The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
"és menthetetlenül töröl minden adatot."

Ilyen nem létezik, max ha a HDD ment tönkre. A Windows magától nem töröl semmit, még akkor sem, ha valami baja van. Win DVD betesz, recovery / system restore, játszik tovább.

[merlinw.org]

Egy Dovahkiin sosem ideges. 😄
Vraaanyek
Kb. 14-es szintû karakteremmel játszottam, hátam mögött 10-12 órányi játékidõt, és számtalan felfedezett területet, amikor is kedves windows barátom úgy döntött végérvényesen elszáll, és menthetetlenül töröl minden adatot... tehát...most akkor ideges legyek vagy ideges????

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

MerlinW
Fejezd már be, ez nem az off topik..

[merlinw.org]

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

MerlinW

[merlinw.org]

A "MAKRÓK" gombra kattintva találsz súgót többek közt a Spoiler taghoz is.

Mellesleg, a Római birodalom tudta hol a "foglya", amit te keresel az a "fogja" 😄
MerlinW
Van, a szekér.

[merlinw.org]

Farkas < sas < sarkany. Egy kombinacio. Majd akinek kell tudni foglya hol 😊

Spoiler jelzöt hogy lehet csinalni ? (uj vagyok erre )
Perk pontokat gondolom nem lehet ujra osztani valahogy ?
tobias88
Amúgy hál isten az AI nem az igazi. Nem is lenne esélyem semmilyen komolyabb ellenfél ellen, ha nem nyilaznám le úgy, hogy nem tud feljönni a sziklára. Fõboszorkányt is úgy nyirtam ki, hogy a feje bubja látszott, és nem tudta honnan lövik, másképp 10 másodperc alatt leölt...
tobias88
Hol? Mert azt még nem találtam meg. Kovácshoz meg nem tudok bõrt szerezni sehol, kész röhej <#rolleyes>
Solitude-ban ajánlom az elsõ kocsmát, Winking Skeever a neve. A bárd csajnak egész jó hangja van, nagyon hangulatos 😊

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

böröczk

Kumiho #2179

böröczk
Á, pedig rohadt jó az, annyi mindenbe belefuthatsz... és bele is futsz.
Elõször én sem akartam, le is nyúltam egy bandita lovát, amivel aztán kicsit nagyobbat ugrottam a kelleténél, úgyhogy megpurcant, és gyalog folytattam tovább az utam, 30 percet sétáltam a map egyik végébõl a másikba, mire a questemhez érve ez fogadott az ajtóban: requires key <#ijedt>

Kumiho #2179

Törölt felhasználó
Nekem is hasonló konfig van, de mondjuk Riftenben nem éppen 50-60 fps....
PiszkosFred
Csinalsz beloluk ekszert.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

tobias88
Amúgy a Misc-ben található kövek, amiket szereztem, jók bármire is azon kívül, hogy borsos az áruk?
Sakio
xD

0Fritz0
A jó saslik mindig lédús. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Calver
istállóknál fizetsz carriage-nek egy keveset, és õ ezer örömmel elvisz.

"The trees move. Do you not see it?"

Nem tudok szintet lépni ...
tobias88
Van valami gyorsabb mód, hogy eljussak a legtávolabbi pontba, amit még nem fedeztem fel, mint a ló? Nincs kedvem annyit menni <#whatever>
Jah anélkül elakadok 😄
Sakio
Az nélkül nem játék a játék...?😄

Nude patch van már ? <#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#guluszem1>
Hm Ez az Ati fix szerintem a nividia verzió.
Ati fix to FNV
Itt megtaláljátok a tényleges ATI verziót. De van egy segédprogi amivel specifikusan kártyához lehet készíteni dll-t. Bár nekem az leolvasással nem ment csak a programba lévõ verziókból mûk.dõt. Viszont jó hír ezzel az HD5xxx kártyákhoz is lehet dll-t készíteni.

Fejlesztõknek ennyi...

A többieknek.. sok... nem tudom. Én nem nagyon foglalkozom a fõ szállal.
watto
Tudja valaki hogy a fõszált végigvinni kb hány óra?

