30713
TES
-
#9285 Mizék? Meg lett mondva, hogy a céhes ládá(i)don és a házaiban lévő ládákon kívül NE pakoljál sehova (illetve ott van a blades stb. de az is céh ilyen szempontból). -
Benevolens #9284 olyan izék vagytok -
Benevolens #9283 ha kiveszem a szobát a riverwoodi fogadóban, akkor be tudok pakolni az ott lévő szekrénybe? És ha igen, akkor benne maradnak a cuccok?. Illetve minden nap meg kell vennem az ágyat? -
#9282 98%-os manaköltség csökkentő cuccban (ez lehet sima ruházat, semmi pánél, hisezn ehhez má nem kell), nem is olyan rossz. És ingyen megvan mert black star-ba szedsz fekete lelkeket az enchanthoz, a ruhák, csizmák sapkák stb., meg esnek ingyé és könnyűek, úgyhogy akárhány setet magaddal hordhatsz a különböző mágiák manacsökkentéséhez. -
#9281 Mert van azokhoz is külön spell. Detect Undead -
bega82 #9280 Az alteration-ben van ilyen spell. Undead-eket viszont nem mutatja. -
Richardix #9279 Egyébként van itt alkímiában detect life? -
#9278 Kivéve ha magadra raksz 4x -20% Alteration költség enchantot :) =80%-kal olcsóbb spell= 717=141 de ebből még le jön a 100as skill miatti költség csökkenés. -
mike01010101 #9277 A jarl emberénél, a stewart-nal. A nevüket nem tudom, de whiterun-i stewart lánya a kovács segítője. -
#9276 A manaköltségét nézted?
Dragonhide 000cdb70 Caster ignores 80% of all physical damage for 30 seconds. 717 (ez a manaktg) Master
Ez 100as alterationnal is ~360 (am armorral kb 300). Fél percenként ez imho sok. -
#9275 Varázslókkal eddig nem volt gondom (master fokozat ofc), egyrészt alapból van 50% fire resim, másrészt potit alig nyomta, így ~70 healpotim van. 1-1 varinál 1-1 poti bemegy, ennyi. Daggerre nem ha a one-handed skill bonusz (enchantból, a skill maga hat rá), úgyh gyűrűre majd resist kerül(ne, ha folytatnám a karit). Sárkányokat még nem hoztam elő, de mivel a nightgale armor 50 frost resist van, ezért ők sem jelentenének gondot (villámos sárkány meg ugye nincs).
Nekem asszem 370 armorom van, de ezt most nem tudom biztosan. A mobok jelentős része már lemegy úgy is, h simán nekiállok ütni őket, sőt, sokszor így ölök, h fejlődjön a one-handed (ugye amikor onehitelek vmit, nem igazán mozdul meg a csík).
SaGa Jr: _láthatatlanul_ vesznek észre szemből. Hogy miért baj? Talán mert 10+ pont (perk) van a sneaken, + sneakes gyűrű (nem egy méterről látnak ám meg, hanem 20ról néha. Éjjel, sötétben). Lényegében felesleges a lopakodással szarakodni, megöli az egész skillt (mint írtam, ott a 100as imba perk a sneakben, ott az ember leszarhatja, h ha észreveszik, úgyis megdöglik mindenki). Ezért írtam, h nekem csalódás a skill (viszont kompenzálja ezt, h a DB küldisorozat nagyon jó).
Amit sajnálok, h a nighingale armort nem lehet enchantolni (mármint nem üresen kapjuk meg), ugyanis botrányosan szar cuccok vannak rajta (de a legjobban kinéző armor a játékban).
A késeket én sem enchantoltam (sőt, a DB kést föl sem töltöttem), amikor 1500+ dmg van 1 ütésből, akkor a 30-40 dmg, ami rámegy enchantból a 'hova szarjak' kategória. Egyetlen értelmes dolog a soul trap, ami assa fegyverre rátehető. -
#9274 God mode spell
Ezt dual cast + stability perkkel min 1 percre biztos lehet varázsolni -
SaGa Jr #9273 JetroHUN:
Korábban írtam róla hogy az egyik, ha nem A legerősebb hatás amit be lehet gyűjteni. Még a páncél viselését elutasító játékosok karakterei is igen erőteljesen védetté válnak minden behatással szemben a lord stone-nak köszönhetően. Ráadásul elég könnyű megtalálni is, nem olyan eldugott mint például a snake.
