30713
TES
  • Egoraptor
    Ja mivel ez a 3. karakterem tudtam hova menjek, amúgy én legelején
    mindig felveszem The Lover Stone effektjét és az marad rajtam végig.

Szóval ezzel a karakterrel egyből DB-hez mentem 'melózni'.

Legelső beavatás küldi után megkapod végleges settet.
  • Ragnar360
    oksa, nem figyeltem eddig, majd meghallgatom, de sztem semmi:)
  • Ragnar360
    Egoraptornak ment volna:)
    azért is kérdem, mert emlitetted, h az csak a fegyver miatt kellett a heavy rész - s nem e pont abba van vmi imba ami igy nkem kimarad:)
  • Ragnar360
    :DD milyen nyilat es tört hasznalsz ?
  • ratgab
    Köszönöm szépen a linket! Ez is jó!
  • Ragnar360
    na arra a cuccra en is kivancsi leszek, remelem eleg fasza lesz (s hogyértve elkérted ? elejen letoltad a küldetseiket ami kellett, én még be se léptem, comapnionnal akarok végezni aztan huzas riftenbe, onnan meg at Windhelmbe

steady hand sztem jó - kb mindig használom, nagyon jo mozgo ellenfélre, anelkül lehet sokat lönék mellé, annyira nem probaltam, de mindig joljön a lassitasa sztem, nagyon közelre meg mar nem nyomom be, de az ritka, mert jol halnak a nyilamtol
  • ratgab
    Ismerős mi???? Én teljesen magamra ismerek. Átkozott Dungeon minden egyes milliméterét át kell ám kutatni... És lehetőleg kifelé menet felpakolni, mint a málhás.
  • Egoraptor
    Nem igazán vesznek észre, ha meg mégis visszagurulok egy picit és megvárom
    'Hidden' státuszt - ha kell egyesével szedem le őket.
  • ratgab
    Egyébként mondom ezt ellenséggel sűrűn konfrontálódó (pofámba lehellnek gyakorlatilag....XD) nord harcosként.
  • ratgab
    Egyébként tényleg árnyalatnyi különbségek vannak az egyes páncéltípusok között (acél páncél szettem alapból ugyanannyi védelmet ad, mint az ork szett, legalábbis nem sokkal kevesebbet.) Úgyhogy a Skyrimben a páncélzat inkább optikai változást jelent, olyan eltérések nincsenek a páncéltípusok között, mint az Oblivionban például. Inkább a páncélviselési képesség nagysága számít.
  • Ragnar360
    Az nekem is többnyire egyszerre fejlödik, bár a sneak azért lassabban, este még eltraveleztem, ahhoz a stonehoz ahol lehet választani mage wari, v thief azaz stealth skillek menjenek gyorsabban - aztan visszavettem, h jobban menjen...

sarkanynal pl azert nem bujkalok, meg pl ha mar észrevvettek nyilazasnal akkor mit tudsz tenni - en nyilazom tovabb, csak mar nemjön a plusz sebzés - de altalab azert abba belehalnak a 3x szorzo eleg jo, elvileg lesz majd több is ha joltudom:d
    tőrrel szinte nem is tolom azzal csapkodni rohadtszar, szinte hasztalan, szúrkálosokhoz fasza lehet, még nincs meg a 6x sebzés törökre, akkor faszásabb lesz az is

de pl dungeonba mész, ott a terem/szoba, többen is vannak viszonylag közel egymashoz, ha az egyikhez odaosonsz es leszurod akkor nem kerülsz egyböl combat, gyk eszrevesznek egyböl nem ?

érdekel a dolog, jobban raakarok majd menni a sneak-re, alig varom h Riftenbe is odaerjek - de mivel a nyilazas is imba igy az is mehet FŐgameplayként - lehet sokszor eszembese lesz odaosonni hozzajuk, eddig csak löttem öket lefelé
  • Egoraptor
    Steady Hands engem meg zavar a célzásban.
    Ez egy egyéni dolog úgy érzem.
  • Tibbor
  • Egoraptor
    Hallod nekem kajak nem fontos semmilyen páncél... legelején elkértem
    Dark Brotherhood-tól a settet és viszont látásra!

