The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabo91
Most fedeztem fel, hogy kilehet választani a kedvenc tárgyakat, varázslatokat (favorite) majd Q gomb lenyomásánál hamar választhatóak.

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

Voyager5
Ilyen giantot ölt már le vki?
0Fritz0
"I believe i can fly"

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Dettó. Nekem is nvidia kártyának ismeri fel. Mondjuk sebességben viszont nem észleltem semmi változást.
Lehet utasítani valahogy felbérelt társat, h õ is lovagoljon? Elég hülyeség, h gyalog kell, h loholjon utánam. Próbáltam utasítani, h lovagoljon, de csak olyan opció van, h támadja meg a lovat, amikor rámegyek a célkereszttel a lóra.
Carmang
Helló. Az a problémám, hogy a hangok elég halkak, pedig leghangosabbra állítottam a játékon belül. A dumákat alig értem. Valaki találkozott vele, vagy a megoldásával?

Fehercsoki
Amikor berakod a dll-t, akkor átállítja a grafikát is, nekem jóval magasabb grafikai beállításokat rakott be, szerintem nálad is ezért lesz kevés az fps, nézd meg a beállításokat.

kivágtam a dll-t, gép újraindítva, launcher újrabeállítva..eredmény ua. 20 fps...lehet hogy reinstall lesz.../save-t lementem/
Calver
btw nem csak ati, nvidia kártyáknál is mûködik. persze már akinél - ha FNV-ben fennállt ugyanez a pofátlanul ingadozó fps beállításoktól függetlenül, akkor maga a megváltó.

Hunor1: kitörlöd a dll-t, probléma megoldva.

"The trees move. Do you not see it?"

francois
Obliban én mindegyiknél tag voltam, gondolom itt sem változott.

gabo91
Lehetek egyszerre több guildbe is tag?

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

Fehercsoki
Volt aki írta, hogy neki rontott, de a többségnek segít.(ha 60 fpsed volt nem értem minek a fix)

Fehercsoki
Skyrim mappájába.

Hol talaltad? tudsz pontosabb helyszint mondani ? megneznem hatha kitalalok valamit. talaltam is valahol egy tornyot törpe targyakkal. de amugy köze lehet hozza hogy markarathban van valami asatas a palotaban, es valaki ott npc mondott valamit hogy törpe romokra epult a varos. keresgelj arra szerintem
ja kösz, megvan már, DE NEKEM CSAK RONTOTT AZ ATI fix !!!!!eddig volt stabilan 40-60 fps, most meg 20 !!!
ráadásul amikor a launchert indítottam akkor meg azt érzékelte hogy NYIDIA karim van....<#falbav>
A SkyrimLauncher.exe mellé!
Mindegyik városban tudsz csatlóst fogadni, kb 50 van a játékban. Whiterunban a részeg vadász vadászboltban, Riftenben pedig a korcsmában.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Zsoldost Whiterunban is lehet felbérelni, asszem a vadászboltban.
Solitude szerintem. Az Skyrim fõvárosa.

Mibõl akarsz kiszállni? Ha csatlakoztál egy guildhez, akkor nem tudom hogy lehet kilépni, szerintem sehogy. Egyszerûen nemcsinálsz nekik több küldit. Kivéve a speciális eseteket, mint pl ha valamilyen szabályelleneset csinálsz, mondjuk thieves guilden belül lopsz az egyik tagtól, akkor kivágnak.

Piszkos  Fred
Ha emlékeim nem csalnak, Riftenben bérelhetsz egyet a kocsmában.

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

Fpocok
OK

Na jó, feladom, hogy futtassam 1600*900ba borderless fullscreenben ezt a progit... nem értem, hogy launcherben miért nem tudom kiválasztani ezt a felbontást?<#nemtudom>

Parasite Eve 2, best game EVER!

MerlinW
Vsync. A többi többnyire graf tuning, tehát csak lassabb lesz tõle, ha gyengus a vasad.

[merlinw.org]

francois
😄D én örültem h lefoglalja😄 bár néha tényleg jobb lenne ha lenne segítség, remélem lesz még csatlós.

Tartsd meg. 100as smithingel uber armort kovacsolhatsz belöle.Mind lightot mind heavyt.

