30713
TES
  • simon7108
    valaki találkozott már olyan hibával,hogy nem tudott belépni a tolvaj guildbe?beszéltem Brynjolf-al megadta a küldetést,hogy lopjak el valamit és csempésszem be egy csávónak a zsebébe amíg ő eltereli az emberek figyelmét.ok ez meg volt,elvitték a csávót az őrök ahogy kellett.oda mentem Brynjolf-hoz megadta a jutalmam és mondta,hogy beszélni akar velem a tolvajoknak a "kocsmájában" lent a csatornában.oda megyek,de ő nincs ott.még mindig beszél az emberekhez mint amikor elterelte a figyelmüket.a csávó is ott van akinek a zsebébe kellett csempészni pedig láttam ahogy elvitték.ha oda megyek Brynjolf-hoz ugyan azt mondja,hogy "itt nem beszélhetünk találkozzunk a ratway-i kocsmában"(azért írtam így mert nem tudom mi a neve:D)
    valahogy meg lehet oldani?
  • xXtamasXx
    Jé, tényleg most néztem....jó, hogy szólsz :D Attól függ melyiket használod , nekem az van betéve amivel a fire shout 25%al többet sebez, gondolom a másik kettő is +25% valami....
  • mousee
    Wáááh, conjurer harcos ftw :D

Valamit lehet kezdeni a sok millió apró tömött soul gemmel? Már a szék lábát is felencsantoltam, de még így is annyi van mint a szemét :) Nem lehet őket egybegyúrni valahogy egy nagyobb kővé?
  • simon7108
    tudom,de mindnél kapsz egy active effectet.
    azért kérdem melyik a legjobb?
  • Fpocok
    Szerintem ha a nevéd kiwikized, akkor megmondja a net, honnan van. Én már nem emlékszem.
  • Fpocok
    Valami küldiért kaptam.
  • xXtamasXx
    Csak beszél róluk, azt választod amelyiket akarod, bármikor le tudod "cserélni".
  • simon7108
    aki már eljutott odáig melyiket választotta?
    Fus,Feim vagy a Yol-t?
    melyik a legjobb?
  • Nagydög
    Kijutottam Markarthbol. Konzolbol lekapcsoltam az osszes NPC erzekeleset, aztan fast travellel elhuztam onnan. Akkor lassam legkozelebb, mikor a hatam kozepet. Ellenben mostantol automatikusan megolok mindenkit, akinek csak kis koze is van ahhoz a kib..tt varoshoz.
  • heady
    Hát max ha félreolvasod :D
  • Molnibalage
    Remek. Hát eddig jó, ha kettő ilyet találtam, az alap ordítást a szakállasok tanították meg a 3. szintűre.
  • Ragnar360
    nem igazan értem a kérdést, de ha jol ertem a meglevöket akarod fejleszteni? akkor ugyanazt a word of spell irast kell megtalalnod valahol, hogy tovabblepjen az adott shout 2.3. szintre
  • Ragnar360
    lvl50ig kb hany skillt lehet kipaxolni perkbe?! tegnap volt itt belinkelve vmi calculator
  • Molnibalage
    Ok, miután vége lett a küldinek Lydiát fel tudtam venni. Más. Hogyan lehet meglevő shoutot bővíteni? 7 dragon soul van raktáron, semmit sem tudok velük kezdeni...
  • Ragnar360
    :o nice, mondjuk a nevébe is ott szerepel valamelyest a gyermek:)
    i need it so i can fckin backstab all of them
  • Ragnar360
    and where from?:p
  • PiszkosFred
    Oblivionban azt hiszem egy farmertol kaptad, amikor megmentetted a farmjat a goblinoktol, es a fiai is tuleltek. Nem is tudtam, hogy a kard atkerult eszakra is :) Tetszik.
  • Ragnar360
    egyre überebb az archirery - volt egy törön jo kis enchant szettörtem, aztan radobtam a nyilamra, , akit meglövök kigyullad, baszott hangulatos, szépen adta a criticalt is, meg a oneshotokat is:d - bár lehet a tüz nem is sebzi az ellent pluszba, ahogy neztem, meg olyasmi volt irva, hogy amig ég X damage-el többet sebzödik, az azt követö találat utan - imba