Szaruman:
Miért baj az ha szemből közeledve a nem láthatatlan delikvenst észreveszik a leendő áldozatai? Pont hogy nem olyan nagyon imba a lopakodás mint anno volt az oblivion esetében ahol attól mert leguggolt a karakter, már senki észre nem vette 100-as sneak skill esetén.
Vérből szerintem is elég az ancient shrouding armor vagy a nightingale armor vagy ha már thieves guild akkor a guildmaster armor (nem mellesleg alapból akkora védelmet ad majdnem mint egy daedric heavy armor). De még ez sem kell ha valaki felkeresi a lord stone-t azt rátenyerel.
Enchanting terén ami jól jöhet még tolvajnak is, resistance vagy sebzésnövelő hatások kombinálása (tény hogy bizonyos szint után nincs rá szükség de kezdetben jól jön utána meg maradhat). Vagy akár a health/stamina/mana regeneration gyorsítás ha nem akar túl erős karaktert kreálni magának valaki.
Fegyverből a kések között akadnak eleve nagyon erősek, így azokat szinte már felesleges is enchanting-gal tovább erősíteni. De ruházatból ki lehet hozni jobbat is mint az ancient shrouding vagy a nightingale armor. -
Psychedelic #9272 Magic skilleknél, sztem jó az Alteration, és ott a 30% magic resist perk, én ékszerekbe is magic rest enchantoltam, 22%-ot, igy ha majd azt is kirakom lesz 74%, az már minden ellen elég. Enchantingnál, azért a 4x 45% one-hand dmg nem olyan rosz, annak ezért van értelme. Meg én még a light armorra fogok annyi perket rakni, hogy meglegyen az armor cap, eddig 2-t raktam oda, most 400. Speechet is jó 50-ig feltolni, és kirakni, hogy minden vendor megvegyen minden itemet, megkönnyiti az ember életét. :)
Azért lehet fejlesztgetni, de tény van sok olyan dolog, aminek nem sok értelmét látom, lockpick pl, alig kell valamit kinyittani, és max a master okoz nehézséget, de ugysincs bent semmi olyan amiért érdemes lenne szórakozni vele. Pickpocket szintén, egy rakat pontot ki kell osztani, és gyakorlati haszna nem sok van.
Illusion még jó is lehetne, mágussal próbálkoztam vele, hogy majd én mágiábol megoldom a stealth dolgokat, de elég nagy csalódás volt, amikor magamra castoltam a a láthatatlanságot, és a másik szobábol átrohantak a hangra és már ütöttek is, ahoz meg sok pontot kell kirakni, hogy ne legyen handja a spellnek. És mi az istenért nincs lockpick varázslat? -
#9271 Azért az tényleg durva: 6 giga az egész és ennyi minden belekerült. Szerintem csak a sok audio anyagnak kellene ennyit foglalnia... eszméletlen, mit megcsináltak.
Következő részre egy dolog kell még: Coop! BETHESDA! MAKE IT HAPPEN! -
#9270 Én olyan láttam, hogy egy mamut zuhant le az égből, és meghalt. Gondolom a látótávolság miatt, csak 6oson van minden (fű csak 3as) kicsit megkésett a spawnnal a gép -
#9269 Akkor ez Godlike tényleg :) megyek meg is keresem :D Eddig Warddal tantkoltam az ellen varázslóit, ezután csak rásprintelek és lecsapom karddal -
Benevolens #9268 ti is találkoztatok olyan fákkal, amik a levegőben álltak? -
bega82 #9267 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jaja, breton faj meg ez, és már alapból 50% magic resist... -
#9266 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!The Lord stone ezzel találkozott vki? wiki szerint elég durva állandó bónuszt ad, ez nem inkább power? nem nagyon kell akkor magic resistancera enchantolni, breton karival :O -
Flora2 #9265 Felejtős már nekem ez a "beépített screenshot funkció", nem működik, passzé, nada, kidobhatom. - Egyébként nem, azon nem, mert - tudom, hogy úgysem hiszed el, de - csak azon hisztizek, amin nagyon muszáj.
