The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...
Nem csak hangulati elem (bár skill az tényleg nem fejlõdik tõlük de nem már ez legyen az elsõdleges szempont), az összetettebb kaják például tudnak több hasznos dolgot is biztosítani azon túl, hogy egy gyengébb gyógyitallal felérõ hatásúak vagy épp stamina visszatöltõk.
A különféle stew típusú kaják növelhetik is a tulajdonságokat ideiglenesen, vagy egyszerre adnak (regenerálnak/gyógyítanak ahogy tetszik) health és stamina pontokat, a fondue például mágivál csinál hasonlókat (növeli is a magicka pontokat és regenerálja is azokat), avagy akad ami kicsi de folyamatos, hosszan tartó folyamatos regenerációt ad (zöldségleves például egy jó ideig megnöveli a health és stamina regenerációt igaz csak 1 ponttal de néha ennyi is elég tud lenni).
Sir Quno Jedi:
Ez igaz, kétségbevonhatatlan és néha káros (még ha csak ideiglenesen is). 😊 Az általam felsorolt növények nagyobbik részének mondjuk pont nem a restore health az elsõdleges hatása így megevésükkel azt pont nehéz kideríteni.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Elsweyr Fondue:
Increases Magicka regeneration by 25% and increases maximum Magicka by 100 for 720 seconds. (Eidar Cheese Wheel[nehéz találni, alig árulják, Moon Sugar[alacsony skillel 100G csak Khajitknal van, Ale)
Ugyan ilyen van stamina verzióban ahhoz egyszerûbb nyersanyagot szerezni.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Whiterun-ba én elég sokára estem be. Addig meg az érdekesebb cuccokért visszajártam a lelõhelyükre és így szállítgattam be Falkreath-ba (én ebbe az irányba indultam el aztán innen észak jött majd kelet és le Riften felé végül vissza középre és így jutottam el Whiterun-ba végül). De simán lepakoltam a kipucolt bandita tanyák padlójára is a cuccokat egy helyre aztán ami kellett azért visszamentem.
Persze, hogy jó a Whinterun-ban lévõ vityilló, de van nála jobb és ha nagyon tárolgatni akar az ember akkor ott van helyben az ingyen szállás és tárolóhely a companions csapatnál is. A földre szórt cuccok sem nagyon tünedeznek el ha azt nem forgalmas helyen pakolja ki az ember (lakott területen meg is szólnak érte az õrök ha ilyet tesz a játékos). Ráadásul ugye ahogy említve is volt, azért a házért legalább 5000-et kell kicsengetni ami nem mindenkinek lesz adott ha a fõ szálat követi lelkesen.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Akkor a RAGE is azért nem látható a storeban.. Nem értettem, hogy ha már meg tudtam venni, ott miért nincs.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De nem rossz még ha például nem direkt gyógyító, hanem regenerációt gyorsító löttyöt készítesz (regenerate health). Ahhoz jó például a vampire dust (bár ezt inkább a láthatatlanság löttyökhöz szoktam használni), namira's rot (ez valami gombaféle volt ha jól emlékszem), nordic barnacle (mini pöffeteghez hasonló, talajon, néha víz felszín alatt található növény), luna moth wing (lepkeféle, talán a sárga), juniper berries (egészen lapos, talajon növõ kékes színû bogyós növény, ritka), garlic (fokhagyma, ha éppen nem kell fõzéshez a táplálóbb egytálételekhez akkor ide is felhasználható).
Az erõsségrõl meg annyit, hogy bizonyos szint felett jönnek majd az olyan piák amik akár 150-et is gyógyítanak (van belõle stamina és mana változat is persze) vagy teljesen felgyógyítanak. Na ilyet még teljesen kifejlesztett alchemy által sem tudsz kreálni. Ellenben az egyéb löttyök esetében a fejlettebb alchemy által sokkal hosszabb hatóidõt tudsz majd elérni, illetve számos összetettebb, jótékony hatású itókát kikeverni.
/ mint pl a kovácsolásnál rahedli tõrt gyártani /
Vagy csak minni és minden lõni ami csak mozog?? / banditák, állatok stb/
Steam amúgy miért nem vásárolható ha amúgy is steamrõl lehet letölteni?
http://www.minecraftforum.net/topic/786124-skyrim-a-cornered-rat-bug-fix/
1. elõbb el kell menni/felfedezni a város bejáratát?
vagy
2. egy küldetéssel/miatt kell oda menni és CSAK ÍGY jutsz be?
