30713
TES
-
#9245 Kb. ennyi lett volna, 1 perc se feltelepíteni Fraps-ot. -
#9244 Fraps. -
Flora2 #9243 Na jó, én most adtam fel, hogy valaha is sikerül nekem screenshot-ot csinálnom a játékban. Sehogy se megy.
A Steam-ben a Settingsben alapból enabled az F12 - nem csinál képet. Próbáltam átállítani más F-gombra - nem csinál az se. A PrintScreen nem működik - ha lenyomom, kilépek a játékból és bemegyek egy képszerkesztőbe, nincs Paste lehetőség, nem csinált printscreent. Tuti nem ment képeket sehova a tudtom nélkül, mert minden lehetséges mappát végginéztem, nincsenek képek sehol, a Steam-ben is 0-án áll a screenshots.
Végignéztem nagyítóval a MyGames-ben a Skyrimpref.ini minden sorát - nincs benne olyan sor, amit itt írtatok, hogy bAllowScreenshot= tehát azt se tudom megtenni, hogy átállítom 0-ról 1-re. (Miért nincs nekem ilyen sor? Bele kéne írnom?)
Az egész világot végiggugliztam a megoldásért, de mindenhol csak ott tartanak, hogy nyomd meg az F12-őt. :(
Majd egyszer talán, ha rájövök, mi volt, megírom ide a megoldást is, egyelőre lemondok a fotózásról. -
SaGa Jr #9242 Hát ne nyomj power attack-ot. Minek ha egyszer mögé tudtál lopakodni és eleve szorzóval sebzel? Egy gyors támadással többre mész mint a tovább tartó és olykor hang kiadásával is járó PA-al. -
bega82 #9241 Aha, sejtettem, hogy függ a power attacktól, köszi!
Mert mondom, volt olyan, hogy nem tartottam folyamatosan a pajzsot, hanem már elengedtem és elkezdtem ütögetni, de még mindig le volt lassulva, hosszú másodperceken keresztül. Gondolom akkor ott valami nagyon brutális attack-ot akart rámverni!!! -
SaGa Jr #9240 A falmer shadowmaster a legerősebb falmer egységtípus amivel találkozni lehet.
Masszív Hp-val (a shaman variáns csak 400-al a többi 700-al vagy 830-al attól függően varázsolnak vagy sem) rendelkeznek, van rajtuk páncél és még mérgeznek is minden támadással.
Naná, hogy kemény ellenfelek. Jól megválasztott fegyverrel (balta ha soakt és folyamatosan akarsz sebezni, buzogány ha nagyot és úgy hogy ne legyen ellene páncélból védelmük) is eltart egy darabig míg leverődnek. Megoldás hogy vagy pajzs/egyéb védelem mellett megfelelően nagy sallereket leosztasz nekik vagy leküzdöd őket távolról/hátbatámadva késsel. -
athlay #9239 Diplomatic immunity:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mielőtt bemennétek a buliba, a csávó mondja, hogy adj neki pár cuccot, azokat ő becsempészi, és akkor majd odabenn használhatod azokat. Minden cuccot, amit nem adsz át neki, elvesznek, majd a küldi legvégén Delpine pincéjében tudod felszedni őket. A követségi ládában azokat a cuccokat fogod megtalálni, amit előzőleg odaadtál, ha nem adsz oda semmit, akkor semmit.