speechbe is rohadtjok perkek, kenytelen leszek majd rarakni kesöbb, sneakbe is jönnek hamarosan az imbak, szal jólesz ez, jólesz ez, nem kicsit
  • heady
    Egykezes glass sword, nekem pl lootból van meg.
  • Ragnar360
    ez rohadtjo kard, ugye egykezes ?, sry kepröl nem latom, anyaga? loot or craft ?
  • Ragnar360
    Rohadtjo a jatek :) verfarkas lettem, kurvajo volt, nameg utanna is ahh, gecijol nez ki a karakterem, vegülis jolmegcsinaltam :) az teccett h egy szép erdöbe kötüttünk ki Aela-val, mondom WTF, persze megértettem, hogy mivan...viszont érdekes, hogy a játék nem irta sesemmi, hogy vegyem vissza a ruhákat, mert ott van az csak visszaváltozás után meg lekerül rólam minden - söt Silverhand bázis betámadásánál vártam nem e kiirja azt is h akkor valtozzak verfarkassa, de nem, meg persze nem is lehetett mivel power és 1 nap 1x lehet...

Szépen gyült a pénzem is, pitonokbol elég jol meglehet gazdagodni, ez a insta is tele volt potikkal, meg minden zegzugot bejarok és sok kicsi arany sokra megy, szal fasza :) volt egy Master láda amivel sokat szivoztam de az is meglett végül...

Sjork-ot hogy ölték meg ? mert pont nem lattam semmit v mar akkor halott lehetett mikor beértem abba a terembe, Skimmer a fömufti pont ott állt, ahol a hullajat megtalaltuk a végén, csak elöször pont nem oda mentem, de megmenteni nem lehet gondolom - azért is kérdezem ezt, h mi történt, mert pici bug miatt, Aele mondata átugródott valamiért igy nemtudtam elolvasni amit mondott, hallani se, mert csak egy pillanatra adta be, utánna meg már a következő nagy bázisuk rejtekhelyéröl beszélt.

Kicsit kalandoztam még, tökjó, hogy a a fenti radaron mindig mutatja a játék a közelben lévö helyszíneket, dungeoneket, amik nem lettek felfedezve - volt valami fura jel, mondom megnézem, egy tó volt, M betűs volt a neve, sok rák volt stb. Körülnézek, sehol semmi, kis csónakot talalok, nemvolt benne semmi, majd a bokorva beérvén, megtaláltam a titkos bejaratot...bemegyek, na még1 nagy insta gondoltam, erre vámpírok gecc áááh, kurvajó volt :) megsebzett, de szerencsére nem kaptam el semmit néztem is, mert ugye a vérfarkas vér bennem van es resistel - kurvajó és szép helyszín volt, vagyis lakhelyük, kurvára tetszett, ja és baszottjó lootok is voltak lent :)

I fuckin love this game!:)

elöbb ertem haza, vendegsegböl, nemsokat aludtam :) ugyhogy asszem lepihenek olyan 7-ig, utanna meg belogolok tamrielbe haha :p
  • Nagydög
    "...a földre rogy és meghal"

Nem latott mas kiutat.
  • Árnyvadász
    Adept szintnél magasabb varázskönyveket hol tudok venni/találni?

A városokban lévő Jarl személyi varázslójánál nem tudok. Eddig ott vásároltam meg, de csak Adept szintig van náluk. Képesésem és szintem alapján már lehetőségem lenne rá.

A másik furcsaság, hogy meghazásodtam volna a templomban várom az időpontot és mikor belépne a leendő feleségem a földre rogy és meghal. Utána a pappal már nem tudok szóba állni, mert elküld.

