30713
TES
-
#11166 De akkor úgy már nem lesz kihívás. -
#11165 ne haragudj, de te direkt arra játszottál, h mindenből a lehető legfeleslegesebb képzettségekre dobj egy-két pontot?
mert sikerült, de valami elképesztően profin.
jótanács: vagy vedd lejjebb a nehézséget (nagyon), vagy konzol elő, és "respecelj", mondjuk valahogy [URL=http://skyrimcalculator.com/#11980]így[/URL] ha közelharcos akarsz lenni. -
bega82 #11164 OK, megint lassú voltam. Szal zoom nélkül nem fogy a stamina, én is így emlékeztem. -
bega82 #11163 Ha nem célzunk a jobb egér gombbal, akkor is? -
#11162 Csak ha zoomolsz. -
bega82 #11161 Jaja, én is szeretek úgy sunyítani. Ezért is fogok pontot rakni a Ranger-re, csak még nincs meg a 60-as archery. :) -
#11160 Csökkenti az állóképességed az íj megfeszítése -
#11159 Negatív hatása nincs. Ugyan úgy erős lövés lesz.
Különben így a legjobb nyíllal sneak attackot, kihúzod fullra, vársz egy picit 1 másodperc és bamm. Vagy alapból úgy mész hogy kihúzva sunnyogsz... van mikor úgy szoktam osonni. -
bega82 #11158 És ha még tovább tartom? Akkor csak annyi, hogy ugyanúgy erős lövés lesz, vagy van valami negatív hatása is? -
#11157 BSA Unpacker -
#11156 Nekem annyi a nagy taktikám hogy Sneak-ben gurulok össze vissza -
ha az ellenfél háttal van akkor tőrrel beleverek 1 max 2-őt.
(Még a második is belefér Sneak attack-ként.)
Minden más messziről nyíl vagy közelről fejbe, illetve ráállok
a fejére még ekkor nem vesz észre és úgy, aztán elgurulok visszafele.
És akkor kezd keresni hogy hol vagyok és miért bántottam - persze
ekkor lassan rájön hogy csak erős hallucinációkban szenved és visszatér
az eredeti pozíciójába 'rise and repeat'. -
vajo #11155 hali. ezeket a BSA. fájlokat mivel lehet megnyitni? köszi . -
#11154 Fő a változatosság. -
koalalompos #11153 én eléggé bénán taktikázom. acélban aprítok közelről, és távolsági fegyver gyanánt varázslatokat szórok. ám előtte átvedlek csuhába meg süsübe, nyakamba akasztom az ékszert, merthogy azok növelik a teljesítményem. :P -
#11152 Én nem tervezem előre de persze megnézem, hogy melyek lehetnek a fontosak.
A skillek nem egyformán fejlődnek, úgyhogy a calculátorba pötyögés legfeljebb a végeredményt adja ki, hogy hányas szintre érheted el a tervezett formát.
Ott már minden fontos skilled 100-as, a játékban azért picit szétcsúszva fejlődnek.
Van amikor betartalékolok egy fontosnak vélt perkre, ha az már 1-2 skillfejlesztéssel elérhető lesz, de mindíg van hová pakolászi.
Harcosnál pl. szeretem a sebzésnövelést lehető minél hamarabb elérni, de a páncéloknál, blocknál inkább a képességek legyenek meg, a védőértéken csak 1 pont van, mindíg találok más fejlesztendőt. A védelem növelés kiváltható kovácsolással, enchanttal - akkor melyik a fontosabb? -
koalalompos #11151 azt tapasztaltam már én is, hogy a nyíl hajlamos a célpont előtt lepotyogni. akkor ezzel kiküszöbölhető. -
#11150 Igen de a max 1 másodperc amennyit várhatsz (addig erősödik)...
ha megvan -30% felhúzás akkor 0.7 másodperc. -
Ragnar360 #11149 #11127 -
Ragnar360 #11148 mii?:d -
bega82 #11147 "És minél jobban megfeszíted az íjat 'up to 1 second' annál többet sebez
és annál messzebbre visz."