Abba megyek még mindig.

Blacksmith a fegyó miatt kell csak. Páncélt meg kovácsoljon
    az aki konfrontálódni kíván az ellenséggel.
  • Tibbor
    Kicsit úgy vagyok ezzel a perk rendszerrel, mint a WoW talentfáival: nincs ideális, mindenki a sajátjára esküszik és lehúzza a másét.Jó, ha segítetek a kezdőknek, de bizonyos fokig hagyni kell, hogy más játékos másképp alakítsa a saját kariját.Egyébként csupa egyforma képességű Izom Jani és Sasszem Ferkó, no meg Medzsik Józsi rohangálna a Skyrimben.Még szerencse, hogy nem MMO...
  • ratgab
    Skyrim exploring
  • Richardix
    Tudom hogy volt (kétszer is), csak ratgab kérte, mert ő még nem látta... egyszerűbb mint visszakeresni :)
  • Ragnar360
    lol egész szépen kiraktad... steady handre h h nem raktal, egész joak
    lál heavy armort huztad, es ez h müxik, mondjuk stealtel - bár lolz nem értem, most kapcsolok, light armorra tettél, smithingnél meg heavy armort raktad ki ?

most hogy van akkor végülis... light armornál nekem csak 1 van még, pedig nem artana rakni a 25% armor bonusra, ha csak light van rajtam mondjuk:)

jaaaaa silnce perk stealthbe, khmm igen - nem gyenge :)) szal mind1 mivan rajtad meghallani ugyse fogjak még ha futsz akkor se:)

milyen nyilad és közelharci fegyvert hasznalsz leszurasokhoz stealthbe ? armor ?
  • Egoraptor
    Gyakorlatilag azzal a játékmóddal ahogy én tolom Sneak és Archery egyszerre fejlődik (a sok sneak attack mind a kettőt húzza szépen felfele).
    Meg néha 1 handed is megy fel ha tőrözgetek de arra nem tervezek semmi pontot rakni, meg light armmorra se (csak ugye ez a 3 perk hogy meglegyen súlytalanság).

Ennek a karakternek az a lényege hogy gyors legyen, elkerülje támadásokat és bujkáljon mindenféle tereptárgy mögé.

Bossoknál is inkább próbálom nem felfedni magam hanem amennyi sneak
    attack belefér... tehát nincs olyan hogy teljesen nyitott szem.

Vagy csukott vagy részben/félig nyitott. Teljesen nyitott soha. ;)
  • Calver
    hmmm... sneak-nél én konkrétan kivettem konzollal azt a perket, őrületbe kergetett - mondjuk ennek egyik oka az volt, h írtam macrot ami folyamatosan lenyomva tartja sprintet (szeretem az ujjaimat), így amikor felvettem Silent Roll-t, hirtelen a karakterem visszatarthatatlan késztetést érzett arra, hogy azonnal és kíméletlenül megpróbálja láthatatlan tekegolyóként ledönteni az ellenfelet
  • Richardix
    Najó "majdnem", egyébként azért, mert az egyes betűket (talán csak az S kivétel) ugyanúgy ejtik, mint pl. mi magyarok. Az A az A (najó, A-Á), az E az E, és így tovább. Főleg az olyan betűpároknál feltűnő, mint pl az EI. Ez pl angolul "í"-nek hangzana, németül "Áj"-nak, de ezt mégis a mi fonetikánk szerint ejtik.
  • benőmenő
    kb. annyira furcsa, mint a farkas nevű companion, aki vérfarkas
  • bgabor
    Szerintem mindenkinél tarol aki egyszer elindítja.
  • hegege
    Jó a blockingnál a magic protection?Én arra akarok most rámenni,mert mágusok lesebeznek (persze császkálok össze vissza ,szal lehet csak pár szintel magasabbak és azért okoznak gondot, de alapos tervezéssel azért leverem őket).
  • Ragnar360
    vótmá' :))) mert miért beszelnenek olyan kiejtessel, h erted?
  • Ragnar360
    hmmm na akkor most megnézem amit te linkeltél be calculator, jol hangzik amit irsz, mondjuk a gurulas még nincs meg etc. (lehet felveszem vled a kapcsolatot:dddd)
    pl azelöttig mig a sneak nem lett ennyire imba, többet nyilaztal te is nem ? lehet a sneaket és az archeryt is egyszerre profin müvelni, pont jut ra böven - gondolom, vagyis tudom:d
  • Richardix

