The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JethroHUN
Jah, eléggé butított a meggyõzés. Obliban vmi tárcsa volt és megfelelõ irányba kellett fogatni. Itt meg rányomok és vagy sikerül vagy nem.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Csarébe a vas vesszõt (meg a helyi rosszarcú, koponyasisakos fazonokét (forsworn) 0 aranyért veszik a boltban eleinte. Késõbb nem tudom, mert ahogy sikerült acél meg ork vesszõket szerezni, nem szedtem össze ezeket...

Kiegészíõ infó:

A speech növekszik a kereskedéskor (kijavították az Obli hibát, itt nem a darabszám, hanem az összérték számít), a könyvek elolvasásával és a sikerese intimidate/persuade használaakor. Ez utóbbiakra igencsak kevés lehetõséget láttam eddig. Konkrétan egyet a whiterun-i kapuõrnél...

JethroHUN
Nem, engem is érdekelne ilyen lehetõség.

Molnibalage
Azért egy 0.1-es tömeg belefért volna. 100 lenne 10 font. Nem vészes.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Köszi a helpet!

Még annyi hogy fegyóról vagy armorrol nem lehet az enchantot leszedni vagy kicserélni?
Molnibalage
És is ezért kérdeztem. 😊

Tök jópofa dolgokat lehet megtudni a pletykákból. Ki kivel van, kinek az ellensége, hol tûnt el XY, stb.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

De azért az oblivion hülyesége se hiányzik, ahol egy nyílvesszõ olyan nehéz, mint egy tõr...

Maximus4
Köszönöm <#worship>

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

JethroHUN
#6452 neked is

En csak vegig szoktam nyalni a szemoldokom. <#zavart1>

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

JethroHUN
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a nettlebannel kell megcsapni a gyökereket, akkor elhúzódnak, de sppigranok fognak majd megjelenni kifelé menet

Beszélgethetsz amennyit jólesik, a speech az eladásoknál nõ és attól függ, milyen értékben kereskedtél.
Az obliban van külön speechcraft skill, amit a beszélgetésekkel tudsz növelni (pontosabban a minijátékkal, a beszélgetéseken belül), de itt összevonták a Mercantile-lal, ami ott az üzleti tranzakciók darabszámától függ....

Nem tudom, hogy itt is megvan-e az az Oblivion exploit: ha egy 100-as köteg nyílvesszõt egyben adsz el, kapsz 1-2 pontot, ha egyenként, akkor darabonként adja az 1-2 pontot. Nem értékfüggõ a dolog, hanem darabszámot néz.

yesname
Nem, nem. Kérdezni egyet és hallgatni, hallgatni, hallgatni, bólogatni, bólogatni, bológatni.

Amúgy a nyílakkal az a legnagyobb baj azon kívûl, hgoy overpowered, hogy nincs súlyuk. Masteron durván könnyû a játék (legalább is nekem).

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Maximus4
Itt,hogy lehet átjutni?

Ez a küldetés:

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

speechet hol tudom fejleszteni?

every damn day

Egy küldetés megoldása érdekelne.
A templomból küldtek egy föld alatti nagyon szép helyre.
Fel kellene mennem a fáig de egy ASTA nevû szõkeség azt mondja nem mehetek fegyverrel.
Viszont a NETTLEBANE nevû fegyver quest tárgy így nem is engedi lerakni.
gyökerektõl meg sehogy se lehet felmenni, ugráltam kúsztam másztam de semmi. Valaki esetleg ?
koschwarz
ahogy a való életben is: beszélgetni, beszélgetni, beszélgetni 😄

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

30-as speech kell hozzá. Odamész a kiszemelthez, és ha megszólítod lesz olyan opció, hogy: "Szia cica, van gazdád?" <#vigyor>

(Amúgy nem tudom. <#smile>)
PiszkosFred
Az alap ar az 5000, 8000, 12000 vagy 25000 lehet, varostol fuggoen. Ezen felul van berendezes, szinten par ezrekert. Akar mindet is megveheted, ha van penzed.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

csajozni hogyan kell benne?😄

every damn day

JethroHUN
Igazából 6800, vagy több... mert full üres, és egy romhalmaz. Ennyi G-t elkölteni azért h legyen 1 láda amibe pakolhatok... hát

tobias88
Amúgy a ház árak változnak városonként? Mert eddig 1 helyen láttam, hogy vehetek, de az 5000 arany kicsit sok.
tobias88
speech-el is nagyon lehet, csak sokat kell beszélgetni
Már most az elején azért vagyok 15-ös szintû mert lopásom 71-es! :-)Nagyon gyorsan lehet így fejlõdni!
A felhasogatott tüzifával lehet pl a hosszúíjakat tunningolni.

Mindkettõt! Attól függ kinek segítettél! A bárd a társam. Szerintem mindegy mert egyforma az összes társ tulajdonsága! Ami egy nagy ökörség szerintem!
JethroHUN
Csak azokon a tuskókon lehet, nem tom mire jó. De egyszer hallotam a Whiterun fogadóban Huldatól hogy ha pénzt akarok akkor vigyek neki fát. Majd próbáld ki.

Calver
viszont lehet vele ingyen trainelni <#vigyor1>
nálam mindjárt maxolódik a pickpocket, mert, hát... nem igazán szeretek trainelésért fizetni <#nevetes2>

"The trees move. Do you not see it?"

JethroHUN
Csaknem
Svent viszed? vagy azt az elfe íjászt is lehet hívni?