Amugy van egy megerzesem hogy daedra szivet majd ott a mocsarbol fogok szerezni. Witch nemtudom mi a neve, nem ugrik be.
az ATI fixet / a .dll-t/ hova kell rakni? a játékba vagy az ATI-ba???
Piszkos  Fred
Én a jetinél visszatöltöttem vagy ötször hogy ne murdeljen meg 😄

watto
ha belegondolsz az egész onehand ák dwre van.

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

francois
Ilyet is lehet?😄D amúgy lövésem nincs, nálam sajnos hõsi halált halt a jeti ellen.

watto
De úgy már van ha kipakolod hogy 60%al gyorsabban ütögess egykezesekkel.

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

Aha, ez is igaz. Na én mindenképpen maradok dual-os, mert annyira megörültem, hogy ilyet is lehet ebben a játékban.
Piszkos  Fred
#3840-re valaki?😄

Egyébként nem biztos, de lehet, hogy a többi 1h perk is hat dual wieldre, az a 2 csak ami kizárólag arra hat.
Én a kardos pajzsos kombó híve vagyok, a pajzs rendelkezik egy perkkel, ami belassítja az idõt, mikor nagyot készül csapni az ellen.
Fehercsoki
Akinek ATI kártyája van, és nem fut jól/nem szép/nem látszik a tûz/pókháló/random fps dropok vannak, az tegye fel ezt:ATI Fix, nekem kb. 10x szebb lett, illetve nem ugrál az fps(annyira,a szar vga-m miatt kicsit igen,de jóval jobb lett!)

francois
Tudja már valaki melyik a legnagyobb város?

Értem! De ez így annyira rossz... mert ahogy nézem, még a perkek tekintetében is az jön le, hogy nem éri meg dualos karit fejleszteni. Pedig én direkt olxat akarok most, de mond a kétkezes, mind az egykezes+pajzs hatékonyabbnak tûnik.
Miért van ilyen kevés perk dw-re? (asszem csak 2) <#conf>
Jo, nekem ez sehol nem derult ki. Vajon most ki tudok szalni belole vagy sem?

De koszonom a valaszokat! Meghalt a lovan 😞

There are people who never really disappear, but put on a different mask.

Egyébként a játék mindig akkor lep meg, mikor a legkevésbé számítasz rá. Egy szántóföldön "csemegéztem", és helycsinálás végett eldobtam pár kacat páncélt. Erre az egyik földmûves odajött hozzám, hogy megtarthatja-e õket 😄
francois
pláne😊

Calver
ha a befagyós mókát játssza miután alt-tabolsz és visszaváltasz, nyomj egy ctrl+alt+del-t, majd egy esc-et, és magához fog térni azonnal.

nem, 11-et sebzel mind a jobb, mind a bal kezeddel. igazából becsapós, mert lényegében nem támadsz 2x olyan gyorsan két karddal, mint egyel (mondjuk arra van perk), így a 22 Dmg nem reális. Szerintem inkább úgy kéne írni a sebzést h pl: 11+11, így reálisabb képet kapsz.
Fpocok
Könnyebb alttabolás miatt.
Már majdnem jó, de valamiért csak 1400 ra tudom rakni, nem pedig 1600*900

Parasite Eve 2, best game EVER!

francois
Gondolom igen, de a 22 egy kétkezesnél meg eléggé alsóhang, szal így se sok értelme van.

Calver
miért fontos h ablakban menjen?

Ja igen, ezt is akartam kérdezni... mert ha mondjuk két 11-et sebzõ egykezest a kezébe adok, akkor azt írja ki a damage értéknek, hogy 22. akkor ez most hogy van? Ilyenkor úgy sebzek, mintha egy 22-õt sebzõ kétkezes lenne nálam?
yesname
Nem lopok, én jólelkû tolvaj vagyok. Afféle Robin Hood 😊 Inkább a Lockpick és a lopakodás miatt mondanom tolvajnak csak. A tisztességes boltost nem károsítom meg.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

francois
Kösz, erre majd ránézek.

Én tõrrel nyomom, hiába keveset sebez, max rövidkarddal. Hardcore RPG szempontok szerint jásztom, a wood elf tolvajomhoz nem illene a kétkezes warhammer 😄