The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ilyen nem létezik, max ha a HDD ment tönkre. A Windows magától nem töröl semmit, még akkor sem, ha valami baja van. Win DVD betesz, recovery / system restore, játszik tovább.
[merlinw.org]
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Mellesleg, a Római birodalom tudta hol a "foglya", amit te keresel az a "fogja" 😄
Spoiler jelzöt hogy lehet csinalni ? (uj vagyok erre )
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Elõször én sem akartam, le is nyúltam egy bandita lovát, amivel aztán kicsit nagyobbat ugrottam a kelleténél, úgyhogy megpurcant, és gyalog folytattam tovább az utam, 30 percet sétáltam a map egyik végébõl a másikba, mire a questemhez érve ez fogadott az ajtóban: requires key <#ijedt>#ijedt>
Kumiho #2179
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
"The trees move. Do you not see it?"
Ati fix to FNV
Itt megtaláljátok a tényleges ATI verziót. De van egy segédprogi amivel specifikusan kártyához lehet készíteni dll-t. Bár nekem az leolvasással nem ment csak a programba lévõ verziókból mûk.dõt. Viszont jó hír ezzel az HD5xxx kártyákhoz is lehet dll-t készíteni.
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
De még egyszer le ne írd azt a szót, hogy monitor.
Parasite Eve 2, best game EVER!
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Lenne egy kérdésem!
Az elsõ faluban van egy fûrésztelep, amit ugye mi is igénybe vehetünk. Namármost ennek van valami gyakorlati haszna, vagy csak töltelék?
Amúgy elég illúzió romboló, -ugyanebben a faluban- hogy van egy Elf aki szokott fát vágni, majd azt áthordani a kovács mellé, ami önmagában jól hangzik, viszont ez annyiból áll, hogy felveszi a fát, persze kevesebb nem lesz, odaviszi, majd persze eltûnik.
Lehet nagyok az igényeim, de ezt igazán megoldhatták volna, ha mi nem is de legalább az NPC-k tényleg fel tudják venni a fát, tehát legyen fizikája stb.