30713
TES
-
#11286 Én is úgy vagyok vele hogy csak azt fejlesztem ami kell.
Ha más dolgokat szeretnék kinyomni az már másik karakter.
Ezért van az hogy egy karakterrel sosem játszom ki az összes
céhet illetve tartalmat - hogy ne kelljen ugyan azt csinálnom a következővel.
UI.: Perk ügyben félreinformált engem az Internet. -
Nagydög #11285 Valahogy ugy.
player.addperk <variable> - ( 000581e7 for Augmented Flames level 1 ; "player.addperk 000581e7")
(To find the perk id type 'help "perk name" 4', then add each level in order). Make sure to put double quotes around perks with a space in them. (This also works with items if you needs to find out their code.)
Some perk id's are listed at Console Perk Codes
This command is currently glitched and the perks might not take effect.
player.removeperk <variable> - Removes a learned perk; does not return the point used to gain the perk. Useful for manually respec-ing your character if you have misallocated a perk.
Perk kodok -
bega82 #11284 Hát nem tudom... én nem fejlesztek semmi olyat, amit nem akarok. Szerintem senki se "kénytelen" olyan dolgokat fejleszteni. Csak adott a lehetőség. -
#11283 Szerintem meg ezért pocsék ez a rendszer mert ha egy kicsit is rp szinten állsz a játékhoz hamar megállsz a fejlödésben és akkor jön , hogy az ember kénytelen olyan dolgokat is fejleszteni amit annál a karinál nem akarna egy normális esetben.
Az xp rendszer mindenképp jobb, szvsz. -
#11282 Egy kérés. A perk console parancsnál, akkor meg kell, hogy keressem a perk ID-t és visszafele bonstam le, pl. a kovácsolást és építsem fel sorba a másik irányba? -
bega82 #11281 Szerintem is így a jó a fejlődés, nekem még jobban is tetszik, mint a Gothic féle, egyszerűen amit gyakran használunk, amiben egyre jártasabbak/tapasztaltabbak leszünk, az fejlődik!
Én esetleg még az attribútumpontokat hiányolom. Szintlépéskor perk pont+ magicka/health/stamina + még lehetne rakni itt is mondjuk strenght/dexterity/intelligence trióból valamire, amik szintén befolyásolnának dolgokat. De végülis ezek hiánya sem zavaró. -
SaGa Jr #11280 Az valami hiba lehet ha csak Lvl 50-ig ad perk pontokat.
Az első karakterem (59-es szinten fejeztem be vele a játékot) ugyanúgy kapott perk pontot 51, 52, 53 és így tovább, minden újabb szintjéért.
A második még nem tart ott ugyan (39-es szintű) de hacsak nem ez a csodálatos új patch cseszett el valamit (már azokon túl amiket egyébként elrontott), akkor nem lehet gond a további pontokkal. -
#11279 Nem lenne jobb mert akkor át lehetne keresztelni a játékot Gothic névre.
Elder Scrolls az pont ettől a rendszertől az ami.
Lv50-ig kapsz csak perk pontokat különben. -
#11278 Ez a fejlődésrendszer a TES sorozat hagyományait követi, újdonság most a perkek megjelenése volt, ami szerintem előre lépés.
Lehet nem szeretni a képességek használatából adódó szintlépést, mert vannak hibái, könnyen power-trenelhető jónéhány skill, de az XP alapú fejlődésrendszer sem lenne hibátlan egy ilyen hatalmas szabad világban.
-
Belkar #11277 Ez minden Elder Scrolls játékban így volt eddig ha jól tudom... -
koalalompos #11276 azt hiszem páncélkészítésnél alapanyag. de lehet hogy csak a bőre az, ezt nem tudom biztosra. -
koalalompos #11275 értem. köszi! -
simon7108 #11274 elnézést tévedtem.
81 a max szint mivel XP-t amivel a karakter lvl-ed fejlődik csak skill szintlépésből lehet kapni.szóval ezt a 81 szintet is csak úgy lehetséges elérni ha minden skillt felhúzol 100-ra.ezt szerintem kicsit eltolták.
jobb lenne ha a killek ill küldetések után is fejlődnél és nem csak skill szerint. -
simon7108 #11273 tudtommal nincs határ.tehát addig fogod lépni a szinteket amíg nem tudsz mindent kimaxolni.persze ez nem biztos,de én így tudom.csak persze 50 felett már alig fogsz fejlődni szóval időigényes. -
koalalompos #11272 hány perkre szánható pontra lehet számítani a játék során? -
simon7108 #11271 én csak azt nem értem,hogy a questes bugokra miért nem jön patch?pl a thieves guildosra?vagy még rengeteg ilyen bug van a questekkel kapcsolatban,de a legutóbbi javításban egy küldetést sem javítottak ki... -
#11270 Asszonyállatokkal csak a baj van [nevetes#1]
Harcosommal beköltöztem Ysoldához, mert nem volt, nincs saját háza.
