The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Emberek lelkét csak black soul gembe lehet. pl a farkas az petty, de minél nagyobbak annál nagyobb soul gem kell.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
A varázsfegyvereket hogy kell feltölteni? A lélekköveket?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
+ Honnan tudom, hogy melyik fõ küldetés melyik mellék?
every damn day
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
[merlinw.org]
Esbern bug
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
(már a morrowindben is solstheim északi szigete volt a kedvenc helyem), a hangulat, a táj, az északi mitológia vonásai... a sárkányok már csak hab a tortán. erõsen goty nálam, végre nem egy hígfos akciójáték rpg elemekkel, kedves molinõ, bioware és a többi kontár tanulhatna az elfeledett útról, mert valami ilyesmi az rpg definíciója 2011-ben! parádés hogy közben multiplatform cím is...
na de hátha a szakma és a közönség által sikeres lesz a játék (sõt már az, olvastam lentebb valami 7 milliós eladást az elsõ héten), remélem hogy példa lesz az ipar elõtt, most jobban kellenek a gyöngyszemek mint valaha hála a sok 5-6 órás casual fos rókabõröknek.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Plusz például két tõrrel nagyon pöpecül csinálja a kettõs támadást (jobbos tõrön pördít egyet és fordított fogásba kapja hogy a penge hátra nézzen majd mindkettõvel igen látványos kaszabolást végez).
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A tudtam volna, hogy máshol szebb és jobb van, akkor arra spóroltam volna. 5000 arany igen sok skillre mehetett volna vagy kovácsolás fejlesztésre. A könyvespolcot azért berendezem. 😊
Az általam eddig megtalált legerõsebb méreg amire emlékszem az 75-öt sebzett (de magicka csökkentõbõl még csak 50-est találtam, bénítóból meg 7 másodperces volt a legerõsebb amit láttam). Tehát méregbõl lehet erõsebbet kutyulni fejlett alchemy segítségével, míg a házi készítésû gyógyító lötyik nem érik el az erõsebb (100-150 és teljes gyógyítás) kapható és található itókák erejét.
[merlinw.org]
Hja orcot indítottam és ahhoz a 2 kezes balta illik csak gondolkdotam berserker féle orcon dual axe. de akkro majd máskor 8)
Kivéve ha pajzs. Ha fegyverrel akarsz blokkolni (1 kezessel) akkor a másik kezednek üresnek kell lenni.
2 karddal, azért nem jó menni a a dublás power attakkot az egész staminás kb.
Egyébként lvl25 battlemage vagyok 40 óra játék után. Fõküldetéssel nem foglalkoztam a szürke szakállas - Dephni-s sárkányölés óta (asszem a 3. fõqest szál)
[merlinw.org]
na jó, szóval, kétkezessel asszem nem lehet blokkolni, tehát ott inkább a gyors elmozgásos harcmodor lehet a nyerõ.
én speciel jobban bízom egy bazi nagy pallosban, már az obliban is szerettem a claymore-okat, az viszont lassabb, de nagyot sebez, és blokkolni is lehet.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
( elõtte marha fejjel összeszedtem mindenféle poharakat tálakat üstöket stb. hogy majd ha lesz asztal akkor majd minden legyen rajta. csak mikor "hazaértem" akkor láttam hogy fullos a berendezés, minden van benne! SÕT NÉHÁNY ARANY is volt a ládafiába! )
most mingyá megyek vissza feleségért... mivel a lejjebb linkelt leírásból láttam hogy a feleség BOLTOT IS NYIT BAZZE..!!! és állítólag NAPI 100 aranyat hoz a konyhára !!
Na tehát ezekkel az elemejjel is lehet a beleélést növelni.
Most azt fontolgatom hogy a következõ karimat SIMA VADÁSZKÉNT indítom! Csak íjászkodás+tõr / semmi páncél elsõre! /.
Vadászgatok ( fejlesztem a sneak+íjász tudományom )és csak abból tartom fenn magam, majd késõbb nyilván tolvaj és brotherhood küldik ....
Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Igazat adtam abban, hogy kajolni kell az alapanyagot ha hatást ismerni szeretnénk, csupán megemlítettem, hogy a felsorolt alapanyagok jó részénél mivel pont nem az elsõ, könnyen megismerhetõ hatás a restore health, így marad a kutyulgatás össze-vissza, mint alternatíva a hatások kiderítésére (meg a receptek beszerzése/ellopása/elolvasása). <#eljen>#eljen>
Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...