Tényleg? Na, ezt viszont nem is tudtam, köszi! Tehát ha megfeszítem, és várok, várok, várok... és csak utána lövöm el, akkor jóval nagyobbat fog sebezni? -
bega82 #11146 Nekem is különben... :D -
#11145 Én nem szoktam, csak most ugye ahogy linkelgették ezt a kalkulátort...
mondom belövöm én is gyorsan. -
koalalompos #11144 a perkeket egyébként megtervezitek előre a kalkulátorral? -
#11143 Ez ilyen szleng náluk. -
#11142 Gyorsabb mozgás megfeszített íjjal az 'must have' - legalábbis nálam.
Szeretek harc közben is gyors maradni.
És minél jobban megfeszíted az íjat 'up to 1 second' annál többet sebez
és annál messzebbre visz. -
koalalompos #11141 a grammart vállalom, a nazit inkább nem. ;) -
#11140 Tényleg ezt benéztem, de nekem ez mind kell akkor is. -
vajo #11139
nézzétek meg, egész jó. -
bega82 #11138 A Ranger-re meg a hunter's discipline-re mondta, hogy szerinte felesleges. Tehát a gyorsabb mozgás megfeszített íjjal meg a több talált nyílvessző.
Amit te írsz, a 30%-os móka az a másik ágon van, ahhoz tényleg nem kell ez a 2 képesség. -
#11137 Ohh itt is van pár "grammar nazi" ahogy az angolok mondanák. ;) -
#11136 Nem csak páncél van a világon, hanem fegyverek is.
Ebony, deadra cuccokat nem tudsz feljavítani így, s csak egyetlen ponttal kellett volna több a kovácsolásra, s ugyanúgy a dragonnál lennél.
Ne csinálj ebből problémát, én is raktem rossz helyre pontokat (bár nem ennyit), nem megbántani akartalak, de ahogy többiek is mondják, azért szenvedsz, mert ide-oda rakosgattad a pontokat.
Vannak nekem nem tetsző "tutiságok" a játékban, 40es szintre, ha maxon van az enchant, és a kovácsolás, mindenható a hősünk, ha nem, akkor többet kell gürizni, taktikázni.
-
demeron #11135 Egyébként én most "szintiszta" hatékonyságra gondoltam, más előnye nyilván van, ennek, annak, amannak, mint pl. pickpocket-nek, meg lockpicking-nek is. -
demeron #11134 De tudsz, elég egy ágról fejleszteni, ha két vonal megy egy csillag fele, elég 1-t kirakni. -
koalalompos #11133 vagy "orvvadász"? mert akkor meg nem gyilkos. :) -
koalalompos #11132 nem akarok kötözködni, de mi a búbánat az az "orvgyilkos"? :D
mert ha "orgyilkos" (assassin) akkor nem kell bele a "V". :P -
#11131 Ha hunter's-t nem rakod ki akkor következőt se tudod. ;)
Nekem nem mind 1 hogy 30%-al kevesebb idő alatt húzza e
ki fullra a nyilat vagy sem.
Sneak-ben meg Silent Roll a hangtalan Sprint miatt. Nagyon
hasznosnak találom. :] -
r4pt0r #11130 Dragon armort mindegy melyik irányból közelíted, megkapod a lightot és a heavyt is. -
#11129 Direkt nem raktam rá mert zavart harc közben, egyéni preferencia. :] -
demeron #11128 Ranger, hunter's discipline igazából felejthető, ellenben steady hand nagyon jó, és criticalra +1 pont. Sneak-n pedig, ha van egy enchantold cipőd muffle-ra, egész bal oldali ág felesleges. -
Ragnar360 #11127 skyrim calc. -> [URL=http://skyrimcalculator.com/#11941]itt az enyém is, nezzetek meg :)[/URL]