Ebben a formában nem lehet kereskedni az asszonnyal, bár a napi részesedést el lehet kérni.
A "kipihent" bónusz is csak 5%, s ha a "drágám" ágyban van, nem lehet mellé feküdni, s ha nagyon álmos, még kizavarni sem könnyű az ágyból
A wood elfet az íjász karakteremmel kihasználtam, egyébként meg általában nem foglakoztam velük. -
simon7108 #11269 na ha már linkeltétek néhányan a perk calculatort akkor már én is:)
http://skyrimcalculator.com/#12544
a smithinget ne tessék leszólni,csak próbálgattam,hogy minél mit lehet csinálni:D
hiába hajtott a kíváncsiság:)
am most csináltam Daedric armort meg egy kardod mert most lett hozzá daedric szívem.direkt minél erősebbet akartam.az armor alapból 120 armort írt.megittam egy 20%-os növelő potit és ugyan úgy 120 volt az armorja!ez,hogy lehet?na mind1 megcsináltam.aztán megint egy poti és legendary-ra fejlesztésnél is ugyan annyira fejlesztette fel potival mint poti nélkül.mi a gond?miért nem adott semmi pluszt?asszem 94-en van a smithingem. -
simon7108 #11268 kicsit félreérthető volt.
a sima csávónál vettem fel és ezután vettem el a csajt.majd oda adtam az elfnek a levelet.erre ő írt egy levelet a csávó nevében és megmondtam a csajnak,hogy az elf át akarta verni mert,hogy nem is a csávóka írta a levelet hanem ő.és azóta állandóan járkált a házamba az elf és ha szembe mentem vele állandóan áradozott,hogy a feleségem a legszebb nő Skyrimban:D
meguntam és szépen legyilkoltam álmában azt a köcsög elfet.... -
Ragnar360 #11267 a Ring of Hircine szamit Daedre artifactnek vagy ruha amit ad ? gondolom elöbbi... mondjuk érdekes, ha jol értelmezem a gyürüt csak akkor adja (vagyis veszi le az atkot rola), HA...viszont akkor érdekes
edit: valszeg mind2 artifact
mekkora josag lenne ha a gyürü NEM csak akkor müködne, ha alapbol werewolfok vagyuk, tuljo lenne (gyk. csak a randomly curset veszi le rola)
mit erdemes itt valasztani, a két karakter szempontjabol, kesöbbiekben befolyasol valamit - például: csak egy quest erejeig van Hircine Skyrimba, vagy ha a tag eletben marad van értelme ? Tehát nem loot szempontjabol nezve -
Ragnar360 #11266 kicsit utanna neztem Daedras temanak, eleg komoly
http://elderscrolls.wikia.com/wiki/Savior's_Hide_(Skyrim)
Hircine adja a questert, eleg lightos cucc, jol nez ki mondjuk de biztos h nem fog az en karakteremnek kelleni
ha az ellenkezö opciot valsztom, akkor kapok egy "friendship"-t az illetötöl, ez mit takar, mert erröl nem irnak - mert ha csak annyi, hogy köszi, h megmentettem stb. es semmi, akkor az eleg gáz -
Ragnar360 #11265 lehet megkéne allnom, h nem beszelek olyannal, vagy ha mégis nemfogadom el a questet, vagy csak úton megyek és nem foglalkozok azokkal amit jelöl az iránytűn mint új felfedezetlen terület...
lehet csak a guildekre es a fösztorira kene koncentralnom, de akkor meg lehet sok jobol kimaradok egyenlőre - mert pl side questek is eredményezhetnek jo dolgokat, loot stb.
megszoktam az alapossagot es ez a jatek pont az, ahol SORBA HALADNI (a térképen) nehéz(kes) mert akkor nagyon lassan halad az ember... -
Ragnar360 #11264 READ
ah nem hiszem el, igy nem lehet haladni a jatekba, mait szeretne az ember csinalni, mondom elmek nyugatra, kiirtani a wiccseket, Kodlaknak, Falkreathba elszorakoztam - erre mindig csak kapok az uj dolgokat - terkepen is beadta Solitude alatt egy csomo kis falunak a jelet, de h hogy nemtudom
lényeg, hogy belefutottam két Daedrás szarságba, egyik a kutya, a másik meg aki a börtönbe volt faszi - a beastet leöltem arra kér h öljem meg a faszit, gecire gonosz a hangja - a tagot aki épp megszökött, mert mégis attudott valtozni werewolfnak, pedig mar nem is volt nala a gyürü
akkor kutyát megtalalom, az kicsit furcsa "személyiség" félreértettem hogy hol vár, aztan még johogy visszajelölgettem Activeba a questet, hogy megnézzem hol van, es rohadt messze az is
azt se tudom kik is a daedrak, lehet olvastam itt vmikor, de mar elfelejtettem...