Én itt anno elszúrtam és kénytelen voltam pucéran kitakarítani a kis köcsögöket, de legalább kihívás volt :)
-
Psychedelic #9238 Amugy rohadt idegesitő, hogy beállok stealhel a mob háta mögé nem vesz észre, és amikor nyomom rá a power attackot sima dmg-et oszt bele. -
SaGa Jr #9237 Power attack függő, illetve attól is függ mit teszel te magad. Ha végig felemelve hagyod a pajzsot, blokkolva, és max mozogsz akkor tovább tart a lassítás látványos hatása, míg ha egyebet cselekszel (támadsz mondjuk) akkor hamarabb kiesel belőle. Emellett az alkalmazott power attack-ok végrehajtási ideje is eltérő. Amelyik több időt igényel (nagyobb, hosszabb mozdulatsor) annál értelemszerűen tovább élhetsz a lassulás előnyeivel (több időd marad átgondolni mit cselekedj). -
Psychedelic #9236 Most épp a Thief küldiben, ezt a falmeres részt csinálom, Falmer Shadowmaster a mobok neve, hiába van 400-as armorom, és 450 hp-m, 2 bow lövéstöl meghalok. És ha nem hátulról backstabelem öket, kell beléjük 3-4 power attackos ütés, 75 dmg-es legendary Deadric daggerekkel, dupla enchantal. Annyira azért nem lesz könnyü a játék táp gearben sem, mindig pakol olyan mobokat akiket azért nem könnyü megölni. -
Dzsí Pí #9235 faja! és ennek a cuccnak konkrétan mi a neve meg hol találhatom meg? mert keresgéltem, de nem nagyon akadtam még hasonlóra sem... -
bega82 #9234 A pajzzsal a power attack elleni időlassításnak mi a működési mechanizmusa? Mert van, amikor lelassítja, de csak vagy egy fél másodpercre, és néha még így is bekapom a nagy csapást, vagy ha elég ügyes vagyok, akkor benyomok neki a pajzzsal, és akkor megszakítja a támadását.
Viszont párszor előfordult, hogy nagyon hosszú időre lelassult az "élet", tehát slow motion-ben kitértem oldalra, és még mindig tök lassú maradt minden, és közben onnan oldalról halálra püföltem! Tök mókás volt!
De ez mitől függ? Véletlenszerű? Vagy az adott ellenfél adott power attackjától? -
#9233 Nem kell :D kiírja ha van új hsz :D -
#9232 ezért kéne F5-t nyomogatnom. :D -
#9231 Ez ugyan az amit cenobite rakott be 8 hsz-szel lejjebb -
#9230 Túlzás a godlike. Magas szinten egy lövéssel megöl bárki páncél nélkül pl. Nem gond, de ha közeharcolni akarsz (és oda is akarsz érni az ellenfélhez mielőtt meghalsz), akkor kelleni fog a jó vért.
Conjurationt is kénytelen voltam 100%-ra feltolni, mert kell a két summon, meg a daedra lordok. Nem godlike, de néha kihúz a szarból. -
#9229 -
#9228 player.setav health 10 kihívás bazze -
Psychedelic #9227 Igen, szenvedés volt az elején, nem 1x kellett erősebb mobokat ugy megölnöm, hogy elsprinteltem, és amikor jó messze jártam elbujtam 1 sarokban, aztán amikor feladta a keresést és vissza indult a helyére, akkor hátulról backstab. :)
Nem egy eszetlen karakter az elején, alacsony stealth mellett kell 1 bow, az sokat segit azért. -
#9226 A harcosommal én is maxoltam ezeket, de órákkal később töröltem az egészet és kezdtem egy új karaktert, mert teljesen megölik a játékélményt az ilyen godlike fegyverek és páncélok. Ha már master fokozaton sincs kihívás a játékban, akkor sok értelme nincs a dolognak. -
#9225 100-as smithing-em van és 90 körüli enchanting-om, szerinted? :DDD (még 100-ig azért feltolom a két effektes enchant miatt) -
bega82 #9224 Tegnap este volt egy olyan, hogy se szó se beszéd kidobott a játék... de nem volt semmi hibaüzenet, vagy ilyesmi, egyszerűen nyitottam be egy ajtón, és villanásszerűen a Win asztalon találtam magam.
Fingom nincs mitől lehetett, de szerencsére nem jellemző, most volt először ilyen, és utána újraindítottam, és azóta se volt. Meg remélem nem is lesz... -
#9223 Nem tudom te hogy vagy vele, de én elég ritkán tudtam melee rangeben sneak támadni(többször egymás után). Leginkább a különböző dungeonökre gondolok, ha kiütsz egyet rögtön rád ugrik másik 4 és amíg nincs meg nocturnal cloak képessége, invisibility potion vagy spell addig a csak közelharc eléggé esélytelen.
