The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a plugin container a mozilla egy "betegsége", egy program ami az indokoltnál jóval több memóriát és processzorteljesítményt foglal le. Igazából a flash meg java alkalmazások futtatására foglal le erõforrásokat, de néha nagyon túltesz magán. A feladatkezelõ folyamatok fülén található, ott leállítottam, és most siklik a játék 😄 Nem tudom neked is ez-e a probléma, de egy ellenõrzést megér, nem?
Silent Moons camp-nál hogy lehet kinyitni a kaput? A bal oldali 3 tömböt kell fordítgatni és van valami jelszó?
az miaz ...???? hol van , merre lehet megtalálni/kiiktatni???
(tegnap tök jól ment nekem, ma meg órák óta tökölök mert 20 fps-re esett vissza, nem akarok addig tovább menni amíg nem oldódik meg)
(tegnap tök jól ment nekem, ma meg órák óta tökölök mert 20 fps-re esett vissza, nem akarok addig tovább menni amíg nem oldódik meg)
Amúgy az elõbb sikerült egy gigantot megölnöm, íjász társam segítségével. lvl 11 vagyok bár most nem sokat számított, mert varázslatból elég gyenge vagyok. egyik kézbe élet töltõ varázslat (ballkezemben mindig az van) jobb kézbe pedig azt az áramos cuccot tettem. jópár méter távolságot hagyva közel mentem hozzá és elkezdtem áramozni, 4-5 lövésre volt energiám. Futás amíg félig vissza nem tölt (közbe nyomtam a potikat is) Ha van pár lövésre energia megfordulok adok neki párat, aztán megint futás. Domboldalas résznél csináltam ott könnyen ugrándoztam szikláknál még õ kerülgette õket. Társam közbe lõtte szépen íjjal. Ha netán odacsapott egy picit akkor élet töltés. Pár perc szórakozás után kifeküdt. Bár nem sok minden érdekes volt nála. Az úját be lehet gyûjteni.
Egyedül volt, ezért volt esélyem csak.
Egyedül volt, ezért volt esélyem csak.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
ohh király ezt is kösz 😄
AAAAH! Megvan miért szaggatott... hülye plugin container zabálta a CPU-t -.-
miscellaneous questeknél külön kell bekapcsolni h jelezze, csak rámész a journalban és entert nyomsz rá (nyílszerû ikon jelzi h követve van)
Megért az még egy 15 percel korábbi játékállás visszatöltését is...
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Igen be kell jelölni õket az egérrel.
12-es szinten szétrúgtam a seggét szal... 😄
lenne még 1 kérdés 😛 vannak a miscelanneous küldetések és ott ugye felsorol több embert is hogy menjek el hozzá vagy ilyesmi, de a térkép az nem jelzi ki õket hogy merre találhatóak :/ ezt meglehet valahogy oldani ? vagy csak valamit én csinálok rosszul
Így már jártam én is, vicces volt, de legutobb lv 7-en találkoztam vele, akkor még alig bírtam megkarcolni, most 10-en sem hinném, hogy más volna a helyzet, szerintem az +20-as lesz. 😊
Azért te baromi ügyes lehetsz ha egy nap alatt kijátszod a DA 2-t vagy az ME 2-t...
Why so serious?
Hja ugye nem egy nap alatt lehet kijátszani mint az említett 2 game-t? 8)
De jó olvasni ez a sok mindent! Vissza jeleztek ,hogy szállítás alatt szóval már alig várom ,hogy itt legyen! Remélem olyan jó lesz mint ahogy várom mert a dragon age 2 már az agyamra meg a mass effect 2-vel egyetemben 8)
Kevesebb védelem, de cserébe gyorsabban mozogsz a kisebb súly okán.
Elutaztam egy városba, persze rögtön jött egy sárkány,elkezdtem lõni,leszállt a földre,õrök elkezdték ütni,rátoltam egy shoutot ami látszólag el sem találta az õröket,kaptam 40 bountyt,és az õrök a sárkánnyal mit sem törõdve rögtön átfordultak rám és megöltek,AI úgy tûnik még mindig nem tökéletes.
Attól függ mennyire gyúrod ki és mennyi perk-et ölsz bele. Alapból a különbség a kisebb tömeg némileg gyengébb védelemért cserébe.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Oh ezt nem mondtam: Már letöltöttem, de semmit se változtatott (Azon kívül h azóta fél perc mire behozza a fõmenüt)
Bukod, ha nincs biztositasod.