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
mindent a házasságról ITT olvass
<#law>#law><#law>#law><#law>#law><#law>#law><#law>#law>
Jo az a haz, raktarnak mindenkeppen, foleg, hogy a kezdo jatekosok 90%-a beesik Whiterunba, es megoli az elso sarkanyt a Jarl es emberei segitsegevel - amivel szabad az ut a hazikohoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Heamus Mora feladata volt ami bevitt. Ehhez el kell elõbb érni a 30-as szintet (ahogy az oblivion-ban is).
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A feladat többszintû, jó hosszú de a jutalom sem kispályás. Egy könyv amit egyszer lehet használni és elolvasásakor választani kell egy irányultságot. Van warrior (fegyver és vérthasználatok), thief (lopakodás, duma, zsebelés, zárnyitás és talán a light armor) és mage (varázslat iskolák skill-jei) irány. Az adott ághoz tartozó összes skill fejlõdik az elolvasástól.
Ha nehéz akkor csak olyat fog felvenni, míg ha könnyû akkor meg csak olyat, így hiába adsz neki a legerõsebb típusból ha az pont nem olyan amit õ viselni tud.
Mágikus ékszerekbõl is azt fogja használni amelyik neki szimpatikus. Ha csak kettõ van adva neki (ennyi lehet összesen egy karakteren) akkor hacsak nem teljesen ellentétes a beállítottságával, fel fogja venni azokat.
"The trees move. Do you not see it?"
A dolog trükkje, hogy meg kell várni míg a dög leszáll, aztán gyorsan le kell üvölteni(az alapból megtanul képességgel, a lökéshullámmal mert akkor pár másodpercre elkábul), majd elkezdeni csépelni. Ezt általában még egyszer meg kell ismételni, néha kétszer.
Egy ancient dragon (50-es szintû dög) általában 3-4 sima és 2-3 power ütésbõl leküzdhetõ. Ehhez persze kell egy jó vért ami megvéd a harapásaitól (a mocsok 300 körül sebezget szóval jó erõs páncél kell magas páncél skill értékkel) meg egy jó közelharci fegyver. Én már egy jó ideje a saját magam által felerõsített blades kardot használom, ami egy egykezes kard (a fõ sztori során lehet felszedni elég hamar és nagyjából egy ebony kard szintjén áll csak könnyebb annál), ezt tuningoltam legendássá (amihez ugyan jó magas smithing kellett de azt meglepõen könnyû volt elérni), majd ezt a fegyvert elláttam villám sebzéssel és HP elszívással (emiatt feccöltem bele jópár pontot az enchanting-ba). Plusz egy gyûrû sem árt ami növeli a fegyver sebzést (erre készítettem magamnak egyet ami 40%-ot dob az egykezes fegyverek sebzésén).
Vértezetként a thieves guild csúcs páncélját használom (elõtte az ancien dark brotherhood volt a sztár de ez jobban néz ki, védelem terén meg egyformák) amit szintén a kovácsmûhelyben tuningoltam (ehhez meg kellett tanulni az 50-es skill igényû perk-et ami lehetõvé teszi hogy mágikus tárgyakat is tuningolhasson a karakter). Lövöldözve ennél tovább szokott tartani a dolog ebony bow-val (villám sebzés és paralízis effekt van benne), daedra nyilakkal, lopakodva, mesterlövészkedésre specializált nyaklánccal (saját gyártmány, +40% sneak és +40% sebzés íjakkal).
Amennyiben hûséges, szinte elpusztíthatatlan, paripám (shadowmere) velem van, akkor kicsit kevesebb ütés kell (az egy veszett bestia, nekimegy mindennek és volt már, hogy egy kisebb sárkányt tulajdonképpen majdnem egedül szétvert). Lényegében ez a paci jobb mint bármely tank segéd akit fel lehet bérelni, igaz csak terepen mûködik.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Más. Az alkímia képességet alig tudom fejleszteni. N+1 alapanyagom van, de gyak. ha mixelek is valamit, annak is alig van értelme. Pl. healing potion nem ártana, de alapanyag nem nagyon van hozzá. Most akkor vásároljak mindent...?
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"