Na majd felülírom/resetelem én ezeket az ini fájlokat, aztán megírom, ha sikerült kikotyvasztanom a megoldást a kis alkimista asztalomnál. -
Dzsí Pí #9264 4g ram probléma megoldva, két kérdésem lenne:
- a modokat hova tudom másolni?(nem eredeti gamem van meg, én nem találtam steamapps mappát a program filesbe)
hogyan lehet a lakásomba butorokat, stb venni ill hol?
-
VanDaal #9263 Az mennyire számít normálisnak, hogy a 23-as szintű karakterem ellen már Elder Dragonok jönnek? Túl sok időt pazaroltam volna a tájban való gyönyörködésre? Szinte sebezni is alig tudtam a dögöt. -
#9262 Akkor te kicsit máshogy csináltad, mint én. Darkelfet kezdtem (szegény elég ufófejű lett), de mivel vmi 15ös sneakkel kezd, kicsit húztam rajta (trainer+pickpocket kicsit exploit jellegű). 40 körüli sneak már arra jó, h hátulról odamenjek vkihez, úgyh szépen elkezdett fejlődni. Sokáig egyébként egy 20 dmgs steel daggerrel toltam, az ellenfelek nagy része azzal is 1 ütés. A thief és darkbrotherhood küldiket csináltam (szinte csak azt, companion, legion, mage semmi). A thief küldik felénél kb már 100as sneakem volt, de sok esetben szemből így sem tudtam rámenni az ellenfelekre, úgyh maradt a shadow warrior exploit (100as sneak perk, ha combatban nyomsz sneaket, 0.5 másodpercre láthatatlan leszel, és szemből lehet 15-30xos ütéseket osztani). Ez mondjuk sztem az egész lopakodást feleslegessé teszi, odamegyek vkihez, ctrl+balgomb, és fekszik...
Viszont maga a sneak skill nekem hatalmas csalódás. A muffle cuccokkal bárkihez oda lehet menni, aki háttal van nekem, sneak nélkül is (!!), szemből néha meg a leggagyibb bandita is észre vesz.
A lockpick/speech vonallal nem foglalkoztam, ugyanis a smith/enchant vonal annyival erősebb, h röhej (+alchemy, de a f*szom fog 1235325123512 löttyöt gyártani, h fél szintet lépjek. enélkül is imbák a craftolt cuccok). Armort egyébként nem csináltam magamnak, a ancient db armor jó, illetve nehogy már vmi nyomi glass armorban legyek (buzis -.-'). Úgyh emiatt a heavy armor craftot raktam ki, ugyanis a legjobb fegyver a daedric vonalon van.
43as a kari, és a legnagyobb bajom vele, h nem érzem, h tudnék bármit is fejleszeni rajta. Magic skillek közül 1 sem jó supportnak, enchant 80as, de a 2x26% sneakes gyűrűn kívül semmit sem tudok csinálni, aminek értelme lenne (illetve egy 2140es töltetű soul captureos dae daggert csináltam). Alchemy akinek két anyja van, + itt sincs semmi hasznos assassinnak.
Úgyh kezdtem egy lövöldözős muffot, heavy armorban, mivel a dae bow 1.3x jobb a glassnál :D -
Richardix #9261 A Steambe be van építve a screenshot funkció, amit ott rögtön meg is lehet osztani, stb. Egyébként meg azon nem akarsz hisztizni, hogy 2011-ben még kell operációs rendszer a játékok futtatásához? -.- -
#9260 Jaja. En sarkanyok ellen adom a kezebe a botokat, mas encounter esetben megteszi a sima ketkezes bunkosbot is, inkabb o tankoljon, mint en. -
mike01010101 #9259 De, de akkor visszaveszem és újratöltöm neki. Soul gem töltő nyilam van így mindig van nálam töltött gem. -
#9258 És nem fogynak ki egy idő után majd? :] -
SaGa Jr #9257 Ez benne van a pakliban. Olykor a találat elcsúszik és hiába van brutális magas sebzés a fegyver karakterisztikájában, jóformán alig vagy semmit nem sebez a támadás. Megesik az ilyen.