Amúgy megnéztem még egyszer a videót, és feltűnt, hogy a a "Dein"-t "dájn"-nak ejti (németesen), holott ezt "dein"-nek kéne ejteni :)

Amúgy nem furcsa, hogy a sárkányok magyar kiejtéssel beszélnek? XD
  • Calver
    én már kipróbáltam (be is raktam valamikor régebben linket), az
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    főszál utolsó küldetésében próbáltam ki, ahol lehet rendesen lehajigálni dögöket magas helyekről, pár kacajt sikerült előhoznia
  • ratgab
    Ez is nagyon jó egyébként ugyanattól a hölgyeménytől!
  • Egoraptor
    This Is Sparta mod:

Lecseréli a "FUS" "RO" "DAH" hangját "This" "Is" "Sparta"-ra.

Azért vicces lehet.
  • ratgab
    Milyen hegedűs videó??? Link please.

Amúgy ez egy baromi jó csaj.
  • Richardix
    Mit ne mondjak... a hegedűs videó, most meg ez... Skyrim tarol a lányoknál... Nem csodálkoznék, ha valaki úgy csajozna, hogy "Dovahkiin Dovahkiin naal ok zin los vahriin" :D

Egyébként meg rohadt jó, jobb mint az eredeti, a játékban olyan bénán éneklik ezeket a dalokat. :p
  • Egoraptor
    De amúgy meg ha valaki foglalkozna Alchemy-vel és addig
    kutyulna ameddig egy elfogadható szintre nem kerülne, durva
    kotyvalékokat lehetne kavarni. Mondjuk mostani 'no cooldown'
    potion rendszerrel megint csak oltári nagy 'easy-mod' lenne
    belőle. Azért elgondolkoztató...
  • ratgab
    Ez baromi jó!
  • Molnibalage
    Akkor ezeket megpróbálom megfordítani.
  • Calver
    player.addperk/removeperk perkID
    healing-re ténylegesen nem árt rászórni 5-8 pontot, ezért meglepő, h te nem tetted
    kétkezes és egykezes fegyver meg mégis miért kéne együtt? és mi a fenének kétkezes fegyver (6 pont alapján ugye az lenne a fő harci stílusod) mellé a block? olyan sebesen rántja maga elé a fegyver védekezésnél, h egy éticsiga is szétrúgná a karakter seggét...
    smithingből meg sikerült *mindent* kiraknod... ami szar. de tényleg. a teljes light ág dragonig, úgy h nehézpáncélos vagy. miközben a daedric ugyanennyi perkbe került volna.
  • zorrobomber
    oké hogy még csak lvl 13 vagyok, de eddig kb 10-15 db minor healing potit ha megittam, healinget nem használok
  • Solid Snake
  • Molnibalage
    Mi az a parancs, amit írsz? Mert csak annyit változtatnék, hogy a 3 íjászat és 1 alkímiát áttenék másra. A többit egyáltalán nem tartom feleslegesnek. Helingre gyúrni kell, mert normális potit keverni nem lehet, venni és talélni alig lehet valamit. Kétkezes fegyver sárkány és más ellen sem hátrány, elfér az egykezes mellett. Mondom, hogy nem veszem le, mert a főszál így is könnyű...
  • Tibbor
    Tegnap Riverwoodban csak azért mentem ki este a kocsmából, hogy csináljak a karimról egy screenshotot, háttérben a felkelő holddal. Csodás kép lett és nekem az ilyen pillanatok többet jelentenek egy RPG-ben, mint az, hogy mennyire kezelhető a menürendszer...