• Nagydög
    Megnezem, konzolbol vissza lehet-e allitani azt a questet a legelejere, aztan soha tobbe a varos kozelebe se megyek. Ha valaki keri, meg par mazsa sot is kuldok a behintesehez.
  • gabo91
    Rendben, köszönöm az információkat!
  • SaGa Jr
    Jobb ha velük mész.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hangulatos kis feladat elé leszel állítva (plusz kiderülnek érdekes információk is, ráadásul többféle megoldása is van a dolognak), jobban megéri minta mészárlás és ingyen tisztázva is leszel, nem kerül egy valag pénzbe hogy nullázzák a büntetést.
  • SaGa Jr
    Akkor még nem vagy tényleges guildmaster. Azzal csak a fő vonalat fejezted be. Ahhoz, hogy tényleges nagyfőnök lehess még bőven van tennivalód. Egyenlőre csak vezetője vagy a csürhének. Ha végigcsinálod mindazt amit leírtam korábban (a több mint 20 plusz feladatot) na akkor jön el a tényleges felavatás.
    A fő feladatnak meg ugye két lehetséges vége van.
    Az egyik hogy megtartod a kulcsot és nem viszed vissza a helyére, ekkor nem is zárod azt le véglegesen és tulajdonképpen ugyanolyan semmirekellő leszel mint a kinyírt korábbi vezető. Ekkor a kulcsot megtartod és mindössze annyit tud, hogy törhetetlen tolvajkulcs (aki meg komolyan gondolta a dolgot annak eddigre már úgyis megvan perk-ből ugyanez csak sima lockpick-kel így értelme nem sok).
    Avagy visszaviszed a saját szentélyébe (valamilyen sanctuary nem messze a F betűs településtől nyugatra), végigcsinálod az egész hercehurcát a pilgrim way-en és teljes értékű nightingale-lé válik a karaktered annak jókora bonuszaival együtt, amiket ráadásul váltogathatsz is(van ami hosszú láthatatlanságot ad, van ami egy erősen sebző varázslatot ami ráadásként gyógyítja is a karaktert, míg a harmadik talán dühöt generál a környezetedben vagy valami hasonló, kiterjedt befolyásolást csinál, ezt nem tudom mert nem próbáltam) és felavatottként ez a lehetőség plusz opcióként megjelenik az egyik játék végi párbeszédben is mint hivatkozási alap (már hogy a karaktered az éjszaka úrnőjének a felavatottja).

Amit leírok annak nagy része fejből megy (a nevek ezért időnként nem stimmelnek, bár akikkel többször is találkozni kellett, azokét meg szoktam jegyezni). Ha meg valami nagyon nem jut eszembe akkor annak utánanézni igyekszem (többnyire a saját jegyzeteimben illetve ha nagyon semmi infó nincs akkor a neten).
  • gabo91
    The Forsworn Conspiracy nevű feladatnál mit érdemes választani?
    csendben sétáljak el, vagy ne hagyjam annyiban a dolgot, és őljem meg az őröket. (lemészárlást választottam, de 1000 a vérdíj a fejemen) Tisztára tudom mosni magamat majd?
  • tibor16
    sziasztok - a Data Files szürke - segítsetek már, hogy lehet aktiválni? Ezt a "cowardly horses" modot szeretném aktiválni...
  • MerlinW
    C2D E6000+, 4GB RAM, Radeon HD4800+
  • Fpocok
    [spoiler]
    Már én vagyok a guildmaster. Ki is nyírtuk Mercer-t. Nightingale lettem. Kaptam is egy univerzális kulcsot, bár még nem tudtam használni. Ezen kívül ott már csak ilyen extra melókat lehet csinálni, heist, sweep, burglar... ilyenek.
    Amúgy ezeket fejből nyomod? Mármint ezt a sok infót, nevet stb :D
  • SaGa Jr
    JetroHUN:
    Windhelm és a főváros olyan hely ahol ha megveszed és berendezed a kecót, akkor ott lesznek öltöztethető babák. De például a Dark Brotherhood-ban a saját szobában (miután vége a sztorijának és be lett rendezve) szintén van baba.

Fpocok:
    Két napja vagy talán tegnap már volt róla szó. :)
    Labirinthian romos városában van egy kupolás épület (nem zárt) úgy nagyjából középen. Ha oda bemész, lesz ott egy hulla, egy jegyzet meg egy maszk ami olyan mint a papok maszkja. Elolvasod a jegyzetet/naplót és rájössz miről van szó és mire való a maszk.
    Ráadásul a hely ahová a leírtak vezetnek (nem kapsz semmi feladatot), egy príma kis ingyenes tárolóterem, üres ládákkal. Innen nekem nem veszett el semmim. Na ide lehet begyűjteni a saját állványukra a papok maszkjait (8-at) amik együtt elérhetővé teszik az utolsót.

Laza:
    Nem látod hogy a random quest valami vagy sem. Csupán tudhatod (bounty például az, ahogy a night mother által személyesen adott feladatok is azok miután kész a fő DB vonal). Számtalan misc-be rakott feladat átkerülhet a normál feladatok közé és van amit egyszerre számít oda és a normálok közé is a program.
  • LeWyTy
    Minimum milyen gép kell hogy minden maxon fusson?
  • SaGa Jr
    JetroHUN:
    A bounty jellegű feladatok tényleg végtelenítettek. A jutalom a karakter szintjétől függ. Kaptam már 1200 pénzt is értük. Theif feladatokból csak Riften-ben vannak végtelenítettek, de ahhoz előbb teljesíteni kell az összes helyit hogy előjöjjenek.