Ám mint írtam, van erre megoldás nem is egy (magas one-handed skill esetén az alapsebzés is magas; dark bortherhood tagság és annak előnyei, távharcászat, mágikus effektek fegyverbe pakolása, ha nem jött össze a támadás akkor shout használata mondjuk az alap unrelenting force-é amivel jó messzire eltaszítod a népet és így lesz időd elbújni, avagy szimpőlán két fegyver a kézbe aztán hack&slash módon aprítani a gaz ellenséget). -
mike01010101 #9256 Véletlenül, tárolásra átadtam a társamnak két mágus botot, azóta azokat használja és egy mammutot meg egy óriást 15 mp alatt kinyir. Durva! Csak arra kell vigyáznom, ne álljak az útjába. -
Psychedelic #9255 75 a dmg-e jelenleg, nem tudom, de nem estek össze 1 sima 15x ütéstől. Bár sokat nem tesztelgettem, de volt hogy nem halt meg és rám ugrott mindenki. -
#9254 ez a bAllowScreenShot=1 -et hova kell beírni? az ini fájl melyik részére, mert van display, stb. -
Flora2 #9253 Így van, pontosan az én problémám. :) -
#9252 Steam csak aktivalashoz kell. Utana siman futtathato a jatek offline, internet es steam keretrendszer nelkul, a sima launcher.exe-t inditva. Steam csak extra lehetosegeket ad, mint minden mas jatek esetben (achievment rendszer, kepek megosztasa, baratok kezeles, hirek, automatikus update, stb. - mind mind hanyagolhato, ha nincs ra szuksege az embernek) -
#9251 Ha neked 2011-ben 20 mb ramot 'zabáló' program sok az a te problémád. -
Flora2 #9250 Köszi, ezt még megpróbálom. -
Flora2 #9249 Ezt most nem mondjátok, hogy egy 2011-ben készült játékban csak újabb háttérben futó, ram-ot zabáló mellékprogramot letöltve tudok képeket csinálni? Már a Steam-et is duzzogva nyeltem le (újabb háttérprogram, amit lőhetek ki), most még egy, csak a Skyrim miatt? Azt hittem, a technkai fejlődéssel a dolgok egyszerűbbek lesznek, nem bonyolultabbak. -
SaGa Jr #9248 Annyira gyenge a karaktered one-handed skill értéke, hogy még a 60-at sem éri el a sebzése egy daedric tőrnek? 60-as alapsebzésű (tehát tuning nélküli) tőrrel, power attack nélkül is lazán gyilkolhatod őket tonnaszám lopakodás közepette. De tuningolt tőrrel, pláne mondjuk kettővel szemtől szemben felszecskázod őket master fokozaton is.
Ha meg túl gyengének érzed a karaktered, mert nem öl egy mozdulattal, akkor irány a dark bortherhood és mindjárt a legelején megkapod a felszerelésüket aminél a kesztyű bónusza, hogy duplázza a backstab támadások sebzését (így kreálva a 15-ös szorzóból 30-ast vagy az egykezesek 6-os szorzójából 12-est).
Falmerek ellen meg pláne nem éri meg a power attack backstab, mert nem látás hanem hallás alapján tájékozódnak, így sokkal könnyebben észlelnek ha a közelükbe mész. Gyorsan rájuk kell verni azt spuri. De ha a megfelelő távra állsz tőlük akkor meg úgyis jön a kill aniamtion ami egy ellenfél-egy halál hatás. Akkor nem történik ez ha vagy túl közel vagy túl messze állsz mikor hátbatámadod tőrrel. -
#9247 Ird be nyugodtan a ballow...stb=1 sort a gameprefs.ini-be. (elotte azert csinalj egy biztonsagi masolatot). Viszont utana a printscreen-nel fog neked adni sreent.
A steames kepet nem a jatek konyvtaraba kerulnek, hanem a steam apps mittomen hol keresd. -
Psychedelic #9246 Mert power attack nélkül még 15x szorzóval se halnak meg hiába van legendary deadric dagger nálam. :)
De legalább ebböl is látszik, hogy még böven lehet, és kell is fejleszteni ezen a karin. :)