áá mindenki csak questet szeret adni, meg mindenhol insta, belelehet örülni, igy egy alapos felfedezöt mint én is pl kényszeritik h csinálja ezt azt stb. DE idegesit mert AMIT akarok azt meg nemtudom, harcolnom kell önmagam ellen:d -
parlucci #11263 Az letezik, hogy a 100-as smithingel frissen craftolt 1H Daedric Axeom legendaryra csiszolva kevesebbet sebez (74) mint a jutalomkent kapott es szinten csiszolt Skyforge Steel Axe-om (84)?
Pedig craftolas elott ittam meg +20%-os smithinges potit is. -
#11262 -
gosumofo #11261 Bethesda Game Studios announced today that the PC version of The Elder Scolls V: Skyrim will be using the Steam Workshop, making it possible for users to submit, browse, rate, and download mods for Skyrim through Steam. Bethesda’s thriving modding community has been creating some of the most inventive, unique, and compelling user created content around. We’re excited to be providing the framework to make distribution and consumption of this great content easier than ever.
For more information on the upcoming Skyrim Creation Kit, check out the Bethesda Blog
PC platform FTW -
Prof William #11260 Már van egy a zsebemben csak éppen nem jön elő az opció hogy odaadhassan a csajnak. -
#11259 "After completion of the quest Promises to Keep, Louis Letrush can on occasion be found duplicated near the Whiterun Stables. Louis will duplicate up to a maximum of 4 times, one of which is stuck in the ground. Although permanent, this bug has no known, negative effects."
-
Pares #11258 Ez kő je:
-
Pares #11257 Ezek a földből nőnek vagy mi? Amúgy ő(k) nem a Frostos elrablós küldetésben voltak? Nekem is csak úgy megjelent whiterun előtt, mindig Frost mellett állt az istállóknál, mondom neki takaroggyá'. Szerencsére nekem nem osztódott.
Lehet ő Skyrim Smith ügynöke?
-
IXEMGabeo #11256 pókos ellenfeleknél nem tudsz elbújni azok felülről támadnak -
ratgab #11255 Eddig ezt a dumát 5 különböző városban 5 különböző őr elsütőtte: "I was adventurer too, before I took an arrow to the knee.
Úgy látszik ez egy nagyon jellemző sérülés a Skyrimi lakosokra nézve. -
IXEMGabeo #11254 jó a csaj! -
ratgab #11253 Azért ez így igencsak hangulatos. De ha több szám felcsendülne egymás után az még jobb lenne!
-
Although #11252 Jó oké lv7-en felmentem a tengerhez és nem a riverhoodi zonába bénázok. :) Ne tudom ez számít e... -
Ragnar360 #11251 Jeremy Soule a szememben olyan lett mint Hans Zimmer v John Williams
SEMMI KÉTSÉG, túlzás nélkül - vagy haromnegyed orat eljutubotam megint, (a lentebbi komment is onnan van, aki beszelt mar örrel a jatekban ez erti a poént:dd) csak skyrim ost-re, egyszerüen imadja mindenki. -
Although #11250 Aztán volt egy sima nord ami az úton támadt aminél bizony használnom kellett a stanima futást, kikerülni az ütéseit! és oldalazást is és szinte az össze minor heal potit elhasználtam. Miután kétszer fűbe haraptem nem volt más megoldás. :) -
Ragnar360 #11249 "I was going to be high king of Skyrim, but i took an arrow to the knee"
:D:P -
Although #11248 Nos többet harapok fűbe mint eddig masteren. Mondom egy sima mérges nagy pók egy lerohanással egynől levette a 130-as heal szintet. :) Ez is valami a kis retkes appert mgusnak meg a közelébbe se jutottam. Remélem magasabb szinten is így lesz 8-) -
#11247 Kovácsolást nyugodtan bevállalhatod, csupán annyi szigorítást kell alkalmaznod, hogy a szükséges cuccokon kívül esztelenül ne kovácsolj.
Enchant nélkül jól fog jönni a kovácstudomány, s ha tartod magad a no enchanthoz, akkor szükség is lehet rá, lesz értelme.
Az imperial (heavy) armor stell kategória, nem egy komoly cucc, de kezdetkor az a legjobb (ha a lázadó nordot követed, már a szabaduláskor lesz nálad néhány nehézpáncél, de ha az imperial parancsnokot követed, valószínűleg neked kell páncélt kovácsolnod, lootban bizonytalan)
Belefér a játék "realitási keretébe", ha a szükséges páncélokat magad kovácsolod, javítod fel, a vastőr tömeggyártáshoz hasonló műveleteket kell mellőzni.
Dwemer romokból gyűjtött fémekből lényegesen hamarabb lehet dwemer páncélod, mint lootból, ahhoz csak 30as smithing a feltétel, a többi már érdekesebb lesz, ha tartod magad a korlátozáshoz.
Bányászatot, kohászatot, bőrcserzést is nyugodtan bevállalhatod, azok nem fejlesztik a skillt.