30713
TES
-
Although #11246 Persze ez lehet életszerű de sajnos nem kényszerít túl sok gondolkodásra. Mindegy most megnézem hogy műk. mindez a masteren . :) -
#11245 Miert ezen mit valtoztattak? Nem igazan erzem nehezebbnek a jatekot, ha nem szamitom a hattal, fenysebesseggel menekulo sarkanyokat. -
Although #11244 A probléma az ha nem kényszerítenének ilyenre akkor 2-3 skillel el lehet lenni. És mivel minden visszi a szintet felfelé és ha úgyesen vigyázol rá hogy mindig az a két háro skill vigye felfelé akkor már egész expert leszel :D -
#11243 ??? -
Although #11242 Nos sajna mivel sokmindent kivettek így próbálják változatossá tenni. :) De sajna nem ez lenne a megoldás. Mindegy masteren legalább már nem sétagalopp a játék ez is valami. :) -
Sakita #11241 Üdv! A sárkány csontokkal mit lehet kezdeni? -
#11240 Ha szereted elvezni a jatekot akkor nem. -
#11239 A harcoshoz szerintem illik a kovácsolás. -
Hunor1 #11238 na jó, most akkor nekiálltam egy olyan imperial karakternek aki harcos, ennek szellemében NO lötyikészítés és hozzávalók gyűjtögetése.NO smithing húzás és bányászat. NO enchantolgatás, csak a talált cuccok és fegyók használata /bár inkább a néphez tartozó imperial armor/
Meglátjuk mennyire lesz életképes experten... ?)) -
Ragnar360 #11237 jah ertem. -
#11236 nem, az ellenfeleknek van talán több hp-juk, vagy valami egyéb machináció van a háttérben, fogalmam sincs - de többször kell őket megcsapni, többet kell beléjük sebezned, és mivel kiosztott sebzés alapján fejlődnek fegyveres képzettségek... érted.
ugyanez van páncéllal is, csak épp fordítva: te kapsz be több sebzést ellenfelektől, ezért az is gyorsabban fejlődik.
hátránya, hogy ha nem vagy elég ügyes/tápos, nos... sokat fogsz szitkozódni -
#11235 Igen:D kár hogy nem lehet felbérelni őket, jó kis testőrgárda lenne, úgy talán nem csak 5.re sikerült volna legyűrni Krosis-t... -
Ragnar360 #11234 hmm thx, vagyis fegyverek sebzese is több alapjaraton ? -
Avpfan #11233
Tehát akkor eddig csak másfelet láttál belőlük.. -
#11232 több sebzést kell leosztanod, több sebzést kapsz = pofozó és védelmi képességek gyorsabban fejlődnek, közvetetten még a restoration is. -
Ragnar360 #11231 OMFG!!!!!!!!!44444444444, elderscrolls.hu-n most nyomtam rá EZ BESZARAS, milyen hangja van, ez alaz, büntet, de nem kicsit ;)
ilyen hang bemenne xfaktorba hanyatt esne az összes, rég nem hallottam mar ilyet! -
Although #11230 Ja és a lv10 körüli karakteremet egy sima appert mágus agyba főbe szívatta. Figyeli a kis játék a dolgokat most már! És vége a nord barb karimat nem jégcsppal támadja a kis hülye hanem tűz alapú varázslattal. Számoltam kb 10 sec volt míg végzet velem és a közelébe se jutottam. Tehát most már lesz mit kerülni. remélem magasabb szinteken is kapok hasonló élményeket. -
#11229 Ott strázsálnak Whiterun előtt. Amúgy bizonyos időközönként osztódnak, mert eddig csak egyet meg a felet láttam. -
Ragnar360 #11228 ez miii:DD -
Avpfan #11227
Ez most komoly? -
#11226 A Letrush ikrek.
