:
akit idegesít, h karaktergenerálásnál úgy kell bogarásznia a karaktere arcát, a megoldás: konzolba "fov 40" beír, így kaptok egy szép közelit a pofikáról. karaktergenerálás után természetesen érdemes egy embernek szimpatikus fov-ot beállítani, én 16:10-es monitor esetén 95-100-at javasolnék.
"The trees move. Do you not see it?"
Amugy meg, mágus céh, ha csatlakozol adnak ruhát.
A companionök egy harcos céh, a mágusokhoz csatlakozz Whiterunban. Az udvari fõvarázslótól érdeklõdhetsz, hogy hol lehet hozzájuk csatlakozni.
A lovas kérdésre 3 hsz-szel ezelõtt válaszoltam, tessék visszaolvasni!
- Magus lettem, mar megoltem az elso sarkanyt, de meg mindig nem kaptam semmilyen magikus pancelt/fegyvert. Imperial armorba rohangalok.
- Most van a Companions jelenet, akartam tag lenni, de tesztnel nem hasznalhatok magiat. Mivel magus lettem ezert a fegyverhasznalatom nulla. Lehet nem kene erolteni a Companionokat, mert kesobb lesz ilyen csak magusoknak?
- Vettem 1000 aranyert egy lovat. Mentem vele kicsit majd leszaltam rola es azota sem lattam. Ennek van valami csele? Hol lehet a lo?
There are people who never really disappear, but put on a different mask.
Olvasott könyveket eladhatom, vagy kellenek még valamire? Sok helyet foglal...
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
elõre is köszi 😊
Avanti Crociati!
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
ha felveszek egy companoint végig velem lesz vagy csak egy küldire ?
Ami eddig fura, hogy néha a tárgyak (kard, pajzs, ruha stb.) a levegõbe vannak. Például megölök valakit akkor ok, leesik a kard a földre, viszont ha késõbb arra járok akkor már a levegõben van. Találkozott már valaki ilyennel
Capcom is the best!