The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...
Mondjuk már azóta továbbfejlõdött a karakterem (most 36-os szintû nord, íjászattal, egykezes fegyverekkel, fõként tõrrel, minimál mágiával, némi lopkodás és zárnyitás plusz kotyvasztás és kovácsolás kombinálásával).
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Kompányionunknak adjunk több töltött varázsbotot, meg erõs mágikus fegyókat. Van, hogy két varázsbottal EGYSZERRE tolja, ami igen durva, sõt idéz pluszban lényt, ha van olyan botja. Mikor 4 kézbõl szórjuk a varázserõt azt még a sárkik is beszopják ám. Pláne ha még a fire atronach-om két keze is csatlakozik ehhez... 😄DD
Szóval jó a mágus, csak megfelelõ takika kell hozzá és néha bezony rejzõzni, meg futni kell (hasznos), illetve nagyon erõsen a kompányionunkra és idézésekre kell támaszkodni, hogy ne mi legyünk a fõ célpont.
Én csak a mágiát növeltem semmi mást és fõleg destruction és conjuration. Felszerelésem is ehhez igazítva.
Több bandába is beállhatsz. Vezetõ meg ott lehetsz ahol végigviszed a teljes sztoriszálat.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
honan tudom mekora a elenség szintje?
beléphetek más társasághoz ha igen mindehol lehetek vezetö?
"Csak jó lett volna kétszer ekkora térképpel"
Na igen, a jóból sosem elég 😄
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Direkt ezert valtozott a menekules mint olyan. Oblivionban vegigkergettek az egesz terkepen az ellenfelek, itt felhagynak - elvileg - az uldozessel egy ido utan, igy ha olyan szituacioba kerulsz, hogy nagyon erosek az ellenfelek, akkor van lehetoseg elfutni, fejlodni, majd visszamenni par szint mulva, es ujra megprobalni.
Elvileg.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elsõ benyomások:
Az irányítás és a menürendszer végülis logikus, csak nekem kontrollerrel kényelmesebb lenne, úgyhogy szerdán beszerzek egy X360 kontrollert. Egyenlõre ennyi. Az elsõ benyomások pozitívak.
M'aiq the Liar, a veterán macska, magányos vándorként rótta a havas utat <#wink>#wink>
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
ja es a specko ruhat biztos nem viselnem, jobb eljretenie magat az embernek, nehogy mutogassanak rá + új shout amit adnak milyen, vmi death a neve, miért is ne ugye :d
egyik éjjel egyszer csak elllovagol mellettem egy fejnélküli szellemlovas !<#taps>#taps>
Ha lejár az encsant a fegyverbõl, elfogy a csík, akkor újra lehet tölteni? PLS mondjátok, hogy igen.
Parasite Eve 2, best game EVER!