-
Ragnar360 #11225 jo vmire a master diff. azon kivül h nagyobb kihivast nyujt, csakmert ugyirtad h arra is tudok következtetni, h esetleg mast is befolyasol, pl karakterfejlödes, sebzes vagy valami -
Although #11224 pl az idióta nagy mérges pók most elsőre megölt egy lerohanással, és ez pozitv, nem volt kec mec egyből halott volt a kis karim. Ha így javítottákfel akkor most talán lv30-on is élvezhető lesz. -
Although #11223 Oké ezzel a patchel most mr kezd hasonlítani a hard Oblivion szinthez a master szint a Skyrimbe vannak helyek ahol 10 percen belül 3 szor töltöttem vissza különböző ellenfelek ellen a játékot. Most volt egy kis időm kipróbáltam hátha jobb lett. Nos az egyetlen játszható fokozat a master ez rosszabb arány mint a Dragon Age 2 de legalább van és ez elég is. Már csak kicsit az rpg vonalat kell felhozni a Fallout new vegas szintjére nem mindet csak gyilkolással lehessen megoldani pl. és egész élvezhető lesz. A master szint kezd kemény lenni és ez pozitiv. Nyilván szóltak nekik hogy ne minden szintet az új emberkékhez szabjanak. -
#11222 Van erről valami cikk ? Vagy nem balhé volt, csak mondták, hogy nem és kész ? :/ -
Gascan #11221 munkából amúgy megpróbáltam megvenni... engedte is volna - brit Steam oldalon keresztül - csak nem tudtam, hogy akkor az működött-e volna nekem itthon :) -
Avpfan #11220 Steamről nem lehet megvenni.
Most már ha bemész bármelyik nagyobb áruházba lehet kapni(esetleg cd galaxis), PC-re 10 k. Eddig hiány volt belőle, nekem tegnap hozta a futár. -
#11219 Itthon nem lehet. Egyik Bethesda játékot sem Rage óta. -
Gascan #11218 Meg lehet ezt a játékot venni itt Steamen?
Tök érdekes, hogy itthoni gépemről keresem Steamen és nincs meg. Munkából pedig google-n keresztül a Steam UK jön be, bejelentkezek a saját fiokommal és 35 fontért meg is tudom venni.
Valakinek megvan itt steamről? -
whisper #11217 Most már van 8) -
whisper #11216 Én is masteren tolom és a dualos Orc harcosommal csapkodni kelett nem egy üté de pá sec volt akármi. most egy elfet csinálok mert elveszett az összes elmentésem. esetek zömében 1 vagy max 2 ütés egy ellen 8) -
Richardix #11215 Azt a rohadt... tettem egy kis kirándulást, majd whiterunba visszatérve ellátogattam egy enchant munkapadhoz... amit ott láttam. Kiderült, hogy kerek 25 töltött soul gem volt a birtokomban XD Hogy honnan szereztem ennyit... -
Tibbor #11214 Sokan félreértették a dolgot és pont azokat a bugokat írták le a patch által okozott hibaként, amiket kijavított... -
Nos #11213 Feltettem az 1.2 patchet (PC) es nem erzekelem a sokfele leirt uj bugokat. Mar azt sem tudom, hogy ez normalis-e??? -
Tibbor #11212 Az volt a fura, hogy az Oblívionban egy elég kigyúrt karim volt(van is, mert még folytatni fogom), hozzászoktam az ő kardjának a sebzéséhez, na itt aztán kaptam az arcomba, úgyhogy kezdetben előre köszöntem a Riverwoodi tyúkoknak is...(enyhe túlzással) -
#11211 1x Daedric Bow meg 1x Dagger, asszem bow az valami 98-at
sebez tőr meg 25? nem tudom pontosan. Enchant meg minden nélkül
100-as kovácsolással készültek. Tőrözésnél már van mikor 2-őt bele
kell vágnom az ellenbe (de még második is belefér sneak attack-ként).
Lv1-től Master nehézségi szinten a karakter persze.
És igen elég sokat kockulok 11.11 óta pláne...
-
Ragnar360 #11210 naja, es ez még csak a kezdet:DD hahaaahaaaa:)
Richardix:jah -
Tibbor #11209 Helyettem szóltál!Még csak kedden kezdtem el a játékot(akkor jött meg az utánpótlás az 576 Kbyte-ba), kemény 4-es szintű vagyok, de tegnap Bleak Falls Barrow-ban úgy "bespajzoltam", hogy nem fértem ki a kijáraton...:)
Én pl. hosszú percekig eltökölök a kereskedőknél is, de hát ezért szerepjáték, nem? -
Richardix #11208 Jó persze, hogy nem, de a hasonlóság fennáll. Szerintem egyébként a svédek/finn nyelv fonetikáját vették alapul, mivel ugye a Nordokat a vikingekről mintázták. Mondjuk a Nordoknak semmi közük nincs a sárkányokhoz... na mindegy :D -
Ragnar360 #11207 fegyvereid? :)
azt lehet en is felszedem, olvastam a jatekba vhol h mit ad es eleg jo, bar mostnmejut eszembe - kicsit begyorsitom majd a tempot es nem ragadok le annyira egyhelyen, plane nem az elején még:d
ps: akkor sokat játszhattál veled eddig:) 100 ora megvan már ?:)