The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem minden esetben, egyszer egyszer fordult elõ, annyi volt, hogy az éjszaka közepén feltörtem egy család házát, azok meg mondták, hogy húzzak el😄 és utána álltak az ajtó elõtt. Alig bírtam õket legyûrni

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Dual wieldes közelharcossal? Hmmm... de hát miért ne ütné? Nekem ilyen sose volt.
berlinboy6329
Daedrat hol találok?

Kellene az íjuk..Meg a szivük.

Meg vettem egy dwarven bow-ot ami lelket szív be.gondoltam tuningolom.De kellene perk.Nem lehet mással tuningoltatni?60 smithing sok.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Egoraptor
Azért mert pofátlanul lopsz 😄

Molnibalage
Szinesíti, de ha belegondolsz, akkor ez hülyeség. Te fizetnél valakinek pluszba, mikor ingyért dolgozott és, ha lebukik, akkor az üzenet összeköt titeket? Én tutira nem. Szép csendben örülnék magamban. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

lol...ott lopakodni kell?

egyébként azt tudod, hogy kik ezek a Hired Thugok és miért támadtak csakúgy rám az éjszaka közepén?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Ilyen apróságok miatt istenkirályság a játék:

Dark Brotherhood küldetést csináltam, de eltoltam és megláttak. Gondoltam nem kezdem újból, hanem kicsináltam az összes szemtanút is 😄
Erre kicsit késõbb jön egy futár egy üzenettel, hogy tudtomon kívül nagy szívességet tettem az egyik szerencsétlen szemtanú kinyírásával az üzenet küldõjének, és menjek el hozzá, hogy megjutalmazzon 😄

Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!

arra ,hogy ott áll leöttem a csávesz célkereszt rajta és nem üti
valaki?? aaa senki

Valaki tud abban segiteni,h Valami Katla's Farm-on vagyok és 1 Delphine nevü csaj akar valamit de nem értem mit akar(fö küldetés)

megcsináltad a Jarl féle küldetést?😄 én egyelõre szinte csak a Break Falls féle mellékküldit csináltam meg, ami úgy nagyobb volt, és több kisebb apróbbakat, amik útba estek

szivesen

Amiga
Oh, értem, köszönöm szépen! :-)

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

igen közelharcos...

eddig ugyebár a kétkezes fegyverek voltak nálam a minél magasabb sebzés miatt (ami nehezebb fegyver is, és pajzs se lehet nálad), tehát a blokkolást még be kell fejlesztenem, mert, ha sokan jönnek rám bajban vagyok hiába 145 körüli a health...(5. szinten vagyok mégcsak) Staminát is folyamatosan fejleszteni kell, mert még hamar fáradok, de már a 20%-os csökkentés csapáskor be van fejlesztve😊, Illusionra is pakoltam 1 perk-et, Speech vagyis a kereskedõkkel való kommunikáció is fontos, mert akkor jobban tudsz spórolni, Conjuction, potions meg minden egyéb. Az tetszik h az archery és egyéb dolgok autodidakta módon is fejlõdnek miközben ellenféllel találkozol...sõt van, hogy egy egy városban mindig akad egy alak (pl Faendal), aki 250 aranyért mindig tanít picit pl az íjászatra...

Ysolda a templomba lesz ahol, elveted meny vissza ott vár rád és meg fogja kérdezni hol fogtok lakni.😊

Egoraptor
Gyönyörû 😄

tobias88
Jelenleg 53 küldetésem van, azt se tudom mi a fõ szál <#idiota>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amiga
Sziasztok! Segítség kéne! Elvettem nõül Ysoldát Whiterunban. Az esküvõ vége felé kiment a templomból és azóta nem látom sehol. Sem Ysolda házában, sem az enyémben, amit Whiterunban vettem a kovácsmûhely mellett. Közben meg telnek a napok. Hol lehet? 😞

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Molnibalage
Ha közelharcos vagyk, akkor ajánlom. Egyébként több céh tagja lehetsz, néhány kizárja egymást.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
De, asszem az.

Én is inkább az uesp.net-et ajánlanám, Oblivionos tapasztalat alapján - nagyon alapos, nagyon részletes volt. Pont ma néztem bele másodszor egyébként a Skyrimes részbe, és már hétfõhöz képest is sokat bõvült, de persze még az elején vagyunk...

tobias88
érdekes, nekem a speech növekedett beszéd közben csak...
Az asszony meg boltot nyit... a kuporgatott kincseidbol. <#miaz>

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

bocs a hibákért, de most nem figyeltem rá nagyon

kocsmában, meg és egyebek...

