The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Kellene az íjuk..Meg a szivük.
Meg vettem egy dwarven bow-ot ami lelket szív be.gondoltam tuningolom.De kellene perk.Nem lehet mással tuningoltatni?60 smithing sok.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
egyébként azt tudod, hogy kik ezek a Hired Thugok és miért támadtak csakúgy rám az éjszaka közepén?
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Dark Brotherhood küldetést csináltam, de eltoltam és megláttak. Gondoltam nem kezdem újból, hanem kicsináltam az összes szemtanút is 😄
Erre kicsit késõbb jön egy futár egy üzenettel, hogy tudtomon kívül nagy szívességet tettem az egyik szerencsétlen szemtanú kinyírásával az üzenet küldõjének, és menjek el hozzá, hogy megjutalmazzon 😄
Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!
eddig ugyebár a kétkezes fegyverek voltak nálam a minél magasabb sebzés miatt (ami nehezebb fegyver is, és pajzs se lehet nálad), tehát a blokkolást még be kell fejlesztenem, mert, ha sokan jönnek rám bajban vagyok hiába 145 körüli a health...(5. szinten vagyok mégcsak) Staminát is folyamatosan fejleszteni kell, mert még hamar fáradok, de már a 20%-os csökkentés csapáskor be van fejlesztve😊, Illusionra is pakoltam 1 perk-et, Speech vagyis a kereskedõkkel való kommunikáció is fontos, mert akkor jobban tudsz spórolni, Conjuction, potions meg minden egyéb. Az tetszik h az archery és egyéb dolgok autodidakta módon is fejlõdnek miközben ellenféllel találkozol...sõt van, hogy egy egy városban mindig akad egy alak (pl Faendal), aki 250 aranyért mindig tanít picit pl az íjászatra...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
kocsmában, meg és egyebek...
Vagy ez nem megoldás a tárolásra?
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Scientia potentia est.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
[merlinw.org]
http://elderscrolls.wikia.com/wiki/Category:Skyrim:_Quests
Gõzöm nincs, hogy melyik a bõvebb.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
http://www.uesp.net/wiki/Skyrim:Skyrim
Rengeteg infó fellehetõ és folyamatosan bõvül...