The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az enchant piszok egyszerû dolog és nagyon gyorsan is fejlõdik ha készítgetsz tárgyakat. Csak szedj szét pár varázstárgyat az enchant asztalnál a dismantle opcióval, mert ennek hiányában nem lesz enchant hatás amit beépíthetnél.
Feltöltést meg megoldod a kismillió található soul stone által. Üreseket ritkábban találtam mint töltöttet. Az üresek megtöltésére meg találni bõven (emg venni is lehet) megfelelõ fegyvereket amik elszívják a delikvens lelkét.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Azt nem lehet csinálni,hogy az elkezdett karakterem arcát át tudom tenni egy másik karakterre? Nord-dal kezdtem de szeretném az arcot áttelni egy Bretonra. Lehetséges valahogy? Nagyon dögös az arca, de másik fajokkal vagyon gázok az arcok. Vagy netán tud valaki egy oldalt ahol lehet kinézetet letölteni? Mint a ME2-nél.
Jah és nem mellesleg sokkal erõsebb az íjász karakter, mint a közelharcos (legalábbis nálam még igen alacsony íjász képesség mellett is gyorsabban hullottak, mint a fejszétõl.)
Sneak+Marksmen= Gyors gyilkolás.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Itt be tudod állítani a fajodat, kinézetedet, habár a szintlépéseidbe kicsit belekavarhat.
"Alkímiáról kérdezõsködtek páran, nekik mondanák pár dolgot:
Igen, eleinte az alapanyagok egyik tulajdonságát se ismered. Ha eszel egyet belõle, akkor viszont az elsõ hatását máris megtudod. Van ezenfelül egy perk, amit ha kifejlesztesz, akkor fogyasztás esetén a második hatását is felfedezed.
A többi hatást (tudtommal) viszont csak kísérletezgetéssel derítheted ki. Ha összefõzöl két anyagot, amiknek van eddig fel nem fedett közös tulajdonságuk, a fõzet elkészültével megtudod azt.
Ezen felõl vannak receptek is, amik egy bizonyos fõzet alapanyagait ismertetik veled (ezzel tippet adva az alapanyagok közös hatásáról), Alkímiaboltokban néha akad belõlük.
Hát nagyjából ennyi, jó kísérletezést! 😄"
lenne egy kérdésem hogy arcot hol lehet szerkeszteni vagy már nem is lehet ahogy gondolom...
Másik, ha elkezdetem egy karit, azt hogyan tudom más fajúra átváltan, vagy csak new game?
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A kivégzések mi alapján mûködnek? A skill képzettségtõl függ? Mert én dual wielddel megyek, és már épp panaszkodtam volna, hogy mindig ugyanaz van, hogy a két kardot beledöfi az ellenbe, nyársra tûzi szinte. <#vigyor>#vigyor>
Viszont most már 40 körül van a one-handed weapon, és most már mindenféle egyéb kivégzések is vannak, nagyon kemény!!! <#eljen>#eljen>
És a kétkezesekhez képesti hátrány sem vészes, ahogy eleinte gondoltam, van perk ugye, ami az egykezes fegyverekkel való sebzést növeli (meg egy másik, ami csak a kardokra vonatkozik, én arra is raktam pontot, mert jobban szeretem a fejszéknél meg buzogányoknál), meg van olyan is, ami dual wieldnél növeli a csapások sebességét! Így már nagyon is élvezhetõ, és a sebzés is kellõen magas!
A hang problémára még mindig nincs semmi megoldás? <#fejvakaras>#fejvakaras> <#shakehead>#shakehead> Fülessel játszom, így mondjuk jó, de jobban örülnék, ha rendesen fel lehetne venni a hangerõt! <#lookaround>#lookaround>
Bõrhöz meg vadássz. A leölt állatok bõrét aztán vidd a kifeszített bõrös állványhoz a kovács környékén és ott tudsz bõrt készíteni belõle, illetve a bõrbõl bõr szíjakat.
Ércekbõl (ore) meg a búbos kemencéhez hasonlatos alkalmatosságban tudsz ingot-ot készíteni (kell még hozzá charcoal is). Némelyik bánya környékén meg nagyobb településeken (amik fallal vannak körülvéve) többnyire akad ilyen alkalmatosság.
Ki lehet valahogy derítnei hogy ki van velem társként?
eddig nagyon tetszik 😊
Kexboxon etalon rpg játék
egy dologra nem jöttem rá, így kutyafuttában:
meg van a varázslás menü tonnányi lehetõséggel, de
nem-tudom-használni :/
ha valaki játssza X360-on,
hogyan kell aktiválni a varázslatokat?
Just do it :)
Amúgy szép képek, fõleg a jégtáblás! Nem egy high end grafika effektek szempontjából, de összhatás terén verhetetlenül ott van!
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Parasite Eve 2, best game EVER!
Van már valami mod amit érdemes letölteni? Nem nézegettem még...
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Nem tudom volt-e már:

Nem tudom a bretonom mennyire lesz életképes, csórikám semmiféle páncélt fegyvert nem visel, két kézzel szórja a destruction varázslatokat, de bizony nem egy pofontûrõ lányka.
Valaki segített az alkímiában, valóban meg kell kóstálni minden alapanyagot, hogy használni tudja (giant köröm, ogre hájjal <#eljen>#eljen>), egyenlõre az alkímia és a destruction lett a két "szakterület".
A perkeket "felzabálta" a pusztító mágia, 8-as szinten 45 körüli a destruction, úgy terveztem, hogy 50-es usztító tudás után valamelyik másik képességre is adok perket.
Kérdéses az alkímia (mana regeneráció hatékonyság), és az illuzió (paralise varázslat) itt mennyire hatékony, a paralise az Oblivionban igen jó volt annak ellenére, hogy az élõholtak immunisak voltak ellene.
Inventory bezár, s megnyitod a kedvencek listáját (Q), itt rendelheted gyorsgombokhoz, sajnos csak 1-8-ig, nem sok, de azért több a semminél.
Dualos beállítás már picit macerásabb, ha a gyorsgombbal váltasz varázslatot, nem biztos, hogy a megfelelõt cseréli le.
Elõre is köszi a válaszokat!
Kijottem egy barlangbol, ahol maradt 8 db nyilvesszom, es 2 db sarkany esett nekem egyszerre... eselyem 0, teleportalni nem tudok ugye...