Én ezért váltottam vissza egykezes kardokra mert szemtől szemben több esélyem van. A conjuration-t is fejlesztettem így van soul steales íjam és vész esetén egy másik célpont akit kergethetnek az ellenfelek.
amúgy ilyen szempontból tényleg a thieves guildSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!adja a legjobb dolgokat. Nem csak a játék legszebb könnyű páncélját, de nocturnal képességei messze használhatóbbak, mint bármi más amit a többi frakció adott eddig. -
#9222 Ne pakoljátok már fel ezeket a grafikai csodákat, nálam csak kb mediumon van kezdem rosszul érezni magam
Amúgy zsír képek.
Némi észrevétel tőlem:
Tegnap csináltam magamnak 1 elvet armor settet, hát bazzz, nem a heavy/light armor skilltől leszek tank, hanem az enchat+smithingtől, durva ez a kombó Csináltam greater sg-ből 1 smithing kesztyűt és egy kovács ruhat, vettem kemény 400G-ért 1 +40%os smith potit Arcadiától, és Legendary lett a cuccom, Elven Gilded Armorral, sisak nélkül 400 armor, úgy h csak 40 a light armor skillem és csak 60% (3x20%os perk) Meg ha már ott voltam felturbóztam a glass kardom flawlessé. 80on volt a kovácsolásom. Aztán dobtam rá némi echantot is :) -
#9221 Én is össze fogok ütni egy ebony vértet (jó néhány darabja amúgy is megvan már készen a ládámban és van elég ebonym is hozzá lassan, mer túl sok ment el daedric cuccokra), mert murva jól néz ki. Jobban mint a könnyű és nehéz dragon armorjaim, meg a daedric fulvértem. Igazi badass páncél. -
#9220 Szépek 2:
És egy remek galéria, csodás screenshotokkal:
Itten e. -
#9219 Szép:
-
#9218 Mod-ok összegyűjtve, információkkal. Lehet nézelődni, töltögetni. -
Psychedelic #9217 Én jelenleg egy daggeres Thiefel tolom, nemtudom mennyit fog segiteni a tapasztalatom vele, mert elég spéci módon huztam. Az biztos, hogyha megkapod a dark Brotherdood kesztyüt, és van backstab perk, stealhböl még iron daggerrel is 1 shotolod a gianteket. Viszont ha nem vagy stealhben eléggé nehéz dolgod lesz az elején.
Azt mondjuk hozzá kell tennem, hogy alapból ugy inditottam a karit, hogy mindent el fogok lopni ami mozditható, igy kezdés után kb mentem is riftenbe tolvajnak állni, és elsödleges cél az volt, hogy speechet valamennyire felhuzzam. Ami elég nehéz dolog, mindent pénz ami kb lopásból jött, azt speech trainerre költöttem, mondjuk a késöbbiekben sokat könnyitett a dolgomon a mindenkinek mindent el lehet adni perk.
A leginkább rosz a thief kariban, hogy iszonyat gyorsan fejlödsz, igy pár óra játék után már 18-as voltam, de pl. normális fegyverem semmi nem volt. Aztán nekiálltam, smithinget és enchantingot párban huzni, ezt is tolvaj módjára, nem futkostam mobok után, utazgattam a városokban, és lopott pénzböl felvásároltam az iron-t mindenkitöl, mágusoktól a lélekköveket. És a vicc az, hogy most végeztem vele, 38-as a karim, és még a thief küldit se toltam végig, dark brotherhoodot csak elkezdtem, és föküldit is addig toltam, hogy legyenek sárkányok, hogy tudjak dragon leather armort craftolni. Kb sehol máshol nem voltam, nem csináltam küldit, csak a városokat jártam. Persze most majd nekiállok a világot járni. :)
Amugy, iron daggert kraftolva, majd arra health dmg-et enchantolva, iszonyat megszedtem magam, 1 db költsége enchantal együtt teljesen minimális, és a végén 500 gold fölött tudtam eladni darabját, igy hogy városból ki se mozdultam, csak vásárolgattam loptam stb. kb 5000 goldal indultam neki felhuzni a 2 skillt, és 50ezerrel végeztem, ugy hogy a végén meg a grand soul gemeket is töltve vettem, ami nem olcsó.
Legnagyobb kihivás az a sárkányok ölése volt, megszenvedtem velük, ehez nagyon kell 1 bow, stealhes karival nem sok esély van az elején.