Ezért nem vettem pacit. Felesleges. Ha kell, akkor lopok egyet, elmegyek vele ahova akarok, aztán visszamegy a gazdájához (így csak kölcsönvettem, hogy a régi magyar autólopásra vonatkozó törvényt idézzük😊)
Mehetsz helyette olcsón taxival is😊 (szekér a falvak udvarán)
Mehetsz helyette olcsón taxival is😊 (szekér a falvak udvarán)
[merlinw.org]
Raise undead meg egy percet ad neki. Legalabb azt megerdemli, ha olyan jo tars volt. 😉
Meg, de nagyon nehezen. 1 óriás csapást és 100 méter repülést túlélhet, de a másodikba viszont tuti belehal😊
[merlinw.org]
Igen, végleg is megtudnak halni a "segédek".
A játékban van olyan varázslat/képesség, hogy feltámasztás, de... feltételezem azt csak magasabb szinteken lehet elsajátítani és nem tudom, hogy embert fellehet-e vele támasztani..
Tyúkot igen.. azt tudom.
A játékban van olyan varázslat/képesség, hogy feltámasztás, de... feltételezem azt csak magasabb szinteken lehet elsajátítani és nem tudom, hogy embert fellehet-e vele támasztani..
Tyúkot igen.. azt tudom.
Látod... megint hülye vagy.. <#idiota>#idiota>
Szerinted a paci túléli, ha mondjuk az óriás ad neki egy kokit a bunkósbottal ? Vagy ha a Mamut ledózerolja ? 😄
Természetesen megtud halni.
Szerinted a paci túléli, ha mondjuk az óriás ad neki egy kokit a bunkósbottal ? Vagy ha a Mamut ledózerolja ? 😄
Természetesen megtud halni.
Társam meg tud halni végleg? Volt már párszor, hogy elterült, de szép lassan felkelt. Most viszont végleg kinyúlt, cuccait is eltudom szedni...
van rá mód, hogy felélesszem? jó kis íjász kár lenne érte.
van rá mód, hogy felélesszem? jó kis íjász kár lenne érte.
Ma nekem is megvolt az elsõ ilyen repülésem 😊 én csak azt nem értem ebben a felvételben, hogy egy szál gatyában megy neki az ellenfeleknek?
Nagyon szeretem az ilyen apró újításokat is, hogy pl. a farkasok vonítanak (és ebbõl megtudható, hogy a közelben járnak); vagy hogy pl. dungeonban osonás közben leemelheted a fáklyát a falról, és sötétbe boríthatod a környezeted (és a fáklya bekerül az inventoryba).
Nagyon szeretem az ilyen apró újításokat is, hogy pl. a farkasok vonítanak (és ebbõl megtudható, hogy a közelben járnak); vagy hogy pl. dungeonban osonás közben leemelheted a fáklyát a falról, és sötétbe boríthatod a környezeted (és a fáklya bekerül az inventoryba).
Az óriások erõsebbek sztem.
áháá értem kösze 😊
Az a Shout helyére megy (Y).
Akkor add meg az ini fileban. Hátha.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
helosztok. az lenne a kérdésem hogy van egy olyan skill hogy battle cry. de az hogy mûködik ? mert ugye kézbe nem lehet felvenni de akkor hogyan lehet használni ?
Ezt magyarázza meg nekem valaki: Nálam maximum és minimum beállítás között NINCS TELJESÍTMÉNYKÜLÖNBSÉG! Mindegy mit csinálok ugyanúgy szaggat egy picit. Normális ez?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
miért van az, hogy rögtön kérdezés után találja meg az ember a megoldást? 😄 szóval a szobor két oldalán van sárkányfejes fáklya, azok mellett van lánc, mindkét oldalon meghúzni, kialszanak a fények és lehet tovább menni. csak be kell nézni a sárkány feje mellé mert érdekes szögben van, elszaladtam már mellette jópárszor
Én kettõt is. Elcsalogattam egy erõdhöz, majd Lydia és egy fire elemental segítségével kicsináltuk. Tele is töltöttek egy-egy grand soulgem-et nekem😊
[merlinw.org]
tolvaj céhhel kapcsolatos a kérdés
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
darkness returns quest, átjutottam azon a részen ahol árnyékban kell maradni, vagy különben megsülünk, most 1 nõi szobor van elõttem, mögötte mintha lenne ajtó, de nem tudok bejutni. olvasom a naplót, talán a 3. versike vonatkozik rá, de nem tudom mi lehet az a dolog. valaki átjutott ezen?
Épp ez a probléma, kikapcsolni ott se lehet, csak a részletességét állítani.
Sajnos ez a hiba még megoldásra vár :S
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
Aha, én. A lassítós pajzs perkkel nagyon könnyû, csak ki kell térni az ütései elõl és utána kaszabolni.
nem tudja valaki hogyan kell kikapcsolni a Shader -eket és az árnyékokat?
War. War never changes...