The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
A speech növekszik a kereskedéskor (kijavították az Obli hibát, itt nem a darabszám, hanem az összérték számít), a könyvek elolvasásával és a sikerese intimidate/persuade használaakor. Ez utóbbiakra igencsak kevés lehetõséget láttam eddig. Konkrétan egyet a whiterun-i kapuõrnél...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Még annyi hogy fegyóról vagy armorrol nem lehet az enchantot leszedni vagy kicserélni?
Tök jópofa dolgokat lehet megtudni a pletykákból. Ki kivel van, kinek az ellensége, hol tûnt el XY, stb.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az obliban van külön speechcraft skill, amit a beszélgetésekkel tudsz növelni (pontosabban a minijátékkal, a beszélgetéseken belül), de itt összevonták a Mercantile-lal, ami ott az üzleti tranzakciók darabszámától függ....
Nem tudom, hogy itt is megvan-e az az Oblivion exploit: ha egy 100-as köteg nyílvesszõt egyben adsz el, kapsz 1-2 pontot, ha egyenként, akkor darabonként adja az 1-2 pontot. Nem értékfüggõ a dolog, hanem darabszámot néz.
Amúgy a nyílakkal az a legnagyobb baj azon kívûl, hgoy overpowered, hogy nincs súlyuk. Masteron durván könnyû a játék (legalább is nekem).
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Ez a küldetés:

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
every damn day
A templomból küldtek egy föld alatti nagyon szép helyre.
Fel kellene mennem a fáig de egy ASTA nevû szõkeség azt mondja nem mehetek fegyverrel.
Viszont a NETTLEBANE nevû fegyver quest tárgy így nem is engedi lerakni.
gyökerektõl meg sehogy se lehet felmenni, ugráltam kúsztam másztam de semmi. Valaki esetleg ?
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
(Amúgy nem tudom. <#smile>#smile>)
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
every damn day
nálam mindjárt maxolódik a pickpocket, mert, hát... nem igazán szeretek trainelésért fizetni <#nevetes2>#nevetes2>
"The trees move. Do you not see it?"
😄
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Már mindenütt kerestem de nem találtam megoldást erre....Imperial Legion küldetés amikor Riftenben(asszem)kell bizonyítékot keresni(Find Evidence)a korrupcióra.De azt se tudom hol kezdjem a keresést....Lécci segítsetek!
Köszi!
páncél + fegyver kovácsolás
Megoldás meg az alábbi linken:
megoldás
90-es light armor skill, egyezõ páncélszettért járó perk-es bonuszok és csúcs minõségû kovács tuning után, egy teljes glass készlet (csizma, sisak, kesztyû és vért, pajsz nem számít bele) bõven 200 felett ad védelmet.
Az Elven nagyjából 10-15%-al gyengébb, a dragonscale olyan 10-15%-al jobb.
Könnyebb, egyedi páncélból a thieves guild spéci páncélja (nightingale armor) vagy az ancient shrouded armor (dark brotherhood erõsebb páncél) legendary/flawless kovácsmunkával, a már fent említett armor skill szinten és perkekkel a 300-at közelíti illetve át is lépheti talán 100-as skill esetén (a legjobb könnyû páncél még így is a dragonscale marad csak az nehezebb mint az elõbb említett két spéci öltözet).
Elnézegetve a heavy armor-ok értékeit azok úgy saccra 75-100%-al többet tudhatnak (ha jól tudom majdnem 600 körül van a vége), csak erõsen észrevehetõen lassítják cserébe a karaktert.
Kezdtem egy nyilas/tolvaj/enchant karaktert de marhára nem tetszik
így a mágusom után, szóval valószínû hanyagolni fogom.
Nyilaknak meg pl. nem kellene elfogyniuk, semmi értelme, mert olyan olcsó
+ ingyen is lehet szerezni ahol az NPC-k céltáblákra lövöldöznek.
Na de majd hátha lesz mod. Mert így értelme nincs, csak idegesítõ inkább.
Pár cuccot elegendõ, aztán ha van már ismert képességû összetevõkbõl annyid, hogy tudj valamilyen löttyöt készíteni, akkor fogod az ismeretlen hatásút és berakod harmadiknak a két ismert mellé. Az esetek túlnyomó részében felfedezel a már ismerteknél második harmadik hatást, illetve az ismeretlenekrõl is megtudsz valamit.
Érdekes löttyöket lehet így kikutyulni.
Alapanyagot venni nem kell, mindenbõl lehet találni eleget.
El kell kapni a röpködõ lepkéket, szentjánosbogarakat, összeszedni a növényeket, egyebeket és mehet a kutyulás.
Hogy csináltad azt a küldit?mikor odamegyek a köcsög börtönbezárt csávóhoz,csak az az opció van,h mágiát tanuljak...A láncot eladtam a csávónak,visszalopni meg nem tudom,mer' arra gondoltam,h ha nálam lenne,akkor megjelenee más beszédopció is
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/