Fpocok:
    Namost ahhoz hogy eljuss a végtelenül ismétlődő questekig a DB vagy épp a thieves csapatnál, ahhoz előbb nem árt megcsinálni az összes fő feladatukat, meg a kisebbeket is. DB esetében például a végtelenített (mindig van újabb) feladatokat a tényleges vezető adja, míg a kisebbeket a néger fószer (ebből van 5 vagy 6 csomag egyenként 1-3 külön feladattal, külön célponttal).
    A tolvajoknál ad feladatot például a Delvin a fő orvgazda (a kopasz, sötét bőrvértes figura) a "kocsmájukban". 3 konkrét feladatot ad egymás után, plusz felvásárlója a speciális, különleges tárgyaknak (ha ilyet szerzel akkor feladat lesz belőlük ha jól emlékszem 7 vagy 8 darab van belőlük).
    Vex szintén ad 3 standard tolvaj feladatot (nem végtelenített feladat, hanem egyediek), illetve nála vehető fel a no stones unturned is (ez az ahol 24 db strange gem-et kell összegyűjteni).
    Tonilla szintén ad feladatot miután tag lettél (moon sugar csempészettel kapcsolatos). Ez sem ismétlődős.
    Továbbá ahogy halad előre az ember a tolvajoknál, úgy lehet újabb munkákért fordulni Vex vagy Delvin személyéhez, akik más városokba küldözgetnek (ahol szintén van tolvaj kontakt és szintén adnak feladatokat amiket elvégezve ezek az újabb feladatok elérhetőek lesznek). Az új feladatokkal (4 vagy 5 egyedi feladat) a céhet lehet egyre előnyösebb helyzetbe hozni és végül kiérdemelni a nem kicsit erős guild master szerkót. Egyedül Riften az a hely ahol csak végtelenített feladatok kaphatóak ha már minden más el van végezve, a többi nagyvárosban (Solistude, Markarth, Windhelm, Whiterun) véges számú (összesen 20) teljesítendő feladat vár a megfelelő személynél.
    Namost ha ezek az újabbak is készen vannak (előbb az adott város helyi tolvaj sejtjének feladatai, majd az adott városhoz kötődő, Vex vagy a másik tag által adott városba szóló újabb feladatok), akkor lehet majd elindítani az utolsó igazi nagy feladatot, aminek a jutalma a guild master cím és mindannak az élvezete amit elért a karakter tolvajként (például egyre több és jobb kínálatú eladó megjelenése a flagon "kocsmában", a fence-eknél lévő pénzmennyiség növekedése akár 4000 gold-ra is és más finomságok). AZ utolsó feladatot az alap kisebb feladatok, a városi feladatok és a fő vonal elvégzése után lehet elkezdeni csak beszélni kell Byrjoffal (vagy Brynjof vagy valami hasonló neve volt a manusnak).

namost ha ezeket összeadjuk akkor a tolvajoknál, a fő vonallal és a mellékes, nem végtelenített feladatokkal együtt is van vagy 40 feladat!
  • Fpocok
    Szakállak tényleg adtak qstet új wordhöz. Nice... azt hiszem akkor folytatom még a játékot! thanks. Bár a maszkosat nem vágom.
  • Laza
    Az OK, de a Misc-ben is van egy rakás nem random küldi ...
  • SzirmosSzisza
    Ami nem a misc-ben van az mind normál.
  • Fpocok
    Igen.
    Windhelmi házat ha berendezed, kapsz három ilyen manökent, amire tudsz cuccot pakolni :D
  • Laza
    Engem az érdekelne, hogy a random questekről látom e valahol, hogy azok már azok? :)
    Mert elsősorban a normál questeket szeretném megcsinálni, és addig nem foglalkozni a generáltakkal ...
  • Hunor1
    segítség kéne srácok. mostanában olyanom van hogy ha valamelyik bandita nőciről le akarom szedni az armort akkor ott kifagy a cursor és maga a játék is, csak a pc reboot segít. valami ötlet?