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

Morrowind végigjátszás 6 perc valamennyi, az se rossz 😄: D

2 óra alatt? Ezek tudnak valamit 😄
Highon menni fog, nekem ugyan ilyen konfigom van. 1280 x 1024ben mindne highon 50-60 fps.

watto
1920X1080ban jtászom én is.Core2duo e8500 2gb ram gef9800gt, simán megy medium high beállításokon.

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

Jó sorry. MINTOROM--- 8)
Grr1234
moncsicsi <#wilting>

Fpocok
Szerintem igen.
De még egyszer le ne írd azt a szót, hogy monitor.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Simán.

Parasite Eve 2, best game EVER!

kérdésem az lenne ,hogy egy Intel Core2 Duo CPUE7300-on ami 3.6GHz-re van húzva 4 gigra rammal meg egy 6850-es ati kártyával menni fog-e 1920*1080-n a game mert a moncsim 24 colos és az az optimálisa kisebb felbontáson meg hányás a LCD moncsi miatt tiszta pixel lenne. mi a pontos gép igénye? Tapasztalataitokra vagyok kíváncsi nem amit õk írnak oda+
A Skyrim menne ezen úgy ahogy? : 4 gb ram, AMD Phenom X4 2.6 ghz Ati HD4850 VGA.
http://www.geek.com/articles/games/skyrim-completed-in-2-hours-16-minutes-by-determined-game-testers-20111013/
Sakio
Szegény sárkány...a végén tök aranyos. 😄

PiszkosFred
A jatekba bekerult a Crafting, amelyet az Oblivionba egyebkent eloszor egy magyar srac rakta bele modkent kb 3-4 eve, majd onnan elindult egy egesz sorozat. Nagyon sok jatekban volt mar, valahogy a TES sorozatbol eddig kimaradt hivatalosan. Aztan a Bethesda is atvette az otletet, es beleraktak a Skyrimba. A fureszmalom, a kohok, az ullok, a favagas, banyaszas, halaszas, stbstb - mindegyik alapanyagot gyart, amelyet kesobb felhasznalhatsz, vagy fegyver gyartani, vagy pancelt, vagy kajat, vagy piat, vagy ekszert, stb.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Hali!
Lenne egy kérdésem!
Az elsõ faluban van egy fûrésztelep, amit ugye mi is igénybe vehetünk. Namármost ennek van valami gyakorlati haszna, vagy csak töltelék?

Amúgy elég illúzió romboló, -ugyanebben a faluban- hogy van egy Elf aki szokott fát vágni, majd azt áthordani a kovács mellé, ami önmagában jól hangzik, viszont ez annyiból áll, hogy felveszi a fát, persze kevesebb nem lesz, odaviszi, majd persze eltûnik.
Lehet nagyok az igényeim, de ezt igazán megoldhatták volna, ha mi nem is de legalább az NPC-k tényleg fel tudják venni a fát, tehát legyen fizikája stb.
Valaki spoiler tagban leírja, hogy végtelen a Companion quest szál? Valamint hogy tudom kikúrálni magam?

many thx!
RedDevilsza
Üdv: Már nem az elsõ olyan quest bugba futok, ami halott npck miatt van. Elõször azt a questet nem tudtam leadni amikor egy családi kriptát megtamádó nekromantát kellett megölni, mert az ember akinek segytettem meghalt. Most meg a Companion quest bugolt, mert egy olyan bandida vezért kellene megölnöm, akt már egyszer megöltem. Van erre valami megoldás? kép mellékelve:

Az, plugin container.
megnézem mindjárt. a "plugin container"-t így keressem benne, vagy valamilyen más néven fut?
LOL! Imádom a Nordok világnézetét 😛
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Találkoztam egy Norddal, aki azt modnta, õ a falu legjobb harcosa. Na csakhamar kihívtam egy boxmeccsre, ahol természetesen legyõztem. És mit mond egy igazi Nord miután kiverik a fél fogsorát? "Szép volt, ha akarod, veled tartok". Na EZ az, amiért én is Nordot kezdtem 😄