Viszont igy 38-on, smithing potival és smithing gearrel készitett, dragon leather set-ben, Deadric fegyókkal, fegyokon fire és health dmg enchantokkal, armoron, mindenhol ahol lehet one hand dmg, és bow dmg, valamint ekszereken magic resist stb. Már egészen durva a kari. Igy már Master fokozaton stealh nélkül is könnyedén kivegézek, egy 2-3 órás + 2-3 mamut campet. Stealhböl pedig, 1 shotoltam a Dragon priestet is.
Még mesze nincs kimaxolt állapotban a kari, nagyon kiváncsi vagyok a 100-as stealth perkre a gyakorlatban, valamint még tervbe van a light armor további erősitése és alteration huzás a resist magic perk miatt. 55-re terveztem eljutni vele, addigra ahogy számolgattam meglesz light armorral is az armor cap, és 74% magic resist, a dmg pedig már most is elég jó, pedig one-hand se túl magas még.
Mindenesetre nem könnyü tolvajjal a kezdés, föleg ha tényleg daggerrel akarsz menni, viszont vicces, hogy kb kitudsz maxolni ugy egy karit, hogy ki se lépsz a városból, csak tényleg lopkodsz össze vissza. Illetve jó gear nélkül nem sok esélyed lesz a világban ezután, a magas stealh, speech, lockpick és pickpocket, nem fogja megölni a mobokat. :)
Azt nemtudom milyen lett volna ha normál módon huzom a karit, de egy stealhes light armoros melee karival nem könnyü az elején az biztos. -
#9216 kösz -
#9215 Jaja, így 37 környékén elder dragon hullik. Meg se nagyon bír sebezni, mert 100% feletti ellenállást kirakok az adott elemből magamra (amivel épp támad) és fújkál én meg mosolygok (sebez, de minimálisat). Lydián vannak a jobb cuccok, ő is bírja. -
SaGa Jr #9214 Majd bemehetsz, amikor eljön az ideje a dolognak (feladat során kapsz hozzá kulcsot). -
#9213 A hely neve: Mzulft. Bemenni nem tudok, mert kulcs kell hozzá. Mellette van egy épület ahová be lehet menni és tele van Dwarven cuccokkal. Alkatrészek, tálak edények és egy Konvector nevű "edény" ami gondolom, részekből rak össze egy egészet. Kulcsot? -
SaGa Jr #9212 Bizonyos darabok beolvaszthatóak a smelter-ben és lesz belőlük dwarven ingot, a többi meg eladható (valamelyik töltőképernyőn írják is hogy ki az aki jó pénzt fizet érte és melyik városban található, bár ő is csak normál pénzt csenget értük) -
#9211 Ha már felmerült a dwemer, az alkatrészek mire jók? Egy csomót találni, pl centurionban is van pár db, pl fogaskerék, vmi core, stb. -
#9210 Hehe, ez vicces, ne 800 dpi-s egérrel próbáld, vagy a játék beállításainál van nagyon lent az egér érzékenység. Nem tudom mien nehézségen játszol de ez egyikre sem igaz. A harapás nálam (expert) azonnal deathblow, instant kill :D bekap és megrág, a thu'um jat pedig nem nehéz védeni, breton DragonSkin power is jó, vagy egy komolyabb ward, vagy elbújok egy kő mögé. Még eddig nem tudtak azzal kinyírni.
Egyáltalán nem végtelen hatótávolságú, én is ellövöm a fireballomat elég messzire. -
SaGa Jr #9209 Számtalan dwemer rom van és nem egybe visz feladat is (olyan is van ahol nagyobb ketyeréket kell mozgatni, aktiválni). -
#9208 Most nem tudom melyik helyről beszélsz... esetleg valami konkrétabban? -
#9207 köszi :)
más, találtam egy helyet, vmi törpvár lehet, minden Dwarvenből van.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kulcs kell a bejutáshoz, amit szerintem a másik épületben lévő darabokból kell összerakni az ott lévő szerkezet (konvector vagy vmi ilyesmi) segítségével, de nem tudok rájönni, hogy. Lesz majd küldi hozzá?
-
torma1 #9206 Ezt mondom! A kovácsolás,megbűvölés,tolvajlás nagyon gyorsan fejlődik! A többi harci képesség alig! Érdekes azért! Az lenne a jó hogy mindegyik egyforma lenne!