Molnibalage
A favágás mire jó? A farakásokon kívül lehet bárhol fát vágni?

Nem baj had jöljenek a bérencek! Eddig 3 jött csak! A lopott cuccokat eldobálom mert sok helyet foglalnak! Így is van 10k aranyam! A segítöm segít cipekedni! :-) Tök jó hogy már az elsõ faluban lehet társat találni!:-)
Bnõm kicsit megsértõdött, mert a közös képünk, ami hosszú ideje a hátterem volt a telón "lecserélõdött"... erre:

😄
JethroHUN
Lopásból nem lesz sok pénze az embernek, a craftolásból, transmute ore spellel <#eplus2> jó munkás ember vasbúl gyártja az aranayat

Sir Quno Jedi
Rám jövögetnek az assák, pediglen sosenem loptam semmitsenem.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Hát pedig elég szájbarágósan elmagyarázták a dolgot. Sõt ha a feladatot kijelölöd akkor még azt is megmutatja a nyíl a térképen, hogy hová menj.
Keresd fel a városi vezetõ komornyikjának a szobáját. Ott találsz az egyik kredencben (vagy kredencen) egy üzenetet, azt olvasd el, tedd el majd errõl beszélj a komornyikkal. Ekkor meg lehet egyezni vele hogy elkerülhetõ legyen a botrány. Ez adja a további lépéseket.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Egoraptor
Az frankó, akkor lett egy kis kezdõpénzed, mehetsz is mágusakadémiára akkor ;D

JethroHUN
a pickpocket <#wow1> 😄 majd küldik rád a Hired Thug-okat

Én egy szál mágus ruhába szalatgálok amit az elején találni!15-ös szintû vagyok de csak riverwoodba meg egy két barlangban voltam! Igaz széjjel loptam magam! 75-ös a tolvajlási képességem!
Egoraptor
Köszi!

Ez nagyon jó leírás :]

Sziasztok!

Már mindenütt kerestem de nem találtam megoldást erre....Imperial Legion küldetés amikor Riftenben(asszem)kell bizonyítékot keresni(Find Evidence)a korrupcióra.De azt se tudom hol kezdjem a keresést....Lécci segítsetek!

Köszi!
Heavynek is van perkje ami a lassítást megszünteti.

Ha valakit érdekel a kovácsolás és enchant, hogy mi van akkor ha....
páncél + fegyver kovácsolás
Már kaptál rá választ. Egyébként igen, elrontottad, van ilyen. Ha nem vagy elégedett az eredménnyel tölts vissza egy korábbi állapotot.
Megoldás meg az alábbi linken:
megoldás

Azért ez függ az armor skill értékétõl és hogy milyen perk-ek vannak meg, illetve milyen minõségûre lett feltuningolva a páncél.

90-es light armor skill, egyezõ páncélszettért járó perk-es bonuszok és csúcs minõségû kovács tuning után, egy teljes glass készlet (csizma, sisak, kesztyû és vért, pajsz nem számít bele) bõven 200 felett ad védelmet.
Az Elven nagyjából 10-15%-al gyengébb, a dragonscale olyan 10-15%-al jobb.

Könnyebb, egyedi páncélból a thieves guild spéci páncélja (nightingale armor) vagy az ancient shrouded armor (dark brotherhood erõsebb páncél) legendary/flawless kovácsmunkával, a már fent említett armor skill szinten és perkekkel a 300-at közelíti illetve át is lépheti talán 100-as skill esetén (a legjobb könnyû páncél még így is a dragonscale marad csak az nehezebb mint az elõbb említett két spéci öltözet).
Elnézegetve a heavy armor-ok értékeit azok úgy saccra 75-100%-al többet tudhatnak (ha jól tudom majdnem 600 körül van a vége), csak erõsen észrevehetõen lassítják cserébe a karaktert.

Egoraptor
Következõ patch mikor várható? Tudni errõl valamit?

Kezdtem egy nyilas/tolvaj/enchant karaktert de marhára nem tetszik
így a mágusom után, szóval valószínû hanyagolni fogom.
Nyilaknak meg pl. nem kellene elfogyniuk, semmi értelme, mert olyan olcsó
+ ingyen is lehet szerezni ahol az NPC-k céltáblákra lövöldöznek.

Na de majd hátha lesz mod. Mert így értelme nincs, csak idegesítõ inkább.

Molnibalage
Nem is tudtam, hogy ezeket el lehet kapni.

MerlinW
Õ lett a nõi karakterem felesége XD

[merlinw.org]

Nem kell mindent megkóstolni...
Pár cuccot elegendõ, aztán ha van már ismert képességû összetevõkbõl annyid, hogy tudj valamilyen löttyöt készíteni, akkor fogod az ismeretlen hatásút és berakod harmadiknak a két ismert mellé. Az esetek túlnyomó részében felfedezel a már ismerteknél második harmadik hatást, illetve az ismeretlenekrõl is megtudsz valamit.
Érdekes löttyöket lehet így kikutyulni.

Alapanyagot venni nem kell, mindenbõl lehet találni eleget.
El kell kapni a röpködõ lepkéket, szentjánosbogarakat, összeszedni a növényeket, egyebeket és mehet a kutyulás.

berlinboy6329

Hogy csináltad azt a küldit?mikor odamegyek a köcsög börtönbezárt csávóhoz,csak az az opció van,h mágiát tanuljak...A láncot eladtam a csávónak,visszalopni meg nem tudom,mer' arra gondoltam,h ha nálam lenne,akkor megjelenee más beszédopció is

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/