zseniális a környezet fõleg Whiterun és környéke. Mostmár lovat is tudnék venni, vagy pedig lovaskocsist le tudom fizetni, hogy vigyen el kül helyekre...de én asszem gyalog fogok mindent bejárni, mert gyönyörû az egész game...ez a Whiterun pedig jó nagy terep, tele házakkal, 2 család rivalizál, ezenfelül rengeteg küldetéssel bíztak be, szerintetek megéri belépni a companionok közé? olvasgattam 1-2 tag történetét, hogy õk egy családot alkotnak. Most a Vilkas kardját kell odaadnom valakinek pl, de valami eszméletlen a játék. Volt egy olyan egyszerû küldi, hogy Mikaellel kellett beszélnem a kocsmába, mikor teljesítettem már azért is baszott sok pontot kaptam😊 egyszerû persuade-el meggyõztem kopjon le a piacos csajról😄, ja meg verekedtem abban a kocsmában az egyik csajjal, aki 200 aranyat adott😄, káposzta, krumpli ültetvényekért pedig jó kis zsét kapok a földmûvestõl, a kocsmában a Huldának pedig el tudok adni fákat is szóval érdemes csinálni ilyen apróságokat jó pénzért...

Azoknak, akik sajnálják a pénzt saját házra, azoknak nem megoldás az, ha megházasodnak valaki olyannal, akinek már van háza a játékban? és oda beköltöznek? Mintha lenne ilyen opció.
Vagy ez nem megoldás a tárolásra?

Úgy tûnik a fõ sztoriszálban is el kell menni Blackreach-re, szóval nem kell emiatt 30-as szintig fejlõdni hogy aztán Haermus Mora feladata által bejusson oda a játékos karaktere.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Molnibalage
Perkeket? Nem. Kicsit sem lenne durva...

Mire gondolsz?
Csak mert ez a dual spec nagyon idegesítõ .sztem tiszta bug az egész
Kly
Valóban, hasznos kis oldal, jómagam is rendszeresen olvasgatom. Egy ideig kinn is volt a linkje bannerban, aztán végül kivettem, de most visszateszem akkor.

Scientia potentia est.

Deer
Bár látszólag íjász, igazából mágus. Származását tekintve pedig altmer nemesház lánya, aki elszökött otthonról és erre jó oka volt.

A jatekban tudomasom szerint nem. Konzol parancsokkal valszeg megoldhato.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Deer

Egy gyors kérdés. Ha az eloszott pontokat újra lehet osztani?
Deer
Karakterem:

Fritz Von...
Így-így. Én eddig két dolgot néztem csak meg. Az egyik, hogy az "Old World" könyves quest másnál is bugos-e, vagy csak nálam (másnál is). A másik pedig az volt, hogy lehet-e találni dwarven metalt. 😊

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

"it was recently announced that Skyrim has sold over 3.4 million copies in just 48hrs, not including digital sales"

MerlinW
Egyiket sem érdemes böngészni, magadtól érdemes rájönni mindenre, az adja a játékélményt😊

[merlinw.org]

Azokat már nem is adtam el, fogytak használat közben is.

Érdemes mind a kettõt böngészni. Az uesp.net-es oldal bõvebb egyelõre. Ott a Morrowind és az Oblivion oldalak is nagyon szerteágazóak, a modolástól (komolyabb modok leírása, modolási tanácsok, TESCS használati útmutató, stb) a questek leírásáig minden megtalálsz...

Ez igaz, de nem mindegy, hogy egy komplett banda esik neked, vagy csak a fõnökük, mert a többiek szertefutottak...

Molnibalage
Ez sem rossz, bár van egy másik hasonló oldal.

http://elderscrolls.wikia.com/wiki/Category:Skyrim:_Quests

Gõzöm nincs, hogy melyik a bõvebb.

JethroHUN
Tudom, de ahogy nõ a szintem, úgy jelennek meg a egyre magasabb szintûek. Most ha 1 alap banditát 1 hitelek, akkor minek az enchant? A bandit thugon már nem hat.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Molnibalage
Azokért sem adnak sokat...

Nem a te szinted számít, hanem az ellenfeleké. Azaz minden ellenfél, amelyik 12 alatti. elfut...

JethroHUN
Én is találtam Akavri katanat (unique-t) csak az enchant rossz rajta. lv12-ig 30sec ig menekül bármely ellenfél. lv17es vagyok, sokat érek vele. 😞

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Szerintem érdemes lenne berakni a bannerbe az uespwiki Skyerim oldalára mutató linket:

http://www.uesp.net/wiki/Skyrim:Skyrim

Rengeteg infó fellehetõ és folyamatosan bõvül...

kár ez így elég gagyi....fõleg hogy egy quest során szerzel egy jó fegyót és jóideig nem kell lecserélni semmire....azért köcce!😊
Csak unenchantot tudsz csinálni, amikor az enchant bekerül a listába, a cucc meg megsemmisül...